כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 7 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

62
תודה על התגובות האחרונות...התחלתי להרגיש שאני מאבד את השפיות. באמת שאני לא מגן על הבחורה בשום דרך...למדתי כבר שלפעמים אני מקבל שירות מעולה בגלל כימייה ואחרים לא. הדבר היחיד שלא יכולתי להבין זה את נושא החזה שלה...ראיתי הרבה מאד ציצים והחזה שלה הוא כל כך מדהים שלא חשבתי שמישהו לא יאהב...אבל כנראה בתחום הזה יש הפתעות :)

מיטל - פלא עולם שמיני

64
הייתי לפני מספר ימים - שורה תחתונה חוויה חיובית.

מקבלת את פני בתחתונים וחזייה שמגלים גוף כמו שפרינס אמר - גיטרה.
משהו אבל בגוף שלה לא פרופורציונלי - אגן רחב יחסית למותן הסופר צרה - חזה גדול טבעי עומד ולא נפול ששוב לא בפרופורציה לשאר הגוף, מה גם שיש לה פנים צרות וארוכות. היא מאוד כהה.....

מחכה לקבל את הכסף קודם לא בטוח אבל נראה לי שהיא עדיין בטראומה מהצלם החובבן והכסיל.

מגע מאוד נעים - מאוד שירותית ומנסה להשרות אווירה נעימה ולרצות את הלקוח בכל דרך קונבנציונלית....

לא יודע אם אחזור...

מיטל - פלא עולם שמיני

65
עניין של טעם וחוץ מזה שמגיע אליה בחור שנראה טוב אז הפינוק הוא רח לחלוטין תאמינו לי
תכיע נקי מריח טוב לשוב סבבה לא איזה מסכן אחי אתה גם לא חייב לא בכח
מבקשת 350 קיבלה מההתחלה 400 וכן אני יצאתי מבסוט
אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !

מיטל - פלא עולם שמיני

70
אוקיי, אז ביקרתי את הגברת באחד הימים בשבוע האחרון.

אני קודם כל רוצה לעשות סדר בדבר שבעיניי הוא הכי מהותי בדיון בנוגע לגברת: החזה שלה הוא לא ענק. גדול ביחס לגוף, כן. יפה מאוד, כן. אבל לא ענק. בשבילי, שזו האטרקציה העיקרית עבורי, זו הייתה אכזבה. השוו פה את החזה שלה לזה של ליאונה - לא קרוב אפילו, ובטח לא בליגה של שרי, סמדר וכו'.

בהתחלה היא אכן קשוחה, אבל בהמשך מסבירה למה ונותנת כדוגמא את חבר הפורום שצילם אותה. האמת? מבין אותה. אחר כך היא נפתחת והיא נחמדה מאוד בסה"כ.

הבחורה נראית טוב בסה"כ, אין ספק. אבל בעיניי חסר משהו בהתנהגות שלה בשביל שהיא תהיה סקסית. מאוד נחמדה אבל מדברת יותר מדי, מרגיש כמו דייט בעירום - היא חופרת וחופרת, ואתה מקשיב ומקשיב במטרה לקבל פינוק בסוף.

למי שבונה ואוהב אקסטרות - תשכחו מזה. מציצה עם קונדום בלבד, סקס לא בא בחשבון.

לגבי דיסקרטיות - אין כל כך. הדירה באמצע בניין משרדים. אתה עולה במדרגות והמון אנשים בדרך. בקומה שלה לא ראיתי אנשים אבל היה שילוט של משרדים ליד.

בקיצור, לא נפילה, אבל לא חוויה יוצאת דופן. איך נאמר ב"ארץ נהדרת"? היא בסדר, כל כך בסדר, לא יפה ולא כונפה, היא בסדר...
האם אחזור? לא בטוח. יש דילים יותר טובים עבורי ועבור ההעדפות שלי, גם אם זה אומר להוסיף קצת כסף.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”