כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 41 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

402
SIM זמני - זה לא אני.
Sorry guys. לא אקנה. זה לא יקרה.
אני בחור ישר. הגון. מתחשב. אני מכיר בשוויו של הזמן, במיוחד אצל נערות עובדות.
כמה פעמים קבעתי עם איב וטלפנתי לבטל, בעוד מועד - על זה רק איב תעיד.
מאחר וגם זמני שלי יקר (כי קשה לי למצוא את הזמנים להגיע לת"א - מטופל בפולנייה, בילדים שלה, בהורים חולים, ובעבודה), אני בוחר היטב למי להגיע ואין סיכוי שאגיע למישהי ואעשה אחורה פנה. לא פעם למדתי שמראה עיניים הוא דבר אחד , ומין משגע ומספק זה דבר אחר.

הסתכלתי בדואר היוצא שלי. 3 הודעות, ללא קביעת מועד מדוייק:
ב-2/4, שאלתי אותה שאלות. אמרתי שאני רוצה לבוא. לא אמרתי מתי בדיוק. הכותרת היתה "את מדהימה".
ב-21/7 תחת הכותרת "פגישה" , כתבתי שיש מצב שביום רביעי אגיע. בלי שעה. את אותה הודעה פרסמתי גם בפוסט.
ואז ב-10/9. הכותרת היתה "לא יכול לישון". אמרתי שב-10:00 אתקשר לקבוע (!!). התקשרתי והתאכזבתי...

אגב - על אף אחת מההודעות ששלחתי לא קיבלתי תשובה...

ניקיטה - ללא גבולות

403
בוקר טוב לכול חברי הפורום היקרים ניסיתי כמה פעמים להכנס לפורום אך המחשב שלי במצב אנוש וממש לפני הסוף כך שלהתחבר לאינטרנט דרכו דורש זמן וסבלנות כי מתנתק לי מפעם לפעם מקווה שהצליח לעלות תפוסט . טלטל איש יקר בדרך בא אתה מציג את הדברים וההתנהלות שלך לפרט כול מהלך ומהלך שלך לעיני כולם כאן ואולי שלא במתכוון מציג אותי כאילו אני חסרת לב וסוג של מתעללת בך אבללללללל עם כול הכבוד כמה פעמים קבעת וביטלת ?כמה פעמים כתבת שאולי תבוא [למרות שביקשתי לא לתאם בהודעות להתקשר ולקבוע בנייד] ? וכמה פעמים קבעת ןלא הגעת? כך שיש שני צדדים למטבע ופשר ההודעה מוותרת היייתה בגלל איזה חוסר אמון שלי ברצינות שלך להפגש לאור כול השתלשלויות בינינו וקצת ירד לי האוויר והחשק אז העדפתי במוותרת מאשר במפגש של ניפנוף רק כדי לקבל תכסף ויאמר לזכותו של פרופסור כמה ימים להרגע ולהתקשר זה כול מה שהיית צריך להרים צלצול ולדבר ולא בהודעות שוב ולא בהודעות בפורום ולא בהודעות בפומבי תתפלא אבל שאני טועה אני יודעת לתקן להתנצל ולפצות אבל לא זקוקה לכול המחזה הפומבי הזה אז אתה בהחלט מוזמן לחייג נדבר ונלבן דברים ונראה איך מתקדמים שהיה שבוע מבורך לכולנו ושנה מהממת בבקשה לא להשאיר לי הודעות בפורום להתקשר ואשמח לתת את כול התשובות לכול השאלות יום קסום לכולנו באהבה ניקיTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

404
ניקיטה צודקת.
לא ניסיתי חס ושלום להציגה כחסרת לב.
ניסיתי להציג את חוסר מזלי וההתבטאות שלי
יכולה להתפרש באמת אחרת.
אז קודם כל אני מתנצל. כי היושרה של ניקיטה
היא דבר ידוע.
ניקיטה, קבל עם ועדה אני מתנצל.
התסכול על חוסר מזלי גרם לי להיות לא מובן.
אני מבטיח שאתקשר ביום שבו אוכל להגיע. או יום קודם.
ואם בכל זאת לא תרצי - אבין. כימיה היא דבר חשוב
גם כאן.
מקווה שאת וכל חברי הפורום תסלחו לי.

ניקיטה - ללא גבולות

406

יותר מתאים פורום זיזה!! Tongue

חג שמח ואל תשכחו לנענע את הלולב!!צחוק

ולא לנשוך את הפיטמ(ה)! צחוק

mommik2013-09-22 10:51:31
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ניקיטה - ללא גבולות

409
מבין כל הנערות העובדות שפקדתי ניקיטה היא ללא ספק הנחמדה ביותר. היא מצליחה ליצור מעין אווירה נינוחה, ללא שמץ של תקתוק ויש לציין זאת לטובתה. בניגוד לשרון שנותנת מעין אווירת שעון הגונג, ניקיטה מצליחה להשכיח את העובדה שהפגישה מוקצבת בזמן. התיאום עמה הוא נחמד וידידותי, והדירה היא בקומת קרקע ודיסקרטית מאוד.
לאחר שנכנסתי בדלת, הריטואל התחיל. מקלחת זריזה, מציצה מושקעת ותנוחות מגוונות. כנערה עובדת, הגישה היא מאוד שירותית והזרימה וההתמסרות היא כמעט מוחלטת. ניקיטה זורמת לכל תנוחה, והיא גמישה ומתאמצת. גם המציצה טובה, השיחה אינטלקטואלית בסך הכל סבבה.
למרות זאת יש לציין פרט חשוב. בניגוד לרבים מבין מדווחי הפורום לטעמי ניקיטה כוסית, המראה השדוף שלה יכול להרתיע. התמונות לטעמי מחמיאות לה, המראה של ניקיטה אינו רע אין ספק בכך, אבל היא בחורה רזה אני חושב שהיא מפצה על כך בשירות טוב, אבל מי שחושב שב-600 השקלים הוא יקבל גם בחורה כוסית וגם ביצועים מעולים להערכתי צפויה לו אכזבה. לסיכום מי שמחפש שירות ובחורה עם מראה טוב הגיעה למקום הנכון, מי ש-600 שקלים הם מחיר גבוה עבורו לטעמי עדיף שיחפש במקומות אחרים.

administrator2013-10-16 07:01:28

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”