כ רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן) - דף 6 - סקס אדיר

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

55

רק אתמול בלילה נתוודעתי לפורום המדהים הזה, שכל כך הצחיק אותי ושימח אותי, כחובב יצאניות מושבע, ורותקתי כמעט עד שלוש לפנות בוקר לעיין באשכולות ולקרוא המלצות מהמלצות שונות.

אין ספק, זר כי יקלע לפורום וידפדף בו, ידמה בעיניו שמא מבצע 'עפרת יצוקה' עדיין לא הסתיים וטילי הגראד כבר הגיעו למרכז הארץ: נפילה ברחובות, נפילה ברמת גן, נפילה בפתח תקווה+תמונות. רק לאחר עיון הבנתי שלא נפל שום טיל ברמת גן, אלא יש פה קומונה מדהימה של אחלה גברים שמעדכנים אלו את אלו בתוצאות.

גם מילה חדשה התווספה לי לעולם המושגים: תיקתוקיה. אוח איזה מילה. הייתי נותן עליה פרס פוליצר ופרס בן אליעזר לספרות יפה. תיקתוקיה היא השווארמה של עולם היצאניות. מסעדת הפועלים שאתה הולך אליה רק כשאתה ממש רעב ואין ברירה וגם אין כסף. ברירת מחדל שיש אחריה בעיקר בחילות וייסורי מצפון.

כך גם התוועדתי לכותב המופלא והמדהים המכונה UNICOREN שאין לכם מושג להעריך את גודל ועומק הזכות שיש בקרבנו אדם מופלא כמוהו. הפכתי למעריץ מושבע שלך יודלה, או איך שלא קוראים לך. השילוב סצינות הסקס ויכולות הכתיבה המשובחות שלך כולל ההומור המופלא, פשוט מושלם וגרמו לי להתאהב באישיותך. מדהים. אתה המנטור שלי מהיום.

העובדה שאנחנו חולקים את אותה אהבה למבוגרות, הפכה אותי למעריץ שרוף. אכן, צדקת אחי היקר יודלה, המובגרות הן הדבר האמיתי. אין כמו הניסיון, האיכות והסקסיות הבשלה שהן מפיקות. אוח.

עם זאת, מה לעשות, שבע מרורים אנוכי עד היום הזה, לאחר עשרות אלפי שקלים שבזבזתי ולא מצאתי את ה"אחת", עד ליום שבו הגעתי לפתח חדרה של האלוהית הגדולה מכולן, ניקול שבולעת הכל, כיום בדיזנגוף 93 ולפנים באלבני ולפנים במלון סמוך לדיזנגוף סנטר.

ועוד חזון למועד שאכתוב את קורותיי בחיקה החמים והנעים של ניקול המתוקה והאלוהית, וכבר עשה זאת טוב ממני יודלה האגדי, אך יש לי כמה וכמה נקודות להוסיף ואעשה זאת בדרכי שלי בהזדמנות.

אך כעת ברצוני להעניק לכם דיווח חי מהשטח, מניקול אחרת, מבן גוריון 22, שהגעתי אליה אחרי שקראתי את המלצותיו החד משמעיות והנלהבות של יודלה.

קבענו לשעה מסוימת ופקקים אדירים ברחוב בן גוריון הביאו אותי לאיחור קל של כרבע שעה. ניקול בעלת הקול המתוק ביותר שנתקלתי בו עד היום בטלפון (ציפיתי למבטא רוסי והתאכזבתי שכן אני שונא לשגל ישראליות, כי באופן מובנה ועיקבי הן מתקתקות והדבר הטוב ביותר מניסיון הן רוסיות, ובהן המבוגרות שבהן הכי משובחות) הזמינה אותי לעלות לקומה שלישית ומשם נרד יחד לקומה השניה.

וכך אכן עשיתי, כמו לקוח צייתן עליתי לקומה שלישית ואחרי "מאמיי, אבל למה כל כך מאוחר", התנצלתי והסברתי. מיד הובהר לי שהזמן יקוזז מהארבעים דקות שלי. אכזבה ראשונה.

בעצם לא ראשונה, זו הייתה למעשה האכזבה השניה, הראשונה הייתה מיד כשהרמתי את ראשי כדי להביט בפניה. זו לא הייתה הרמה דרמטית, מהרצפה עד לפנים שלה אתה צריך רק להסיט טיפה בזווית את הראש, כי מדובר בבחורה נמוכה ברמות, משהו כמו מטר ארבעים גג. כאשר החלק הדומיננטי בו הוא השער המכסה כמעט חצי מהגובה, אולי אף יותר.

