החלטתי לדגום את האתיופית בחדרה לאור כל ההמלצות שהיו בפורום ולהלן הדיווח :
קודם כל לקח לי שלושה ימים לתפוס את הגברת אך היום בשעות הבוקר המאוחרות הצלחתי , דיברנו איפה היא נמצאת אמרה 150 מסאג חצי שעה. קבענו .
התקשרתי שוב וכיוונה אותי לדירה ( מאד דיסקרטי ) פתחה את הדלת , נראת סבבה פחות או יותר בשביל מסאג .
התפשטתי ונשכבתי על שולחן בלי בגדים והיא התחילה לעשות לי מסאג שהיא ערומה לגמרי , חשוב לציין שהיא מלאה וציצי גדול עם פטמות טעימות .
תוך כדי המסאג שואלת אותי כל מיני שאלות אישיות ואני זורם למה לא ( מאד חשדנית) . אחרי 10 ד די משעממות אומרת לי להסתובב
ועולה עליי תוך כדי שהציצי שלה מול עיניי ואני עושה כל מה שבא לי , תוך כדי היא מוצצת לי את הפטמות והעניינים מתחממים מאד !!! .
היא מוצצת קצת ואז אומרת שיש מציצה בתוספת 50 ש"ח , ואני כמובן כבר לוהט ומסכים . נותנת לי מציצה ועכשיו מגיעה הקטע המדהים שמה לי את "שמוליק" בין שדייה ואומרת לי לתפוס לה את השדיים ולזי.... , ואני משתולל בין שדיה ונהנה . לאחר מכן נותנת מציצה ארוכה וטובה יורדת מהשולחן ועושה לי ביד עד לגמירה.
לסכום : מקום די דיסקרטי , בחורה לא דוגמנית אך מי שאוהב מלאות עם צצי אז זה בסדר , היא נחמדה מאד ואחזור שוב
אחלה דיווח!! ...לגבי המראה: היא יותר יפה ואמיתית מכל דוגמנית!! וזה לא רק המראה..אפשר לשוחח איתה בכיף ויש לה לב טוב. סילחו לי שאני קצת נסחף...אולי זה מגעגועים אליה...
הייתי אצלה לפני שבועיים והיה באמת מעולה אבל הפריע לי ריח רע שהיה לה..לא התקלחה לפניי כנראה. אני לא ימהר לחזור אליה בזמן הקרוב כי זה מאוד מוריד לי שבחורה לא שומרת על היגיינה.