כ קארין האתיופית [מורן מחדרה] - דף 6 - סקס אדיר

קארין האתיופית [מורן מחדרה]

53
שלום חברים

החלטתי לדגום את האתיופית בחדרה לאור כל ההמלצות שהיו בפורום ולהלן הדיווח :

קודם כל לקח לי שלושה ימים לתפוס את הגברת אך היום בשעות הבוקר המאוחרות הצלחתי , דיברנו איפה היא נמצאת אמרה 150 מסאג חצי שעה. קבענו .
התקשרתי שוב וכיוונה אותי לדירה ( מאד דיסקרטי ) פתחה את הדלת , נראת סבבה פחות או יותר בשביל מסאג .
התפשטתי ונשכבתי על שולחן בלי בגדים והיא התחילה לעשות לי מסאג שהיא ערומה לגמרי , חשוב לציין שהיא מלאה וציצי גדול עם פטמות טעימות .
תוך כדי המסאג שואלת אותי כל מיני שאלות אישיות ואני זורם למה לא ( מאד חשדנית) . אחרי 10 ד די משעממות אומרת לי להסתובב
ועולה עליי תוך כדי שהציצי שלה מול עיניי ואני עושה כל מה שבא לי , תוך כדי היא מוצצת לי את הפטמות והעניינים מתחממים מאד !!! .
היא מוצצת קצת ואז אומרת שיש מציצה בתוספת 50 ש"ח , ואני כמובן כבר לוהט ומסכים . נותנת לי מציצה ועכשיו מגיעה הקטע המדהים שמה לי את "שמוליק" בין שדייה ואומרת לי לתפוס לה את השדיים ולזי.... , ואני משתולל בין שדיה ונהנה . לאחר מכן נותנת מציצה ארוכה וטובה יורדת מהשולחן ועושה לי ביד עד לגמירה.
לסכום : מקום די דיסקרטי , בחורה לא דוגמנית אך מי שאוהב מלאות עם צצי אז זה בסדר , היא נחמדה מאד ואחזור שוב חיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוךחיוך

58
שלום

ברצוני לדווח על דגימה נוספת שלי אצל קארין .
לפני חודש הייתי אצלה והיה מפנק וטוב ( ראו דיווח שלי ) אך היום היה זה מוזר ומתוקתק כלומר:

התקשרתי בסביבות 1630 ואמרה לי להגיע , הגעתי,נכנסתי וישבה אתה בחורה נוספת ( על הפנים תרתי משמע ) .
נכנסתי לחדר ואמרה לי שאפשר עם שתיהן תמורת 200 אך מכיוון שהיא נראתה גרוע ואפילו קצת מפחידה אמרתי לה אני רוצה בודי+מציצה תמורת 200 ש"ח .
התחילה לעשות לי מסג לא מושקע ( לא בשבילך זה באתי) ושהסתובבתי מצצה לי את הפטמה המון זמן , ורק לאחר כשתי דקות
נתנה לי מציצה מהירה והתחילה לעשות לי ביד בין שדייה הגדולים והשפרצתי המון והיא שאלה אותי לאן זה עף והלכה להביא מגבונים
וכך זה נגמר .
יכול להיות שזה סוף היום שלה והיא היתה חייבת לסיים מהר , אך התאכזבתי ולא בטוח שאחזור .
יש לי בחורה שעושה מסאג בביתה הפרטי והיא משקיע ועושה בודי מדהים ( ראה דיווחים של בפורום ) אני כנראה אקפוץ אלייה שתחזור אליי חרמנותי .מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

דרך אגב הדירה שהייתה בתרנא 21 נסגרה . משיהוא יודע היכן הבחורות ואולי החליפו שם את המגעילות ?

59
[QUOTE=חדרתי חרמן]שלום לכולם.

המספר אף פעם לא מחובר. מישהוא יכול לעזור

עם משהו נורמלי בעיר חדרה. [/QUOTE]
[QUOTE=חדרתי חרמן]בשני הטלפונים שמפורסמים פה לא זמינים .
אשמח לקבל המלצות להיום אני צריך לפרוק ......
עדיף בפרטי
[/QUOTE]

ולמה שמישהו בכלל ירצה לעזור לך, חדרתי ליצן? Clown

קישקשתא2013-02-13 19:45:21
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”