כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 50 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

491
סליחה מראש וייתכן שאין לי טאקט ואולי שאלו לפניי. אני פשוט מאוד רוצה להגשים פנטזיה של אורגיה כזאת או משהו בסגנון מועדון FKK ארופאי .. לא יצא לי בחיים ואני כבר מתכנן רק בשביל זה נסיעה.
במה שמאורגן כאן בחישוב זריז יוצא ככה: 2 בחורות לשעתיים מחיר 600 שקלים לנוכח 7 נוכחים. זה אומר 17 דקות ברוטו למשתתף בערך 8 דקות לזיון פר בחורה וזה בחיתוך זמנים מדוייק. לי לדוגמא לוקח לגמור יותר זמן אפילו אם זה במספר הראשון ממש הייתי רוצה להשתתף בחוויה אבל אם כל מה שכתבתי נכון עד עכשיו אז נראה לי שאני פשוט לא אהנה בכלל ואתאכזב.

492
ALTAZUZU
כאחד שהיה אצל מוסטפה בברלין, אולי לא הייתי בתקופה טובה אבל יש שם מלא גברים על בחורה היא פשוט מוקפת גברים ובקושי ראו אותה שלא לדבר על לחכות בתור ואז אתה לא ממש איתה כי יש מסביב יותר מידי גברים גם אם יש כבוד הדדי .. אולי גם נפלתי על מקרה קיצון כי הייתי ביום של מישהי שגם שיחקה בכמה סרטים והיא הסיבה שהגעתי אהבה שפריצים לפנים ולצערי גמרתי לפני בכוסית גרמניה אחרת .. בכל מקרה מניסיון אחד שהיה לי במפגשים של חולה על סקס בתקופה של אנה ומאשה לא היתה לי הרגשה של אין לי זמן להיות איתן ..הייתי עם כל אחת מהן כמה שבא לי ולא היה שום לחץ היה ספייס היתה אווירה טובה היו הרבה גברים שהסתכלו מהצד ונחו אחרי הסיבוב הראשון שלהם .. נכון שצריך לפעמים לחכות לתור אבל לא לשכוח גם שנשים בשונה מגברים יודעות לעשות יותר מדבר אחד באותו הזמן ;) ואתה מבין כבר לאן אני חותר עם זה .. זו האינפורמציה שאני יכול לשתף מהניסיון שלי אתה כמובן תחליט מה מתאים לך

493
אחי יש לך שתי בחורות, אז זה 240 דקות... 34 דק למשתתף ו17 לבחורה... אם זה אומר משהו בכלל כל החישובים האלה. בכל מקרה גם אם אתה מתכוון לנסוע לחו"ל במיוחד בשביל זה או לא, כדאי לך להצטרף לאחד המפגשים של חולה על סקס, גם ייתן לך הכנה טובה גם חוויה וגם תפגוש אחלה חברה כולל חע"ס.

495
וואוו. זה ממש שאלה לבגרות במתמטיקה 5 יחידות:
" חולה על סקס מארגן אורגיה עם כושית, בלונדינית וישראלית.
כל אחד משמשתתפים משלם 700 ש"ח עבור המפגש והמפגש יארך 3 שעות ו 15 דקות.
הישראלית מסכימה להעשות בדוגי ובו זמנית למצוץ. שתי האחרות מקבלות רק אחד אחד בלבד.
הכושית נמצאת בהפסקה של 25 דקות באמצע, הישראלית והבלונדינית לוקחות הפסקה של 18 דקות.

חשב:
כמה זמן יוצא לכל משתתף להיות עם הכושית ?
מה עלות לכל דקה שיש לכל משתתף עם הבלונדינית. חשב כמה מתוך הסכום ששילם שולם בעד הבלונדינית, כמה דקות הוא איתה,
בצע פעולות החילוק הנחוצות.
התשובה לשאלה היא 25 נקודות מהמבחן.
מי שיקבל מעל 90 יקבל שעה חינם עם הכושית."
וברצינות, הקטע באורגיה/גאנג באנג הוא פסיכולוגי ולא ענין של חישובי תועלת, עלות זמן/מחיר

497
חברים ההודעה לעייל הייתה
בבדיחותא ללא כוונת פגיעה
כמו שאתם יודעים הפורום מלא אנשים מגוונים
וצריך לנסות להבין גם את הצד השני
גם אני מבין שלפי חישוב עלות-תועלת-כסף
עדיף ללכת לבד
אבל צריך להבין שכמו שלא משווים תפוחים לאגסים
אותו דבר פה
סוג החוויה שונה ולכן מבחינתי לא ניתן לחשב זאת כך
ושוב תודה לחו״ס על האירגון שלו למפגשים כאלה
החיים קצרים תנצלו אותם

499
בנצי השמיני וdanran החמודים.
מאוד נהניתי ואין כמוני הנהנה מבדיחות בסגנון מתמטי.
נסכם בכך שמבחינתי בזמן שכל אחד מבעלי המניות מתנהל בmodified cash basis של 600 שקלים בעוד המדד שלlabor efficiency variance הוא משתנה שנראה בסקאלת ריווח הפסד כבלתי צפוי כשהבחינה נעשית אינדיבידואלית בניצול סכומי המניות לפי אג'נדות שונות. מה שמביא לסטיית תקן גדולה בין מצב אופטימאלי של רווח לabnormal lost units כך שיוצא שמהשקעה יצאנו לכדי הימור מפני שערך הclosing costs מול בחינת ריווח והפסד אינה ידועה.
מה שבתחלס אפילו לא הייתה הבעייה בשבילי להשתתף כי אני הכי בעד חוויות חדשות הבעייה העיקרית אצלי הייתה הדיסקרטיות.
מקווה שגם אלגוריה חשבונאית יותר מאשר מתמטית תצחיק אתכם גם.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”