כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 8 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

71
[QUOTE=רימינג מעשי]

גאנר, לאחר שלאוול הופרד , לאחר כבוד, מהפרורום של שרון שיכתוב פה מה שבא לו. מצידי שכל שבוע יעלה רשימת מכולת שבועית.[/QUOTE]
צחוק
למרות שללא ספק רשימת מכולת שבועית תהיה הרבה יותר מענינת.
אבל לבל לא מפריע לאף אחד, אז תנו לו לעשות להנאתו.
וגאנר ידידי, הרבה דברים אפשר לגיד אלי, אבל בטח לא שאני מנסה להיות טוב עם כולם.
אני בדרך כלל רב עם כולם, למרות שממשיכים להיות ידידים.
אתמול רק בגלל שהייתי ממש ברוח פייסני בגלל דברים אישיים, שלא ירדתי רצח על ראול עם ההבחנה הגאונית שלו שאני תמים כילד בן 9.

ערבה אנושית2011-07-19 20:06:30

72
פורסם במקור ב - 09/05/2010

* יתכנו בעיות בטקסט למשתמשי אקספלורר, בקרוב זה יתוקן.

הקדמה:

כפי שהבטחתי לכם בסוף הדיווח שלי בשבוע שעבר, השבוע אני ושרון הלכנו שוב על משהו גדול!

המשחק הזה דרש הכנות רבות: זה התחיל בכך שאספנו משפטים ששימי העצבני מההנהלה כתב בפורום (והיו המוווווווווווווון משפטים), מהמשפטים שאספנו בנינו תסריט ארווווווך ומורכב, שיננו את התסריט...

... ואז.... אתמול הרצנו את הפארודיה התורנית (כבר הפסקתי לספור כמה היו לנו). הכל זרם ממש חלק והרגשנו כמו שחקני הוליווד!

לכל חברי ההנהלה ובעיקר לשימי העצבני התותח מקווה שתהנו מהדיווח המיוחד הזה...

המשפטים שמודגשים בכחול הם משפטים מקוריים של שימי מההנהלה ברחבי הפורום...

3... 2... 1... מתחילים...

אני: שימי מהנהלת הפורום

שרון: אנג'לינה ג'ולי

שימי העצבני מהנהלת הפורום מבקר בסדנא לשליטה בכעסים...

שלום לכולם !

למרות שבטח כבר הספקתם להכיר אותי אני אציג את עצמי...

קוראים לי שימי ואני מרוקאי עצבני!

אני נמצא בצוות המנהלים של הפורום (השמיניה הסודית), בעיקר במשמרת לילה ומתפקידי לשמור על הסדר בפורום.

לצערי הרבה פעמים חברי הפורום מתנהגים כמו ילדים קטנים וגורמים לי להרגיש: "שימי "השוטר" המאוכזב".

מידי פעם מופיע בפורום איזה יחצ"ן או מנבל פה שצריך לטפל בו ואחרי מאבק איתו שימי עיייייייףףףף אבל... שימי שוב בהיכון!

לא מזמן הכרתי את החיילת העכשווית שלי. היא ממודיעין (החיל לא העיר, יא חרמנים שכמותכם ) שדווקא אוהבת את המזג החם שלי, אבל למרות זאת החלטתי לפנות לסדנא לשליטה בכעסים... שוב... בפעם השלישית!

לידיעתכם: כבר השתתפתי בסדנא לטיפול ושליטה בכעסים.
הישגים ותוצאות:
חוץ משאר משתתפי הסדנא הצלחתי להרגיז ולהכעיס את המדריך הראשי עד שהוא התרתח ונהיה אדום כולו.
הסברתי לו במתק שפתיים ובנועם שיח שזו בדיוק הסיבה שהוא לא מתאים להעביר סדנאות מסוג זה.
התופעה חזרה על עצמה גם בסדנא שנייה, זה פשוט לא הולך להם איתי לא יודע למה.

... אבל הפעם החלטתי ללכת על מדריכה אישה...

חמוש במוטיבציה ומרץ חרשתי את האינטרנט במשך כל המשמרת הלילית שלי (שימי המברר) והצטיידתי במספר טלפון של סדנא לשליטה בכעסים מאוד יוקרתית, ובבוקר התקשרתי לקבוע פגישה אישית כשאני מתופף עם אצבעותיי קלות בשולחן בהתרגשות...

*** שרון בתפקיד המזכירה של הסדנא ***

המזכירה: "הלו..."

שימי: "שלום מדבר שימי אני רוצה בבקשה לקבוע פגישה להיום..."

המזכירה: "בכיף, כבר היית אצלנו?"

שימי: "לא, זאת תהיה הפעם הראשונה... הבנתי שיש לכם מדריכה זה נכון?"

המזכירה: "נכון מאוד יש לנו את המדריכה אנג'לינה ג'ולי, מדריכה מאוד מקצועית... אני לא יודעת אם יצא לך לשמוע עליה... יש לה שם בינלאומי... רגע אני אבדוק במחשב... מתאים לך שעה 8 בערב? זאת השעה היחידה שיש היום פנויה ."

