...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 641 על ידי ליה מורנו [QUOTE=השגלן הראשי] תודהאשתדל ....[/QUOTE] כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 20 מרץ 2012, 06:34
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 642 על ידי ליה מורנו בוקר מדמם לכולם! אמנם אני מרגישה חתולית במיוחד בבקרים מהסוג הזה, אבל לצערי לא תוכלו לראות זאת בעצמיכם. חוץ מגאנר, תשאלו את גאנר.בכל אופן, חוזרת למצוץ, להזדיין ולגמור חופשי החל מיום שני.לקביעת פגישה ליום שני הקרוב - צרו איתי קשר דרך הפורום ה100מם שלנו, או דרך המייל.מיאו, ליה. כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 22 מרץ 2012, 07:26
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 643 על ידי מאמן ריקודים בהחלט אופצייה מעניינת ליה מורנו,כשיזדמן לי להיות בקרבת מקום אני בהחלט אקפוץ לבקר."הבחור עם שיער הפלטינה" "רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה" ציטוט 22 מרץ 2012, 09:17
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 644 על ידי ליה מורנו [QUOTE=מאמן ריקודים]בהחלט אופצייה מעניינת ליה מורנו,כשיזדמן לי להיות בקרבת מקום אני בהחלט אקפוץ לבקר."הבחור עם שיער הפלטינה"[/QUOTE]רגע, אתה בלונדיני? או צובע?אני יותר מאשמח לפגוש אותך כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 23 מרץ 2012, 03:20
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 645 על ידי מאמן ריקודים כרגע צבוע לפלטינה מדי תקופה מחליף לצבע אחר .... "רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה" ציטוט 23 מרץ 2012, 07:29
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 646 על ידי ארגנטינאי אומממ.... איך עושה כלב?ואת יודעת שלא מדובר בפודל [TUBE]gcsV1QpH6Jk&feature=related[/TUBE] ציטוט 23 מרץ 2012, 12:09
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 647 על ידי ליה מורנו [QUOTE=מאמן ריקודים]כרגע צבוע לפלטינה מדי תקופה מחליף לצבע אחר ....[/QUOTE]מגניב. רגע, ואצל מי אתה עושה? אתה בהיר או שחום? כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 24 מרץ 2012, 06:30
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 648 על ידי מאמן ריקודים הצבע האמיתי שלי זה חום של השיער,עושה אצל ספר אצלי בקרייה...[אני מרגיש שפתחנו פה צ'אט אז נעביר את השיחה להודעות הפרטיות] "רוב הדברים החשובים בעולם הושגו על-ידי אנשים שהמשיכו לנסות היכן שנראה היה שאין כל תקווה" ציטוט 24 מרץ 2012, 08:08
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 649 על ידי ליה מורנו [QUOTE=מאמן ריקודים]הצבע האמיתי שלי זה חום של השיער,עושה אצל ספר אצלי בקרייה...[אני מרגיש שפתחנו פה צ'אט אז נעביר את השיחה להודעות הפרטיות][/QUOTE]צודק. נטייה כזו שלי... כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 25 מרץ 2012, 08:49