ל "הפוך" אני הולך לבחורות לא רק לזיון אלא גם לחום שהן נותנות לי כי אין לי כזאת הצלחה עם המין השני. שאני מתחיל עם בחורה בחיים האמיתיים אני ממש לא חושב על זיון באותו רגע...ככה אני ..רומנטי

כ
אני רוצה להגיד לך שאתה מה זה מסכן, אתה הולך לקבל חום מנערות או בחורות, שבעצמן הלכו לעבודה הזו, מחוסר חום, אתם ממש דפוקים, שאתם חושבים שזה מזה הם נקשרים אליכם, ונותנים לכם חום , כי הם פשוט דואגת לכם.
וואי פשוט תעוררו, הם זקוקות לחום יותר מכם. לא סתם הם סובלים כל יזע או מגעיל שמגיע להם, אז רק תרגעו, זה לא תחליף לקשר אמיתי,
אבל מצד שני יש אנשים שקשה להם ליצור קשר, מכומכם לא לא פה , אלא בטיפול מרצועי, מצטער אם גרמתי למישהוא , חשיכה עמוקה.
שיחהחה לכם לילה טוב
ידידי, לא ממש מסכים איתכם לגבי העניין של מציאת אישה כלבבך ואז אתה כבר לא מבקר יותר אצל הבנות העובדות.
לפחות על עצמי אני יכול להעיד, שבחורות לא היו לי חסרות לא בעבר, לא בהווה ו(בעזרת השם) לא בעתיד. היו לי קשרים רומנטיים רציניים לכל אורך חיי והייתי גם נשוי בעברי, אבל תמיד תמיד חזרתי לנערות העובדות. כנראה זה משהו באדרנלין שחסר בקשר הרגיל. ולא משנה כמה אהבתי את בת זוגי. היא אף פעם לא נתנה לי את מה שהיה לי בהתרגשות הזו שיש לנו באזור החלציים כשאנחנו מגיעים לבחורה עובדת.
לא יכול להסביר את זה, אבל זה משהו שמעבר להתמכרות חבר'ה. זה לעשות משהו שאי אפשר לעשות עם הקבועה.
גם כשהיו לי אהבות אמת, ולא מזמן היתה עוד אחת כזו שלצערנו הסתיימה, תמיד בהתחלה לא חשבתי על ביקורי נערות, אבל לא עברו להם יותר מכמה שבועות ושוב מצאתי את עצמי מפמפם מתחת לאיזה כוס מגולח של נערה עובדת. ותאמינו לי, לא היו לי רגשות אשמה. אפילו לא לרגע.
אני רוצה להגיד לך שאתה מה זה מסכן, אתה הולך לקבל חום מנערות או בחורות, שבעצמן הלכו לעבודה הזו, מחוסר חום, אתם ממש דפוקים, שאתם חושבים שזה מזה הם נקשרים אליכם, ונותנים לכם חום , כי הם פשוט דואגת לכם.
וואי פשוט תעוררו, הם זקוקות לחום יותר מכם. לא סתם הם סובלים כל יזע או מגעיל שמגיע להם, אז רק תרגעו, זה לא תחליף לקשר אמיתי,
אבל מצד שני יש אנשים שקשה להם ליצור קשר, מכומכם לא לא פה , אלא בטיפול מרצועי, מצטער אם גרמתי למישהוא , חשיכה עמוקה.
שיחהחה לכם לילה טוב
[/QUOTE]
מה אתה רוצה לא הבנתי?
אתה מנהל דיון עם עצמך וקובע עובדות + מתנשא על חבר בפורום + באת בפוזה של ד"ר פיל לנתח את המצב הנפשי של האוכלוסיה.
חומד אתה משתמש פעיל בפורום סקס לא ב##### שלך גם אתה מוציא שטר של 200 לקבל ליקוק על הביצים
על מי אתה מסתלבט?
נ.ב סליחה אם פגעתי או גרמתי לך חשיכה עמוקה...
אני לא רואה בזה שום דבר רע. זה לא פעם ראשונה שאנשים עושים כאן חשבון בפורום של כמה זה עולה לנו.
אני מוציא כסף על מה שעושה לי טוב, כמו לשבת במסעדה, זה לא עולה כסף? עולה.
זה גורם לי הנאה? גורם.
ללכת לסרט גם עולה כסף, וגם עושה לי טוב. אז אני הולך ולא חושב אני מכור או לא?
אז אנשים תעשו מה שטוב לכם בלי לחשוב יותר מדי ולפחד
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”