כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 41 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

404
[QUOTE=xx007]

אני אומנם לא מרבה לדווח אבל לאור ריבוי התגובות על ליה הייתי חייב מתוך סקנות לבדוק על מה מדובר ...
לאחר תקופה ארוכה שאני מנסה להשיג ולתאם איתה ללא הצלחה ( עקב בעיות לוז של שנינו לסירוגין ) הצלחתי סוף סוף לתאם איתה לשישי.
דיברנו בחמישי וקבענו לדבר בשישי ולקבוע שעה ... ואכן כך היה, בצהרי יום שישי התקשרתי וקבענו לצהרי היום.
בדרכי אליה לאורך הרחובות חששתי שאני הולך להסתבך עם עיניי חניה אך לשמחתי חששותי התבדו כשראיתי לא רחוק מביתה חניון ובו שפע של חניה זו כבר התחלה טובה לא?
ולאחר שבעיות החניה באו על פתרונן בשלום התפנתי לעניין הפגישה ( האמת תאמינו או לא זו היתה המטרה הראשונית ... )
התקשרתי לליה והיא פתחה לי את דלת ביתה לבושה בכותונת אדומה וסקסית בצרוף חיוך כובש וחזה מדהים.
לאחר שיחה קצרה התחלנו להתנשק בתשוקה ולליה המדהימה לא חסר בתחום הזה ...
הבחורה סקסית וחרמנית בטרוף !
היא בול הטעם שלי ( נמוכה ומלאה ).
ליה החלה עם הטיזינג שלה ואני מתפוצץ מבפנים, יורדת לי ירדה אלוהית שאני פשוט מתענג ונושך את השפתים.
לאחר מכן עלתה עלי והתחכה עלי על הזין כך שהיא מתענגת ואני מרגיש טוב טוב את הרטיבות שלה ומלקק לה את הפטמות המדהימות שלה ...
ולאחר שהרגשתי שהחרמנות גוברת על כושר העמידה שלי ( בכל זאת כמה בנאדם יכול לשרוד עם כזה טיניזג ? ) ביקשתי ממנה להלביש לי קונדום והיא החלה לרכב במרץ, וואו הבחורה יודעת לזוז - עונג, עונג, עונג !
לאחר שגמרתי נחנו קצת ויצאנו למקצה נוסף ששוב היא ברכיבה עלי.
ומקצה השלישי זה היה תורי לתת עבודה שאני מעליה.
אני חייב לציין שמעבר לסקס האלוהי היה לי חיבור מעולה עם ליה ישבנו ודיברנו גם לפני וגם אחרי והיא בחורה מדהימה עם סיפור חיים.
שורה תחתונה אותי היא כבשה גם באופי וכמובן במיטה - אני עוד אחזור זה בטוח !
ו
מילה קטנה בקשר לכל המהומה פה בפוסט - ליה היא ילדת דווקא והיא חולה על הריבים הקטנים האלה ומי שידע לקרוא בין השורות יבין שאת אותה תשוקה שהיא מביאה פה היא מביאה גם למיטה ומפה אני אשאיר מקום לדימיון שלכם.
ולך ליה תודה על פתיח מדהים לסופש - ותחדשי כבר את החיבור לאינטרנט :-)
[/QUOTE]

יקירי, תודה רבה על הדיווח המקסיםEmbarrassed היה לי העונג לבלות איתך אחר צהריים/ערב של הנאה צרופה ביחד ואני יותר מאשמח לארח אותך שובHug

חברים יקרים שימו לב - עידכנתי את הטקסט ואת המחירים שוב. המחיר הוא אותו מחיר פשוט עבור יותר זמן. כיף לי איתכם מה לעשות...
עוד שבוע אחליף מספר טלפון. פתחנו דף חדשחיוך גדול

ליה מורנו2012-01-11 12:59:26
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

407
היי גברברים נכבדים שלי... העליתי לפייסבוק חלק מהתמונות מהמפגשים האחרונים שלנו ועובדת על התמונות החדשות שיעלו לכאן ברגע שאצליח לפרוץ את הפוטו שופ...צחוק
שיהיה לנו סופש מדהים!Hug

ליה מורנו2012-01-12 14:52:48

410
אוי בוז'ה מוי... אני כזאת בלונדינית לפעמים - אני מתקשרת לכל הידידים שלי ושוברת את הראש בחיפוש אחר גבר שמבין, במקום להשתמש בפורום הנפלא הזה שמלא בגברים איכותיים ונפלאים אף יותר...
אשמח אם מישהו מכיר איזושהי תוכנה שניתן להוריד ו/או לפרוץ שדרכה ניתן לטשטש פנים בסרט. לא סטילס. סרט.
מישהו?חיוך
ליה מורנו2012-01-12 22:48:16

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”