כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 5 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

41

עם כל הדיבורים עוד לא הבנתי אם לולה הבולעת גרון עמוק מהמסיבה

לולה-21 במסיבת סקס+השפרצות/תמונות+דיווחים

אם זאת באמת לירון מולפסון שמדברים עליה כאן.

חברים תעדכנו כי הפסדתי את המסיבה. אבל לפחות אם אפשר להשפריץ עליה ב350 בפנים או בפה זה שווה כניסה לשם.

42
[QUOTE=שטותניק]

עם כל הדיבורים עוד לא הבנתי אם לולה הבולעת גרון עמוק מהמסיבה

לולה-21 במסיבת סקס+השפרצות/תמונות+דיווחים

אם זאת באמת לירון מולפסון שמדברים עליה כאן.

חברים תעדכנו כי הפסדתי את המסיבה. אבל לפחות אם אפשר להשפריץ עליה ב350 בפנים או בפה זה שווה כניסה לשם.

[/QUOTE]

ביקור בוקר היום
250 ש"ח ונגעה לי באשך.

סוכם על שירות בלי תוספות מיוחדות משחררת נשיקות צעירה והתמונות אמתיות. סקס מצויין.
דיברנו גם על פורום ומסיבה היא מודה שזאת היא. אני לא יודע 100% כי לא הייתי במסיבה אבל לפי מה שניסיתי לבקש היא ביקשה תוספות והיא מתאימה ללולה ומה שהיה שם במסיבה.

אני ויתרתי על התוספות והלכתי על רגיל. בחורה שאוהבת למצוץ ולמצוץ וטבה מאד בסקס אפילו שהיא צעירה.

אני יחזור אליה (על מיכל הרזה ביררתי והיא כבר לא עובדת אבל לא כמו לירון היא היתה מוצצת עם גומי ולירון בלי).

44
[QUOTE=ותיק בתחום]

בטוח שיש כאן יחצנות זה פשוט מסריח מדי

אבל כשקיבלתי גם אני אצלה גרון עמוק אמיתי וקיימה את ההבטחות אין מה להגיד יותר.

[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה שלך וטוב לדעת בעיניין המסיבה שפיספסתי, נחזור אליה כנראה לביקורת אחורית כשיהיו מזומנים.

FF

46

[QUOTE=אורחכבוד]מישהו יודע אם היא מספקת שירותים גם מתחת לגיל 18? [/QUOTE]

הלכתי פעם עם חבר שלוקח את הבן שלו למכון ובמכון לא הסכימו לקבל אותו כי הוא נראה צעיר ועד שלא הוכיחו עם תעודת זהות שהוא עבר את גיל 18 לא הכניסו אותנו.

בעיניין אחר, מאסטרו מאסטרו אבל לדעתי זה היה מתאים יותר לכאן

[QUOTE=מאסטרו]

ביום שלישי דיברתי עם הפקידה לסדר לי פגישה כפולה עם לירון שעבדה בבקר ועם ירדן שאמורה להתייצב בערב, היא שאלה את לירון אם תהיה מוכנה להתעכב וככה קבענו לשעה 6 בערב.

סיכמנו על מציצות בלי קנדום אקט אחד עם ירדן ואקט אנאלי עם לירון+אפקט הגרון עמוק (לירון) ואם אני אספיק פעם שלישית לגמור ולהשפריץ בפה ללירון אני אוסיף טיפ. 600 שלקים עברו לסוחרות אחרי התנאי המקדים שהצבתי לפקידה ולבנות שהשירות יהיה לזמן מלא של 40 דקות !

הגעתי מקולח ונקי ודילגתי על בזבוז הזמן של המקלחת.

מי שלא ראה את התחלת החגיגה איך 2 צעירות עתירות חזה מתנפלות לי על הזין לא ראה מציצה מגרה מימיו.
די מהר ביקשתי קנדום ועשיתי את ירדן במיסיונרית ואח"כ בדוגי תוך 7 דק' הייתי אחרי המספר הראשון.

הדקה ה-12 אחרי שטיפות ורגיעה קטנה התחיל תהליך מציצת הקשית מחדש.
כישורי המציצה של לירון עם יכולת הגרון עמוק שבהתחלה זה לא חוכמה אבל בהמשך היה מדהים תרמו רבות לזיקפה יציבה תוך משחק בחזה המושלם של ירדן עם ליקוקי הפטמות שלי.

