כ איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות??? - דף 6 - סקס אדיר

איך התגלגלתם לעולם הטרנסיות???

52
אז ככה.
נחשפתי לעולם הזה דרך הפורום. לא הבנתי למה גברים הולכים לקוקסינליות והשרשורים בקטגוריה הגעילו אותי. פעם אחת מסקרנות חיפשתי באתרי פורנו סרטים בקטגוריה ופתאום זה נראה לי כל כך יפה ואקזוטי נשים עם חזה ענק ושפתיים בשרניות, נוטפות מיניות וזנותיות ובין הרגליים זין.
אכלתי סרטים על עצמי וברחתי ולא נכנסתי לפורום במשך חודשים.
ואז פעם אחת הלכתי בתל אביב ומשהי קראה לי מהחלון ואמרה לי "היי חמוד בא לך לעלות לקפה?"
היא נראתה כל כך סקסית אבל הקול שלה היה מוזר וקלטתי שמדובר בקוקסינלית, הגוף שלי בער והיססתי והתלבטתי ובסוף עליתי אליה, החדר היה חשוך, ראיתי חזה ענק עומד זקוף בתוך חולצה שעומדת להתפוצץ והתחת היה בולט החוצה, והיא נראתה יותר סקסית מכל אישה אמיתית שראיתי בחיים.
התחלנו להתמזמז ושלפתי את החזה שלה וינקתי אותו, ואז היא לקחה את היד שלי ושמה אותו על הזין שלה שהיה די גדול ואני קפאתי, בלי להגיד לי כלום אחרי חצי דקה של קפאון היא הורידה אותי לברכיים הוציאה את הזין דחפה לי אותו לפה ואמרה לי "תמצוץ ילד טוב"
מצצתי בתאווה כאילו נולדתי לזה כאילו אני עושה את זה שנים. היא גמרה לי בפה וירקתי הכל והרגשתי גועל, היא נתנה לי את המספר שלה ושיצאתי ממנה זרקתי אותו (איזו טעות).
אחרי תקופה של הינתקות והינזרות ואכילת סרטים על עצמי לא התאפקתי וחיפשתי שוב קוקסינליות.
מאז אני מכור לזין בפה, מציצות וזיוני פה ומכור לזין בתחת.
אני פאסיבי.
הייתי מת לפגוש בה שוב.

53
סיפורים מדהימים!!!

שלי מתחיל מזמן (בערך תחילת שנות ה 2000) כשהייתי בבית של חבר.
המחשב היה משותף שלו ושל אחותו שהייתה קטנה מאיתנו בשנתיים, ואז לא היה גלישה באינקוגניטו Tongue
נכנסתי להיסטוריה של הגלישות כמו חטטן מגעיל, וראיתי לינקים לאתרי פורנו. לא זוכר את השם. אולי חפוז או סקס4פרי

ואחת מהקטגוריות הייתה קוקסינליות. זה היה מאוד מחרמן, ועם השנים התחלתי לראות עוד ועוד סרטונים וסרטים, ולהתכתב עם קוקסיות בחו"ל.
לפני חודש אזרתי אומץ והחלטתי לבקר אחת. לצערי בחיפה המבחר מצומצם, ובסופו של דבר נחתתי על בר.
כתבתי סיכום בשרשור נפרד, אבל בהחלט יכול להגיד שזה רק פתח את התיאבון, וברגע שאוכל אנסה להמשיך עם זה (בהתאם לנסיבות ולהגבלות)

כל הכבוד ותודה למשתפים

55
לפני כ-15 שנים בערך בגיל 24 התחלתי להחשף למודעות באינטרנט, אז ראיתי מודעה של מור ויטל והבנתי מהתיאור שמדובר בגבר לשעבר. נזכרתי שהייתי נער ראיתי בוידאו נשים עם זין ולא הבנתי איך יכול להיות דבר כזה בכלל.
מור ויטל נראתה לי אשה מושלמת ויפה מאוד ומיכיוון שעוד הייתי רווק הסקרנות הרגה אותי, הייתי חייב ואמרתי לעצמי שאני חייב לפגוש את האישה הזו פנים מול פנים ולראות אם זה אמיתי.
התקשרתי והגעתי לרחוב הירקון לדירה שלה, פתחה את הדלת בחוטיני וחזייה שחורים, התחלנו להתמזמז הרומנטיקה שכזו הורדתי יד לאזור החבילה כדי לבדוק אם יש שם משהו והאם זו לא אישה אמתית. הרגשתי ביד את הזין ועף לי המוח, הורדתי לה את התחתון, עלינו למיטה להתמזמז ואז פשוט הכנסתי אותו לפה ומצצתי עד שעמד לה, זו היתה תחושה משגעת שלא חוויתי מעולם לפני כן, איפשרתי לה להפעיל מיומנות ולזיין אותי ומאז אני מכור, תמיד חולם על זה ובערך פעם בחודשיים הולך לאחת כדי לשגע את עצמי ואת הסוד שלי.

