דיווח קליל עם לידור, קצת בעיה עם החניה אז קחו את זה החשבון.
לידור קלילה וכיפית ונותנת הרגשה ממש טובה.
אין באמת מסאז אלא רק ליטופים.
הלכתי על המסלול המלא, תוך כדי ממש הייתה זרימה והיא ניסתה להכניס את המרעום כשהוא ללא קונדום.כמובן שעצרתי אותה.
שימו לב חברים והיזהרו יש לנו עסק עם גברת ששוכבת עם לקוחות בלי הגנה.
חוץ מזה רק מחמאות: כוסית, שירותית ומשרה אוירה טובה.
סירקין גבעתיים - לידור
53תיאמתי איתה (תיאום לא קל)
סוף סוף מגיע בשעה היעודה וכפי שהזהירו מבריזה סדרתית שלא מכבדת את הלקוח.
המתנתי 50 דקות עד שהרימה את הטלפון, כשרצתה להכניס אותי (מלא תירוצים, לא ראתה שכבר רשמה מישהו ביומן, יומן אלעק)
אמרתי לה, לא תודה !
ועשיתי פרסה.
צלצלתי לה ואמרתי לה שלא מקובל עלי התנהגות של פרחה שמסכמת ולא מכבדת את הלקוח.
מקווה שלמדה מזה משהו.
לא חסר אופציות שפויות.
סירקין גבעתיים - לידור
54ביזבוז זמן...
מבריזה באופן קבוע... ולא מענין אותה מה שכותבים פה....
זו כניראה השיטה שלה...
למרות שסיכמתי איתה פעמיים על שעה ספציפית (בטווח של שעה מהטלפון)
אמרה ...תבוא!! תבוא!!
היסברתי לה שיקח לי כ חצי שעה להגיע ולכן אני מבקש שלא תבריז...
אמרה ... מבטיחה!! מבטיחה!!
הגעתי קצת ליפני הזמן,,,, צלצלתי,,,צילצלתי,,
הבריזה!! הבריזה!!
מבריזה באופן קבוע... ולא מענין אותה מה שכותבים פה....
זו כניראה השיטה שלה...
למרות שסיכמתי איתה פעמיים על שעה ספציפית (בטווח של שעה מהטלפון)
אמרה ...תבוא!! תבוא!!
היסברתי לה שיקח לי כ חצי שעה להגיע ולכן אני מבקש שלא תבריז...
אמרה ... מבטיחה!! מבטיחה!!
הגעתי קצת ליפני הזמן,,,, צלצלתי,,,צילצלתי,,
הבריזה!! הבריזה!!
סירקין גבעתיים - לידור
55בקצרה: מומלצת אם אתם מחפשים מציצה באווירה טובה ובלי לחץ או תקתוק ופרצוף יפה לא ממש חשוב לכם.
אז אחרי זמן מה שניסיתי לתפוס אותה בטלפון, הצלחתי לקבוע עם לידור.
תקשורת טובה בוואטסאפ, קבענו שעה, עיכוב קטן שלה עם לקוח לפני, ועיכובון שלי עם חניה גרמו לכניסה באיחור של רבע שעה.
כשראיתי אותה לא הופתעתי - בדיוק כמו שאמרו: גוף פצצה פנים לא משהו, אפשר אפילו לומר מכוערת. לטענתה בת 28, לדעתי מתקרבת ל35 מלמעלה או מלמטה.
קיבלה אותי בחיוך ובבגד סקסי, וחייכה מהרגע שנכנסתי עד שיצאתי. היחס היה מצויין לאורך כל הזמן, ודיברנו לא מעט.
הציעה שלושה מסלולים של חצי שעה: 250 מסאז׳ עם הרפיה, 350 מסאז׳ עם מציצה, 500 פול סרוויס. ציינה שבסקס הוא פחות מנוסה אבל במציצה ועיסוי היא מצויינת. מציצה אפשר עם או בלי, זורמת גם לצריכת חלבונים.
התלבטתי קצת כי הייתה כימיה טובה, אמרתי לה שנתחיל ונראה איך יזרום.
הציעה מקלחת, נכנסתי בזריזות, וכשיצאתי המשכנו עוד קצת בשיחה, ולאט זרמנו לעניינים.
העיסוי היה ליטופים חזקים, אבל סה״כ נחמד. מדי פעם נגעה באזור הדרומי ועוררה קצת יצרים. ביקשה להסתובב וקירבה את החזה שלה אלי, לא רך אבל כיפי למגע ונשיקות, פטמות מושלמות.
משם למציצה, שם עשתה עבודה יותר טובה. מצצה את כולו, אבל לא יודע אם אצלי זה ממש אתגר ??. לאט, מהר, עם ידיים, בלי. משם עברנו ל69, ביקשה לא להכניס אצבעות. מריחה סבבה למטה, והכל נקי וחלק. דיברה וגנחה קצת תוך כדי וזה הוסיף לאווירה.
באיזשהו שלב כנראה כבר התעייפה, הסתובבה חזרה והמשיכה בליקוקים ועבודת יד עד שהשפרצתי לה על כל הפנים.
