קולמבו תשמע אתה קצת מערער לי את הביטחון אחי עכשיו ואני אסביר....
דבר ראשון, אני אישית לא אוהב להכנס לפרט הזה עם בחורות עובדות איפה היית לפני ומאיפה באת,
אני אוהב מגע, חיבוק, נשיקות, זיון טוב וכיוצא בזה, הרי סוף סוף אתה משלם 600 ש"ח לא בשביל להעביר את זמנך בדיבורים,
אלא בא לנצל את זמנך כדי להיות איתה פיזית, לכן לגבי אלו מדינות אינני יודע כלל, אולי יוסי הבוחן העלה איתה שיחה כזאת,
ויוכל לעזור בנדון, והבעיה שלי היא האנגלית, שאינני יודע לתקשר עם בחורה באנגלית בכלל, אני יודע רק כמה מילים בודדות, ואיתם
בדרך כלל אני זורם עם הבחורה,
ועכשיו לבלאגן הגדול, אני בדיווח כתבתי שיער בלונד גולש חלק, ואני התכוונתי למעשה לבלונד גוונים אם אינני טועה, אז יכול להיות
מאוד שאני הייתי עם ליילה ולא עם קלאודיה, ויש מצב שבוריס הזה פשוט שיחק גם איתי, אבל משום מה אני זוכר את זה בברור
שקראתי לה כמה פעמים, במהלך המפגש בשם שלה והיא ענתה לי, אחרת היא הייתה מתקנת אותי ,והיית אומרת אני לילה ולא
קלאודיה.
בכל מקרה מה שקרה הוא מאז, שרציתי להזמין פעם שניה את קלאודיה, והזמנתי אצל בוריס שעה מדוייקת, אני בא לצאת לדרך
והבן אדם כאילו בלעה אותו האדמה, אין קול ואין עונה לטלפונים, אני מתכתב איתו גם בוואצפ גם שם אין תשובה, בסוף הוא חוזר אלי
כשעה אחרי השעה שהייתי אמור להכנס, ואמור לי תשמע היא לא מרגישה טוב היום מצטער, או קבעתי איתו למחרת לשעה מסויימת,
ושוב אותו הקטע, והפעם שעה לפני המפגש ,תשמע היא כבר יושנת תבוא יום אחר, אני מה שנראה לי שהואיל ואני כבר הייתי איתה
הוא לא יכול לשחק איתי שוב, כי אני אדע שזאת לא אותה בחורה, אז הפעם הואיל וקלאודיה לא הייתה פנויה אז הוא לפחות לא שיקר,
אלא אמר שהלכה לישון, בקיצר המעשה אני קבעתי איתו למחר בערב, בוא נקווה שלא ישחק איתי קטע שוב, ואז לגבי השיער שלה תהיה לי תשובה בוודאות, ועוד פעם אני אומר יכול להיות שגם אני נפלתי בפח, בוא נהיה יותר חכמים מחר, אם אכן תתקיים פגישה כזאת, אבל מעניין מאוד, שיש כאן עוד כמה אנשים שדגמו אותה ,שיגידו מה הם ראו ונעשה השוואה, זה הכי קל כולל יוסי הבוחן שהיה איתה ראשון.
ועכשיו שאני חושב על זה שוב, אולי באמת יוסי הבוחן פשוט טעה בשם והטעה את כולנו והשם שלה הוא לילה? ואין קלאודיה בכלל
יש מצב אחי אני לא יודע.