כ אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט - דף 5 - סקס אדיר

אדון ושפחה להערב, טוטאל צאט

42
אין ספק שאושר ליברלית ונותנת יחס של חברה, מכבדת מאוד את הפרטנר שמולה, ונותנת יחס מדהים. לי בכל אופן הייתה נראית קרוב ל 40 מאשר 30. 800 שקל לשעה זה קצת הרבה. אחרי שהייתי עם אושר, נפגשתי עם בחורה מטוטאל צאט, מרחובות ממוקמת. בת 30. ופשוט אין מצב שאושר והיא בני אותו גיל. עור מתוח חזה זקוף ומדהים, תחת מושלם, יפהפייה בפנים, שיער שטני עד אחרי הכתפיים. מושלמת פשוט מושלמת. נראית הרבה יותר צעירה מאושר. לקחה 600 שקל ל 3 שעות, ממוקמת בדירתה הפרטי ברחובות. רימינג מושקע היה, גמירה בפנים, ישבנו ביחד במיטתה וצפינו בסרטים כחולים. אמרה לי שבדמיונה היא ממשה את כל הפנטזיות שלה, שיש לה דמיון מאוד מפותח. מדברת בחופשיות על כל מה שאתה רוצה. אני נמנע מלתת עוד דיווח מיכוון, הבחורה נכנסת לצאט רק מתיי שהיא חרמנית, ורוצה סקס. היא חרדית לשעבר שחזרה בשאלה, מבני ברק במקור. כל משפחתה חרדים. כניראה עברה משבר בחיים, ולטענתה לא רוצה זוגיות ולא ילדים. בקשה שלא אתקשר יותר ולא אספר לאף אחד. אחרי חודש הגעגוע גבר שלחתי לה הודעה, לא ענתה ולא הגיבה. לא נותר לי אלא לכבד רצונה.

43
דביר חמוד אני מאוד מעריך אותך נשמה שלי אתה בן אדם אמיתי וזה חשוב, אבל אני הייתי איתה אתמול אחי, לא
לפני חצי שנה, והיא בוודאות בת 30 וכתבתי לך במפורש שבדקתי את זה, אז בבקשה ממך די ללכלך על הבחורה, אם אתה לא יודע
להבדיל בין גילאים שונים, אל תעשה נזק לאחר, וכי מה אתה מנסה להשיג כאן, אם קראת כתבתי דיווח מפורט, כל אחד יעשה את השיקולים שלו, אז בבקשה אל תביא לי דוגמאות מהעבר על בחורה שלכאורה היית איתה, ואין שום דרך לאף אחד לבדוק,
אם אתה דובר אמת, או שהכל פרי דמיונך המבורך, כתבתי דיווח אל תוסיף עלי דברים שמזיקים לאחר.
בתקווה להבנה ממך להבא.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

44
חלילה וחס, אני לא בא להזיק לאף אחד, ולא לאף אחת. ושים לב שכתבתי במפורש, שלי בכל אופן נראית יותר. ואני חושב שיחסית במעט דיווחים שלי, היו נכונים. כל מי שפנה אליי בפרטי, ויכולתי לעזור עזרתי. לא רק לגבי אושר, גם מספרים של נערות אחרות. לגבי פרי דמיוני, אני חושב שהוכחתי פה שאני אדם אמין. הבחורה מרחובות הכינוי שלה בצאט היה בחורה לתמיכה, ובנתונים היה בת 30 מהשפלה. אוליי יש פה חברים שגם דגמו אותה ויכולים לדווח. שים לב ידידי מה כתבתי, בתשובה שלי אליך בתגובה לפתיחת השרשור.

45
[QUOTE=דביר 40] ישר ראיתי את ההבדל בגיל, וגם כתבתי שאני לא יודע אם זאת נפילה. מה שסקרן אותי זה הרימינג. שעד אז לא זכיתי לקבל רימינג, וזאת הייתה הפעם הראשונה שקיבלתי רימינג. מאז זכיתי לקבל עוד רימינג יותר מושקע מבחורה חתיכה אמיתית , שגם נפגשתי איתה בטוטאל צאט. ארשום גם דיווח על זה בהמשך. שם גם שילמתי 600 שקל והיה סבבה. אני אנסה להשיג שוב את המספר ולשלוח לחברים פה, או שתנסו בעצמכם בטוטאל צאט. [/QUOTE]

46
[QUOTE=דביר 40]חלילה וחס, אני לא בא להזיק לאף אחד, ולא לאף אחת. ושים לב שכתבתי במפורש, שלי בכל אופן נראית יותר. ואני חושב שיחסית במעט דיווחים שלי, היו נכונים. כל מי שפנה אליי בפרטי, ויכולתי לעזור עזרתי. לא רק לגבי אושר, גם מספרים של נערות אחרות. לגבי פרי דמיוני, אני חושב שהוכחתי פה שאני אדם אמין. הבחורה מרחובות הכינוי שלה בצאט היה בחורה לתמיכה, ובנתונים היה בת 30 מהשפלה. אוליי יש פה חברים שגם דגמו אותה ויכולים לדווח. שים לב ידידי מה כתבתי, בתשובה שלי אליך בתגובה לפתיחת השרשור. [/QUOTE]
בסדר גמור אחי מקובל בהחלט
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”