[QUOTE=המכור לדירות]חולה חזה, אוי שוב אתה מראה כמה אתה עלוב ... דבר אחד יש לי לומר לך : כאשר מרכז חייך הוא הפורום הזה אז מצבך קשה שאינך יכל להשיג גם מין ללא תשלום !!!! ודבר נוסף הפורום הזה והשותפות בו היא לא דגל שההיתי מנופף בו בגאווה...אתה בושה של בן אדם ומי שחינך אותך עשה עבודה רעה ביותר !!! ובכך אסיים כי לא מתאים לי לבזבז את זמני על אדם כה שפל ברמתך...
כל טוב.
[/QUOTE]
הזהרתי אותך אותך פעם אחת ילד לפני שאתה כותב תחשוב שוב, הכתיבה שלך פוגעת באנשים כאן, מה איכפת לך כמה בן אדם
מזיין? כמה הוא מוציא? מה אתה המממן שלו? אתה אבא שלו? מה אתה נכנס למקומות שלא קשורים אליך? זה נקרא להקניט,
פעם ראית חבר פורום אחד שכותב דבר כזה כאן בפורום? אתה היחיד, זה לא אומר משהו? ואני רואה שאתה עוקב אחרי יותר
מידי טוב, אז לידיעתך אני מרוויח יותר מידי טוב בשביל לזיין כל יום נערת ליווי, ויש לי גם אישה בבית, זה הכיף שלי, ואני יושב
במשרד שלי, מריווח כסף, ומשתדל לעזור למי שצריך עזרה, האם הפורום הוא מרכז חיי, אז זהו שלא ובכלל לא, אבל זו היא
הנאה מסויימת בכדי להשלים לי את היום וזה גורם לי לגאווה גדולה, אני ממש מקווה שזה לא מפריע לך? אז בבקשה אני מאוד מבקש
"ילד תחשוב טוב טוב לפני שאתה כותב משהו" כי תמיד בצד השני לא יהיה פרייאר שישתוק על זה.