משם נכנסה להתקלח ותוך כדי עמדתי וחיכיתי שתסיים כדי שאוכל להכנס, כשסיימה אמרה שקצת התאכזבה שלא נכנסתי איתה.
שילמתי, נפרדנו, וחזרתי לאוטו. סה״כ 50 דקות.
סיכום:
תקשורת - 8
מראה - 6 (6 על הגוף, 0 על הפרצוף)
מחיר - 8 מחיר לא זול אבל יש תמורה (לא כולל המחיר לטיפול מלא)
מקום - 9 נקי, מסודר, אמצע העיר אבל יחסית דיסקרטי
Gfe - 8 לא מושלם אבל בהחלט משקיעה ומנסה (מתנשקת ומתחבקת)
עיסוי - 4
מציצה - 10
זמן - 10 (50 דקות למסלול של חצי שעה, ולרגע לא התלוננה על הזמן)
אווירה - 10 המקום נעים והיחס שלה מצויין, בנוסף יש מראה מעל המיטה למי שאוהב
ציון סופי במדד סוניקס: 7 (עם פרצוף יפה יותר הייתה מקבלת 9)
לא בטוח שאחזור רק כי פנים זה מאוד משמעותי בשבילי, ודווקא בזה היא נופלת. מצד שני הכימיה האווירה והשירות היו מצויינים.
תהנו ותדווחו.
אז אחרי זמן מה שניסיתי לתפוס אותה בטלפון, הצלחתי לקבוע עם לידור.
תקשורת טובה בוואטסאפ, קבענו שעה, עיכוב קטן שלה עם לקוח לפני, ועיכובון שלי עם חניה גרמו לכניסה באיחור של רבע שעה.
כשראיתי אותה לא הופתעתי - בדיוק כמו שאמרו: גוף פצצה פנים לא משהו, אפשר אפילו לומר מכוערת. לטענתה בת 28, לדעתי מתקרבת ל35 מלמעלה או מלמטה.
קיבלה אותי בחיוך ובבגד סקסי, וחייכה מהרגע שנכנסתי עד שיצאתי. היחס היה מצויין לאורך כל הזמן, ודיברנו לא מעט.
הציעה שלושה מסלולים של חצי שעה: 250 מסאז׳ עם הרפיה, 350 מסאז׳ עם מציצה, 500 פול סרוויס. ציינה שבסקס הוא פחות מנוסה אבל במציצה ועיסוי היא מצויינת. מציצה אפשר עם או בלי, זורמת גם לצריכת חלבונים.
התלבטתי קצת כי הייתה כימיה טובה, אמרתי לה שנתחיל ונראה איך יזרום.
הציעה מקלחת, נכנסתי בזריזות, וכשיצאתי המשכנו עוד קצת בשיחה, ולאט זרמנו לעניינים.
העיסוי היה ליטופים חזקים, אבל סה״כ נחמד. מדי פעם נגעה באזור הדרומי ועוררה קצת יצרים. ביקשה להסתובב וקירבה את החזה שלה אלי, לא רך אבל כיפי למגע ונשיקות, פטמות מושלמות.
משם למציצה, שם עשתה עבודה יותר טובה. מצצה את כולו, אבל לא יודע אם אצלי זה ממש אתגר ??. לאט, מהר, עם ידיים, בלי. משם עברנו ל69, ביקשה לא להכניס אצבעות. מריחה סבבה למטה, והכל נקי וחלק. דיברה וגנחה קצת תוך כדי וזה הוסיף לאווירה.
באיזשהו שלב כנראה כבר התעייפה, הסתובבה חזרה והמשיכה בליקוקים ועבודת יד עד שהשפרצתי לה על כל הפנים.
משם נכנסה להתקלח ותוך כדי עמדתי וחיכיתי שתסיים כדי שאוכל להכנס, כשסיימה אמרה שקצת התאכזבה שלא נכנסתי איתה.
שילמתי, נפרדנו, וחזרתי לאוטו. סה״כ 50 דקות.
סיכום:
תקשורת - 8
מראה - 6 (6 על הגוף, 0 על הפרצוף)
מחיר - 8 מחיר לא זול אבל יש תמורה (לא כולל המחיר לטיפול מלא)
מקום - 9 נקי, מסודר, אמצע העיר אבל יחסית דיסקרטי
Gfe - 8 לא מושלם אבל בהחלט משקיעה ומנסה (מתנשקת ומתחבקת)
עיסוי - 4
מציצה - 10
זמן - 10 (50 דקות למסלול של חצי שעה, ולרגע לא התלוננה על הזמן)
אווירה - 10 המקום נעים והיחס שלה מצויין, בנוסף יש מראה מעל המיטה למי שאוהב
ציון סופי במדד סוניקס: 7 (עם פרצוף יפה יותר הייתה מקבלת 9)
לא בטוח שאחזור רק כי פנים זה מאוד משמעותי בשבילי, ודווקא בזה היא נופלת. מצד שני הכימיה האווירה והשירות היו מצויינים.
תהנו ותדווחו.