כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 58 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

571
[QUOTE=AlainDelone]

[QUOTE=AlainDelone] ברור שלפי צורת הפנייה שלך שאתה לא ראוי לתשובה.[/QUOTE]
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=AlainDelone]ברור שלפי צורת הפנייה שלך שאתה לא ראוי לתשובה.[/QUOTE]
גבר כתבת משהו בוא תנסה להסביר צורת פניה של מי? ומה לא ראוי בה? סוף סוף כולנו פה נלמד מהחכם בכל האדם
[/QUOTE]
כמובן שהתכוונתי לחפוזי שחושב שאם נתנו לו עוד כוכב  בקשיש אז חייבים לו משהו. ולא אליך. 
ירצו יענו לא ירצו לא יענו.
הפריע לי דבר מאוד פשוט - גנג בנג לא מתאים לו, אז שיעבור הלאה ולא יקרצץ. היה משהו דומה על מישהו ירושלמי שביקש שותף לפנטזיה והוא  נדנד לו על לבד.
חעס הוא חבר יקר בפורום ולא סרסור חס וחלילה ולכן בטוח שלא יענה על שאלות כאלו.
דרך אגב בפרטי זה יעלה הרבה יותר מ 700₪.
סתם שיחררתי קיטור ולא אגיב יותר.

[/QUOTE]
חבר יקר,
אני לא מכיר אותך, אך ניכר שאתה חדש בפורום.
בוא ואסביר לך את העניין: קיבלתי את אותו כוכב - מכיוון שאני עצמי שפכתי ליטרים של זרע וערימות של כסף על נשים.
ודיווחתי וחלקתי.
ולכן פניתי גם לחע"ס: על מנת להכיר את הבנות שלו.
לגבי תפקידו בכוח הדעות חלוקות: אתה טוען שהוא אינו סרסור, אך עיון בשרשור הרחב הזה מעיד על כך שיש מי שפונה אליו כאל כזה. והרי מדובר בבנות שלאף אחד אין כל גישה אליהן מלבדו, אז אפשר להבין מדוע.
בכל מקרה, אם אתה טוען שאיני ראוי לתגובה - אני שמח שגרמתי לך לא להגיב כאן יותר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

572
[QUOTE=AlainDelone]

[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=AlainDelone]ברור שלפי צורת הפנייה שלך שאתה לא ראוי לתשובה.[/QUOTE]
גבר כתבת משהו בוא תנסה להסביר צורת פניה של מי? ומה לא ראוי בה? סוף סוף כולנו פה נלמד מהחכם בכל האדם
[/QUOTE]

כמובן שהתכוונתי לחפוזי שחושב שאם נתנו לו עוד כוכב בקשיש אז חייבים לו משהו. ולא אליך.
ירצו יענו לא ירצו לא יענו.
הפריע לי דבר מאוד פשוט - גנג בנג לא מתאים לו, אז שיעבור הלאה ולא יקרצץ. היה משהו דומה על מישהו ירושלמי שביקש שותף לפנטזיה והוא נדנד לו על לבד.
חעס הוא חבר יקר בפורום ולא סרסור חס וחלילה ולכן בטוח שלא יענה על שאלות כאלו.
דרך אגב בפרטי זה יעלה הרבה יותר מ 700₪.
סתם שיחררתי קיטור ולא אגיב יותר.

[/QUOTE]
אתה פשוט חצוף, עזוב את חפוזי בסדר? מה איתי מה אני עשיתי לו? למה אלי הוא לא מגיב? גם לזה יש לך משהו להגיד
במקרה? חולה על סקס הוא סרסור ואין מילה אחרת לתאר אותו, לגבי הפרטי והמחיר המתבקש זה תעזוב לשיקול דעתו
של מי שקיבל את הטלפון שלהם, ירצה לך לא ירצה לא ילך, ולבוא ולכלך ככה על חפוזי שלא עשה לך דבר וחצי דבר, אין
לך ולא יהיה שום זכות להגיד לו שום דבר, הבן אדם פה תרם כל כך הרבה כאן לפורום, שאני בספק אם פתחת את
הרוכסן של המכנסיים שלך כל כך הרבה, הכוכב שניתן לו הוא בצדק רב ואני מאוד מעריך את מי ששם לו אותו, זה רק
מעצים את כבודו ואת יושרו כאן, אז אם אתה קורא את ההודעה שלי, אני מקווה מאוד שתגובת התנצלות תגיע במהרה.
נ.ב מחכה בכיליון עיניים.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

573
חברים לא הייתי באף מפגש וגם לא אהיה גם אם וככל הנראה המארגן מרוויח כמה גרושים לבריאות. הוא היחידי שמצליח והרבה מרוצים.
אני הייתי מכבד אותו וברור שאפילו לא לבקש . אומנם מטרת הפורם שיתוף והוא משתף בדרכו במאורגן. לא רוצים אל תבואו.
אך אני אומר כל הכבוד לו על הארגון . וממש אין צורך להכפישו ולבוא אליו בטענות.