שימי: "הממממ (שימי מתלבט קצת כי יודע שיש לו משמרת לילה בפורום)... כן בטח מתאים!"

המזכירה: "מצויין אז תבוא ב 8 בערב, אל תאחר..."

שימי: "טוב..."

המזכירה: "מצויין שיהיה לך יום נעים ביי"

שימי: "גם לך, ביי"

בלי לבזבז אף שניה כשהאדרנלין המרוקאי שלי ממלא את גופי התקשרתי מיד לגלעד כדי שיחליף אותי קצת במשמרת הלילה היום.

*** שרון עכשיו בתפקיד גלעד ***

גלעד: "הלו"

שימי: "אהלן גילעד, מה קורה אחי?"

גלעד: "הכל סבבה אחי"

שימי: "שמע אחי, יש לי איזה פגישה חשובה הערב, תחליף אותי לכמה שעות בפורום"

אבל גלעד ניסה לסרב...

גלעד: "לא אחי לא יכול, יש לי דייט היום בערב עם איזה כוסית אחת שאני כבר הרבה זמן מנסה

לפנות לה זמן"

שימי: "הממממ... אחי אני זוכר שאתה כבר מזמן חולם "לעשות" חיילת כוסית..." (המרענן הרשמי של הזכרונות שימי )

"לחיילת העכשווית שלי יש כמה חברות ממש כוסיות שאני אשמח להכיר לך" (שימי שמח להיות לעזר )

גלעד: "אין בעיה אני אחליף אותך אבל תשתדל לא להחזיק אותי הרבה זמן"

גלעד הסכים לדחות את הפגישה שלו בכמה שעות ולהחליף אותי...

שמח שהכל הסתדר כ"כ מהר) שימי הקוסם ) מדושן עונג התיישבתי לנוח רגל על רגל אבל לא להרבה זמן... כי הייתי צריך להתכונן לפגישה שלי בסדנא לשליטה בכעסים.

כשצעדתי לכיוון הסדנא לשליטה בכעסים נזכרתי בשתי הסדנאות שפניתי אליהן ולא יצא מזה כלום וקיוויתי שהסדנא הזאת תצליח לעזור לי (שימי העצבני אופטימי בכל זאת).

הגעתי לסדנא לשליטה בכעסים והתבקשתי ע"י המזכירה (פשששש איזה כוסית ) להמתין כמה דקות עד שהמדריכה שלי תבוא לקרוא לי ובנתיים למלא דף שאלות קטן שהיא נתנה (שימי ברגע של שיעמום).

המתנתי בקוצר רוח למדריכה שלי (שימי במתח!) בעודי לוגם מכוס המים שהמזכירה הביאה לי וממלא את דף השאלות... (ישבתי על המיטה ושרון בנתיים הסתתרה מאחורי הארון וחיכתה לרגע שלה)

פתאום הופיעה המדריכה שלי... חבר'ה נפלה לי הלסת !!!

סקס עם אנגלינה גולי בעירום מלא סקסית לשימי

המדריכה הייתה לבושה בחצאית סקוטית קצרצרה חולצה מכופתרת כחולה מדליקה, על רגליה היו גרביונים שחורים ונעלי עקב גבוהות במיוחד! שיערה הכהה היה מסורק יפה ועל פניה חיוך מזמין ושובב... (שימי חרמן רצח עכשיו! )

אחרי שלום, מה עניינים והכרות קצרה של החלפת שמות (המדריכה מציגה את עצמה: "אנג'לינה ג'ולי") היא מזמינה אותי לגשת איתה לחדר שלה כדי לנהל שיחה בפרטיות) שימי עם חום עולה ..................................) ולקבוע לי מסלול מתאים בסדנא.

הלכתי אחרי המדריכה כשמולי האחוריים המדהימים שלה זזים שמאלה ימינה (שרוווווון שיחקת אותה עם ההזזה הזאתייייייי של הטוסיק) ואני מריץ בראש תמונות מה הייתי עושה להם עכשיו (שימי המסכן מחזיק את העגולים הכואבים(

המדריכה הזמינה אותי לשבת לידה על הספה והתיישבה ממש צמוד לידי כשהיא מניחה רגל על רגל, מה שגרם לחצאית שלה להתרומם מעט ולחשוף את המפגש של הרגל עם הגרביון כשאני מסניף
ומשתכר מריח הבושם שנודף ממנה...

נראה לי הסדנא לשליטה בכעסים הזאת מתחילה לעבוד כבר על ההתחלה חשבתי לעצמי כשאני מרגיש שהעצבנות התפוגגה לגמרי ובמקומה השתלטה עלי החרמנות!

בנתיים אנג'לינה ג'ולי שלפה דף ואמרה שכדי לצרף אותי לקבוצה
מתאימה בסדנא היא צריכה לשאול אותי מספר שאלות... היא הוסיפה שהשאלות יראו לי מאוד מאוד מוזרות אבל אני חייב לענות בכנות ולא להסתיר דבר.

המדריכה אנג'לינה ג'ולי: "טוב קראתי בדף שהתבקשת למלא עכשיו שאתה מרוקאי עצבני ובאת אלינו לסדנא אחרי שהתאכזבת משתי סדנאות..."

