ביקרתי אתמול שוב פעם ...
אין כמעט מה להוסיף .. הבחורה חולה על אנלי ..
ניכנסתי והושבתי אותה על המיטה ודחפתי לה את הזיין לפה ואפילו לא הורדת את הבגדים .
יש לציין שלא נתנה לי לזיין לה את הפה אלא החזיקה ביד ושלטה על העומק חחחח.
אחריי כמה דקות הפכתי אותה לדוגי כשהיא עם רגליים על הריה וידיים על המיטה והכנסתי לה אותו לחור האחורי תוך כדיי שהיא מיתפתלת ( הצגה כמובן חחח).
לסיום השכבתי אותה על המיטה וישבתי לה על הפנים תוך כדיי שאני מאונן עד הגמירה על צווארה..
ויש לציין ששוב פעם עשתה פרצופים דיי משונים ומצחיקים וגם הרביצה לעצמה בזמן הסקס חח.
ויקטוריה תפוזינה בת ים
63לא מומלצת בכלל , היה לי מספר ומחקתי אותי בכלל מהרשימה ,
היא לא שפויה וגם לא ממש נקיה , אני יצאתי מהחור השחור שהגומי נקרע וחבריקו היה מלוכלך , נגעלתי ממנה וברחתי .
ויקטוריה תפוזינה בת ים
64[QUOTE=topic1970]לא מומלצת בכלל , היה לי מספר ומחקתי אותי בכלל מהרשימה ,
היא לא שפויה וגם לא ממש נקיה , אני יצאתי מהחור השחור שהגומי נקרע וחבריקו היה מלוכלך , נגעלתי ממנה וברחתי .
[/QUOTE]
היא לא אשמה אם קרתה תקלה.
רצית אנאלי, אז מה ציפית למצוא שם במקום מה שמצאת?
היא דווקא מאוד נקייה והבית שלה מבריק.
ויקטוריה תפוזינה בת ים
65אני עדיין במיני טראומה מהמפגש
הייתי אצלה לפני כמה ימים
שולחת 'סרטון הכוונה' הזוי בו היא מכניסה אותך לבנין. מוציאה אותך ממנו. ומכניסה שוב לאותו בנין.
הזויה...
גוף לא משהו אבל עובר מסך איכשהו.
פנים מוזרות. אני בהחלט מסופק אם היא 100 %
מגבות ממוחזרות.
לפחות אצלי לא היו מכובסות אלא יובשו איך שהם והריחו בהתאם.
היא מנסה לרצות.
אבל
הבעיה היא שהיא לא מנקה את עצמה ב'כניסת החירום' ולכן אחרי חצי דקה של הילוך אחורי, החדר מתמלא בסרחון עז. ותוך כמה דקות היא נמרחת בגועל והגיע גם אלי.
ברחתי אחרי 20 דקות ובחוץ ליד הירקות הקאתי את נשמתי.
בקיצור
לברוח כמו מחרא!
(תרתי משמע)...
תשמרו על הנפש שלכם ואל תתקרבו בכלל!
לא מסוגל להבין איך אנשים פה נהנו ממנה..
מתנצל על הגועל
הייתי חייב להזהיר.
ויקטוריה תפוזינה בת ים
66ואני עוד ניסיתי להיות עדין איתה, בכל זאת אשה עובדת. האמת שאתה צודק ומדובר באשה אובדת וסרטון ה"הדרכה" שלה מוכיח את זה.
אגב, אם אתה רוצה אנלי ולא מתעקש על חוקן כלשהו , הסיכוי והסיכון להפתעות כאלו די גדול.
רק אידי-אמין לשעבר ALEXXX
ויקטוריה תפוזינה בת ים
67אמרתי לכם שהיא מגעילה ויש לה כמו לכל אחת שתקבל מאחורה חומייה ,אבל מאד נקייה ושומרת על עצמה ,
עושה בדיקות אחת לחצי שנה (הראתה לי).
לא יגיע שוב בגלל הקטע של האנלי שמוציא חומיות .
ויקטוריה תפוזינה בת ים
68דיווח עדכני אודות ויקטוריה תפוזינה בת ים:
ראשית למי שהגיב לפני על הסרטון שהיא שולחת מגזים לגמרי.
היא בסך הכל מצלמת את הכניסה הראשית והכניסה האחורית של הבניין. אולי היו כאלו שהלכו לאיבוד.
ועכשיו לדיווח -
ויקטוריה בסוף שנות השלושים שלה, נראית סביר פלוס, גוף לא מושלם אבל בהחלט לא רע. שיער אדום בניגוד לצבעו בתמונות שהיא שולחת שם היא גינגית. גובהה כ1.65 חזה קטן, תחת מושך אם כי בתמונות נראה יותר טוב. באופן כללי הגברת נראית יותר טוב ויותר מטופחת בתמונות שהיא שולחת(כנראה עלתה כמה קילו בזמן שהותה פה)??.
התחילה במציצה חלשה תוך כדי שהיא מסתכלת לי בעיניים מה שמאוד הדליק אותי. לאחר חמש דקות התחיל האקשן כשהיא שמה את החומר בכניסה מאחור ומיד הבנתי את הרמז. טחנתי אותה במשך 20 דקות בדוגי, כאשר לקראת הסיום הגברתי קצב תוך כדי שהיא מקללת ברוסית.
גמירה ראשונה ומקלחת לאחר מכן דרשתי ממנה להתקלח גם והמשכנו לאקט שני כאשר אני שוכב והיא מעליי. התחילה לרכב כמו מטורפת כעבור מספר דקות גמרה תוך כדי שהיא גונחת. לאחר כמה דקות ניגשה למשחה וכמובן שלא התנגדתי. ??
גמירה שנייה שלי ולאחר מכן נשארה שרועה על המיטה באפיסת כוחות.
סך הכל למרות המראה החצי מוזנח,וחוסר היגיינה נסבל נהנתי. אם אחזור? אולי.
עוד נקודה חשובה, בכניסה הגברת מכבדת בבפלים ששני האוגרים שלה אוהבים ללקק - אז לשיקולכם ??
ויקטוריה תפוזינה בת ים
69קודם כל,ברצוני להודות לחברי תימניות הכי!! על שליחת הנייד,
גם לסרחיו יש שורשים תימניים

לא אוסיף וארחיב על מה שדיווחו כאן,
הכל נכון אבל...
ניתן לדרוש ורצוי מהגברת לעשות חוקן לפני,
היא היתה נקייה והריחה טוב,
מציצה גרועה מקונדמת,
פשוט לא אוהבת למצוץ!!
לא מתנשקת בכלל,
אבל גולת הכותרת-היא אוהבת אנאלי,
פשוט מדליק אותה,