כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 6 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

57
ביקרתי את הגברת, מקבלת בבת ים במקום לא מי יודע מה דיסקרטי. בת 40+ ונראית מעולה. למרות גילה הביצועים במיטה איתה מצויינים, נדמה שהיא לא מתעייפת ורוצה רק עוד. לקחתי מסלול של חצי שעה (בפועל הייתי 40 דקות) ללא שום תקתוק מצדה. החסרון הבולט הוא הכרס שבולטת בתמונות שהיא שולחת. אף אחד לא הזכיר שהיא שמנמנה למרות שהיא מפצה על זה בענק.
אגב לא הסכימה לאנאלי כנראה שטחנו אותה יותר מדי...
תודה לsnake74 שמסר לי את המספר

ולנטינה פרטית מבת ים

59
השבוע ביקרתי את ולנטינה , לשם שינוי ,לעומת בנות אחרות, זהו שמה האמיתי, כך שלא הרגשתי מוזר כשקראתי בשמה ברגעי הלהט.

קודם כל אומר שמחסום השפה פה זה בעיה, אמנם במיטה השפה היא גלובלית והסתדרתי ,אבל בין לבין קשה לתקשר ולולא חברי גוגל לא יודע אם הייתי מקבל את אותה חוויה.

דירה מחולקת ברחוב פנימי ושקט בבת ים, המון חניה ודי דיסקרטי.
ולנטינה באמצע שנות הארבעים, נקייה, בלונדינית, עיניים ירוקות, קצת כרס , חזה בינוני נפול כמעה, ותחת מדהים מאוד, קבלה אותי פנימה.
היא לא צעירה וחטובה אבל אישה אמיתית, מילפית לטעמי.

עלינו לסשן ראשון שהתחיל עם מסאז נהדר ושמנוני לחבריקו, עבר לשאיבה וכיבוס, והיא יודעת לשאוב נהדר, אין שיניים , תענוג צרוף.
המשכנו להתנשק ולשחק אחד עם השנייה עד לחדירה ומשם הדרך לפיצוץ המיוחל לא היתה רחוקה.
הסשן ארך כחצי שעה, עשיתי טוש מהיר והאמת שהתחלתי להתלבש כי גם די הייתי "שבע" מיום לפני, ובכלל לא תכננתי לבוא מלכתחילה.
היא סיימה גם היא את הטוש ושאלה למה אני הולך...למה באמת?
אז נשארתי וישבנו על הספה ואז רשמתי לה שחבל שלא הבאתי קפה,
היא לא חשבה פעמיים, קמה והלכה לעשות לי שחור .

כשחזרה לספה, המשכנו להתנשק בלהט וחבריקו להפתעתי שוב התעורר, ואז התחיל סשן שני, עשרים וחמש דקות של שאיבות וכיבוס ביצים, היא פשוט לא ויתרה, היה כיף אלוהי, היא אפילו השתמשה בקפה שלא הספקתי אפילו ללגום ממנו טיפה, הלשון שלה טיילה בכל מקום, היא פשוט יודעת מה היא עושה, אך לצערי בסוף עצרתי אותה כי ראיתי אותה מתעייפת.

בכל זאת, בשלב הזה, התלבטתי אם לשאול לגבי אנאלי, (כי אני כבר לא ציפיתי מעצמי לתפקד) ואני כ"כ שמח שעשיתי כך, מסתבר שהיא אוהבת את זה וזה חירמן אותי מאוד, עלינו לסשן שלישי למיטה, דוגי אנאלי מול המראה, כשהיא גונחת בשפה שלה, אני רק יכול לנחש שהיא ביקשה "עוד" ו"חזק" ואני על הברכיים מפמפם עשרים דקות, סותר לה קלות על הטוסיק, כשהיא נוגעת בעצמה על לגמירה שלה, כך אמרה לי לאחר מכן וזה נראה די אמין מהזוית שלי וכל כך שמחתי שגם היא נהנתה.
אבל גם כאן היא לא ויתרה והמשיכה ברכיבה אנאלית כשגבה מופנה אליי, אבל אני, ממרום גילי אחרי כמה דקות כבר לא יכולתי, בכלל הייתי בשוק שהחזקתי שעה וחצי.

היא נמרה אמיתית, הפגנתי אליה המון כבוד ומגיע לה,
החזקתי מעמד בזכותה ומהמיניות שהפגינה.

היא איתנו עד אוקטובר, למרות שאני אוהב לגוון, כנראה שאחזור,
מה לעשות, אין כמו פרטיות, אין לחץ, יחס מעולה, תמורה הולמת ויותר.

לגבי מחיר, לא דיברנו על זה בכלל עד לפני שהלכתי,
זה אני ששאלתי, היא סימנה 5, אמרתי שיש לי 4, ישר אמרה בסדר עם חיוך, מתוקה.
עשיתי טוש אחרון , נשיקה וביי.

ואז כשירדתי במדרגות הרגשתי את הברכיים..... חייב קביים דחוף, לא הצלחתי לעמוד וצלעתי כמו פיסח עד לרכב, מזל שחניתי קרוב.
עצתי, אל תחכו לגיל 40 :-)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”