כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 50 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

491
המשך דיווח חברים
ישראלי שגר בפאטיה, שכל עבודתו היא להפיל ישראלים ולסחוט אותם לאחר מכן.
הבן אדם נוכל ברמה גבוה מאוד,וזו היא דרכו, הוא קונה את אמונכם, מספר על עצמו כמושיע וכאחד שעוזר לישראלים, מציג את עצמו כבעל קשרים עם צמרת המשטרה, דולה ממכם מידע לגבי ההרגלים שלכם, החולשות שלכם, במקרה שלי זה היה התמונות שהעלתי בפורום שהיו לי בטלפון הנייד.
במקרים אחרים של ישראלים אחרים שנפלו אצלו, הוא שולח נערות פיתוי זונות מפאטיה ששוכבות כביכול מרצונם עם הישראלים, אחכ הוא שולח את החברים שלו מהמשטרה, והבנות אומרות שהם נאנסו ושזה לא היה בהסכמה, באותו רגע, הישראלי מתקשר לנוכל, וזה בא לשחרר אותו תמורת תשלום שוחד, כמובן שהנוכל לוקח תכסף לעצמו, ומתחלק עם זה עם השוטרים.....
במקרה שלי, הוא היחיד שראה את התמונות בטלפון שלי, שלח עלי את החברים השוטרים שלו, כמובן שבטלפון היו תמונות מפלילות, וכמובן שהוא זה שבא לחלץ אותי, הוא עקץ אותי בהרבה מאוד כסף, ואחרי שהוא עקץ אותי, הוא פשוט המשיך לחפש אותי על מנת לסחוט ממני עוד, הקטע ההזוי, אין נגדי שום מעקב, ושום תיק או חקירה רשמית בתאילנד, אבל ברגע שהחברה שלו תופסים אותכם, הם בונים לכם תיק במקום, והדרך היחידה לצאת היא לשלם..... אין יום שאני לא מקלל אותו, מצפונית אין לו שום בעיה אם תכנסו לכלא ל30 שנה במידה ואין לכם תכסף, הבנאדם הפיל כל כך הרבה ישראלים בתאילנד, אתם לא מתארים לכם כמה....
שתבינו הלכתי להגירה ולמשטרת התיירים לבדוק אם יש נגדי חקירה, ואין נגדי כלום!!!!! אבל עדיין הוא משכנע את עצמו שיש נגדי תיק ומחפש אותי ... לשאלה למה לא התלוננתי במשטרה? כי הכל מושחת, ובכל איזור בבנקוק, מפקד או סגן מפקד התחנת המשטרה מקבל ממנו שוחד. הקלות שבא הוא מפיל אותכם, בין אם זה תמונות בטלפון, נערות פיתוי, ילדות קטינות שהוא שולח להתחיל עם ישראלים, נערות שמתלוננות על יחסי מין לא בהסכמה, כל אחד מהדברים הללו פשוט מביא אותכם לעונש מטורף של מעל 10 שנים בתאילנד!!!!!! עצתי לכם, אין חברים בתאילנד!!!!!!!!
להתרחק מישראלים בפאטיה....
בקיצור, עם כל הכאב נאלצתי לעזוב את תאילנד, אני לא בנאדם שקל לעבוד עליו, אבל קחו בחשבון שהנוכל ישב עלי במשך שנה שלמה...
אומנם חזרתי עם חור של 50000 שח בכיס, ובריא באופן כללי, אבל החור האמיתי הוא בלב, כי אני ממש אבל ממש מתגעגע לתאילנד:(
הקטע ההזוי והמפחיד הוא שהוא בונה אתר ופותח חברה שמטרתה היא לתת ויזה ולעזור לישראלים בעת צרהאצבע למטה וככה הוא יגבה עמלה כפולה, מצד אחד יארגן לכם תויזה ומצד שני יפיל אתכם ו"יעזור " לכם.....

492
כמה תאילנדיות בנות 29 כבר הגיעו לארץ לאחרונה כדי להתחתן עם ישראלי?

ואם "המיועד" קורא פה בפורום?

בתכלס, אתה עושה לו טובה, שיבין איפה הוא נפל!

אבל אני מתאר לעצמי שלא לכך התכוונת?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

493
שחר עם כל הכבוד... הסיפורים שלך נחמדים אבל הם נשמעים כמו פנטזיות ודמיון מפותח מידי.

קודם כל הסיפור עם התאילנדית שבאה להתחתן בארץ, לא יכניסו אותה לארץ אם היא לא נשואה וקיבלה אישור כניסה לארץ .. וקבלת האישור מלווה בתהליך ביורוקרטי וארוך מאוד.
אז תאילנדית עם כרטיס כניסה לחיים טובים בישראל עם בעל תסכן הכל איתך? מישהו שהיא פגשה לפני 5 דקות במטוס? שבקושי יכול להחליף איתה 2 מילים?