שימי: "נכון..."

המדריכה אנג'לינה ג'ולי: "איזה מזל אתה?"

שימי: "מזל סרטן" (הערה: אין לנו מושג איזה מזל שימי אבל המצאנו בשביל התסריט)

המדריכה אנג'לינה ג'ולי: "ואווו זה מזל ממש רומנטי... אתה אוהב לעשות סקס בפוזה מסיונרית?"

שימי: "לא מת על הפוזה הזאת במיחד, אבל אם כבר אז להרים לה ת'רגליים עד האוזניים ולזיין חזק עם מרץ!"

המדריכה אנג'לינה ג'ולי מסתירה חיוך ערמומי עם כף ידה...

המדריכה אנג'לינה ג'ולי: "ו... איזה סוגי גברים לדעתך נשים אוהבות?"

שימי (בקול עם ביטחון): "איזה סוגי גברים?... הממממ... אחד שיתן זיון טווווב ואז לא זמין כל השבוע. כל פעם כשהיא מתקשרת הוא עונה לה: יוווו מאמי אני עסוק אין לי זמן בואי ננסה עוד יומיים... אז היא אומרת לחברות שלה: תראו איזה גבר זה... יש לו חיים... הוא עסוק... מה זה בא לי עליו!"

המדריכה אנג'לינה ג'ולי: "ו... איך לדעתך אסור בשום אופן להתנהג עם נשים?"

שימי: "איך אסור להתנהג? המממ... אסור בשום אופן להתקשר אליה כל הזמן: מה עניינים? רוצה נצא לסרט? רוצה נצא למסעדה? רוצה ניסע לנופש בחו"ל? אז היא תגיד לחברות שלה: תיראו את הסחבה הזאת!!! אין לו חיייייייים!"

אני רואה שאנג'לינה ג'ולי לא שואלת יותר שאלות ופונה אליה: "עניתי בכנות כמו שביקשת אני מצטער שזה יצא קצת גס... אז לאיזה קבוצה החלטת לצרף אותי?"

פתאום אנג'לינה ג'ולי קופצת ממקומה, מתיישבת לי על הברכיים בפיסוק רגליים כשהיא עם הפנים אלי ומתחילה לפתוח לי בפרעות את הריצ'רץ של המכנסיים כשהיא ממלמלת תוך כדי: "אתה לא צריך בכלל סדנא לשליטה בכעסים אני אוהבת אותך ככה! עם אופי של גבר אמיתי!"

היא מנצחת את הריצ'רץ, מתיישבת על הרצפה על הברכיים בעודי יושב על הספה ומתחילה למצוץ לי בפרעות ואני לא מאמין למראה עיניי... (שימי עם פרצוף של גדול...)
אבל מהר מאוד התחלתי להרגיש כמו דג במים בסיטואציה החדשה: "מה יש? אז מה שהיא כוסית אש? גם כוסיות רוצות זין" אמרתי לעצמי כשאני מתענג על המציצה שלה (שימי שממש ממש נמצא כרגע בראש טוב (

"אני אוהב כשאת ככה שקטה מאמי" אני אומר ותופס לה את הראש ומתחיל לזיין לה את הפה...
אני מתרווח על הספה ומתענג על המציצה המושקעת שלה! (גם כוסית וגם מוצצת מעולה אני חושב לעצמי) כשפתאום הטלפון הנייד שלי מצלצל...

"לעזאזל! למה דווקא עכשיו?" אני אומר לעצמי ומושיט את היד לטלפון...

"אל תענה" לוחשת לי אנג'לינה ג'ולי.

"אני חייב מאמי" אני עונה... "הלו"

"שנחכה קצת? אני אמנם קצת עסוק..." אני אומר לנודניק מצידו השני של הקו.

"אההה כן... יותר למטה, מותק!" אני אומר לאנג'לינה ג'ולי שבולעת את השרביט המרוקאי שלי...

"ממממ איפה הייתי? אההה נחכה קצת... ביי" אני אומר בטלפון ומסיים את השיחה.

אנג'לינה ג'ולי חוטפת ממני את הטלפון וזורקת אותו הצידה, "מספיק עם השיחות!" היא אומרת...

ועכשיו אני שואל את עצמי......................... איפה לקסר, איפה?
כשצריכים את המשפט שלו :"יאלללה בלאגאןןןןןןןןןןןןןןןןןןן"

אחרי מציצה של כמה דקות אנג'לינה ג'ולי עלתה על הספה בעודה אומרת: "מה איתי מאמי?" והתיישבה על ארבע מעלי כשגופה המדהים פרוס לכל אורכו... הורדתי את נעלי העקב שלה באיטיות בעודה ממשיכה להחמיא לי על התשובות שלי לשאלון ... מלטפת את הכלי הזקוף שלי ללא הפסקה, אומרת שהיא מתה עליו והיא נדלקה עלי וחמה עלי אששששש

