כ אורנה מרמת גן - דף 7 - סקס אדיר

אורנה מרמת גן

63
הייתי אצלה בשבוע שעבר,
נחמדה מאוד, פרסה סדין נקי על המיטה, הציעה בירה וסרטים כחולים מלפני קום המדינה.
לבירה הסכמתי, לסרטים לא.
מצצה יופי, גמירה מדהימה בפה שלה, לא בלעה.
אחרי הסבר קצר על איך לעזאזל משתמשים ביוטיוב בסמאטרפון, הציעה גם לקחת 50 במקום 100.

אורנה מרמת גן

64
חברים יקרים
ביקרתי שוב אצל אורנה וכרגיל היא מוצצת ושואבת לך את הזין עד הטיפה האחרונה, אוהבת לקבל ספנקים על הישבן
אני נהנתי מאוד מהמציצה שלה וזה רק במאה שח מתאים לכל כיס
מבטיח לחזור...
מעננג 69

אורנה מרמת גן

66
התקבל הדווח הבא:

התקיים ביקור אצל הגברת

אין ספק שהדווחים שהצטברו עד עכשו מהימנים ונאמנים מאד למציאות, וזו כמובן מחמאה לפורום ולכותבים

אורנה ("אתה יכול לקרוא לי גם רותי"), בעלת שיער בהיר קצר מאד, ממושקפת והופיעה בדלת בחזה חשוף, מבלי שידעה מי מעבר לדלת. זה יכול היה להיות גם הבן של השכנה שבא לבקש סתם שקית חלב, ולא בהכרח חלב טבעי משדיה הלא קטנים של אורנה.

בדירה היתה שותפתה, שלדברי אורנה אין צורך לסגור דלת בגללה ואין מה להתבייש כי היא אחות בבית חולים, וראתה כבר הכל...

השותפה לא נוטלת חלק באירוע בשום צורה שהיא ונשארת מחוץ לטווח

לשאלה מה היא עושה ואם זה כולל סקס, היא עונה שהיא בקטע האוראלי ו"תוכל לזיין לי את הפה".

היא אכן מוציאה סדין חדש ופורסת על המיטה, ובודקת את הציוד שהולך להיכנס לפיה, כנראה מסיבות היגייניות ורפואיות.

היא מציעה ומפעילה טלביזיה עם דיסקים גרמניים של פורנו כלשהו, לדעתה זה תורם לאוירה, למרות שכפי שאמרה שיש כאלה שצוחקים עליה בגללם.

המציצה עצמה היא חשופה והיא לוקחת הכל הכל לפה, ובסיום ממלמלת משהו בפה מלא, שממנו אתה אמור לדעת שפלטת את המטען שהבאת איתך, ואז היא יוצאת כדי לשחרר אותו ולפנות את הפה כדי לסכם איתך את הפגישה.

בסיום אין מקלחת, היא נותנת מגבונים לחים ומסבירה שהם ספוגים בחומר מחטא.

חויה שונה מאחרות, ולא בטוח שאשוב עליה פעם נוספת.
יוחזר סופר לה טיב, לאלתר!!!

אורנה מרמת גן

69
טוב אז הייתי אצל הגברת המדוברת..
השעה 2 בלילה..בפאב בפתח תקווה אך התקווה ממנו והלאה...חצי רדום החלטתי לחתוך הבייתה אך לשמוליק היקר תוכניות משלו..הודעתי לו שהגוף מטיל סנקציות על זיון מפאת עייפות החומר..הוא התנגד(תרתי משמע) והושגה פשרה למציצת בזק בלבד..השעה כבר 2 וחצי מתקשר לאורנה ולאחר 7 דקות מטכליות שמוליק כבר בדירתה ברמת גן...מופע שנות ה-70 התחיל..החל במראה של הדירה וגם של הבחורילה...לא יודע איך להסביר אבל הכל משרה אווירה של פעם..אורנה מחליטה שאני הומו בסתר הייתי עייף מלהתגונן..השכיבה אותי על מזרן ברצפה התחילה במציצה יחסית טובה מאחר והתברר לי שאני הומו התחילה להחדיר לי אצבעות לישבנון..הסברתי לה שזה לא נעים לי והיא בתגובה 'נו אמרתי לך שאתה לא הומו'..כמובן שעניתי 'צודקת צודקת'..15 דקות מציצה עד לגמירה...ניסיתי לברוח מהדירה בחזרה למאה ה-21 וכאן הסצנה השניה של הערב התחילה...אני חצי רדום..שמוליק נוחר כבר..אני מחוץ לדירה והיא רצה אחרי 'מה אתה בורח בא נדבר קצת'..לא אלאה בדברים רק אציין שרבע שעה היא רק עם תחתון לגופה חופרת לי על איראן ונסראללה בזמן שאני לחוץ שמישהו יעבור(אזור של סטודנטים רבים מהלימודים) ויראה אותי מדבר עם בחורה ערומה בחדר מדרגות...
לסיכום
בחורה גדולה בגוף אך לא שמנה...שדיים יחסית גדולים ויפים..מטורללת במקצת.
לא אחזור גם אם שמוליק יעשה הפיכה צבאית.
יומטוב לכולם
גבר אמיתי יודע לכבד אישה!

אורנה מרמת גן

70
חברים יקרים,
שוב הייתי אצל העלמה, אציין שהמציצה שלה בהחלט טובה ביחס לעלות.
אני כל פעם שאני מגיע אליה מנסה לשאול אותה אם היא בקטע אנאלי והיא לא ככ עונה...
באחת הפעמים שניסיתי לדחוף לה אצבעות לשבלול,, אז היא אומרת שהיא לא מוכנה שאני יכניס לה אצבעות כי הידיים שלי לא נקיות...
אבל הפעם שיחקתי לה קטע... ביקשתי לשטוף ידיים בסבון וכשהיא התחילה למצוץ לי ת'זיין ניסיתי לדחוף לה אצבעות לשבלול... אז היא ביקשה בעדינות...
האמת שלא ככ הצלחתי להיכנס עם האצבעות לשבלול אלא רק את פאתי השבלול ליטפתי לה..
אני בפעם הבאה שאני יבוא אני ינסה לבדוק לה את עומק הכוס כדי להבין במה מדובר...
לעיניניינו היא מנקה לי את הזין במגבונים ומתחילה במציצה חשופה נעימה להפליא, תוך כדי מבקשת לקבל ספנקים לתחת, שזה כנראה מחרמן אותה... היא אוהבת למצוץ כאילו הדגדגן שלה יושב בגרון...
קיבלה ספנקים על התחת קצת ליטופים בשבלול וקיבלה זרנוק של שפיך מצטבר של חודש ללא סקס... היא אמרה לי "וואלה באת חרמן היום".. אמרתי לה שאכן ,,, ובלב אמרתי איזה כיף להשפיך 5 קג שפיך לפה שלה מבלי שתצא טיפה אחת החוצה...
כל הכבוד לאורנה
עוד אחזור אליה...

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”