אחר כך התקופה שבה כביכול "היית" בתאילנד, מאחר וויזה מקבלים רק לחודש חודשיים מקסימום, אם היית בא לשדה התעופה לאחר שהייה של מעל חצי שנה בלי ויזה... היית מקבל גם קנס נכבד וגם איסור כניסה לתאילנד לכל החיים.
או שזה קרה ופשוט שכחת מזהלא שמת לב?

איך בדיוק סחטו אותך והוצאת כסף מתא המאסר? אמרת שהכסף שלך מושקע במניות לא?
אז :
א. אם לא היית בתא מאסר, למה פשוט לא ברחת לארץ במקום לשלם 50,000 שקלים? הרי היית חופשי....
ב. אם כן היית בתא מאסר, איך בדיוק השגת את הכסף מתע מעצר? הבנקאי שלך שלח לך בדואר שליחים לתא?

חוץ מזה בשביל מה להראות לישראלי בפטאיה תמונות של הזיונים שלך? זה הרי לא משהו מיוחד שם, והוא כבר מכיר הכל ואפשר לראות הכל בכל פינת רחוב אז... מה הקטע?

חוץ מזה נערות פיתוי? קטינות? איך זה מסתדר עם זה שאמרת שא-ת-ה בוחר אותן? השכנה שלך וכו'... בכל הסיפורים שלך אתה זה שמתחיל איתן אז איך בדיוק הוא שלח עליך את כל הבחורות שאתה התחלת איתן? מוזר...

חוץ מזה, בן אדם שהוא עוקץ סדרתי לא יחכה שנה כדי לעקוץ אותך... יש מספיק קורבנות חדשים בתאילנד שמתחלפים בתדירות גבוה ולכן עדיף להתרכז בהם, מאשר לחכות לקורבן אחד במשך שנה.
אתה גם כל הזמן עובר ממקום למקום, פטאיה בנקוק... איכשהוא הוא תמיד מצא אותך, היה איתך בקשר, וחיכה שנה כדי לעקוץ? למה לבזבז עליך את כל הזמן הזה? איפה ההגיון?
למה אתה לא מביא קישור לאתר שלו שכולנו נדע להיזהר ממנו?

בקיצור שחר משהו מריח מאוד מסריח... כל הסיפור שלך נשמע כמו שטויות במיץ עגבניות, והתמונות נראות כמו קובץ תמונות מטיול אחד בתאילנד שעשית ופשוט שמרת ואתה מביא מפעם לפעם אחת פה ואחת שם.
אבל אשרי המאמינים.

495
ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...
לרוע מזלה אני נפלתי עליה.
נ.ב תודה לכל המתעניינים ולכל ההודעות של החברים בפורום

496
[QUOTE=שחר סגל]ממש לא:) בסך הכל שיתפתי בחוויה בטיסה...
זה לא אומר שהיא בהכרח זונה,היא דווקא בחורה טובה, שפעם ראשונה מגיעה לישראל, ובסך הכל רוצה ביטחון נוסף של גבר שגר בישראל, זה שאני מניאק וניצלתי אותה לסיפוק המיני שלי, לא מעיד כלל על אופיה, אני לא גאה במעשים שלי, כי זה אני ואני לא יכול להשתנות, לטוב ולרע.אל תבין מדברי שזה היה קל, לקח לי כ6 שעות לשכנע אותה, והיא הפצירה בי שהיא באה להתחתן לא מעט...

לרוע מזלה אני נפלתי עליה.

נ.ב תודה לכל המתעניינים ולכל ההודעות של החברים בפורום
[/QUOTE]

בקיצור, יש פה לא מעט שמקנאים בך על כל מעלליך ורואים בך גבר - גבר.

אני שייך למיעוט שיודע שאתה כלב - כלב, כפי שאתה מעיד על עצמך.

יכול להיות שגלגלי הצדק האוניברסליים שמחמיצים לא מעט במהלך תנועתם, פגעו באדם הנכון, עת פגש אותך "הנוכל" הישראלי. חבל שיצאת מזה כל כך בזול, כי לדעתי עדיין לא למדת את הלקח שלך.Sick
gunner2012-03-21 19:13:57
I fart in your general direction

497
כמה שאלות והערות ממני:

1. איך לעזאזל אתה לא מפחד לזיין שם בלי קונדום, מה אתה בכוח מנסה להידבק בHIV???? זה לא שאני היפוכונדר או משהו אבל האחוזים שם די גבוהים ועל אף שלא זיינתי כמוך בתאילנד, אני מאוד ממליץ לך בכללי תמיד לשים קונדום שם, רק שתדע שגם בדיקות HIV הן יכולות לזייף, אני מכיר אחת שהיתה לה בדיקה מזויפת, ככה זה כשאתה בתאילנד מספיק שאתה מחליק כמה באטים מתחת לשולחן ואתה מסודר...

2. שאפו על התקציב, 50,000 ב-10 חודשים זה בהחלט מכובד. אם אפשר לשאול, כמה היית מוציא על לינה ליוםחודש?? וכמה על אוכל? אגב יצא לך לבלות בשאר האזורים בתאילנד צפון (צ'אנג מאי וכו') דרום (פוקט וכו') איים (קופיפי, קו-סמוי,פנגן וכו')?