היא התיישבה עלי עם הטוסיק שלה לכיווני והתחילה להתמרח על הזין שלי... הרמתי לה את החצאית הקצרצרה שלה... את הטוסיק שלה חצה חוטיני מדליק בצבע תכלת! אחזתי בשני פלחי ישבנה ומיזמזתי אותם ללא הפסקה מתענג על יצירת המופת הזאת... הדם שלי היה חם והייתי חרמן מאוד! אנג'לינה ג'ולי נעמדה באיטיות על הספה כשאני עדיין יושב על הספה והיא עומדת מעלי עם הטוסיק אלי וביקשה שאני אוריד לה את התחתונים הסקסיים שלה... התחתונים נזרקו על הרצפה ואני התנפלתי לה על הטוסיק! התרווחתי על הספה מביט מלמטה על גופה שנמצא מעלי. אחזתי בישבנה כשהיא מתכופפת עם הטוסיק שלה לכיוון הפנים שלי והתחלתי לטרוף אותה... מלקק לה את הכוס שהיה מתוק מאוד ואז עובר לטוסיק המהמם שלה מעניק לה רימינג מהסרטים! אנג'לינה ג'ולי לא הפסיקה לאחוז בחבריקו למטה וציחקקה ממה שעוללתי לה מאחורה עם לשוני

לפתע היא קפצה מהספה ותפסה בחולצתי גוררת אותי לעבר המיטה. היא התיישבה על ארבע וביקשה שאוריד לה את החצאית... נענתי לה ברצון רב והטוסיק של אנג'לינה ג'ולי נהיה חשוף לגמרי... היא הסתובבה אלי במהירות והורידה ממני את החולצה בחרמנות... כך עשיתי גם לחולצה שלה ותוך כמה שניות כל הבגדים שלנו התעופפו להם לעבר הספה...

טעמתי את שדיה הרכים ואת פטמותיה הורודות והטעימות... ואז היא שוב הסתובבה עם הטוסיק לכיווני ורצתה שאני אמשיך עם מה שהתחלתי על הספה... איך יכולתי לסרב לאנג'לינה ג'ולי המדהימה ומיד הענקתי לה רימינג נוסף עם נשיקות עדינות על ישבנה המטריף! אנג'לינה ג'ולי הייתה חמה על הזין שלי היא הסתובבה והתחילה למצוץ לי אותו כמו שלא מצצו לי בחיי! אחזתי בראשה והרמתי את שערה מתבונן איך היא מברישה לי השרביט עם שפתיה המדהימות ולשונה השובבה.

"עכשיו תורי!" אומרת לי אנג'לינה ונשכבת על הגב פותחת את רגליה כשחיוך גדול מרוח על פניה... הכוס המזמין שלה קיבל אותי בידיים פתוחות (או במקרה הזה שפתיים ) והדגדגן היפה שלה ביצבץ לו לפניי כמו יהלום! מהר מאוד מצאתי את עצמי מלקק בתאווה את המטמון והיהלום בין רגליה... גופה של אנג'לינה זז ללא הפסקה... אגנה עלה וירד, הבטן שלה התכווצה, רגליה זזו לצדדים ופניה שינו הבעה כל הזמן... לסוף היא פתחה את עיניה כשהיא מתנשפת קלות וחיוך רחב מרוח על פניה... ממבט חטוף לעבר המטמון שלה ראיתי שהוא התרטב כהוגן מה שחירמן אותי עוד יותר.

אבל החגיגה רק התחילה! אני אומר לכם הסדנא הזאת זה משהו! לא ראיתי דברים כאלה! אני חייב לגלעד ביג טיים אם רק היה יודע מה אני עושה עכשיו בזמן שהוא נלחם בכל היחצנים האלה...

אנג'לינה ג'ולי המדריכה החרמנית דרשה סקס על הספה רק שבדרך לשם היא שוב לקחה את השרביט שלי לתוך פיה כשאני שוכב על גבי והיא מעלי. היא גם העניקה טיפול יסודי לשני העגולים שממש כבר לא היו כואבים אלא מבסוטים חבל"ז!!! משם היא ליקקה את הזין לכל אורכו ושוב הכניסה אותו לפיה... אחחח ולמה? למה אני שואל את עצמי ביזבזתי את זמני על סדנאות מטופשות בעבר כשיש סדנא כזאת בכיכובה של אנג'לינה ג'ולי אהובתי, כפרה עליה! "כן כן תמצצי לשימי, זה עושה לי טוב!" אמרתי לעצמי, תפסתי בראשה והתחלתי להלביש את הפה שלה על השרביט המרוקאי שלי.

לא עבר הרבה זמן ועברנו לספה. אחרי שהתיישבתי על הספה אנג'לינה עלתה עלי והתחילה לרכב עלי במרץ כשכל פעם פטמה אחרת נכנסת בתורה לפה שלי! אחחח איפה מוצאים דברים כאלה איפה?

הסנפתי את הבושם המשכר שלה מקפיץ אותה על השרביט שלי שוב ושוב!

