כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - דף 6 - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

51
[QUOTE=מ-ציצי]לאיצטגנין היקר עם כל ההערכה שיש לי כלפיך ועל דעתך שנשמעת בפורום ארשה לעצמי להביע את דעתי לחלוק עליך ולסכם בקצרה את כל מה שברברתי למעלה: אין כמו אשה טובה שמחכה לך בבית נותנת לך חיבוק חם אמיתי ואוהב כי זה מה שאנחנו צריכים באמת. גם ברור לכולם שללכת לזונה יותר זול מלהחזיק אשה, אך העניין הפיננסי כמה שהוא גדול הוא עדיין שולי ביחס לבור הפסיכולוגי שאנחנו נכנסים אליו, רק שאנחנו הגברים דפוקים במוח ואוהבים גלידות חדשות ואחר כך מתמכרים לטעם שלהן.[/QUOTE]

אתה רשאי, כמובן, לחלוק על דעתי, אבל תראה לי בבקשה איפה יש "אישה טובה שמחכה לך בבית עם חיבוק חם"...
אישה, לאחר שהשיגה את יעדיה בחיים - בית וילדים - לא מעניין אותה שום דבר נוסף בחיים חוץ מבגדים ונעליים...
אישה 'רוצה' סקס רק בשלב של החיזור, ובשלב שהיא רוצה ללדת (שזה ייעודה בחיים).

אתה חושב כפי שאתה חושב, כי מגיל אפס כמעט, טיפטפו לך בשכל (מי טיפטפו?.. אמא שלך... אישה, אל תשכח!) שכשתגדל תמצא את האחת והיחידה, תתאהבו ותחיו באושר עד קץ הימים...
לא סיפרו לך את כל האמת!

ברור שזול יותר ללכת לזונה מאשר להחזיק אישה.
הבעיה שרוב הגברים עושים את שני הדברים במקביל - ואז זה הופך יקר מאד, וממאיס עוד יותר את החלק של 'עם האישה'.

המגביה עוף - ירחיק ראות

52
לפני זמן מה צפינו אבי ואני בשי לי-בחורה חביבה
שיש לה תוכנית בישול בערוץ 2 בשישי בערב.
והיא מכינה מטעמים ומבשלת וסלטים ובירות
לבעלה ולחבריו שבאים לצפות אצלם כדורגל
מאוחר יותר.
הרגשתי שאני מתפוצץ מעוצמת החרטא
ושאלתי את אבי שיחיה,היכן מוצאים אשה כזו
והוא ענה בלי לחשוב "בטלוויזיה!".
כמה חרא שאכלתי מאשתי..
ככה נחת אני רווה מהרוסיה שלי.

יום נעים וזקוף לכם

53
שלום חברים,
דיון באמת מעניין.
אני נשוי + 3.
אני התחתנתי עם הזיון הכי טוב שהיה לי.
אבל מה לעשות שהחיים משתנים + ילדים. והיום היא במקום של תקתוקייה (אישתי).
מכיוון שאני מאוד מיני וחרמן תמידי החלטתי שעם כזה מצב אני לא רוצה להמשיך.
לכן, אני מבצע השלמות מחוץ לבית.

יש לי את הקבועה שלי - מכ"ס.
אני מחתים כרטיס אצלה אחת לשבוע באופן קבוע ופעם אחת לחודש עושים מסיבה שכוללת חומרים טובים.
פעם עד פעמיים בחודש אני מוסיף זיון חדש - לדוגמא את שרון ושאר הרוסיות.

הוצאה חודשית אצלי באזור 3500 - 4000 שח לחודש ובתחשיב שנתי * 5 שנים זה המון כסף.
תכלס לא ממש משנה לי כמה זה עולה לי כל עוד אני עומד בזה והכל סבבה.

אני מעדיף את הפרטיות ב 800 למפגש של עד 3 שעות. נהנה מזה ואחכ כולי חוזר רגוע לחייק המשפחה.

לא מסוגל ולא רוצה להפסיק עם זה.
בעני זה צורך קיומי - חרמנות תמידית.

קח בחשבון שלא ניתן לשנות או לחנך.
נותרלך או להשלים עם זה או להשלים את זה מהצד.

אני ממש לא בעד פירוק מסגרת או התרגשות שכמעט נתפס.
אני עושה הכל בחוכמה ואפילו יש לי סים ייעודי ומכשיר עלוב לתקשור עם בחורות או עם הקבועה.

בברכת תמשיכו להשפריץ, ושבוע טוב

54
לסטארדסט : חום חיבה ומילה טובה אפשר למצוא גם אצל נשים העובדות בזנות.
במהלך 11 שנים כצרכן, היו לי מספר מקרים כאלו, וגם היום , בהם זכיתי לידידות וקירבה.
נחוצה התאמה אישיותית בינך לבין האשה, וכמובן צורך הדדי של שניכם בחום, חיבה והתעניינות הדדית.
מניסיוני, נחוץ שהפרש הגילים לא יהיה עצום, שלאשה לא יהיה בן זוג קבוע, וכמובן איזו שהיא שפה משותפת בין שניכם.
הגבר צריך לדאוג גם להתמדת הקשר - אין לצפות לקשר אם אתה מבקר פעם במספר חודשים.
אם הבנת שכאן נחוץ מאמץ יותר מהשקעה של כמה מאות שקלים ושעה - אמת.
ביקור אצל ידידה כזאת בדרך כלל כולל סקס, אבל עוד הרבה מעבר לכך. לפעמים אני מרגיש שהסקס הוא רק תרוץ למפגש (אם כי תרוץ מצויין).
גם צריכים לקבל שלאשה ישנם עוד חברים קרובים כמוך, אף פעם לא עשרות, אבל שלושה ארבעה בוודאי. אני פוליגמי והיא פוליאנדרית.

55
איזה דיון..
אבל זה נושא שאני חי אותו כבר שנים (כמעט 20... איך שהזמן רץ).

התמכרות לכל עניין ודבר.

בשפה של מכורים - תמיד אתה מכור, אבל מנסה לשמור את עצמך נקי.

ככה אני.

אשתי יודעת. אחד מרגעי החסד הגדולים בחיי היה היום בו ספרתי לה על ההתמכרות שלי שהתחילה שנים רבות לפני שהכרנו ועברה כל מיני תהפוכות מאז שאנחנו ביחד.

לא מספר בכל פעם אבל זה כמו משהו שקיים ברקע.

מצד שני מעולם לא בגדתי בה... למרות שזה נשמע מצחיק. אבל חלק הארי בבגידה זה היחס האישי והפגיעה בבלעדיות שלה כאישה בחיי. בחורות עובדות מוציאות את החלק הזה מהתמונה - אנחנו מחפשים חום ואינטימיות אומנם אבל מתמקדים בהשפרצה... אין את החיבור הרגשי (ברוב המקרים לפחות).

הק יצר אני איתך 20000 יקר.

שומר על הכיס, משתדל ללכת רק לבחורות חיוביות (מיטל הפלא השמיני) עם רמת שרות גבוהה (לאן נעלמו שרי ולינדה...???!! כן הבנתם נכון - אני בעניין החזה הענק...) ובעיקר בעיקר - לא לתת לעצמי לפול יותר מידי לתחושת האשמה העצמית אלא להנות מהרגע עצמו ומחגיגת החיים שהוא מביא איתו.

בהצלחה בכל מקרה.

יש פורום של sa (סקס אנונימוס) בעברית. הרבה חרדים ודוסים אבל אפשר לקבל שם עזרה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”