70
על ידי שלגון
בחצי שנה האחרונה עובדת שמה במשך כל היום אישה בשם אנה, היא לא עובדת בימי שישי שבת. קבעתי במס' הזה וציפיתי לקבל עיסוי באהבה רבה... ענתה לי בחורה שנשמעת נחמד ואפילו קראה לי 'מתוק שלי', ואמרה שהיא רזה, התקשרתי ב 3.15 וקבעתי ב 4, הגעתי למקום בעשרה לארבע, התקשרתי ואנה ענתה שבעוד כמה דקות היא תתפנה, אנה התקשרה אלי ב 4 כדי לשאול איפה אני מחכה לה ושבעוד כמה דקות היא תתפנה, אנה לא התקשרה עד 4.21 אז התקשרתי אליה והיא עוד לא התפנת, ניסיתי למצוא מישהיא אחרת ואז אנה מתקשרת, נכנסתי לכתובת המופיעה בכותרת, הדירה היתה חשוכה, אנה היתה נראת חמודה בפנים, אנה לא התנצלה על האיחור, המחיר הוא 200 שקל עבור 40 דקות, ו300 שקל עבור שעה, שלפתי 300 שקל מתוך תקוה שהבחורה החמודה שדיברה איתי בטלפון תעשה את העבודה, אנה הבטיחה 55 דקות וגם קיימה אפשר להגיד, בקשתי מאנה שתפתח את החלון היות והיה מחניק בדירה ואנה לא הסכימה, התקלחתי, התגלתה לפני אישה עם גוף ספורטיבי, לא רזה וקצת מליאה, כבת 50, עם פנים מבוגרות למדי ולא מלבבות בכלל, אוקראינית - בעיקר במובן הרע של המילה, העור של גופה לא מתוח ולא מספקות ריגוש כמעט, אנה מעסה בעיסוי חזק וכנראה מקצועי למדי, המגע שלה נחמד ולא מעבר זה כמו מגע של גבר, היות ויש לה גוף ספורטיבי ומגע סתמי, אנה חקרה אותי חופשי ואני חקרתי אותה בשאלות, ליטפתי אותה פה ושם ומתחת לתחתונים, אנה מרימה את קולה שאין לגעת מעל הכוס שלה אפילו שאני נוגע רק מעל התחתונים ! , הגברת יודעת לצעוק, עברו כחצי שעה של עיסוי, אנה לא עושה בודי, ולא מרשה שאשב על מיטת העיסוי כדי להתקרב אל גופה שהריח די טוב, אני חייב לשכב והיא תגרה אותי בין הרגליים קבעה אנה, הסברתי לה שחשוב לי חיבוק בעמידה כדי לגמור בכיף, אנה הסכימה לעמוד כשהיא עושה פרצוף, והיא עומדת מרחוק כזה בלי שום טיפת יחס חם, ואני מנסה איכשהוא להתרפק עליה, שלחתי יד אל ישבנה ואז היא הרימה עלי את הקול שזה לא בסדר ככה והיא לא מסכימה ! , כולה נגעתי לה באיזור הישבן כשמקודם זה היה בסדר גמור ! הזונה הזאת הרסה לי את כל החגיגה ששלמתי לה במיטב כספי אחרי שהתיבשתי לה בחוץ כחצי שעה ועוד פנטזתי שאזכה לפיצוי ! , ואחרי 3 דקות בעמידה צוותה עלי אנה לשכב כי אין לה כוח ככה לעמוד, יאמר לזכותה שהיא עבדה עלי 5 דקות עד שגמרתי. הגוף שלה קצת נחמד. בעיני זה כאילו קבלתי עיסוי מגבר, לא היה שום ריגוש כמעט. היא מתאימה למי שמתאים לו אחת בת 50, גוף ספורטיבי, חזה בינוני עד קטן, עיסוי חזק, והרפיה לא משהו, ומאבדת מהר מאוד את הסבלנות . אין יחס מתחשב, הכל טכניקה. לא נראה שאפשר לקבל משהו מעבר להרפיה מכנית, ואפשרות לגעת קצת. זו היתה נפילה. לא אחזור לשם