"אחחחחחחח אתם המרוקאים עם דם חם!" אומרת לי אנג'לינה ג'ולי תוך כדי שהיא מקפצת עלי ואני אוחז בישבנה החצוף! משנים תנוחה אנג'לינה ג'ולי מתיישבת ברכיבה הפוכה ובעודה אוחזת בברכיי אני מקפיץ ומזיין אותה מלמטה, מתענג על מראה הטוסיק המשגע שלה... ועל מראה הזין שלי שנכנס ויוצא מהכוס הקטן שלה

לפתע אנג'לינה אומרת לי שהיא מתה לנסות את המסיונרית שסיפרתי לה עליה תוך כדי השאלון...

פשששש... זאתי פראית חבל על הזמן חשבתי לעצמי...

"את רוצה שאני ארים לך ת'רגליים עד האוזניים ואזיין אותך חזק?" שאלתי אותה תוך כדי הזיון על הספה...

"כןןןןןן סיקרנת אותי!" אומרת אנג'לינה ג'ולי בהתלהבות.

"אין שום בעיה מאמי בואי למיטה" אני אומר לה ושנינו אחוזי חרמנות מוצאים את עצמנו שוב על המיטה.

רגליה של אנג'לינה הורמו אל על ונצמדו לאוזניי. היא אהבה את הפוזה מאוד ושמחה על כך שיצא לה לנסות. לאחר זיון חזק במסיונרית החביבה עוברים לדוגי האהוב והנמרץ.

אנג'לינה ג'ולי שאלה לשלומי ורצתה לדעת אם אני עדיין עצבני?

עניתי לה בחיוך רחב על פניי בעודי מפמפם אותה במרץ וכמו שצריך שהסדנא שלה הצליחה ואין מאושר ממני כרגע... מרוב שמחה וצהלה הפלקתי בכיף והנאה על ישבנה הפתוח לרווחה... הדם המרוקאי שלי זרם במהירות ותוך כדי הזיון הנמרץ גם המיטה כבר רעדה וזזה באי נוחות. לאחר דקות ארוכות כששנינו היינו כבר מיוזעים לגמרי הגעתי לסיפוקי ושיחררתי את מטעני לתוך אנג'לינה ג'ולי חביבתי שהביאה אותה בקונטרות מהסרטים! לאחר כחצי דקה שהייתי בעננים (האורגזמה נמשכה יותר מהרגיל ) אנג'לינה מסתובבת לעברי ואומרת את הדברים הבאים:

"ווואאאאווווו אז ככה זה סקס עם מרוקאי? זה הסקס הכי טוב שהיה לי אי פעם! תראה איך גרמת לי להזיע אני אפילו בחדר כושר לא מזיעה ככה!"

החיוך הרחב שלה לא ירד מפניה והיא אף הזמינה אותי להתרענן במקלחון הפרטי שלה... כפרה עליה!

נפרדתי מאנג'לינה בחיבוק ונשיקה כשעמוק בכיס מכנסי פתק עם מספר טלפון אישי שלה שהיא דחפה לי לפני שיצאתי...

יצאתי החוצה לכיוון האוטו... עמדתי קצת ליד האוטו מריץ בראש את מה שכרגע עבר עלי ומחייך... שימי שכרגע מגרד ת'... ראש (תפסיקו לחשוב "כחול")
נסעתי מהר להחליף את גלעד שבנתיים היה על המשמר בפורום...

*** כאן עשינו הפסקה למנוחה ומסג' הדדי... אחחח איזה כיף זה לפטפט עם שרון על הא ודא ולהעביר חוויות... אין רגע משעמם איתה! ***

*** שרון עכשיו בתפקיד גלעד ***

פגשתי את גלעד במשרד כשהוא יושב מול המחשב ונלחם באיזה יחצ"ן תורן שמנסה את הסבלנות של ההנהלה... אצבעותיו לא נחו לרגע וזזו נמרצות על המקלדת...

"שימי טוב שבאת קדימה תטפל בהם כמו שאתה יודע! אני חייב לרוץ..." אמר גלעד ויצא במהירות מהמשרד... התיישבתי מול המחשב והמשכתי במשמרת הלילית שלי כשאני מבסוט חבל על הזמן!

אחרי שסיימתי את שעות המשמרת שלי בפורום... (שימי הערב - פשוט "חמוד") נסעתי הביתה לחיילת שלי...

(שימי שנמצא במצב רוח מרומם)

Lavelle2011-07-19 20:45:09
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

73

המשך הדיווח על שימי העצבני...

*** שרון עכשיו בתפקיד החיילת של שימי ***

המלצת משקית החינוך הפרטית של שימי פגיונך המפואר אצלי נצור בזיכרון על כן קליע אצלי תמיד בקנה טעון למקרה שתזרוק ז ותפרוק בזדון ארסס אותו בלי מחשבה או הגיון כך ייעשה לעצבני שיגרום לי ביזיון מתגעגעת אליו וחושקת בו המון חזקתי עליו בטאבו ללא ויכוח או דיון זכור זאת אם תחמוד אחרת לזיון נותנת לך מאחור ובולעת ללא מדון שתעשה לי ילדים זה פשוט החזון ואם מי מחברי הפורום יפתה אותך בחזיון אשסה בו את להק להקת כלבות הלגיון יש לי רק דבר אחרון להוסיף לפזמון חולה על הפרוטאנים שלך כמזון תיפופך ופימפומך אותי בדוגי לי כהמנון אז אין לך באמת מה לחפש בחוץ בהמון

* למצולמת אין קשר לדיווח ולטקסט.

