כ ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!! - דף 8 - סקס אדיר

ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!

77
[QUOTE=Zeous]תגיד נסיך ....

מכיוון שראיתי והייתי אצל שתיהן

ואת בר וציפי אני מכיר אישית

לא ניראה לך שאתה מיחצן את הקוסמטיקאית הפיקטיבית ?

זה הרי כבר מזמן עבר את ה - דיווח,שיתוף, ויכוח או חיפוף [/QUOTE]
לא יודע אם לקרוא לזה יחצנות (מקריאה של שני שרשורים ניתן להבין ש dark prince מזדהה בפני נותנות השרות לפי כינויו בפורום והן יודעות מה הוא כותב).
אבל גם לדעתי קיימת בעייתיות מסוימת בגישתו של dark prince וזה דבר ששמתי אליו ומפריע לי מזה תקופה ארוכה.
(וחבל - כי בסה"כ מדובר במשתמש פעיל).
כשראיתי את הדיווח של dark prince על וולריה וראיתי כמה הוא התלהב ממנה, כבר ידעתי מראש שאם מישהו יכתוב שפחות התלהב או לא התלהב בכלל, הנסיך יתווכח איתו ו 'יסנגר' על הבחורה.
איך ידעתי? מנסיון העבר - לא מדובר רק במקרה של וולריה, פשוט מדובר בדפוס שחוזר על עצמו אצל הנסיך.
אני לא יודע אם מדובר ביחצנות או בנסיון לשאת חן בעיני הבחורה, או פשוט מבנה האישיות שלא יכול להכיל שמישהו חושב אחרת על נותנת שרות שהנסיך מאד התלהב ממנה והמליץ עליה (יש לי הרגשה שמדובר באפשרות האחרונה).
התחלתי להבחין בכך בשרשור -

מריה ואילונה - חוויה חלומית - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי ...

הנסיך פתח את השרשור ומאז פשוט 'נתקע' עליו וסינגר/סתר/התווכח עם כל מי שהרגיש וכתב אחרת ממנו.

הוא אפילו הגדיל לעשות וטען שכנראה חלק ממי שכותבים 'בגנות' הבנות הם 'יחצנים שליליים' (של התאגיד הבת ימי).

טענה מופרכת והזויה ללא שום אחיזה במציאות (שהרי לא יכול להיות שמישהו הרגיש וחושב אחרת מהנסיך).

לא בא לי להתחיל להביא לכאן ציטוטים, אבל אצטט רק חלק מציטוט של אבשלום וחלק מתשובתו של הנסיך:

[QUOTE=אבשלום]אלפאדיק, אני אצא להגנתו של דארק ( באופן לא צפוי...) - הוא ממש לא יחצ"ן.

הנסיך האפל פשוט מרגיש אחריות על ההמלצה שלו, וכנראה שהוא לא הפנים
עדיין את האופי של חלק מהגולשים כאן
, זה המחיר, אח נסיך... כשאתה ממליץ על
מישהי תמיד יהיה מישהו שיחלוק עליך ויבוא עם דעה סותרת
. [/QUOTE]

[QUOTE=dark prince]אכן אני מרגיש אחריות לגבי ההמלצה שלי. [/QUOTE]

אז זהו נסיך - שאתה צריך לקחת פחות 'אחריות' - לא כל אחד חייב להרגיש ולחשוב כמוך (וזה בסדר).

לא עזבת את השרשור הזה - התווכחת/תקפת/סינגרת על הבנות בשרשור הזה בצורה מוגזמת (שלפחות לי מאד הפריעה).

ואז זה המשיך בשרשור:

עיסוי מלפית דתיה צעירה - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...

הנסיך פקד את אסתר ויצא ממנה בהתלהבות לא פחותה מההתלהבות שלו מוולריה והצהיר:

'חד וחלק לפחות מההתנסות האחרונה שלי איתה מלפני כמה ימים - מדובר במסאזיסטית הפרטית הכי טובה שיש היום בשוק!'

ואז שוב באה ההתעלקות על השרשור, הוויכוחים עם אלה שחשבו אחרת ממנו והסינגור האין סופי.

מכאן זה המשיך עם השרשור:

מיטל - פלא עולם שמיני - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...

הנסיך פתח את השרשור הזה וכמובן שגם כאן התופעה חזרה על עצמה - חוסר היכולת להכיל שמישהו מרגיש אחרת ממנו וויכוחים אין סופיים עם כאלה שחשבו אחרת ממנו (ושוב הגיעה הטענה שכנראה מי שלא חשב כמוהו, כנראה פועל ממניעים נסתרים ולא כשרים).

[QUOTE=dark prince]ברוך הבא לפורום זומבה...הודעה ראשונה כל כך מפורטת ומעמיקה ...כל הכבוד!

