כ פנינה ושמה מרינה שאותי אנסה במיטתה. - דף 5 - סקס אדיר

פנינה ושמה מרינה שאותי אנסה במיטתה.

42
בוקר טוב לכולם

ראשית אודה ליויו על המספר . לצערי לא קראתי את ההערות שכתבו חברי הפורום לגבי ההברזות שלה והיום אני מצטער על כך . הפורום ומרבית החברים רק מוכיחים לי כל פעם מחדש כמה הם מועילים ועוזרים האחד לשני .

המספר נמסר לי לפני שבוע . שלחתי מספר הודעות ולמרות שהגברת זמינה בווצאפ , לא טרחה לענות (חשבתי שהדבר נובע עקב עומס) . אתמול בשעה עשר וחצי קיבלתי ממנה תמונות והודעות להגיע עכשיו מיידית . כאילו אני עובד אצלה . שלחתי לה הודעה שאגיע רק בשעה שלוש . ענתה שאין בעיה . בדרכי לבת ים פתאום אמרה שתתעכב קצת וניפגש בשעה ארבע וגם עליי להביא קונדומים . מכיוון שכבר כמעט הגעתי למקום הסכמתי . עשיתי סיבוב בבת ים והגעתי למקום קצת לפני הזמן . הודעתי לגברת שאני במקום והנה הודעה ממנה שהיא לא תגיע בעקבות העובדה שלא יכולה לסגור את הדלת ובלה בלה בלה . שאלה אותי אם ארצה לשנות את הזמן וברוב חוצפתה כתבה להיפגש למוחרת בבוקר . קצת כעסתי , אבל מה אפשר לצפות מאחת כזו ?

מה שמפריע לי הוא החוצפה שלה והזלזול כלפינו שלצערי מספר בחורות פה אימצו את השיטה והפכו זאת לשגרה ואינני מתכוון רק לבנות עובדות אלא באופן כללי הנשים בישראל הפכו להיות כאלה . מצד שני מה ניתן לצפות מהן לאחר שכל חודש הן זוכות להטבה נוספת מבחינת החוק בעוד שכבודינו נרמס .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”