כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 56 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

551
[QUOTE=AlainDelone]
ממש קרץ ועוד בראשי ולא בפרטי.
הוא מארגן מפגש מסוג כזה.
לא מתאים לך - לא רלבנטי לך.
בוא ,תשלם ותשאל את הבנות בעצמך.[/QUOTE]
אחי לפי דעתי התשובה שלך היא לא לעניין בכלל, למה שבן אדם ישלם 700 ו800 על מפגש שהוא לא מעוניין בו,
וכל המטרה שהוא צריך להגיע היא כדי לשאול את הבנות אם הן עושות גם 1*1? בשביל בדיוק קיים הפורום הזה,
המטרה היא עזרה לחברים כאן מתוך כבוד והערכה לבנות הנותנות שירות, כאן במקרה דנן יש לנו את המארגן
עצמו "חולה על סקס" שהוא חבר די ותיק כאן בפורום, אז למה לבוא ולהתחמק משאלות החברים כאן, ולא לבוא
ולתת תשובה ברורה למה ששואלים אותך? בן אדם צריך לפשוט את עורו כדי לקבל תשובה? זה לא הגיוני ולא
מעשי בכלל, וקצת חוששני שחולה על סקס עושה כאן ביזנס די יפה מהמפגשים האלו, שלא מתאים לו לשתף מידע עם
החברים שלו, וכמו שאומרים שומר את הקלפים קרוב מאוד אל חזהו.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

552
[QUOTE=AlainDelone]
הוא מארגן מפגש מסוג כזה.

בסדר גמור. אז אני אגיע לאורגיה עם עוד כמה גברים ואשלם על זה 700 שקל - כדי לשאול האם אפשר להיפגש עם הבנות לבד.
אתה באמת כל כך סתום או שאתה עושה את עצמך?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

553
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=AlainDelone]
הוא מארגן מפגש מסוג כזה.

בסדר גמור. אז אני אגיע לאורגיה עם עוד כמה גברים ואשלם על זה 700 שקל - כדי לשאול האם אפשר להיפגש עם הבנות לבד.

אתה באמת כל כך סתום או שאתה עושה את עצמך?[/QUOTE]
חפוזי התשובה שלי היא יותר מעשית אני חושב
אהוב כל אדם באשר הוא

557
[QUOTE=חרמן123] החפוז המכני קיבלתי ממני תשובה כבר 3 פעמים אמרתי לך שכן !![/QUOTE]
אבל אף פעם לא אמרת איך ניתן להגיע לבנות של חולה על סקס...
למה חולה על סקס לא דואג למפגשים של הבנות שלו אחד על אחד אלא רק לתחרויות השפרצות?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

559
[QUOTE=חרמן123]תבקש מחולה על סקס את הנייד של הבנות שלו בהודעה פרטית מה הבעיה [/QUOTE]
חרמן בוא תלמד משהו חבר יקר, אבל לא בשביל להקניט או משהו כזה, אלא רק להחכים מעט, אנחנו מתדיינים כרגע
בשרשור שלו, של "חולה על סקס", ואני מבטיח לך נאמנה שהוא קורא כל פיסת מידע שנכתבת כאן בשרשור הזה, עובדה
שכשהוא צריך להגיב למישהו אז הוא מגיב, עכשיו השאלה שלי היא כל כך פשוטה, אם חולה על סקס כל כך בטוח במה שהוא
עושה, למה הוא לא מגיב? למה הוא שותק כאן על מה שהחברים כאן כתבו? אולי הוא לא ראה את זה? אין מצב.
והתשובה היא....... אני מבין שאתה כבר יודע אותה בעל פה.
אהוב כל אדם באשר הוא

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”