כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 59 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

581
אני לא אוהב את הכיוון שהמחאה הזאת לוקחת.
לא רוצים לשלם יותר מ400, אל תשלמו...
עזבו את הבנות בשקט, אם היא רוצה 600 זו זכותה, גם אם תבקש 800 או אלף זו לא הבעיה שלך.
אין לך ולאף אחד אחר זכות לקבוע מה המחיר שהיא דורשת עבור מכירת גופה, אף אחד לא מאלץ אותך לשלם, יש מספיק אופציות אחרות שיתאימו לך.

תפעילו קצת את הראש ואת הלב, בחורה היא לא קוטג׳...
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

585
[QUOTE=pinnochio] אני לא אוהב את הכיוון שהמחאה הזאת לוקחת.
לא רוצים לשלם יותר מ400, אל תשלמו...
עזבו את הבנות בשקט, אם היא רוצה 600 זו זכותה, גם אם תבקש 800 או אלף זו לא הבעיה שלך.
אין לך ולאף אחד אחר זכות לקבוע מה המחיר שהיא דורשת עבור מכירת גופה, אף אחד לא מאלץ אותך לשלם, יש מספיק אופציות אחרות שיתאימו לך.
תפעילו קצת את הראש ואת הלב, בחורה היא לא קוטג׳...
[/QUOTE]
הכל בסדר פינוקיו, אף אחד לא קובע ולא כופה על אף אחד אחר. אך כמו שזו זכותה של העלמה לבקש 600 - זו זכותי למחות...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

587
זה מצחיק עד כדי מגוחך...
מי שרוצה למחות על זכות הבנות לבקש סכומים גבוהים, יכול לעשות זאת על ידי אי הגעה לאותן הבנות שלא מתאימות לתקציב שלו.
לדעתי (אם הייתי במקום הנערות) הורדת מחירים יכולה לבוא רק במצב שאין לקוחות.
כמו כן, יתכן ומחירים גבוהים באים לסנן לקוחות פחות עמידים או להוריד מהעומס ולשמור על לקוחות הקיימים.
אפילו סדר הפרשיות בתורה רומז על כך: אם לא "נוח" לך, אז "לך לך"

590
[QUOTE=מישל]לקסר גם אני התגעגעתי

הרבה זמן לא נפגשנו, עולים לי פלאשבקים שלי שלך ושל טלי בסלון של אנג׳לינה באורגיה זוכר? [/QUOTE]
ואווווו!!!
Tongueמוחא כפייהStar מישל מהממתHeart שתדעי לך שלא היה לי עד אז ומאז שום דבר שבכלל התקרב למה שהלך באורגיה המטורפת הזאת!קריצהTongue הזיכרון הכי מתוק שליחיוך. מבטיח לבוא לבקר אותך ואת החברה כשיזדמן לי. שולח לך מכאן נשיקות לכל הגוף המדהים שלך סקסית!!!Heart מקווה שנתראה בקרוב, באמת עבר הרבה זמן.
zooz

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”