פארק שעשועים
ישבתי ליד הבר, משועממת עד מוות. שוב ושוב בחנתי את "הסחורה" שסביבי והאמת שלא ראיתי שום דבר ששווה להתפשט בשבילו חוץ מהברמן.
זה היה במסיבת חילופי זוגות. היו בערך 7-6 זוגות. ערב חלש. את בן הזוג שלי פסלתי כאובייקט לסקס ברגע שנכנסתי למכונית שלו ולמרות זאת הוא רצה להמשיך.
"חבל, אבל עד שהצלחתי לברוח לחוקית אני מעדיף ללכת. נתחלף שם."
מהרגע שנכנסנו הוא התחיל לשוטט בחדרים, מחפש את עצמו. ניסיתי לעזור לו, ניסיתי לכוון אותו, אבל הוא החליט שהוא יסתדר לבד. "אם אני אצטרך אותך אני אקרא לך."
אז ישבתי, שתיתי יין, חיפשתי זוג שנראים בגדר הסביר וכשלא ראיתי משהו כזה פלירטטתי עם הברמן.
הוצאתי סיגריה וכרגיל חיכיתי שהוא יצית לי אותה אבל אז הופיעה האש בתוך יד גברית שקפצה מאחורי. שאפתי עמוקות, הדלקתי אותה והסתובבתי לומר תודה לאביר המדליק.
הוא נראה פאקינג טוב. גבוה, קרחת, עיניים שחורות כאופל ופנים מסותתות בחוזקה.
"פאק, אתה נראה טוב" אמרתי לו ומייד הוספתי "תודה על האש."
"בבקשה. ומהמקום שאני עומד את נראית יותר טוב." היה לו קול חושני שהעביר רטט בכל גופי, או שזו היתה היד שלו שריפרפה על גבי.
"פעם ראשונה שלָךְ כאן?" הוא שאל תוך שידו עלתה וניגנה מנגינת קסמים על העורף שלי.
"כאן, כן. במסיבות כאלה, ממש לא. ושלְך?"
הוא צחק. "אני בן-בית במקום. יותר נכון אני חבר של בעל הבית של המקום."
"נחמד. ועם מי באת?"
"עם חברים. ואת? למה אשה יפה כמוך יושבת לבדה על הבר?"
"אני עם מישהו שמטייל ומחפש את עצמו. ואני לא לבדי. אני עם רונן" אמרתי והצבעתי על הברמן.
"ולמה את לא באמצע סקס?"
"כי עד עכשיו לא מצאתי מישהו ששווה להוריד בשבילו נעליים" חייכתי והסתכלתי עליו בהערכה מחודשת.
היד שלו ששיחקה לה בנחת על העורף שלי ומאחורי האוזניים שלי סובבה לי את הראש אליו וכיוונה את פי אל פיו. הוא ידע להתנשק. הוא ידע לנשק. "ועכשיו?" עצר כדי לשאול ואז המשיך לנשק.
לא עניתי. ירדתי מהכיסא בזהירות כדי לא להפסיק את הנשיקה ונצמדתי אליו, מרגישה את זקפתו מנסה לקרוע את מִפתח מכנסיו. משכתי אותו לחדר עם המיטות תוך כדי שאני מתחילה להפשיט אותו. הצלחתי לפתוח לו את החולצה כשהוא דחף אותי על המיטה האמצעית.
"את תשכבי לך בשקט ואני אוריד לך את הנעליים," אמר בקול מעובה מתשוקה.
הוא חלץ לי נעל אחת, הוריד את הגרב והחל ללקק את אצבעות כף רגלי. מלקק ומוצץ, מעביר את לשונו ביניהן כטועם, מגיע לעקב הרגל, מנשק ומלקק ונושך נשיכות קלות. אז הוא תפס את הרגל השנייה, הרים לי אותה והפשיט גם אותה תוך כדי שהוא ממשיך למצוץ את אצבעות כף הרגל שכבר היתה רטובה. הוא המשיך להחזיק בה והחל ללקק את הרגל השנייה, מגיע לקרסול ועולה עם לשונו מעט למעלה.
הוא שיחרר את כפות רגלי והחל ללטף אותי מלמטה עד למעלה, מגיע אל הפה שלי ומתחיל לשתות אותו בצמא תוך שהוא שוכב עלי. התחלתי לזוז מתחתיו, כולי רועדת מתשוקה והוא לחש לי באוזן "תשכבי בשקט. זו רק ההתחלה."
תוך פחות מדקה הוא הצליח להפשיט אותי לגמרי תוך כדי שהוא לא מפסיק לנשק אותי בכל פיסת עור שנחשפת ולנגן עליה כעל מיתר. כשהייתי עירומה לגמרי הוא הפסיק לרגע, הוריד את החולצה שלו וחזר לשכב מעלי, חזו נוגע בחזי ולשונו חודרת אל פי, מטיילת לה בשביליו, טועמת ומטעימה.
ואז הוא לחש בתוך אוזני "מה הפנטזיה שלך? מה אני יכול להגשים בשבילך?"
כולי בוערת ומתפתלת מתחתיו אמרתי לו, כשאני מחייכת, "להיות פארק השעשועים שלך. תשחק איתי, תשתעשע בי. מה שבא לך."
"באמת? זה מה שאת רוצה? רק אני, או שאני יכול לצרף עוד חבר'ה?"
"אמרתי מה שבא לך והתכוונתי לזה."