נכנסתי הביתה ובבית שרר שקט... נכנסתי בשקט לחדר שינה וראיתי את החיילת שלי ישנה...

"מסכנה... התשתי אותה מינית היום... גם בלילה וגם היום בבוקר לפני שיצאנו מהבית התעללתי בה מינית"

נשכבתי לידה (שימי נִימִי, נִים נִים נָם ... אני עכשיו קצת מנומנם ), הרצתי בראש את המפגש שלי עם המדריכה אנג'לינה (שימי במוזה נוסטאלגית משהו(
חיבקתי את החיילת שלי תוך כדי שהיא מנומנמת אומרת לי: "חזרת הביתה?... לילה טוב..." ונרדמתי תוך שניה... (שימי הרגועעעעעעעעע ונח עכשיו)

פתאום הרגשתי שאין לי אויר לנשום...
פקחתי את העניים במהירות... וראיתי שהחיילת שלי יושבת לי עם הכוס והטוסיק שלה על הפנים וחונקת אותי תוך כדי שהיא מדברת איתי... (שימי עצבני )
התרכזתי וניסיתי להבין מה לעזאזל היא אומרת...

"מנוול! מנוול אחד בגדת בי! אני יודעת מה עשית היום! אני יודעת איזו מין פגישה הייתה לך היום! תתעורר מנוול שכמוך! אתה לא זוכר שאני במודיעין? גיליתי מה עשית היום יאהה כלב שכמוך! הנה לך תקבל את זה! אני יודעת שהלכת לסדנא לשליטה בכעסים! אתה רוצה לספר לי מה עשית שם?" שואלת החיילת בעצבים תוך כדי שהיא חונקת אותי עם הכוס והטוסיק שלה...

"ממממממממממ...ממממממ" היה כל מה שהצלחתי להוציא מהפה!

"לא רוצה? אז אני אספר לך.... זיינת את המדריכה! אני יודעת אל תכחיש את זה! אני אראה לך מה זה! כשאני כועסת אני ממש רעה! הנה לך! הבנת עם מי יש לך עסק? אתה לא תבגוד בי! זהו הלך עליך!" צעקה החיילת...

שימי מצוות ההנהלה בשוק ואין צורך להוסיף דבר...

פתאום... אני מתעורר עם צעקה חזקה ומגלה שהחיילת שלי ישנה לידי ופשוט חלמתי חלום בלהות!
אז זה היה רק חלום חייכתי לעצמי (שימי עכשיו רגוע... )
הרגשתי שאני חרמן...
התחלתי לחרמן את החיילת שלי... (שימי עכשיו במוזה נא לא להפריע)

היא רצתה לדעת מה חלמתי כי שמעה אותי צועק בשינה ואמרתי לה שפשוט היה לי חלום רע

"התגעגעתי אליך מאמי" היא אומרת לי...

"את לא עייפה?" אני שואל אותה וממזמז אותה בכל חלקי גופה...

"לא כל כך... התאוששתי קצת... התשת אותי מינית אתמול והיום בבוקר, פששש מה זה שוב עומד לך? אתה ממש חיית סקס!" אומרת החיילת ומלטפת את הזין שמשתפשף על גופה...

"אפשר להמשיך מאיפה שהפסקנו..." אנ אומר לה...

"כן ישנתי ואספתי כוחות... בוא אני אמצוץ לך!" אומרת החיילת ומסתובבת עלי ל 69

"פששש איזה חם אתה כל הזמן עומד לך הא?" שואלת החיילת מבסוטית וחוזרת למצוץ

"אני חם עליך כל הזמן מתוקה שלי" אמרתי לה והתחלתי ללקק לה את הכוס והטוסיק

לאחר כמה דקות של מציצות וליקוקים הדדיים זרמנו הלאה...

"המממ בוא נעשה סקס!" אומרת החיילת בהתלהבות

"בכיף מאמי!" אני עונה לה בחזרה...

"ואיי אתה חם עלי הא?" שואלת החיילת שלי...

"אין לך מושג כמה!" עניתי לה...

היא התיישבה עלי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה בפראות תוך כדי שאני אוחז בישבנה...

"ואאאאוווו אתה ממש חיית סקס מאמי! הוווו כןןןןןן אני מרגישה כמו בסופרלנד!" צעקה החיילת...

המשכנו את הסקס על השיש במטבח. פמפמתי אותה במרץ בעודה מכופפת על השיש וכל גופה נפרס לפניי... היא שאלה אם הייתי בסדנא היום... נזכרתי שסיפרתי לה שאני מתכנן ללכת בקרוב... ועניתי שהייתי אבל לא נראה לי שאני צריך סדנא... החיילת שלי שמחה ואמרה שהיא אוהבת אותי ככה ושאני לא צריך בכלל את הסדנאות האלה. איכשהו הצלחתי להתחמק ממנה בנושא הסדנא ושמחתי שכל זה מאחוריי... המשכתי לזיין את החיילת הכוסית שלי!