3. באיזה אזור של פאטיה התגוררת שזיינת כל כך הרבה בחינם? תשמע אני לא מפקפק בהישגך אבל עדיין נראה לי מוזר שזיינת כל כך הרבה בנות והם לא רצו ממך כסף, בסופו של יום הבנות האלה מגיעות לשם לעשות כמה שיותר כסף ולשלוח למשפחה. לבלות ולהזדיין סתם עם פלאנג שבוע שלם בלי לקבל כסף בתמורה נראה לי קצת תמוה כשבנות שעובדות כפרילנסריות בד"כ לוקחות 500-700 לזמן קצר 1000 לארוך ואני לא מדבר בכלל על בנות ממועדוני חשפנות ששמה המחיר יכול להיות אפילו כפול ויותר

4. כמה כסף נלקח ממך לשוחד? למה שלא תפרסם תשם של הבן זונה הזה או פרטים עליו שכולם יידעו להתרחק ממנו? אגב עם כמות הבנות שזיינת אני עדיין חושב שיצאת בזול... ציפיתי כבר לשמוע על כריתת הזין מאחת הבנות שהייתה קנאית.

אה והכי חשוב - ברוך שובך

499
gunner אף אחד לא מכריח אותך להכנס לפוסטים שלי, ואני בטח שלא כותב אותם ומשקיע מזמני בשביל אנשים כמוך.
את תסכולך תשאיר בצד," כלב " אני לא מכיר אותך, לא מתכוון להכיר אותך, והאמת מכיוון שאתה חבר בפורום היקר הזה אין לי שום כוונה להשמיץ אותך. אני מניח שהתגובה החזקה שלך באה בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
( שאלה רטורית , לא מצפה לתגובתך:)
אתה יודע היה שלב לפני שהיא עשתה לי ביד, שהיא ביוזמתה קראה לי לבוא איתה לשירותים, כמובן שהלכתי, אבל התקבצות של ישראלים מחוץ לשרותים לא נתנה לנו להמשיך הלאה....

אני מת להגיד לכם מי הישראלי, אבל אז זה יחזור אלי כמו בומרנג, מעדיף לא לקחת סיכון בשלב זה...
לגבי השימוש בקונדום, למעט 2 בחורות, שכבתי עם כולם עם קונדום, האחת הייתה בנקאית , והשניה זה בא בהפתעה, והאמת שהלחץ שנמצאתי בו הוסיף למצב, אני לא מעודד אף אחד לשימוש ללא קונדום.

דניס בפאטיה הייתה לי אחת שנשארה איתי חודש שלם, שילמה כל יום על הארוחות, כן היא הייתה זונה, היו לה לא מעט ספונסרים שמשלמים לה 3000 באט לשעה, היא בת 20, התאהבה בי, ולפי מה שאני יודע, בחורות תאילנדיות כשהם אוהבות הם לא נותנות לגבר לשלם עד החתונה... לא פעם ראשונה היו לי עוד שתי בחורות כאלה, אחת שנשארה איתי 4 חודשיים ולא נתנה לי לשלם ואחת חצי שנה בבנקוק ..... זה לא אומר שבמהלך שהותי איתם לא הלכתי עם בנות אחרות, ובמידה והיה בא לי לשלם אז שילמתי ובכיף:)
דוגמאות לא חסר, הרבה סטוצים אתה הולך עם בחורה שאתה מכיר ברחוב , רוב הסיכויים שהיא זונה, אבל אני הולך איתה לתצפית בחזור אני עוצר בחורשה ואנחנו עושים סקס מטורף, להגיד לך ששילמתי? לא, היא בקשה כסף? לא, היא התקשרה אחכ......
הבנקאית שהייתה איתי חודש וחצי , למעט מקום לישון מעולם לא קיבלה ממני כסף... ועוד מלא דוגמאות...
אבל באותה מידה, אני גם נהנה מסקס בתשלום, יש בזה משהו גם מדליק, אז גם אם יש לי בחינם, לפעמים אני נהנה ללכת לבודי מסאג ולהתפנק שם בתשלום...
נ.ב את רוב הבנות אני אוהב להכיר בסופרים כמו הBIG C וכאלה, או בבתי קפה...

500
[QUOTE=שחר סגל]בגלל שנפגעת בשלב מסויים בחיים ממניאק כמוני שכנראה שכב עם החברה/אישתך ללא ידיעתך, אז אל תאשים את המניאק או "כלב" איך שקראת לי, תשאל את עצמך למה, מה לא בסדר אצלך?
( שאלה רטורית , לא מצפה לתגובתך:)
[/QUOTE]

ברור לך שזה רק שאלה של זמן שאתה תיפול על הבן אדם הלא נכון?

(שמן הסתם לא ישאל את עצמו "מה לא בסדר אצלו").

אני אישית מייחל לכך.

קישקשתא2012-03-24 22:12:32
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”