כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 43 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

422
ברור שהפמיניסטיות נלחמות בעובדות המין. הן מתנשאות במקרה הטוב, במקרה הרע הן סתם נשים רעות שנלחמות בכל הצורות של מין שלא במסגרת משפחתית רגילה.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

424
מבחינה הגיונית אני בהחלט מבין את הפמניסטיות ומלחמתן בזנות . ניקוי או הפחתת הזנות מעצים את כוח הנשים . כאשר מבחינת הגבר אין אופציות להתפרק אז הוא הופך להיות שפוט של אשתו או החברה . על מנת לזכות במעט סקס הגבר יצטרך לרצות את הצד השני וניתן יהיה לשלוט בו בצורה יותר יעילה . זאת האידיאולוגיה של הפמניסטיות ומתוך תפיסת עולם זו הן פועלות .

העובדות בזנות באמת שלא מעניינות אותן . אם הן מנוצלות או מסכנות , הדבר באמת לא מעניין או נוגע לפמניסטיות . ממתי לאישה אכפת מאישה אחרת ? ( רק במקרים נדירים ויוצאי דופן ) . הן רוצות כוח ושליטה בצורה אובססיבית וכל האמצעים כשרים . בדיוק כמו מטורפים מן העבר שרדפו אחר שררה .
הפוך כל חסרון ליתרון

426
באתר מקור ראשון היתה כתבה לא כל כך מעניינת על ההתייחסות של הציבור הדתי לזנות אז רצתי למטה לתגובות וראיתי שמישהו כתב את זה:

בתור מי שיצא לו להיחשף לתופעה מהצד האנושי שלה וגם מההיבט האקדמי- אני יכול לומר שיש כאן מסע תעמולה פמניסטי מתוזמן שאינו נאמן לאמת. יצא לי להיתקל במקרה של מי שעבדה בזנות אחרי שגדלה בעוני מחפיר ובתנאי דוחק קיצוניים (עשרה ילדים בחדר אחד), זה לא מצדיק את הבחירה בזנות אבל מבחינת הלקוח היא צריכה להיות קורבן. בחלק אחר של המקרים מדובר בנשים חסרות מוסר, כאלו שהיגרו מחברה חומרית מאוד שאין בה ערכים מוסריים, ערכי צניעות ושמרנות מינית ואין גם יותר מדי סטיגמה לעוסקות בזנות (ואלו רוב העוסקות בזנות) או לחליפין כאלו שבאו מבתים טובים (לרוב ישראליות) בעלות השכלה טובה ומסלול חיים תקין שהחליטו לעשות כסף קל (וגם שנים אחרי, כשיש להן עבודה מקצועית טובה, הן מספרות שהמניע שלהן תמיד היה כסף ושהן מתגעגעות לכסף הקל והן לא רואות את עצמן כקורבנות בשום צורה- גם אם יש שריטות מהעיסוק עצמו וגם אם בזמן העיסוק עצמו השתמשו בסמים וצרכו אלכוהול כחלק מסגנון חיים נהנתני ומופקר וגם כדי למחוק את ההיבטים השליליים של העיסוק על הערכתן העצמית וכ"ו, אבל מראש הן לא בחרו בתחום כקורבנות ועזבו אותו כשבחרו-רובן עבדו עצמאית).

427

ימים יגידו , אני מניח שמועדוני החשפנות במהלך 2019 ייסגרו , זונות רחוב לא יהיו , יהיו דירות שיוחלפו לעיתים קרובות.
ואני מניח שחלק מהתעשייה תעבור לחו"ל , ויהיו בנות שהם פרטיות לגמרי, אני מקווה שהמשוטרה לא תעמיק התעסקות בזה.

ועוד אני מקווה שהחוק יפול למים לקראת הכנסת הבאה

428
משפט שדה בלי סניגורים
למעשה זה משפט שדה בלי סנגורים. הנאשמים לא יכולים להגן על עצמם מטעמים מובנים ולמעשה נשמע רק צד אחד.
לדעתי מנחלי האתר צריכים לדרוש שבדיון יופיעו עורכי דין שייצגו את הנאשמים (העקיפים) אלא שנפגעים
צרכני הזנות
הזונות
בטוח שיש פה בפורום כמה עו"ד (או כאלה שיש להם חברים עו"ד) שבסידור כזה או אחר ייצגו נאמנה את הנושא (מבלי להיחשף כצרכנים)
יש טיעונים רבים וטובים בעד רק שאין מי שינסח אותם משפטית ויעלה אותם מול התוקפות שיושבות על הבמה לבד.
אגב גם פה זה מקום שאפשר להציף רעיונות לטיעונים.

429
[QUOTE=Black]מבחינה הגיונית אני בהחלט מבין את הפמניסטיות ומלחמתן בזנות . ניקוי או הפחתת הזנות מעצים את כוח הנשים . כאשר מבחינת הגבר אין אופציות להתפרק אז הוא הופך להיות שפוט של אשתו או החברה . על מנת לזכות במעט סקס הגבר יצטרך לרצות את הצד השני וניתן יהיה לשלוט בו בצורה יותר יעילה . זאת האידיאולוגיה של הפמניסטיות ומתוך תפיסת עולם זו הן פועלות .

העובדות בזנות באמת שלא מעניינות אותן . אם הן מנוצלות או מסכנות , הדבר באמת לא מעניין או נוגע לפמניסטיות . ממתי לאישה אכפת מאישה אחרת ? ( רק במקרים נדירים ויוצאי דופן ) . הן רוצות כוח ושליטה בצורה אובססיבית וכל האמצעים כשרים . בדיוק כמו מטורפים מן העבר שרדפו אחר שררה .
[/QUOTE]

צודק לגמרי בכל מילה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”