כ חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת - דף 6 - סקס אדיר

חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת

51
[QUOTE=HJlover]מה שמצחיק שאחת כמוה, שבאמת נראית לטעמי פיגוז - לחובבי המראה השחום והלטיני והקצת עסיסי באמת, יכולה בערב לצאת גם לדייט עם גבר ולהוציא לו את הנשמה חודש עד שתכנס איתו למיטה או תיתן לו נשיקה. הוא יוציא פי 10 או מאה ים כסף על מסעדות, בילויים, בגדים, פרחים, מתנות, אוכל הביתה, עוזרת, דלק, בושם ועוד ופה נכנס. משלם. נהנה. מקבל אותה עירומה וייאלה ביי. ושבוע הבא משהי אחרת. ובסוף אנחנו בוכים על עוד 20-30 שקל שלא החזירו לנו עודף.

זה מה שמטריף אותי בכל המקומות הלוו

וגם אגב בפיפס שואו ובמועדוני חשפנות אתה נתקל בכוסיות הורסות שבשטר או שניים אפשר להשכיב ולהתפנק איתן...[/QUOTE]

סוף סוף מישהו הבין על מה אני מדבר.

52
זה גן עדן לגבר כל המקומות הללו
ולכן כשיש מציאה כמו בחורה בת 22 אני לא מצפה שהיא תתנהג כמו זונה או מסאגיזטית מקצועית - ולכן לא ראלי לצפות לקבל הרבה מדי במחיר הבסיסי
ותהנו שיש לכם הזדמנות למזמז ציצי ותחת של בחורה כזו במחיר מצחיק כזה ועוד עושה לכם ביד
ואחכ מתלוננים שלא החזירה 30 או רצתה תוספת מאה לפינוק משמעותי יותר
זה מצחיק
הן לא עבד מין או יבוא אישי מרוסיה- הן בנות רגילות שעושות השלמת הכנסה

54
[QUOTE=HJlover]זה גן עדן לגבר כל המקומות הללו

ולכן כשיש מציאה כמו בחורה בת 22 אני לא מצפה שהיא תתנהג כמו זונה או מסאגיזטית מקצועית - ולכן לא ראלי לצפות לקבל הרבה מדי במחיר הבסיסי

ותהנו שיש לכם הזדמנות למזמז ציצי ותחת של בחורה כזו במחיר מצחיק כזה ועוד עושה לכם ביד

ואחכ מתלוננים שלא החזירה 30 או רצתה תוספת מאה לפינוק משמעותי יותר

זה מצחיק

הן לא עבד מין או יבוא אישי מרוסיה- הן בנות רגילות שעושות השלמת הכנסה[/QUOTE]

לפי מה שאני קורא כאן יש אנשים שלא מבינים את זה ,אם הם לא מקבלים שעה שלמה ב 220 ש"ח ועוד שהבחורה תתנהג כמו חברה או בת זוג במיטה הם חושבים שדפקו אותם...

55
יש פה אנשים שרוצים לשלם 220 ולא שקל יותר
לקבל שעה של מציצות, ליקוקים, שלוש גמירות בפה, רימינג
מכוסית בת 22 שבחיים לא היתה מסתכלת עליהם בחיים האמיתיים..
ועוד מתלוננים שהיא לא נותנת לרדת לה או לשחק לה בכוס
צאו מהסרט שלכם ותהנו ממה שיש וזה גם סבבה
ישראליות צעירות ושוות

57

להערכתי אם, כבעל נסיון, תסכם מראש שנגיעות /ליטוף חיצוני בחזה ,בישבן ,ברגל ( אבל לא באיבר המין) כלולים במחיר הבסיסי ,ב 220 ש"ח, היא לא תותר עליך כלקוח. הפואנטה היא לדבר ולסכם מראש. כל דבר נוסף הוא באמת תוספת ומקובל בכל עיסוי ואצל הבחורות לבקש תוספת.

60
[QUOTE=אוהב סקס]אני גם בעל נסיון ןניסיתי לסכם מראש את העניין הזה ,אבל הבנתי שזה יסתכם בהרבה יותר מ220 שח ולכן ויתרתי ויצאתי
וזה דבר לא רגיל בכלל ועם גם להיות צנוע אני נראה טוב וצעיר ולא קרה לי דבר כזה אף פעם

[/QUOTE]
כמו שכבר אמרתי: יש לה מראה מאד סקסי, היא לא ההכי יפה ,היא לא בעלת גוף מושלם ,קצת עגלגלה אבל במידה ,בת 22, הניגוד בין ההתנהלות הראשונית והקול הנורא תמימים לבין היותה סוחרת ממולחת משעשעת .לדעתי שווה פעם אחת בשביל החוויה ,אבל מסכים שבקביעות לשלם יותר מהרגיל בשביל אותו השירות זה לא מתאים לרוב האנשים.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”