כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 5 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

41
אפשר לבקש ממנה תמונות בסמס?
התמונות האמיתיות בכתום?
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

נסטיה בת ים (מושלמות)

43
[QUOTE=כבוד הרב]

התמונות האמיתיות בכתום?

[/QUOTE]

התמונות ששלחה בוואטסאפ בזמנו (כבר לא קיים) הן אותן תמונות שיש במודעה בלינק שפרסמתי בדיווח שלי.

ולמה אנשים עדיין מבקשים מספר כשיש כאן לינק למודעה עם המספר?

נסטיה בת ים (מושלמות)

44
חולה חזה אמר שזו לא היא.....
אתה בטוח ב100 אחוז שזו היא ?
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

נסטיה בת ים (מושלמות)

45
[QUOTE=massaginator]

[QUOTE=כבוד הרב]

התמונות האמיתיות בכתום?

[/QUOTE]

התמונות ששלחה בוואטסאפ בזמנו (כבר לא קיים) הן אותן תמונות שיש במודעה בלינק שפרסמתי בדיווח שלי.

ולמה אנשים עדיין מבקשים מספר כשיש כאן לינק למודעה עם המספר?

[/QUOTE]
גבר אולי תסתכל איזה לינק שמת? תלחץ עליו ותבין במקום לבוא בתלונות לאנשים כאן
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

46
[QUOTE=כבוד הרב]

התמונות האמיתיות בכתום?

[/QUOTE]
כבוד הרב תמונות בהודעות רגילות עולות כסף, אף בחורה לא תשלח לך תמונות בהודעות רגילות תשכח מזה, התמונות
היחידות שיש הן בכתום בלבד
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

נסטיה בת ים (מושלמות)

47
[QUOTE=כבוד הרב]חולה חזה אמר שזו לא היא.....
אתה בטוח ב100 אחוז שזו היא ?[/QUOTE]
הבחורה מהכתום (ת.ז. 1752498863) שלחה לי בוואטסאפ (בזמנו, כשעבד) בדיוק את התמונות שמופיעות במודעה הזו. למעשה, מצאתי את המודעה הזו בחיפוש גוגל על התמונות ששלחה. אמנם לא תקשרתי איתה דרך המודעה (מצאתי את המודעה הזו אחרי שפגשתי אותה בכלל), אבל אלו התמונות. והן התמונות שלה. ככה בדיוק היא נראית. אז כן, בהנחה שהמודעה הזו מתייחסת לבחורה שמאחורי התמונות הללו והשם הזה (נסטיה) בבת ים (שכחתי עוד איזשהו פרט?) אז 100% שזאת הבחורה המדוברת.
היא באמת שינתה את השם בכתום לקטיה לפני כמה ימים ונכון לעכשיו התמונה הראשית שם (בכתום) לא שלה (התמונה/ות האחרות כן).

[QUOTE=חולה חזה עומד] גבר אולי תסתכל איזה לינק שמת? תלחץ עליו ותבין במקום לבוא בתלונות לאנשים כאן[/QUOTE]
הלינק תקין.

נסטיה בת ים (מושלמות)

48
[QUOTE=anali] שלום חברים ,
קודם כל הרשו לי לצנן מאוד את הדיווחים כאן..
לא מבין על מה המהומה.. נפגשתי עם הבחורה , נראית לא בעניין ובלי חשק ( ואני נראה מצויין מתאמן ונעים דיבור.. ) , אפילו לא משחקת את המשחק.. נראית לא קשורה , עדינה מידיי ולא זורמת.. קשה לה עם טיפה כח , נשיקות מרופרפות על השפתיים בלי תשוקה ובלי עומק ולהט.. ירדתי לה נראית נהנית בקטנה אבל לא גומרת ולא בטיח.. 
הגוף שלה אכן מעולה חלק מאוד מתוח ונעים למגע כמו גם החזה שעומד זקוף ויפה אבל אותי הרבה יותר מעניין השירות מאשר הגוף או הפנים.
בזיון ראשון מיסיונרי לא זורמת עם קונטרות וסיבוב שני היא מעליי היה בסדר אבל בסדר וזהו...
בקיצור מי שחפץ בילדה צעירה ותמה , למרות שלא יודעת לתת עבודה- שילך. מי שמחפש אנרגיה מינית ואטרף הדדי שירחק וישמור את כספו למישהי יותר שרותית. מקווה שעזרתי.
[/QUOTE]
עזרת, עזרת...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”