כ טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא - דף 6 - סקס אדיר

טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא

57
כמי שממש אוהב את המציצה המשובחת של ניקול משד' הר ציון 59 , עלי לעדכן:
כפי שבוודאי ידוע לאלה שמוכירים את ניקול ויכולותיה האורליות המשובחות, אין לה בינתיים תחליף ראוי.
חיפשתי אותה היום אחרי חודש ללא קבלת שירות מהגב'.
יש לציין כי לאחרונה המקום בשד' הר ציון 59 סגור (בתירוץ שנמצא בשיפוצים - ואני לא קונה את הסיפור הזה)והם עברו למקום אחר ברחוב ארלינגר 4 בסמוך.
הייתי שם במקום והיה נוראי. קטסטרופה. קטן מגעיל (יתר מהמקום לפני) מיטה ברוחב ספסל, ועוד ועוד.
החלטתי כי לארלינגר אני לא הולך.
היום, לאחר שעבר כבר חודש מאז שזכיתי לקבל מציצה מניקול, הייתי חייב לבדוק מה המצב. (כי יש לי פתק מהרופא שאני חייב לקבל מציצה ניקול פעם בשבוע - ואני לא משחק עם הבריאות ) .
התקשרתי לניקול וענתה משהי שהסבירה שהיא עסוקה.
לאחר כשעה, ניקול התקשרה אליי (חזרה למספר שהתקשר אליה) והסבירה לי כי הם עברו שוב מקום חדש אחר, לרחוב נווה שאנן 55 . היא הרגיעה כי המקום יותר טוב והמיטה בסדר וכדאי לבוא. כדי שהרופא לא יכעס, שעטתי למקום.
ובכן מדובר בבית לפני האחרון בנווה שאנן בואך דרומה לתחנה החדשה.
בית ישן מאוד, כניסה עלובה מהצד עם חדר עם פרטיות יחסית (בהשוואה לארלינגר שהיה מחולק במחיצות יפניות דקיקות). אציין כי המקום בארלינגר הזכיר לי בביקור אז את מה ששרים ELEMENT OF CRIME בבלדה על ג'ימי וג'וני "THE WALLS ARE PAPER THIN".
בכל מקרה, נכנסתי לחדר הדיי מזוויע אך מצונן היטב עם המזגן, רענן ושמח. המקום דיי מזוויע והמיטה קצת יותר רחבה - זאת אומרת פחות צרה מהספסל של ארלינגר אך עדיין מיטת יחד ברוחב שלא עולה על 70 "מ.
גליתי בסוף הטיפול המעמיק והטוב של ניקול מתמיד, כי היום אין מים במקום בכלל!!!, עקב עבודות במקום. לכן, נאלצתי לשטוף את המקומות האסטרטגיים שלי עם בקבוק מים ליטר וחצי שהיא הכינה מראש. בקיצור תנאים זוועתיים, וכל עוד לא יימצא מקום טוב יותר, אני לא ממליץ לפקוד את הגברת. אני כבר אפנה לקבל רצפט אחר מהרופא, אלא אם כן משהו ימליץ לי על מציצה משובחת במחיר של כ- 150 ₪ במקום אחר.

טבלה רשמית ועדכנית של המכונים בדרום תא

58
בקיצור הייתי בתל אביב חיפשתי הרבה ושמעתי על לויסקי 134... לצערי לא הצלחתי להשיג מספר אז פשוט עליתי ודפקתי
זה נמצא בכניסה לבניין בין ״בית דפוס״ לקיוסק.. בקומה הראשונה(לא קרקע) יש דלת עם מדבקה ענקית עם הספרה 1...
דפקתי וקיבלה אותי איזו אחת קצת זקנה (נראה שהיא הייתה פעם זונה)
קיבלתי אחת בשם נטלי צעירה מאוד כבת 24
נכנסנו לחדר שיחסית לא אהבתי כי כולו צבוע בצבע אדום זול כזה... אך הייתה מיטה זוגית ומקלחת קטנה בחדר
יש אפשרות להתקלח לפני ואחרי,. לא בטוח ים זה ביחד איתה...
יש מגבות חדשים...
בקיצור היה סבבה דווקא היה שווה את ה 130₪ ... מציצה עם קונדום וזיון נחמד..
לצערי הבחורה בקושי הבינה עברית ובקושי דיברה במהלך האקט..
שזה קצת עיצבן אותי כי לא ממש הבינה כמה דברים שאנרתי
סהכ השירות לא משהו אין נשיקות ומזמוזים(עשתה לי פרצוף חחח)
מחליפה תנועות על דעת עצמה
לא מדברת עברית...
מנגבת לך את השפיך ועושה פרצוף של גועל(וגם בקושי מנקה)
מצד שני בחורה צעירה יפה ונקיייה מאוד
תהנו :) אם יש למישהו מספר שישלח לי ככה אני יוכל להפיץ לעוד

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”