56
איזה כייףמוחא כפייה
סוף סוף אישרו את הפרופיל שלי, ואני יכול לכתוב לכם איך אצלי זה התחיל, משהו שרציתי לעשות ממזמן.
אז אני כבר בן 39 (נכון ל 26-4-18 ).
הפעם הראשונה שראיתי טרנסית היה בסרט ופורנו שמצאתי אצל אבא שלי בארון (ווידאו כן זה של פעם)
הסרט היה ממש ישן, משהו מפעם, לא יכול להגיד שעפתי על הסרט או שהייתה לי מחשבה להפגש עם טרנסית (הייתי בסך הכול בן 16 אז) אבל אוננתי בעיקר בסצנות של טרנס לסביות, זה הדליק אותי קצת.

מפעם לפעם יצא לי לראות סרטונים קצרים, אבל רוב הזמן התמקדתי בסרטי פורנו של לסביות שזה הכי מדליק אותי (האמת גם היום)

התגייסתי. ואחרי זה בקבע, היי שם בשנות ה 2000, קבלתי למשרד שלי מחשב עם אינטרנט חיצוני (כאחראי מחשוב ביחידה).
בגלל שהייתי איש קבע, והיה לי מלא זמן פנוי אז מדי פעם הסתובבתי באתרי הכרויות, משם לכאן הגעתי לאתר הכרויות של אטרף.

שם הכרתי מסבר בחורות ממש מתוקות (בהתחלה של האתר) ויצא לי לבלות עם רובן, אבילו במסיבות של חילופי זוגות (באזור בתי המשפט בתל אביב).
בתקופה ההיא היו טרנסיות שהתחזו לבנות, וככל הנראה דברתי עם כמה מהן אבל לא ידעתי שהן טרנסיות, חוץ מאחר שהייתה בסדר וסיפרה לי אחרי כמה הודעות שהיא טרנסית, לא נפגשנו, למרות שהיא הדליקה אותי בדיבור אבל לא היה לי אומץ, אבל התחלתי לחשוב על זה.

אחת בהחורות שהכרתי באתר והייתה יחסית קבועה שלי, הציע לי שנעשה ביחד ידידה קוקסינלית, בשלב הזה הייתי בערך בן 25 ועדיין לא יצא לי וגם לא ממש חשבתי על באמת להיפגש עם טרנסית מעבר לזה שידעתי שאני נמשך קצת לעניין.

זרמתי איתה, היא הראתה לי את הפרופיל של הטרנסית, הציע לה ניפגש, וכך היה.
אז הזיון הראשון שלי עם טרנסית היה באורגיה.
כך במשך תקופה של שנה + אני וידידה שלי נפגשנו עם הטרנסית ועשינו סקס מטורף - יש לציין שבשלב הזה לא חשבתי אפילו שטרנסית תחדור אלי, אני הייתי אקטיבי בלבד, וקבלתי אחלה רימינג וכזה, אבל זין לא נכנס לשם ...

הטרנסית שפגשנו הייתה סופר סופר סקסית ועם הזמן גם הפכנו לידידים טובים ונפגשנו בלי קשר לידידה המשותפת.

זאת הייתה הראשונה שלי, אחרי שנה בערך שהייתי רק אתה, החלטתי להתקדם ולכיר עוד.

לפני כמה ימים ישבתי וחישבתי עם כמה טרנסיות הייתי, היה לי קשה לזכור (אנחנו מדברים על 15 שנים בערך של פעילות, חלק מהטרנסיות שהייתי אתם כבר לא באזור בכלל).
אז לאחר ספירה הגעתי ל 37.
זה המון לדעתכם ?

יש לציין שמתוך ה 37:
- לפחות 10 היו בתשלום.
-לפחות 5 נפגשו איתי תמורה לסמים קלים, היינו מעשנים ביחד.
- כל השאר, היו כאלו שהכרתי או דרך אטרף, או דרך חברה משותפת, - מסתבר שאם לטרנסית כיף לעשות אתך סקס(אם אתה חתיך, ויש לך זין גדול, אתה מפנק, נעים, לא מעצבן ויודע לשוחח ) אז בניגוד לבנות היא לא חוששת לתת לך מספרים פרופיל של חברה שלה וילה שתהנה גם, בגלל זה אני ממש אוהב טרנסיות כי יש להן ראש של גבר אבל הם לא (לפחות רובם, יצא לי לפגוש כמה שלא כל כך עבד להם השינוי ... )

זה לבינתיים, אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול :)קריצה

סקס סמים ורוקרנרול
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”