[QUOTE=זיינפלד]
א- איך אני יודע ? מנסיון ! הייתי שם (אמנם בבן יהודה) פעם אחת , פעם אחת יותר מדי והיה צילצול אחרי כ-רבע שעה. תאמין לי שאין לי שום סיבה לשקר.
ב- נכון , היללתי "תיקתוקיות" ב-120 שח כי באמת קיבלתי שם שירות טוב , באותו זמן שנותנים בתיקתוקיות של ה-250 אבל אם את אילנה אתה מגדיר כ-שמנה ומבוגרת , אז באמת אין לך מושג על מה אתה מדבר ויעידו על כך כל החברים שביקרו אותה.
אה - ועוד סיבה למה לא הלכתי ל-ימית - חבר בפורום סיפר לי בפרטי שיש עליה תור מ-פה ועד פתח תקווה והיא מקבלת לקוחות בשיטת הסרט הנע...
[/QUOTE]
אני מניח שזה דיון בין שני אנשים מתורבתים ולא ויכוח סרק
לגבי סעיף א.
אם לפני מספר שנים בביקור בניו יורק כושי היה מקלל אותך מתנהג לא יפה ומנסה לשדוד אותך ... האם עד היום היית שולל את כל הכושים ומדביק להם תווית סטיגמטית ?
לגבי סעיףב.
עם 192 הודעות שלך בפורום,
אילנה ששוכחת להלביש קונדום כשהיא מזדיינת עם כל הערב רב שמגיע אליה
ואתה יודע בדיוק לאיזה סוג אנשים אני מתכוון,... לא הכי נקיים
היא המומלצת היחידה שלך ? או ניקול השמנה ? מי עוד ?
לא קראתי תכלס הרבה דיווחים שלך מא' ועד ת' אלא יותר רמיזות ודעות כשאתה כנראה נסמך על ענפים אחרים ואולי אני טועה. אבל את דעתי והמלצתי מהשטח ומנסיון אתה לא מקבל ??
אולי אתה חושב שאני יחצ"ן מעפן, תחפש את כל ההודעות שלי בפורום ותבין בעצמך שאני לא.
חשבתי לכתוב לך שאתה פשוט חייב לנסות ללכת לימית והיית מודה לי אחרי זה, אבל במחשבה שנייה לא הייתי רוצה להתחלק בה עם מישהו שהוא לקוח של אילנה וניקול.
הדברים שכתבתי לא נכתבו בשביל להעליב או משהו דומה אז אני מקווה שלא הייתי בוטה מדי או גס רוח, רק ניסיתי להעביר מסר של קווים כלליים.
בשורה התחתונה
ימית להבדיל מנופר שכתבתי עליה היא GFE אמיתית ושווה כל שקל למי שהוצאה של 250 ומעלה זה בסטנדרטים שלו.
נ.ב
שמעת על התור הארוך אצלה ? סימן שיש לזה סיבה !
ובמקומות שאתה הולך אין סרט נע ? נו באמת ... תקתוק "טוב" ב-120 זה כן אבל תקתוק מצויין ב-250 עם בחורה נקייה שמתקלחת במקום נורמאלי ולא סליזי (אולי זה מה שעושה לך את זה) זה לא ?
זכותך המלאה !!!!!!!! בעל המאה הוא בעל הדעה 
החשקן הנשקן2009-4-6 21:4:55