יש
בפוסט הזה 3 דיווחים בלבד חוץ משלי...ושאני מדבר על דיווח אני מתכוון
ליותר ממשפט ופירוט כמו שצריך. כל 3 ההודעות תומכות במה שאני אומר!

אם אתה רוצה לקבל לגיטימציה להאשים מישהו במשהו תראה דווח קצת יקירי...על בנות שונות.

אני
בטוח ב 100 אחוז שאתה בעל אינטרסים שרוצה לפגוע בבחורה
והדבר היחיד שאני
אגיד הוא הבא...הדבר היחיד שטענתי זה שיש לה חזה לא מהעולם
הזה...נקודה...ואני עומד מאחורי זה
[/QUOTE]
מצטער - לא התאפקתי והבאתי עוד ציטוט Embarrassed
לא הנחת לשרשור הזה והמשכת להתווכח עם כל מי שהרגיש אחרת ממך ולסנגר על הבחורה.
וכמובן שכמו ש zeous כתב - התופעה ממשיכה לחזור על עצמה גם בשרשור הזה (וחבל).
תראה נסיך - אני לא בא להתנצח איתך, אבל אולי כדאי שתתחיל להפנים שאנשים יכולים להרגיש אחרת ממך?
דיווחת על מישהי? נהנית? יופי! מוחא כפייה
רד מהשרשור, עזוב אותו.אל תתחיל להתווכח עם כל מי שהרגיש אחרת ממך ולסנגר על הבחורה ללא הפסקה.
זה מפריע בעין והורס לך הרבה.
לפחות זאת דעתי...

חג סוכות שמח לכולם.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

79
קישקשתא, יצאת גדול.
אתה צודק, זה מבנה האישיות של הנסיך המתווכח.
מה שלא ברור לי, האם זאת בעיה בקבלת הזולת, כאשר הוא חושב שונה מהנסיך או הצורך להתווכח ללא קץ.
כך או כך, לצורך עיניינו התוצאה זהה ו"אסור" להביע דעה שונה.

80
קישקשתא יקר - ראשית כל תודה שהבאת את הנקודה לתשומת ליבי.

זה לגמרי נכון שאני "נתקע" על בנות מסויימות כי אני מרגיש צורך ואחריות מתי שאני מוצא מישהי שראוייה לתשבוחות לפחות בעיניי לדאוג לכך שתצליח היות ובסופו של דבר אין הרבה שנותנות עלות תועלת טובה אז קרא לזה יחצנות או מבנה אישיות - המטרה שלי היא אחת - שאנשים בפורום יהנו מבנות שאני נהנתי מהם ואם נכתב משהו שבעיניי לא נכון אני משתדל לסנגר בצורה מנומסת ולא מתלהמת. יש מקרים שבהם אני לא מגיב אבל שיש משהו שסותר לחלוטין את אופי או המראה של נותנת השירות קשה לי להתאפק. בכל אחד מהמקרים שדאגת לצטט יש 95 אחוז דיווחים טובים והשאר רעים שחלק מאד בעייתיים. כלומר במבחן התוצאה הרבה נהנו גם מההמלצות בהם התווכחתי.

אני דרך אגב בן אדם שאוהב שיפור עצמי ולכן מתייחס להערה שלך בצורה בונה אבל הפומביות שבה עשית זאת ממש פוגעת בי. לדוגמה בעבר נאמר לי שהגבתי בצורה וולגרית מידי ומאותה נקודה שחבר הפורום העיר לי על כך שים לב שהתגובות שלי בטון לא מתלהם ולרוב בהומור כלומר אני בהחלט מפנים ביקורת לגיטימית.

דרך אגב אציין שלא יצא לך להזכיר את העובדה שבמקביל לבנות ששמת דגש עליהם דיווחתי על בנות רבות אחרות לטוב ולרע ונכון להיום אני אחד המדווחים הפעילים בפורום. רפרפתי בדיווחים שלי סתם לראות כמה אני באמת מתווכח וראיתי כמות לא מבוטלת שבהם לא התווכחתי או הגבתי אבל כפי שציינת היו בנות שיחס עלות התועלת בעיניי כל כך טוב שהרגשתי צורך להגיב.

כל מה שכתבת פה היית יכול לכתוב לי בפרטי ויש והייתי מבין ומקבל. מה שלא מגיע לי זה הזרקור השלילי שאתה שם עלי עכשיו. זה מפריע לי הרבה יותר מביקורת לגיטימית.

לקחתי לתשומת ליבי מה שרשמת ומעתה אכתוב רק דיווח פותח ואם יש לי אינפורמציה נוספת אני אוסיף. בכל מקרה לא אתווכח יותר ואני לוקח את הביקורת שלך כבונה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”