עברתי ל69 עם ירדן כשאני על הגב ומתחרמן עוד יותר תוך כדי שאני מכין את לירון עם האצבע בחור הישבן. כולי מגורה עם זין עומד ומוכן קיבלתי הלבשת גומיה וחדירה מושלמת לאחוריה של לירון. כשהייתי בתוכה זה היה צר ומענג ביותר וכמה שלא ניסיתי לחשוב על כל מיני מכוערות וסבתות מגעילות בשביל לא לגמור זה נגמר מהר מאד וכמות השפיך שהתגלתה בקונדום הפתיעה גם אותי (אני נזכר כותב ומתחרמן מחדש, ברגע זה ממש יש לי זיקפה).

הדקה ה-30 אחרי שטיפה זריזה ידעתי שאין סיכוי לגמור עוד פעם תוך 10 דקות מלחיצות, לירון עוד במקלחת ואני עומד כשהזין הצימוק העייף מתחיל להרגיש את הפה של ירדן שוב. ביקשתי ממנה מציצה בקצב מכונת יריה היא השתדלה מאד ועשתה הכי מהר שיכלה, נדלקתי שוב עם תגובות מלמטה כשלירון יצאה מהמקלחת והתחילהלהתנשק איתי ולחרמן אותי בליטופים. ירדן משיכה למצוץ מהר והכי גירה אותי שלירון באה לי מאחורה והתחילה לעשות לי רימינג בליקוקים ארוכים וחזקים אז הרגשתי את הפלא השמיני עומד לו חזק בתוך הפה של ירדן אבל היא עצרה והזכירה לא לגמור לה בפה הן התחלפו ולירון עברה לגרון עמוק מלמטה וירדן נצמדה אליי עם החזה אל הגב שלי תוך שהיא מנשקת אותי בעדינות בגב (לצוואר היא לא מגיעה) וגם מלטפת לי מקדימה את החזה ואחכ את הישבנים.

המציצה עם משחק אצבעות של לירון בביצים המשיכה ואז....

נשמע קול מהפרוזדור - זמן

צריך מהר לגמור התחלתי לעשות ביד מול הפרצוף של לירון ועם היד השנייה כיוונתי לה את הראש למרחק מתאים וביקשתי שתפתח את הפה, ירדן עזרה בלחיצות מתחת לאשכים הסחוטים ואז זה קרה. לא היה הרבה מה להשפריץ אז התקרבתי לפה וגמרתי לה על הלשון. לירון חייכה בשביעות רצון זדונית וכאן הייתה הפתעה - היא בלעה את מה שנתתי לה לתוך הפה. הייתי המום אבל נפלט לי מהפה: "זה לא שווה בלי שתלקקי את השפתיים וכך היה.

התקלחנו והפקידה העצבנית צועקת מהדלת מה קורה ? אז ירדן פתחה את הדלת והרגיעה אותה "כבר סיימנו, יוצאים"

כמובן שהבנות קיבלו טיפ

יצאתי מאוכזב מאד כי זה נגמר מהר מדי וחוויות כאלו צריכות להתפרש על שעה וחצי או שעתיים ולא על שלושת רבעי שעה.

מציע את הדיווח שלי לפורום התחרות של כתיבה אז חברים בפורום יכולים לעזור ולהמליץ על כך.

[/QUOTE]

אם זה לא מקובל, אפשר לערוך/למחוק, וזו סתם דעה אינטליגנטית שלי.

47

בשעה טובה עשיתי ביקורת שדה לאושיה לירון/לולה

היא לא הכחישה שהיא לולה מהמסיבה וקיבלה 350 בשביל השפרצה לפרצופה.

אמנם קצת התפסס לי חלק אבל לא נורא היה שווה ובהחלט אושיה שווה ולו רק בזכות ההשפרצות אחרי גרון עמוק ולא רק בגלל הסקס.

קצת זנותית מדיי הייתי אומר אבל הרי בשביל זה הגעתי אליה.

זהו סיכום השטותניק שלכם אחרי פעילות שדה.

48

עד היום ניסיתי 4 בנות שקראתי עליהן בפורום

1. דניאל מרש"י - הכי מאמי (יחס והתנהגות)

2. שרון מבוגרשוב - הכי כוסית (גוף, אבל חזה קטן)

3. ירדן מוולפסון - ישראלית קומפקטית הכי שווה

4. לירון שכותבים עליה כאן - הכי בצועיסטית

אני לא מתאר כי יש לה תמונות ועל השירות אני לא ירחיב כי כתבו המון.

אני הלכתי על אנאלי עם לירון וכל מה שהיא עשתה לי בזמן שהייתי איתה זה היה בית ספר לאיך זונות צריכות לתת הפגנת ביצועים.
בשורה התחתונה החלטתי לדווח על הביקור אצלה כי היא הכי משתלמת מכל הבחינות.

חזור אל “סינון סקס מרוכז”