שימי אחרי שהזיע כמעט חצי שעה ליד השיש על מישהי מכופפת ובמוּד עדיין... מרומם.

(אבל לא שכחתי אותך אנג'לינה ג'ולי... )

חזרנו למיטה והחיילת הייתה חמה על הזין שלי! היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי כשהטוסיק שלה פתוח לרווחה מול המראה הגדולה...

"קניתי לנו פה מראה גדולה לחדר שמת לב? זה במיוחד בשבילך! ככה תוכל לראות אותי תוך כדי..." (המראה הגדולה של שרון שמול המיטה) אמרה החיילת שלי ושוב הכניסה את הזין שלי לתוך פיה.

"אחלה מראה מאמי" הבעתי את התלהבותי מהמראה החדשה

זיינתי את פיה דקות ארוכות כשאני אוחז בראשה, מלטף את הישבן החצוף שלה שהשתקף במראה הגדולה...

"מאמי יש לי טוסיק יפה?" שואלת החיילת ומוציאה את הזין לרגע מפיה מסתכלת עלי בשובבות כשהיא מנענעת את הטוסיק מול המראה...

"כן יש לך טוסיק מדהים!" אני אומר לה ומלטף אותו בהנאה...

"ואיך המציצה שלי הכי טובה?" שואלת החיילת בסקרנות...

"את מיוחדת מאמי כפרה עליך את מוצצת מדהים! תמשיכי מתוקה שלי..." אמרתי לה והזין שלי שוב נעלם בפיה...

היא מצצה לי עוד כמה דקות עד שהתפוצצתי בפיה בכמות נכבדה של זרע שמילאה את הפה שלה כהוגן! היא פתחה פה גדול וכשחיוך על פניה הראתה לי את הנוזל הלבן והחם שמילא את פיה... אני הייתי פשוט בעננים!

(פוףףףףףף ......... שימי שנרגע אחרי ששיחרר קצת קיטור)
(שימי מחוייך הלילה...)

אני והחיילת שלי נשכבנו והמשכנו לישון

שימי שקיבל את שלו ועכשיו סופר רגוע (אחחחח החיילות האלו...)

כזאת חוויה מטורפת עברתי

שלכם שימי המאמי... (אררררר)
(אחחחחח החיילות הללו עושות רק טוב................)

סוף

זהו חברים זה הדיווח שלי לשבוע, היה כיף ומחרמן במיוחד במפגש הזה עם שרון מקווה להפתיע גם בהמשך...

שלכם, Lavelle (שבילה כהוגן עם שרון והזין שלו עמד כל זמן כתיבת שורות אלה )

Lavelle2011-07-19 20:40:46

74

פורסם במקור ב - 15/05/2010

איי שרון שרון... מה נאמר ומה נגיד? את לא מפסיקה להפתיע אותי! שובבה שכמוך.

הפנטזיה שדוגמנית עירום תדגמן מולי פוזות מחרמנות תמיד הייתה לי בראש, אבל שהיא גם תעשה לעצמה לא הייתה אפילו בחלומות שלי!

חשבתי שלא יכול להיות טיזינג יותר "קשה" מהמשרתת הצרפתייה השובבה (דיווח אי שם בדף ה-2) אז חשבתי ולבסוף קיבלתי משהו לא פחות קטלני...

כשהצייר המפורסם סלבדור דאלי מחליט...

לצייר את פמלה אנדרסון

אני: סלבדור דאלי

שרון: פמלה אנדרסון

שלום לכולם שמי הוא סלבדור דאלי. כולכם בטח מכירים אותי בתור הצייר הספרדי הנודע שידוע בציורים המוזרים והביזאריים שלו ובאופי התיאטרלי שלו בשילוב השפם המדליק שלו.

הפעם רציתי לעשות משהו שונה, לצייר דוגמנית עירום מפורסמת, במטרה שזה יעלה את הקריירה שלי לגבהים חדשים! חשבתי רבות את מי להזמין לסטודיו שלי ולבסוף פמלה אנדרסון בכבודה ובעצמה נבחרה לתפקיד.

הייתי בדיוק עסוק באיזה ציור מוזר שאני עובד עליו כשלפתע נשמעו שלוש דפיקות על הדלת ופמלה נכנסה לסטודיו. היא לבשה חצאית קצרצרה צמודה וגופיה ירוקה. פגשנו זה את זו בשתי נשיקות הדדיות על הלחי והובלתי אותה לעבר חדר העבודה שלי. לאחר היכרות קצרה והסבר על מה שאני רוצה לעשות ביקשתי מפמלה להתפשט...

"אתה ראית שהצטלמתי לפלייבוי?" שואלת אותי פמלה תוך כדי שמורידה את הגופיה...

"המממ כן ראיתי..." אני אומר לה בחיוך נבוך...

"אוווווו אתה ממש שובב סלבדור!" אומרת פמלה כשהיא עוטפת את הגופיה שלה סביב צווארי ומקרבת את פניי אל שדיה היפים...

