כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 46 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

451
צר לי להרוס אבל מלובה קיבלתי את אחת המציצות הגרועות שזכורות לי.

מה שאני בעיקר זוכר מהמפגש איתה זאת הפלולה שיש לה באיזור החזה ואת
השיניים שלה במהלך המציצה. ברמה כזאת שהכאב נשאר הרבה אחרי שחזרתי הביתה.

קריסטל,
מדובר בזקנה שמורה (מבחינת גוף).
שיער בלונדיני ארוך, גוון עור בהיר, אף מעט נשרי (אם אני זוכר נכון).
לבושה באופן זנותי.
נמצאת לרוב באיזור הבנק, אבל ראיתי אותה כמה וכמה פעמים מטיילת לכל אורך הר ציון.
לא ברור לי איך אתה מכולם טרם נתקלת בה...

454
יום חמישי האחרון מגיע לאיזור השעון ברכב מראה כבר 03.58 שדרות הר ציון יבשות לגמרי.
לאחר מספר סיבובים ראיתי את מילנה גיל מוערך כ-25 גוף בסדר של אנורקסית מסמים פנים נאות שיער שטני אסוף לקוקו.
מי שמסתובב באזור נתקל בה ליד הקספומט היא עומדת.
עוצר ומברר פרטים מציצה+זיון 100.מציצה לבד 50.
שואל אם היא בולעת גם חושבת כמה שניות ואומרת טוב.
יאללה תעלי ואני אומר לה.
נסיעה של מספר דקות לאזור חשוך עוברים אחורנית הבחורה נותנת אחלה עבודה קצב טוב וכמות רוק יחסית נכונה 5 דקות וכול הילדים שלי היא בלעה.
מי שאוהב להתפנק במציצה איכותית היא מומלצת.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

456
היום שעה 18:20 סיבוב קצר במנדרין ברחבה הצפונית מישהי גבוהה שיער בלונד/שטני שמלה קצרה פסים נראית טוב גוף נראה טוב שואל כמה אומרת 100 מ+ז עולה לאוטו נסיעה קצרה וחונים, בזמן הזה היא מספרת קצת על עצמה והחג, צוחקים.
מורידה הכל שדיים קטנים אבל נראים טוב תחת פגזז מתחילה במציצה מקונדמת מה אני אגיד?
מציצה מדהימה! אחר כך מיסינרית כמה דקות וגמרתי..סה"כ הייתי 20 דקות לא הלחיצה בכלל ניסתה להיות הכי נחמדה וסקסית שיכולה,
בסוף עוד צחקנו ממש ישבה כמה דקות ברכב להתרענן סיפרה על עצמה( לא אמרה מה השם שלה ולא שאלתי) לפני שיצאה מהרכב אמרה שמגיעה כל ראשון עד חמישי בין 6 ל 9 וחצי עשר.
סה"כ אחלה חוויה יכול להיות שאחזור.

458
עלילות מתן ושוקי בהר ציון.
יום א משחק העונה חשבתי שזה זמן טוב לצאת לצייד שואל את דוקי אתה בעניין והוא מנענע אם הראש.
אז יצאנו להר ציון השעון מראה 22.30 גם הזונות אוהדות מכבי אחרת תסבירו לי למה הם לא מופיעות לעבודה??
עכשיו אני מתחיל להבין למה אמרו "מכבי זונה" כי הזונות אוהדות מכבי.
בסיום המשחק נותן כמה סיבובים ועוד כמה ומבזבז כבר חצי שעה על סיבובים.
ליד הכספומט בשעה 23.00 לערך אני פוגש את סמדר.
סמדר בסביבות גיל 45 בצעדיה הראשונים בכביש חסרת ניסיון והבנה.
גוף אכיל שדיים בנוניים מוצקים תחת נחמד גוון עור שזוף שיער קצת אחרי הכתפיים שטני מתולתל פנים נעות אבל רואים שעברה הרבה בחיים.
עוצר ומתעניין לתפריט והיא עונה מה אתה רוצה פה הבנתי את חוסר הניסיון של סמדר בשטח כאן האינסנט החייתי שבי יצא אני עונה לה מציצה.
והיא חושבת מספר שניות ועונה 100 ש"ח.
חושב ועונה לה מותק זה מחיר של מציצה וזיון פה את אולי חדשה בשטח??
חושבת ועונה לי בסדר 100 ש"ח למציצה וזיון ואני מייד אומר לה זיון אנאלי כן??
והיא עונה לי מזה אנאלי ואני מייד עונה לה בתחת הזיין נכנס לתחת.
חושבת חושבת חושבת ולבסוף עונה לי בסדר.
יאללה תעלי אני אומר לה מחכה שמספר מכוניות יסעו ואז היא אומרת לי לא בגינה ואני עונה לה מה פתאום ניסה למקון שקט שניצא מהרכב והיא למה ואני שהוא יכנס כמו גדול.
יוצאים לדרך קצת מפטפטים למה בתחת ולמה לא בכוס והיא עונה אתם נהנים שלנו כואב ואני עונה מה פיתאום אנחנו מהנים מחיכוך צר וטוב יותר ואז אנחנו גומרים מהר יותר.
והיא אומרת שעשתה בעבר אבל שאני יהיה עדין אליה ואני התחייבתי לכך.
מצאנו מקום הכסף החליף בעלים מוריד אותה למציצה האמת משובחת קצב טוב כמות רוק נכונה האישה מקצוענית אני מתחיל בדפיקת פה גרון עמוק ומרגיש את השקדים כאילו אני משחק סנוקר מבקש ליקוקי ביצים וואוו היא יודעת את העבודה "מקצוענית".
הולבש חליפת צלילה מבקש ממנה להסתובב ואז היא מבקשת בעדינות ואני אין בעיה תכניסי למטרה ואני לפי הקצב שלך יתן.
אס שוקי קיבל אור ירוק ונכנס לסמדרי ברוורס ללא איתותים ואני שואל אותה איפה שוקי והיא עונה בתחת שלי.
חוויה מארץ החוויות שוקי מפמפם והיא מדברת אליו שוקי בעדינות ואני מחייך מפה לאוזן ושוקי תוחן ותוחן.
רברים כאשר החזרתי אותה היא ביקשה מספר עצות אז מכך תבינו שאין לה ניסיון אישה טובה באמצע החיים שנכלאה לחובות ולכן יצא לפרנס את הילד.
אז מפה אני פונה לכולם האישה כחומר ביד היוצר תעשה ותספק את כל הצרכים שלכם רק תתיחסו אליה בכבוד.
האישה כחומר ביד היוצר ביקשתם משהו קיבלתם תדאגו גם לצפר אותה.
נ.ב
שאלה לשמי אמרתי אבי לא יודע איך הגעתי לשם אבי אבל תגידו לה שאתם מכירים את דוקי היא כבר יודעת מי זה שוקי.
חוויה מגניבה לסיום יום מוצלח יאללה הפועל ב"ש.
נותן בסתר..

מעדיף אותם מבוגרות

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”