הוא עזב אותי לרגע, יצא החוצה מהחדר וחזר כעבור כמה שניות, לאותה תנוחה שבה עזב אותי. נשכב מעלי והמשיך לחקור עם פיו את טעם שפתי כשידיו מטיילות על גופי.
פתאום הרגשתי שיש לו שלוש ידיים, ואז ארבע וחמש ושש. הזזתי את הראש שלו טיפה כדי לראות מי עוד נוגע בי וראיתי 3 בחורים צעירים, מחייכים ומלטפים אותי. הוא קם ממני ועבר מאחורי הראש שלי, מותיר את ידי חופשיות לגעת.
תפסתי את איבר מינו דרך המכנסיים ולחצתי עליו, כשאני מנסה תוך כדי להגיע לחגורה שלו ולפתוח אותה. הוא הבין מה אני רוצה, ירד מהמיטה והתפשט. בינתיים אחד מהם פתח את הרגליים שלי, התמקם ביניהן והתחיל לרדת לי כשהוא מלקק לי את הדגדגן עם לשון חמה ורטובה. שני האחרים נשכבו משני צדדי והתחילו לשחק עם השדיים שלי, לנשק ללטף ולמצוץ את הפטמות. בינתיים הגבר שלי חזר מאחורי הראש שלי ואני תפסתי אותו בשתי ידיים וקירבתי את הזין הזקור שלו אל פי, מלקקת אותו ומכניסה אותו לאט לאט אל תוך הפה שלי.
"בואו חבר'ה, תצטרפו לחגיגה. תשתעשעו בילדה כי זה מה שהיא רוצה" שמעתי אותו אומר. הפסקתי לרגע למצוץ לו והרמתי את הראש לראות אל מי הוא דיבר וראיתי עוד שניים שהצטרפו, ערומים לגמרי, עומדים ליד המיטה ומסתכלים. חייכתי אליהם וחזרתי אל הזין שחיכה לי מאחורי הראש.
אחד מהם התחיל ללקק לי את כפות הרגליים, עובר מאחת לשנייה, עושה אהבה עם האצבעות שלי. השני בא מהצד והתחיל ללטף אותי באזור הבטן, לנשק וללקק תוך שהוא יורד למטה. הבחור שהיה ממוקם בין רגלי המשיך ללקק אותי אבל ירד עם ראשו קצת יותר נמוך, משאיר מקום לחדש שיצטרף.
הם ירדו לי שניהם – סימולטנית – אחד בדגדגן ואחד בשפתי מערת תאוותי הבוערת – מטריף חושים.
אני המשכתי למצוץ וללקק ולשאוב את הזין שהיה מאחורי.
כל אחד מהחמישה התחיל להגביר קצב: זה שבין רגלי הפסיק ללקק ולנשק והחל לדחוף לי אצבעות תוך כדי שהשניים שליד השדיים שלי מנגנים סימפוניה עם הפטמות הזקורות שהיו לפניהם. הבחור הרביעי המשיך לעשות אהבה עם בהונות רגלי והחמישי ינק ומצץ ושאב לי את הדגדגן. ואני?
אני הייתי בגלקסיה אחרת. כל נקודה בגופי להטה מתשוקה וממגע אבל לא הפסקתי. המשכתי למצוץ את הזין שמאחורי כאשר מדי פעם אני מוציאה אותו ומלקקת לו את הביצים, את המפשעות וחוזרת לזין. כשהרגשתי שאני עוד שנייה מתפוצצת, משכתי אותו על הפנים שלי, טמנתי את הלשון שלי בין רגליו והתחלתי ללקק אותו מהביצים לתחת וחוזר חלילה כשאני משתוללת בחלק הגוף התחתון.
הוא התרומם טיפה, דחף את הזין שלו בחזרה לפה שלי והתחיל לזיין לי את הפה, חזק, מהר. באותו זמן הבחור שבין רגלי אונן לי יותר ויותר מהר עם האצבעות ואני הרמתי את האגן שלי לנוחותה של הלשון שהיתה על הדגדגן שלי.
ואז גמרתי. וצעקתי כשהזין בתוך פי. אבל הם המשיכו ואז אני שוב גמרתי. הרגשתי משהו רטוב נוזל על השדיים שלי ועל הרגליים שלי, אבל הם לא הפסיקו. הם המשיכו ואני שוב גמרתי וכבר לא יכולתי להכיל את הזין שהיה בפה שלי, הוצאתי אותו ותפסתי אותו ביד, ממשיכה לאונן לו תוך כדי שאני משתוללת בטירוף על המיטה. אבל הם המשיכו והמשיכו והמשיכו עד שהשפרצתי. וואו כמה השפרצתי. ושנייה אחרַי זה שמאחורי השפריץ על הפנים שלי והשניים שהיו עסוקים בעינוגים שלי גם כן השפריצו. ואז התברר שהרטיבות שהרגשתי היתה מהשלושה האחרים שגמרו קודם והשפריצו עלי.
שכבנו כולנו בערימה אחת כשכמה ידיים ממשיכות ללטף אותי בעדינות. מחזירים לעצמנו את הנשימה.
זאת היתה הפעם היחידה שעשיתי סקס עם אנשים בלי לדעת איך קוראים להם. זאת היתה גם הפעם היחידה שעשיתי סקס עם שישה גברים במכה כשבעצם עשיתי סקס רק עם אחד מהם.
זיון לא היה שם.
חדירות לא היו שם.
פארק שעשועים כן היה שם.
שישה גברים היו שם.
ומִזרקה אחת באמצע.