כ מורן התימניה + תמונות אמיתיות - דף 7 - סקס אדיר

מורן התימניה + תמונות אמיתיות

63

שלום לך מורן,

לאחר סקירה קצרה על המתרחש בפוסט מסתבר שאת מעוררת "יצרים" בין אנשי הפורום ולא ממש חיוביים.

על מנת לתת מבט אובייקטיבי לגביך לשאר החברים שעוד לא פגשו אותך, כמוני ולאור העובדה

שאת יצאת לדרך "עיסקית" חדשה, מאוד כדאי לך למנף את עצמך למעלה מבלי לסחוב "מטענים" מהעבר

שיכול להיות ואינו מייצג בכלל את מה שאת היום. (דף נקי)

בתור עצה שימי תמונות מעודכנות שלך בפוסט של איך את נראית בימינו עכשיו.

כפי שניתן אולי להבין בין הטיפות את בחורה צעירה יפה וחטובה ועל כן אין לך מה לדאוג מכמה תמונות מעודכנות יותר.

אנני בא לחלוק על העלות את בהחלט רשאית לגבות כמה שנראה לך ורק את תוכלי לשפוט אם התימחור נכון בהתאם לביקורים.

אבל כצעד בונה אימון אל אילו מאיתנו שנמצאים בצללים את יכולה להוסיף בכמה מילים מה כלול במחיר ולהגדיר את הזמן.

נכון לעכשיו קיימים כמה מספרים אשר סתם גורמים לאי סדר ואני מודה שיש גם לחלק מהאנשים כאן יד בבלגאן.

מאחל לך רק הצלחה ומי יודע אולי ניפגש באחד מהביקורים שלי בארץ. סדרי טיפה את הפירסום שלך בפוסט לעצמך ולנוקריצה

הערת שולים: לפי מה שאני שומע בחדשות המיקום שאת מפרסמת של דרום ת"א עלול להרתיע בגלל כל מה שקורה שם אם הזרים.

זמן מה לא הייתי בת"א ועלכן המסקנה שלי יכולה להיות לא נכונה

A Gentleman never tells

64
אותי מה שמרתיע יותר מכל היא המילה "עד", העיסקה מאד ברורה בצד התשלום אבל זמן זה עד 40-50 דקות.

עד 50 דקות יכול להיות גם 10 דקות.

מסכים איתך, צריכה להיות אמירה ברורה כמה זמן אורך המפגש, לכמה אקטים מפרגנת ומה כולל מבחינת התוכן (GFE כן או לא למי שזה חשוב וכדומה) ויותר חשוב מה לא כולל.

מי שמאונן לא מזיין

65
[QUOTE=NeverNotEnough]אותי מה שמרתיע יותר מכל היא המילה "עד", העיסקה מאד ברורה בצד התשלום אבל זמן זה עד 40-50 דקות.

[/QUOTE]

אתה פשוט מפרש את זה בצורה לא נכונה. זה סה"כ בא להגיד שאתה יכול להיות איתה כמה זמן שתרצה - אבל לא יותר מ-40 דקות.

אגב, מבחינה שיווקית ומשפטית, הרבה יותר נכון ומדויק לפרסם את השירות כ- "עד X דקות" מאשר "X דקות".
הרי שאז יכול לבוא למורן איזה עו"ד חרמן ולטעון שמגיע לו החזר כספי חלקי בגלל שהוא גמר פעמיים תוך 20 דקות ובכך לא ניצל את מלוא ה-40 דקות ששילם עליהם. צחוק

ג'יימס דין2013-10-22 20:06:33

66
[QUOTE=ג'יימס דין] [QUOTE=NeverNotEnough]אותי מה שמרתיע יותר מכל היא המילה "עד", העיסקה מאד ברורה בצד התשלום אבל זמן זה עד 40-50 דקות.

[/QUOTE]

אתה פשוט מפרש את זה בצורה לא נכונה. זה סה"כ בא להגיד שאתה יכול להיות איתה כמה זמן שתרצה - אבל לא יותר מ-40 דקות.

אגב, מבחינה שיווקית ומשפטית, הרבה יותר נכון ומדויק לפרסם את השירות כ- "עד X דקות" מאשר "X דקות".

הרי שאז יכול לבוא למורן איזה עו"ד חרמן ולטעון שמגיע לו החזר כספי חלקי בגלל שהוא גמר פעמיים תוך 20 דקות ובכך לא ניצל את מלוא ה-40 דקות ששילם עליהם. צחוק

[/QUOTE]

אני מפרש נכון מאד, כאחד שבתחום מעל 30 שנה למדתי שזהו בדיוק המשפט שנאמר על ידי כל פקידה מתחילה בתיקתוקיה מצויה.

הזמן הוא עד חצי שעה, עד 40 דקות והן תמיד אומרות את האמת ואם תנסה להתווכח לאחר שתוקתקת יאמרו לך מה אתה רוצה אמרנו לך שזה עד.

תעשה נסיון תתקשר כעת לאיזה תיקתוקיה שתרצה ותראה שזו השפה, אז אני טועה?

אפשר לומר במקום הזמן הוא 50 דקות מלאות וכולל שני אקטים.

אם תרצה אתה לפרוש אחרי 20 דקות ואקט אחד כי זה רצונך סבבה.
מי שמאונן לא מזיין

68
[QUOTE=ג'יימס דין]

[/QUOTE]
הבעיה היא מי קובע את ה"עד" הזה,
אם זה נתון להחלטה של הלקוח אז ג'יימס דין צודק,
אבל במקרה כזה השימוש במילה עד מיותר כי בכל מקרה
הלקוח יכול לפרוש בכל עת שיחפוץ.
כך שאין מנוס מהמסקנה כי כשמציינים את המילה "עד"
הכוונה היא כפי שמקובל בתיקתוקיות, יש לך 40 דקות
לגמור, גמרת לפני? יש לך 5 דקות להתקלח ולעזוב.
בגמילה

69
אני מתפלא שהדיון הזה עדיין נמשך. אני כתבתי מייד שזה בדיוק כמו בתיקתוקיה: גמרת (אולי פעמים) הלכת.
אין שום עורכי דין שיתווכחו על החזר כספם. זה רק בדימיון שיושב מול מקלדת.
אבל לשלוח לקוח הביתה שהוא רוצה שיחה או עיסוי זה עוד איך קורה.
500 שקל עבור עד 40 דקות נראה לי חוצפה ממש.
אפשר לדרוש 500 עבור 40 דקות ומי שירצה ילך. אבל עד 40 זה פשוט זלזול במשלמים

70
[QUOTE=אוהב סקס] ג'יימס דין , הוא לא סתם נרתע  "עד 40 דקות" כי היא היחידה שכותבת את זה בפרטים שלהוגם כן מנסיון -תכלס בשטח בכללי ובפרט מנסיון שלי איתה היא תקתקנית בנישמתה[/QUOTE]

לזכותה נאמר: היא לא מסתירה שהיא מתקתקת. אומרת בגלוי.
אז מי שיידפק שלא יתלונן על הבחורה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”