כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 50 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

491
רבותינו לכל אחד מאיתנו יש סיגנון ואישיות משלו.
חלקינו בורכנו בכשרון כתיבה חלקינו לא מה לעשות.
חלקינו סבורים שמינימליזם הוא דבר טוב(כולל עבדיכם הנאמנים) חלקינו לא.
בואו נשאיר את המחמאות העצמיות לאחרים וניתן לכל אחד לדווח כאוות נפשו כל עוד הוא מספר את החוויה הסובייקטיבית אותה עבר.

492

חברי פורום נכבדים,

על מנת לסכם את העניין, בואו נסכים שלחלוק חוויות על מירב, בין אם בצורה פלסטית, גראפית, מפורטת או מינמליסטית

יכולה להעשות רק בצורה אחת, של הערכה עמוקה והתפעלות מאישיותה ומהדרך בה הצליחה לגעת בכל אחד מאיתנו.
הממוצע2011-02-06 22:25:24

493

ביקורים אצל מירב לא מיצרים דיווחים במובן ״הרגיל״ של המילה. מירב כמי שהיא ולקוחותיה במי שהם מיצרים מצב וסיפור, מיצב אנושי שמתקיים במקום מונע מיניות. עבורי הסיפור של ממוצע הוא קטע מעולה ומעניין. קטע שהוא הלך הרוח של ממוצע,

הסיפורים תוצרי המפגשים משקפים את מי שהיא מירב, את מי שהם האורחים שלה

ומה שהוא המפגש איתה.

בלי לחלוק ציונים
בלי לשפוט
בלי לסכם
בלי לנתח אישיות זאת אוחרת

פשוט סיפור. יפה.

its 4 in the morning the end of December

495
[QUOTE=זונה מאושרת]מצטערת נורא, אבל גם עלי נפלה איזו שפעת בלתי מתוכננת, נאלצת לבטל את הפגישות בימים הקרובים, מבטיחה להודיע ולקבוע מחדש- ברגע שאתאושש!! עידכונים בפרטי.
סליחה. אוהבת. M.
[/QUOTE]

תרגישי טוב נשמה.
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

500
שלום לכולם
אז הייתי אצל מירב והיה פשוט מדהים
האמת שהייתי מאוד פחדן בשלב של ההודעות כי לקח לה קצת זמן להגיב אבל כבר בשיחה איתה הבנתי שמדובר בבחורה נעימה מאוד.
אחרי התכתבויות ושיחה קצרה היא כיוונה אותי לאן להגיע, הגעתי למירב וקיבלה אותי עם שמלה שחורה, חיוך מקסים ו2 כוסות יין על השולחן, אחרי שיחה ממש נעימה של 10-15 דקות התחלנו להתנשק והיא יודעת להתנשק אין ספק.
היא ביקשה ממני שאתקלח ואז נתחיל לחגוג, אני לא אכנס ממש לפרטים אבל אומר שהיא מאוד אבל מאוד מפנקת וחשוב לה שתהיה זרימה וככה היה.
אחרי המשחק המקדים שבאמת היה טוב מאוד וסקס הייתי בטוח שאסתפק רק במציצה בפעם השניה אבל אין מה לומר הבחורה יודעת להדליק אותך כדי שתגמור פעם שניה במהלך סקס.
עלייי לומר שהיא בחורה מקסימה, נעימה, יש לה מבנה גוף עסיסי אבל יותר חשוב מזה אם אתה נחמד אליה ומוכן לפנק אותה היא מאוד תשמח לפנק אותך
תודה מירב על ערב מקסים ואני מאמין שעוד נתראה שוב פעם

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”