574
[QUOTE=סופר מתוק]חברים לא הייתי באף מפגש וגם לא אהיה גם אם וככל הנראה המארגן מרוויח כמה גרושים לבריאות. הוא היחידי שמצליח והרבה מרוצים.

אני הייתי מכבד אותו וברור שאפילו לא לבקש . אומנם מטרת הפורם שיתוף והוא משתף בדרכו במאורגן. לא רוצים אל תבואו.

אך אני אומר כל הכבוד לו על הארגון . וממש אין צורך להכפישו ולבוא אליו בטענות.

[/QUOTE]
אין שום בעיה עם זה שהוא מרוויח כמה גרושים, סוף סוף הוא מתאמץ ומארגן על זה אין חילוק, הבעיה היא אם לא הבנת
על מה הכעס, הוא על אי חלוקת מידע על הבנות שלו, וששואלים אותו אם הבנות שלו מוכנות למפגש אחד על אחד, אז
התשובה שלו היא כן, וזהו אין המשך איך אפשר ליצור עימם קשר, כאילו שהוא שומר אותם לעצמו ומסרסר בהם, לגבי ההצלחה
במפגשים מעין אלו אין וויכוח הוא מעל המצופה, אבל חבר יקר חולה על סקס, הבנות האלו אולי רוצות להתפרנס ואתה מונע את זה
מהם, לפי דעתי הפוך ברגע שתשתף הכבוד שלך יעלה יותר.
אהוב כל אדם באשר הוא

575
וואו חולה על חזה עומד אתה לא אמיתי בכלל, לך תזיין כבר נערה עובדת ותרגע...אכלת את הראש על כלום ושום דבר כולה לא שלח לך מס' טלפון מסיבה שאף-אחד אחר לא יודע כולל אני ואתה מתבכיין כאן כאילו עשה לך את הנורא מכל, זדיין בסבלנות וחכה שיגיב לך בפרטי,בנושא אם בכלל בכל מקרה מעניין אותי איך יגיב לך חוע''ס...

577
[QUOTE=Harmanalhazman]וואו חולה על חזה עומד אתה לא אמיתי בכלל, לך תזיין כבר נערה עובדת ותרגע...אכלת את הראש על כלום ושום דבר כולה לא שלח לך מס' טלפון מסיבה שאף-אחד אחר לא יודע כולל אני ואתה מתבכיין כאן כאילו עשה לך את הנורא מכל, זדיין בסבלנות וחכה שיגיב לך בפרטי,בנושא אם בכלל בכל מקרה מעניין אותי איך יגיב לך חוע''ס...[/QUOTE]
אתה יודע מה אני מת כבר שהוא יגיב, זה פוסט שלו, ותאמין לי הוא קורא הכל, ואם הוא לא מגיב זה רק אומר דבר אחד,
אני צודק, ואולי במטותא ממך תשלח לי כבר טלפון של איזה אחת כוסית אש שיהיה לי על מה לפתוח את הרוכסן הלילה, וואי
אני חם אחי אתה לא יודע כמה? חחחחח אח אנשים כמה אתה הזויים זה גבול הבלתי נמנע פשוט
אהוב כל אדם באשר הוא

578
[QUOTE=Coolmen]חרמן התגובה שלך ממש מוגזמת. חולה ענה בהגינות והכבוד לבעיה שעלתה פה מול חפוז ואין סיבה לצאת עליו ככה[/QUOTE]
תודה על הפירגון אח אבל בסדר אני ילד גדול, אני מת על אנשים כאלו.
אהוב כל אדם באשר הוא

580
"חולה על סקס" הוא חלוץ בכל מה שקשור לגאנג בנג בארץ וצריך להוריד תכובע בשבילו.

הוא האחרון שאפשר לקרוא לו סרסור, הוא לא מסרסר אף אחת ולא מכריח אף אחת לעבוד, הן באות כי זה פשוט רווחי להם.
בואו נכבד אחד תשני

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”