פרדוקס הבחירה;
לרוב אפשרויות הן דבר מבורך, אך לא כל המרבה הרי משובך.
לפני מספר ימים ביקרתי אצל המדוברת, נסיכת הפתיחות מארץ הכפור,
ניתן לומר כי ההגדרה מדוייקת למקרה ״מגושמת״ יאיר את שאר הדימויים בבהירות.
בתקשורת נעימה עלה המפגש בכיוון ״שעת מסע״ תמורת שש מאות מטבעות זהב,
ללא דיבורים נוספים וללא תחקורים עליתי על הסוס לכיוון שמורת הזורע.
המיקום הידוע, דירה בבניין דירות - שש וחצי במדרג הדיסקרטיות,
לשמחתי לא נתקלתי בתחושת אי נוחות בעת איתור המוצב, דבר שתרם לחיוביות הכוללת.
לאחר שני דפיקות קלות בדלת התחלתי לשמוע את רחישות המנעול המסתובב ולאחר בבצבוץ האור הראשון התגלתה אל מולי המגושמת מתנשאת לגובה של כמטר שמונה וחמישה סנטימטרים, בשמלה אדומה וחיוך על פניה.
לא ניתן לומר כי התאכזבתי מהמבט הראשוני, שכן לא הגעתי עם ציפיות מלכתחילה, הרושם שקיבלתי מדיווחי הדגימה והשירות אותו אני דורש לטעמי האישי - משאיר את שאר תכונותיה עולות מעל ומעבר למה שאפשר לבקש מנערה עובדת.
לאחר שיחת שלום קלילה, מצאתי עצמי חמוש במגבת בדרך אל מלתחות הגיהנום.
להפתעתי נתגלה לו טוש מארץ הדוש, הניצב לו מעל כמו לולב בראש השנה בסביבה מאוד הגיינית ונעימה לשם שינוי - מהמאורות אותן נהגתי לפקוד בתקופה החולפת ובצירוף מים רותחיםֿ וסבונים מלאי אווירה התעכבתי לי בגזרה למען כמה דקות נוספות של שפיות.
חשוב לציין כי לא עלתה כל בקשה של הגברת לתשלום מראש שכן ייתכן ולא השארתי לה את האופצייה, לאחר המקלחת הוצאתי את המזומנים ישר אל שולחנה, דבר שלא נראה כי הטריד אותה כלל והחלטנו לעבור לחלקו העיקרי של המחזה.
הגברת לקחה בנחישות את שותפי בשתי ידיה והחלה לשאוב וללקק את כל צידי האיבר בצירוף כדורי הברזל במשך כמה דקות ארוכות שלאחריהן עברה לרימינג עמוק ופולשני (המבורך מצידי) שגרר מצידה הרבה קריאות התרגשות.
החלטתי לסיים את הפאזה הראשונה ביריית פתיחה בתוך הפה החם דבר שלא הראתה לו שום התנגדות.
למרות שלא הייתה חדירה כלל בסיבוב הראשון דאגה לשטוף עצמה גוף, פה ולסת למען הגיינת הממלכה.
בחלקו השלישי של המחזה נתקלתי בפרדוקס האפשרויות האמור - פתאום שהכל אפשרי לא יודע האדם מאיפה להתחיל - אך לאור העובדה שתכונותיה הן דבר נדרש בשמורה, פתחתי את הסיבוב בשידור חוזר של רימינג פולשני וגרון עמוק ע״מ להזרים את הדם אל עבר המגדלור.
לאחר כמה דקות נוספות דרשתי להצטייד בחליפת האש והתחלתי לטמון את דעותיי בה בחוזקה, שתי וערב באיבר הראשי והמשני.
החלטתי לסיים את השידור בדומה לשידור הקודם מפאת חוסר יכולת לסיים בהנאה באשמתו של הגומי הארור.
לסיכום - לרי טוענת כי אוהב מאוד לספק גברים ומכאן בא גם עניין הרימינג, יחס טוב ואכפתיות בראש מעייניה, משני הצדדים.
חוויה נעימה וטובה, לאור העובדה שאני חובב רימינג הדבר היה לי שווה, במידה ולא הייתה האופציה הייתי מעדיף לדלג הלאה אל מחוזות הסיפוק הזולים יותר (אהבה אמיתית לא קונים בפיצוצייה).
בנוסף, הבנתי שיש כמה אנשי עסקים בפורום שמציעים לה הוזלה תמורת דיווח, אם אדם כזה או אחר חושב שהוא יכול להתמקח על מאה שקלים בתמורה לפרסום בפורום שלא יתפלא שלא יגיע אל הנירוונה - הגברת מתייסרת אל מול שלוש מאות הודעות ירוקות שלא נענו מפאת חוסר יכולת לתזמן את הקהל שתוקף אותה, לכן המלצתי היא להגיע או לדלג - ולאילו המנומסים פשוט לשאול אותה מתי היא פנויה ולא לנסות לתאם מועד שייתכן והיא תאלץ לבטל.
ישנו סיכוי גדול כי זאת הנערה העובדת האחרונה שאפקוד, לא בגלל אכזבה מסוג כלשהו או מחסור ביכולות אלה בגלל אדישות שפיתחתי אני, ייתכן ובגלל רימינג גן העדן והנערה הקודמת בה ביקרתי תחת השפעת mdma, אך לא מחפש לכך תחרות.
בברכה,
כאן 69