אז היינו בפניה, אם כן רבותי מדובר בפרצוף צ'חצ'חי טיפוסי, מהסוג של מכורת חמוצים בשוק הכרמל או חובטת שטיחים ברחוב סלמי. מישהי שאם הייתי צריך לבחור את העיסוק הקלאסי שיתאים לפניה הייתי אומר: מנקה חדרי מדרגות בשכונת מצוקה בתל אביב.

ירדנו יחד לקומה השניה, בדרך עברנו גבר גברתן שמלמל מגרונו בקול עב: חדר 1 פנוי. הסיוט שלי היה ותמיד יישאר גברים שנמצאים אי שם בדרך לזיון החלומי, אך בלעתי את הגלולה ונכנסו לחדר די סביר. סטנדרט מעט יותר גבוה מדירות פשוטות בדרום תל אביב, אך עדיין לא עונה להגדרה "סוויטה".

בכל אופן התכבדתי במקלחת, לבד. כי היא ברחה לה לאן שהוא לכמה דקות, עד שיצאתי והתנגבתי והייתי שרוע בכל קומתי ואיברי על גבי המיטה, ערום כביום היוולדי.

"שמעתי שאת המענגת המושלמת", ניסיתי לפתוח בהשראת יודלה האגדי, והיא מלמלה בביישנות, "לא יודעת..." כשהיא מבליעה בקושי חיוך של שביעות רצון.

[כבר בשלב זה, ללא כל קשר לביצועיה, לא יכולתי לסבול במוחי את העובדה שהיא מתהדרת בשם המושאל "ניקול", ששמור לאהובתי, האחת והיחידה, ניקול מדיזנגוף 93 (שעוד ידובר בה בהמשך בפרטים הבאים), והחלטתי לעשות לה בליבי שינוי השם, ובדיוק כמו שמוסיפים שם לחולים או לחולות (בדרך כלל את השם "חיים" לגברים ואת השם "חיה" לבנות), החלטתי לקרוא לה מעתה "ניקול חיה", וזאת בכדי שלא לבלבל חלילה את היוצרות].

הקומפקטית פשטה את בגדיה ונותרה בתחתוני חוטיני שחורים עם בד תחרה, חושפת גוף חלק ושדיים קטנות ומטריפות עם פטמות הזקורות באופן חלומי, שנדמה שנבראו בנפרד משאר גופה.

בכלל, קיים פער עצום בין גופה של אותה "ניקול חיה" לבין פניה. בעוד פניה (מנקה חדרי מדרגות בשכונת מצוקה בת"א) מעידות כי היא חצתה זה מכבר את גיל ה-45, הרי שגופה, פשוט תואם לגופה של פרגיה בת 14, ולא שהייתי פעם עם אחת בגיל כזה, אבל העור שלה כל כך חלק, התחת שלה פשוט כמו של תינוק (וכזה דווקא כן יצא לי ללטף לא פעם, ולא בהקשר פלילי), הכל כל כך בתולי, חלק, נעים ומשיי (מלשון משי), שמצאתי את עצמי יושב ותוהה האם הראש שלה לא הושתל פשוט לגוף הזה בטעות.

בשלב מסויים, כאשר הראש שלה היה תחוב עמוק עמוק בין שני הביצים שלי והתחת שלה ניצב לימיני, פשוט חשתי לרגע את טעמו של פורע חוק שמשגל נערה מתחת לגיל המותר על פי צווי המדינה.

בקיצור, לא נלאה אתכם בדיבורים, הילדה תפסה את ה"שמוליק שלי" כמו שאוהבים לקרוא לו כאן בפורום, והתחיל לרטוט עליו (אין לי מילה אחרת, פשוט לרטוט) בתעצומות נפש כאלה שלא ראיתי ולא חשתי מעולם. היא עצמה עיניים בדביקות, ונכנסה למין אקסטזה כזו, כשהיא מחדירה את השמוליק עד הסוף, מבצעת גרון עמוק כשהיא מהדקת אותו היטב בין שרירי פיה.

לאחר מכן היא עברה לשליקת הביצים, שהיא הדבר החביב עלי, וגם את זה היא עושה במסירות גדולה לציון, כשהיא די מתאמצת, משלבת ידים, פה, לשון ושיניים, בצורה מקצועית מאד. בשלב מסויים היא לקחה את שני הביציים כשהיא חובקת אותם בין ידיה ושולקת אותם בכח, באופן שהיה מאד נעים והצליח אפילו להפיג ממני גניחה אחת או שתיים.

- "את עושה גם מציצה תאילנדית", ניסיתי להראות את כוחי

- "הייתי מתה לעשות לך, אבל לא הייתי אף פעם בתאילנד", היא השיב לי מיידית

- "את מוצצת אחרי שאת שותה משהו חם", מלמלתי...

