כ בשורה חדשה באשקלון - דף 6 - סקס אדיר

בשורה חדשה באשקלון

55
הייתי אצלה היום אצל אלין ביפה נוף 39 באשקלון. תיקתקה אותי ברמות. אחרי 8 דקות הייתי בחוץ. קולות מזוייפים שרק מפריעים. לא לטעמי. 200 ש"ח שנזרקו לפח. לא מתכווין לחזור ולא מבין איך אפשר להתלהב ממנה. דעתי האישית.

בשורה חדשה באשקלון

56
הייתי אתמול בדירה המדוברת של איירין. יש מצב טוב שזאת אותה דירה והבחורה התחלפה, כי אין ממש קשר לאיירין שמסופר עליה בתחילת השירשור. נתחיל בזה שלאיירין הנוכחית יש חזה גדול עם סיליקון (וקצת בטן), בנוסף היא לדעתי קרובה יותר ל-40 ולבסוף, היא ממש לא קרובה לבחורה בתמונות. בכל אופן אותי היא דווקא לא תיקתקה, נתנה לי להתקלח (בניגוד למה שסופר פה בעבר) עברה מיד למציצה חשופה, נתנה לי לרדת לה ועברנו גם ל-69. סקס במגוון תנוחות, פה ושם נשיקות בפה. סה"כ חוויה נחמדה לאוהבי הסיליקון, אבל אין ממש קשר למה שכתוב פה בתחילת השרשור.

בשורה חדשה באשקלון

57
ביקרתי את הבחורה המדוברת, תיאור מדוייק למדי של 30+, למרות שחיכיתי כ-20 דקות ברכב עד שהבחור לפניי יסיים, היה די שווה את הטרחה. בחורה במחיר כזה ואחת שנראית ממש לא רע, שירותית. 200 ש"ח, מקלחת לפני ואחרי, נשיקות תוך כדי האקט, ירידות הדדיות ואווירה כיפית בסה"כ.

בשורה חדשה באשקלון

58
[QUOTE=30+]הייתי אתמול בדירה המדוברת של איירין. יש מצב טוב שזאת אותה דירה והבחורה התחלפה, כי אין ממש קשר לאיירין שמסופר עליה בתחילת השירשור. נתחיל בזה שלאיירין הנוכחית יש חזה גדול עם סיליקון (וקצת בטן), בנוסף היא לדעתי קרובה יותר ל-40 ולבסוף, היא ממש לא קרובה לבחורה בתמונות. בכל אופן אותי היא דווקא לא תיקתקה, נתנה לי להתקלח (בניגוד למה שסופר פה בעבר) עברה מיד למציצה חשופה, נתנה לי לרדת לה ועברנו גם ל-69. סקס במגוון תנוחות, פה ושם נשיקות בפה. סה"כ חוויה נחמדה לאוהבי הסיליקון, אבל אין ממש קשר למה שכתוב פה בתחילת השרשור.[/QUOTE]

זו איירין בודאות עברה ניתוח סיליקון 225CC עדיין נאר אותו יחס ופינוק קריצה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”