כ . - דף 6 - סקס אדיר

.

52
אני שוב רוצה להודות לכולם על המחמאותחיוך. שמח שנהניתם לקרואTongue. ועוד יותר משמח אותי לשמוע שאנשים מתכננים גיחות לגרמניה בהסתמך על הדיווחים שלימוחא כפייה. אם למישהו ייצא מסע סקס מטורף כמו שהיה לי הודות לדיווחיי - בזה שכריApproveStar.

[QUOTE=אוליגופול]אני כבר לא יכול לחכות לקסר....:)[/QUOTE]
חחחחחחחחחצחוקצחוקצחוק תחזיק מעמד עוד קצת נשמהקריצהחיוך. אגב, ממליץ לך להתנזר לחלוטין מבחורות לפחות שבועיים לפני הנסיעה שתוכל לבוא עם מחסנית מלאהTongue. כך אני עשיתי. אתה הולך להיות המום מהשפע שייפול עליךStar... במיוחד בשארקסTongue.
zooz

.

56
לגבי ה-world מדובר ב-fkk הכי גדול באירופה מבחינת השטח שהוא משתרע עליו.

במסע שלי בגרמניה ויתרתי על ביקור במקום לאור דיווחים די פושרים לכיוון השלילה שקראתי בפורום הבינלאומי. עיון מחודש בפורום על המקום(קראתי דיווחים מהחודש וחצי האחרונים) מספר שאין שיפור של ממש... הדיווחים מוסיפים להיות די שליליים, ואפילו מספרים שם - אם הבנתי נכון - על בירות חינם שמחולקות למבקרים וגורמות לא מעט צרות לבנות עם לקוחות שיכורים. דבר זה הוביל לעזיבה של מס' כוכבות שעוד נותרו במקום. לגבי הנותרות - לפי מה שקראתי הן לא אטרקטיביות במיוחד אם כי יש כוסיות פה ושם...

בנוסף לבירות חינם, המקום מאפשר כניסה חינם יום לאחר שביקרתם. כלומר, נניח ביקרתם ביום שלישי ושילמתם על כניסה, ביום אחריו(רביעי) תוכלו להיכנס חינם. כל זה על מנת למשוך לקוחות. העסקים שם לא משהו כנראה...

בכל מקרה, לחברים bodywanted ואוליגופול - אני מאחל לכם רק חוויות טובותCoolApprove וכמובן שאשמח לשמוע את התרשמותכם האישית מהמקום. העיקר שתהנו!חיוך בהצלחה!Star
zooz

.

58
טס לבד.

אני חישבתי לפי התכנון שלי רק לסקס בסביבות 1800 יורו. החישוב שלי כולל הרבה גמירות ביום ומצב שבו לא אצליח להתמקח באפקקים עם הבנות על פחות זמן או רק על שפשוף/מציצה במקום סקס (לא סביר:)).

אין לי שום צורך בחצי שעה לגמירה אחת... אני מחפש להיות עם כוסיות על אגדות וכמה שיותר מהן.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”