כ סרטון הסקס המדובר ממועדון אלנבי 40 - דף 5 - סקס אדיר

סרטון הסקס המדובר ממועדון אלנבי 40

41
גם אני ראיתי את הראיונות.בחורה ש"אף פעם לא שותה אלכוהול" פתאום שותה המון כי הזמינו לה.בחורה ש"לא מורידה אפילו נעל" מגיעה למועדון סקס לבושה בבגד ים ביקיני עם סרטי קשירה.אני לא מקבל את הגירסה המאוחרת הזו שבאה אחרי ההפצה ברשת ואולי לחץ מסוים ומסיבי מצד גורמי תקשורת פמניסטים.הדבר הבעיתי בעיני הוא ההפצה ברשת,אבל ככה זה היום וכל אחד צריך לחשוש מזה בהרבה מצבים.

סרטון הסקס המדובר ממועדון אלנבי 40

47

"ישנם 3 דברים אשר מניעים את העולם - כסף, מין וכוח" פלוני אלמוני

משחצתה את הרוביקון (ביטוי לפעולה אשר אין חזרה ממנה ) גמלה הנערה בליבה כי תוצאות מעשיה יהיו נצורים לעד בארכיון הדיגיטלי הנצחי ולכן כל טענה אשר תעלה על ידה מכאן והלאה הינם לשפה ולחוץ ואין בהם כל משמעות.

לגבי אלה אשר שואלים " הייתכן כי הפיל שינה עורו" איך הבחורה אשר טענה בתחילה כי הכל היה בהסכמה פתאום מתחילה להעלות כל מיני טענות כי ניצלו אותה או את מצבה ולא הייתה מודעת כלל, התשובה לכך ברורה והיא המניע הראשון של העולם והוא כסף.
ככל הנראה פנה אל הבחורה גורם חוקתי (עורך דין נוכל) אשר הציג פניה את האפשרות של התביעה כנגד המועדון והבליינים דבר אשר עלול לעמוד על פיצוי של מאות אלפי שקלים במצטבר ופתאום לפתע שינה הנמר חברבורתו.

הדבר השני הוא מין - פעם אמר לי חבר כי בחורה שרוצה לקבל זין בסוף הערב היא תקבל אין בכלל שאלה ולא משנה איך היא נראית או מריחה או מה גילה וטיבה, לעומת זאת לא כל גבר יכול לצאת עם זיון בסוף הערב, תחי ההבדל הקטן.
לכן אינני מצדיק את מעשיי הגברים בבר אך הנני אכן מבין אותם מבחינה אמוציונלית אין לנו כל כך שליטה בסיטואציות הללו.

השפעה - ישנם גברים אשר משפיעים על נשים וישנם נשים המשפיעות על גברים אך בסופו יום אנו נבחרנו כמין החזק ובעל השפעה בכלל התחומים ממדינות ופוליטיקה דרך מנכלים, אנשי אקדמיה, אנשי רוח ודרך פועלי יום, אין עדיין אישה אשר יודעת להשתמש בנשיותה הינה בעלת השפע, הסתכלו כמה קל לנשים יפות להצליח ולהתקדם בחיים לעומת הגבר הממוצע , ולכן אני גורס כי גבר שאישה אינה משפיעה עליו הוא ככל הנארה קוקסינל.

"הכל באישה חידה, הגבר האמיתי (!) חפץ בשתי דברים סכנה ומשחק, ולכן חפץ באישה כמסוכנת בצעצועים" ניטשה

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”