- "בטח שאני עושה את זה, אבל למה נזכרת רק עכשיו... בפעם הבאה", היא ניסתה להוציא ממני את הפעם הבאה, אך אני לא בטוח שתהיה כזו.

בינתיים היצרים מתלהטים, אני מכוון אותה בעדינות לכיוון הפטמות שלי והיא מתחילה ללקק בתאוותנות. אני מנסה את כוחי לגעת לה בפטמות ואז היא נזעקת בחלחלה ומזדעזעת: "אני לא יכולה שנוגעים לי בפטמות, זה עושה לי עצבים כאלו". ושוב הכתה בי התחושה שהגוף שלה פשוט לא שייך לחלק העליון, מדובר בשני חלקים שונים שהורכבו במקרה לאדם אחד.

בכלל, לא הייתי מחיל את ההגדרה "אשה", על מיודעתנו זו, אלא הייתי אומר שמדובר במכשיר אנושי ממין נקבה המוצצת איברי מין של גברים והנלווה אליהם באופן מקצועי. חסר בה פן מאד חשוב לטעמי של נשיות, על כל המשתמע מכך.

אני מודיע לה שאני לא מעוניין בחדירה (עקרוני אצלי) והיא מצידה מראה סימני התלהבות. אנחנו מתקרבים לאקט הגמירה ואני תופס לה את הראש וצועק "עמוק יותר". אני נשבע שיכולתי להרגיש את קצה השמוליק שלי מדגדג לו אי שם את מיתרי הקול שלה, ואולי אף יותר מכך.

אני מתחיל לגמור, הנוזל החם והלוהט מתפרץ מתוכי ונשפך חלקו בתוך פיה, וחלקו עלי. הרמתי את הראש ואני שומע "חיק, טפו!", היא ירקה את שאריות הנוזל על המגבת שהונחה על המיטה באקט שגם הוא לא תרם רבות לעובדה שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני מתכבד לבקר במקום.

התקלחתי, התלבשתי בזריזות, השארתי על המיטה 200 שקל מבלי ששאלתי אפילו על המחיר, נפרדתי לשלום תוך היא מביעה את צערה על כך שלא נשאר הרבה זמן כי איחרתי, וזהו, הדלת מאחורי.

לסיכום, המדד שלי:

גוף: 8

פנים: 1

נשיות: 2

מציצה: 8 (רק בגלל ניקול מדיזנגוף)

GFE... 4

ציצי: 7 (וחבל שאי אפשר לממש)

חדירה: לא רציתי

גמירה בפה :חלקית

צרפתית: אפילו לא הצעתי

היה נחמד, בסופו של דבר היה שווה את המאתיים שקל, לא הרגשתי שיצאתי עם נפילה, מצד שני גם לא אחזור לשם, אלא במקרה של מצוקה אמיתית.

מאידך, המצב הכלכלי נותן את אותותיו ויצאניות איכותיות במאתיים שקל כבר אי אפשר להשיג, מה יהיה? שוב פעם נצטרך להפרד מ-350 ₪ טבין ותקילין?

הבעיה אצלי היא כפולה, שכן בכל פעם שיש לי נפילה, אני מרגיש צורך דחוף ומיידי לחוויה מתקנת, ושוב אני מוצא את עצמי בזרועותיה המתוקות והחלקות של ניקול מדיזנגוף, וכך יוצא שנפילה של מאתיים שקל הופכת להוצאה של 550 שקל.

בפרקים הבאים, כפי שהבטחתי, אספר על הדבר האמיתי בהחלט.

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

59
חן חן.. תודה קרלוס... דווח אכן מורחב ומקיף..
את האמת שילמתי לה 250 ש"ח נכנסתי עם ניקול המדוברת.. לא חדרתי אליה בהתחלה.. כי ידעתי שאם אני יגמור אני יסולק מהר.. נתתי לה ללקק את החור שמאחור.. הכניסה את הזיין לפה עד המעיים... לאחר מכך זיון בדוגי (אכן מקצועית בדוגי) גם אני נמוך יחסית 1.69.. שלפתי את השרבול והפכתי אותה הורדתי קונדום מצצה כחצי דקה חזק את הכיפה.. הרחקתי את רושה וגמרתי על בטנה התחתון (זה מחרמן אותי) עד שזלגו זרעוניי למנושה...ניגבה את עצמה ואותי נכנסתי למקלחת התקלחתי ויצאתי.. מעבר לזה לא רציתי ... ואכן עשתה את העבודה
לא מבין מה הקטע שלך עם אי החדירה... האם אתה נאמן כל כך לאישה או שאתה מפחד.. או ...
ספר לנו...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”