כ משטרה - דף 5 - סקס אדיר

משטרה

41
אני רוצה לקוות שמדובר במקרה בודד עקב תלונות השכנים, ושלא מדובר בפשיטות על הדירות הפרטיות, איפה שיש רק בחורה אחת. מקווה שחברים פה עוכלו לאמת את ההשערה שלי.

קחו בחשבון שגם אם אנחנו לא עוברים על החוק, הרי שתיירת שבאה לפה לעבוד- כן עוברת על החוק. גם המעסיקים שלה עוברים על החוק החוק הקיים.
לכן מי שנותן עדות בסגנון "באתי לזיין", עושה זאת על חשבון הבחורה ועל חשבון המעסיק וזה פוגע בכולנו.
הרי את הבחורה הם יכולים לגרש על סמך העדות שלנו ואת המעסיקים לרדוף משפטית- ואז אנשים פה מתלוננים על דלות ההיצע ויוקר המחירים. עדיף לא למסור להם מידע מרשיע או במקרה הכי גרוע להגיד שבאתם לעיסוי.

משטרה

42
מספר שאלות:

1. האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם עזיזה?
2. האם הבחורה ממשיכה לעבוד כרגיל?
3. האם מישהו שמע מהבחורה על בעייה כלשהי עם המשטרה?

עם התשובה שלילית לשאלות 1 ו 3 וחיובית ל 2 הבחור
סתם מפנטז ומפריע לכולנו

אם התשובות שונות אני מתנצל

הנהלה יקרה בכל מקרה נא להעביר את הפוסט למדור קשקשת
שם מקומו

המשך יום טוב ומתמשיכו לזיין בחורות ולא במח

משטרה

43
ראשית כל התגובה שלך תוקפנית שנית סיפרתי את המקרה באופן מדוייק ביותר לי אישית לא קרה מקרה כזה בעבר רק במכון מסגים ששם לקחו לנו ת.ז העליבו תיחקרו ולא עשו כלום לבנות ההיגיון אומר שהבנות לא מעניינות אותם אלה המפעילים או המעסיקים אני משוכנע לפי טיב השאלות שהם יודעים היטב על הדירה או האיזור ואם המשטרה פועלת סביר להניח שהם עוקבים במשך זמן ואז פועלים כדי להגיע למעסיקים או שיכול להיות שזה רק הרמת שרירים באופן חד פעמי יום טוב

משטרה

44
לי קרה שבאמצע דפקו אמרו משטרה להתלבש . הוא נכנס ביקש ת זהות ממני וממנה . היא לא התרגשה כי כבר פעם עשירית שקורה לה . לי ניראה שמחפשים שוהות לא חוקיות שפג להן הוויזה .
סכ"ה לא יעשו לכם כלום

משטרה

47

ורד לי חוגגת על הדיווח הזה....

https://www.haaretz.co.il/blogs/veredlee/1.5912662

"השוטר אמר לי, 'החגיגה נגמרה'" - האם היחס של המשטרה ללקוחות הזנות משתנה?
הארץ
הנוכחות המשטרתית המאסיבית בשטח לצד פעילות עיקשת לסגירת בתי בושת וההערות לזנאים עושים את שלהם. לקוחות הזנות נוטשים את זירת הרחוב החשופה ומעדיפים יותר ויותר מפגשי בבתי מלון וב"דירות דיסקרטיות" - כינוי מכובס לבית בושת הממוקם בבניין מגורים. ביום שישי פרסם בבהלה ניכרת זנאי בפורום המקוון של צרכני המין בתשלום על ...

משטרה

48
גם לפני שנתיים קרה שהורידו את כל המודעות של בנות בת ים מהאתר, כי הייתה פשיטה של המשטרה על הדירות.
נדמה לי שזו הייתה תקופה כמו עכשיו מבחינת תאריך
אך לאחר כמה זמן המודעות חזרו והכל הפך להיות כשהיה.
אולי הפעם זה יהיה שונה? מי יודע.

משטרה

50
כל אינטרקציה עם שוטר היא לא נעימה. המפגש תלוי מאוד במנופי הלחץ שיכולים להיות לו עליך.
מי שפה ולא נשוי לא צריך לחשוש בכלל. לדבר בנימוס ובקור רוח ואין שום דבר שהוא יכול לעשות.
במידה ואתה נשוי הוא יכול לנסות להפחיד אותך עם איומים ריקים שקטונתי מלומר שעלי לא היו עובדים. בכל מקרה, בשורה התחתונה- אתה לא שווה את הבלבול מוח עבורו.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”