מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 512 על ידי רומנטי עדין [QUOTE=ebrael] מתי כבר המלאכית שלנו תחזור?? כל כך מתגעגעים אלייך..[/QUOTE] מצטרף אליך ומוסיף שנקווה שלאחר החופשה תחזור עם תוספת אנרגיות שכן מירבי הוכיחה לנו שהיא יכולה להפתיע ו ב ג ד ו ל . . . רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה. רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה, כולל בסקס... ציטוט 03 מרץ 2011, 13:55
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 513 על ידי זונה מאושרת “Whatever you are, be a good one.” -אברהם לינקולן- לשם כך אני צריכה מידי פעם להתנזר לחלוטין.... קישור לאתר הפרטי שלי: ציטוט 03 מרץ 2011, 15:17
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 514 על ידי streep136 מירב היקרה עד מאוד, קחי את הזמן,תתנזרי,תָּחְפֶשִי,תהני העיקר שבסוף תחזרי... ציטוט 10 מרץ 2011, 09:29
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 516 על ידי זונה מאושרת בימים אלה אני חוזרת להיפגש - כרגע רק עם חבר'ה שאני מכירה. התגעגעתי אז באתי M. קישור לאתר הפרטי שלי: ציטוט 24 מרץ 2011, 20:15
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 518 על ידי זונה מאושרת אנשים יפים כמוכם, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני לא בא לעתים יותר קרובות. התגעגעתי אז באתי לכמה שעות טובות. ארקדי הגאון קישור לאתר הפרטי שלי: ציטוט 26 מרץ 2011, 17:43
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 519 על ידי SEXHUNTER [QUOTE=זונה מאושרת]אנשים יפים כמוכם, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני לא בא לעתים יותר קרובות. התגעגעתי אז באתי לכמה שעות טובות. ארקדי הגאון [/QUOTE] עכשיו אנילתפוס מעלית מלמטה למעלה.זה כמו חללית מלמעלה והלאה..אחח הימים שבתקופת הסדיר,בשמירות של 5-6 בבוקר של ימי שבתרגל על רגל.שקית שוקו ביד ולשמוע את החברים של נטאשה ..תענוג.ארקדי הגאון וכבוד לא פחות למיכה שטרית שכתב את מילות השיר [TUBE]ERULYBI_-R8[/TUBE] Follow your instincts, not your horniness ציטוט 26 מרץ 2011, 18:25
מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני 520 על ידי נאיבי בקיצור: עכשיו אני? כי ההוא מוכרח... ציטוט 26 מרץ 2011, 18:42