QUOTE=superman1979] [QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=superman1979]מה שהתכוונתי להגיד שלה זה בטוח לא כאב כמו שלו,הבנת את זה ברוך

[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]את רק רואה כוסמת(ישר),שוכחת מפררו רושה.. [/QUOTE]
לא, זה לא מה "שהתכוונת להגיד", אתה משנה מילים ומשמעויות כשאתה מבין איזה ליצן יצאת (שוב). ובכלל - 90% מהזמן, אף אחד לא מבין מה "אתה מנסה להגיד"!
אתה רושם אך ורק שטויות, קו המחשבה שלך קטוע (עד בלתי קיים לחלוטין).
כושר הריכוז שלך הוא כשל אוגר אוזבקי. 
מנת המשכל שלך היא כשל חסידה אפגנית. 
אתה מטרד חסר תועלת.
אתה שואל שאלות סדרתי (גם אם אתה לא שם בסופן סימן שאלה, אלא -
). אתה מתפקד בפורום על תקן היתוש המעצבן! 
אתה מנסה להתקבל ע"י תקיפתה של שרון (שלא היית אצלה ואינך מכיר אותה)
ויצר בדיוק אפקט הפוך (שלא סובלים אותך, אף יותר).
אתה נודניק חסר תקנה.
אתה לא משעשע.
אתה טרחן.
אתה סיוט!!!
אגב - עם כל המינוסים שלה, שרון פי אלף יותר משעשעת ממך!
השרשור שלה הוא חלק מרכזי בפורום, בעוד שבלעדייך הפורום יראה הרבה יותר טוב.
אז יאללה - תיזום התנדפות עצמית (או לפחות תפחית מינונים)! 
[/QUOTE]
קשקוש,אתה לוזר

[/QUOTE]
אי אפשר, פשוט אי אפשר , היה להשאיר את כל זה מחוץ לפוסט היעודי שלו.
סופרלץ , קיש לוזר? אתה אמיתי?
מילא אם זאת הייתה רק גחמה שלי ושל קיש, אבל כל מי שאתה בא איתו במגע בפורום הזה , נשים וגברים כאחד, סולדים ממך ומהשטויות שלך.
אין ויכוח לגבי הסלידה ממך. דמויות מתווכחות בינן בלהט בפורום הזה, אך לגביך יש קונצנזוס שאתה אידיוט. אם תביט ממש מקרוב גם אילו שהם פאסיבים ולא בועטים בך שתי וערב לא מוכנים לומר מילה טובה להגנתך. מילה! אפילו אות לא! לא מאמין לי, בא ונראה מי יקרא עכשיו את שכתבתי ויצוץ לעזרתך.
אתה חסר מודעות, חסר כיוון, חסר טאקט מינימלי וחסר אינטליגנציה שכלית ורגשית כאחד. והכי גרוע, יש בך רוע כזה שאתה מוכן לקטול כל אחד ואחת בין רגע כחלק ממופע הליצנות שלך. ההתבטאויות שלך לגבי נשים בפורום היא פשוט ביזיון ככלל ( ואני לא מדבר רק על שרון) אפילו בסטנדרטים של פרום סקס.
מתי תבין סוף סוף שאף אחת שמכבדת את עצמה לא תיתן לך הנחה על מנת לעמוד בתקציב זיוני פח האשפה שלך. ולא שאני מזלזל באחרים שמזיינים שם , זה רק בך אישית עקב היומרנות המטומטמת שלך. תמשיך כך ויהיו כאן עוד כקבוצה הולכת וגדלה שתהנה לחבוט בך. כנראה שאתה לא רק סתום, אלא גם מוזוכיסט.
ועוד משהו שנזכרתי בו, כמה פעמים בקשת ממני להסיר את הפוסט הזה. מכיוון שאין לך כבוד מינימלי לאף אחד ואינך מוכן להתחשב בכלום, אין סיכוי שזה יקרה. הפוסט הזה ימשיך לשמש כאנדרטה וירטואלית מתועדת לשטויות שאתה פולט, ואני פשוט סומך על הטיפשות האין סופית שלך שתמשיך להגיע ולעשות מעצמך את אותו לץ שאת דמותו כבר הרווחת ביושר.
רימינג מעשי2012-07-06 23:01:05