פטמותיה היו זקורות להפליא מה שאותת על חרמנותה, אבל לא לשם כך התכנסנו פה! בעבודה שלי אני מאוד מקצועי ושום דבר לא יסיט אותי מהמטרה.

כאשר היא הייתה ערומה לגמרי (פששש איזה גוף! בדיוק מה שחיפשתי פשוט ללקק את השפתיים!) הורתי לה לשבת על הכיסא שבאמצע החדר. אני בעצמי נשארתי רק בתחתונים כי היה זה יום חם ויותר נוח לי לעבוד ככה... אל תשכחו שציור יכול לקחת כמה שעות...

רציתי לעשות את הפוזה הקלאסית ולכן ביקשתי ממנה שתפסק את רגליה לצדדים כאשר ידיה מונחות על רגליה ותביט הצידה כשהיא מחייכת. בזמן שהסברתי לה איך אני רוצה אותה היא העבירה את ידה על התחתונים בדיוק באמצע (מה שנתן לה להרגיש את הבליטה בתוך תחתוניי) ודי התלהבה מהתחתונים האדומות שלי, איי איזו שובבה הפמלה הזאת.

נעמדתי ליד סטנד הציור והבטתי בה, אחח איזה כוס יפה ומגולח היה לה!

לפתע כשעברו אולי 10 שניות היא התחילה לשחק לעצמה בפטמה ואז הרימה את רגלה על הכיסא והתחילה לאונן לעצמה עם היד... מלטפת את הכוס וגונחת! הייתי קצת המום אני חייב להודות אבל זרמתי איתה... והמשכתי בציור כשהיא הורידה את רגלה לבסוף וחזרה לפוזה המקורית שהושבתי אותה.

שוב היא לא החזיקה את עצמה והתחילה ללטף את שדיה עם שתי ידיה כשהיא מחייכת אלי בשובבות ומצחקקת לה להנאתה...

התקרבתי אליה תוך כדי שאני מציין בפניה שאולי עדיף לשנות פוזה כי משהו מפריע לה...

היא אמרה לי שהכל בסדר ותוך כדי שחיוך שובב מרוח על פניה ממשיכה ללטף את מפסעתי ואפילו מקרבת את עצבעותיה להציץ קלות מה מסתתר בתוך התחתונים (בפנים הסתתר נחש גדול שאיים לפרוץ החוצה ).

העמדתי אותה כאשר הטוסיק שלה לכיווני ולפני שאמרתי לה איך אני רוצה אותה היא התחילה להתחכך עם הטוסיק החשוף שלה במפסעתי... הדם שלי רתח מחרמנות אבל החזקתי את עצמי ולא נכנעתי ליצרים שלי. העמדתי אותה כשהיא נשענת על הכיסא ורגליה בפיסוק רחב. פוזה מצויינת חשבתי לעצמי וחזרתי לסטנד... כשהבטתי בה שוב היא כבר שיפשפה במרץ עם ידה את הכוס שלה תוך כדי שהיא מתכופפת ומוציאה קולות וגונחת!

אני מעיר לה והיא מיד חוזרת לפוזה המקורית ואז שוב מתחילה לאונן לעצמה... זה לא ילך חשבתי לעצמי... "אל תזוזי אני לא יכול לצייר ככה!" אמרתי לה והיא הסתכלה עלי בחיוך שובב וחזרה לפוזה המקורית...

שוב הסיפור חוזר על עצמו פמלה החרמנית מאוננת לעצמה ואני חסר מילים.

משנים פוזה היא בעמידה עם הטוסיק לכיווני ורגל אחת על הכיסא... לא עוזר, ידה לא נפרדת מהכוס!

שוב משנים פוזה היא מתיישבת על הכיסא הפוך כאשר הטוסיק מופנה לכיווני והיא נשענת על הכיסא... ידיה מיד גולשות על השדיים שלה ואז שוב היא מלטפת את הכוס שלה וקולות גניחה בוקעים מגרונה...

"המממ פמלה הכל בסדר? להביא לך משהו?" אני שואל אותה וזז באי נוחות...

"ויברטור יש?" היא שואלת אותי...

"מה???" אני שואלת אותה בהלם...

"אההה שום דבר" אומרת פמלה וחוזרת לפוזה...

אני ניגש אליה ומוריד את ידיה לישבנה כשהיא אוחזת עם ידיה בישבן... היא מלטפת לעצמה את הישבן, לא הלך בפוזה הזאת... אני עוצר אותה ומבקש ממנה לפסק את שני פלחי ישבנה עם כפות ידיה ולהשען על הכיסא... ידיה נדחפות לכיוון הכוס והטוסיק ואני כבר מאבד את שלוותי, אני ניגש אליה על מנת לבדוק מה רצונה באמת...

אני מלטף את שדיה ותופס בפטמותיה, שואל אותה האם זה עושה לה משהו?

"כן מצויין!" אומרת פמלה בשובבות... ואני מתחיל למצוץ את פטמותיה הזקורות...

"הווו כן מצויין בדיוק!" אומרת פמלה בחרמנות ומלטפת את ראשי תוך כדי...

ידיה נשלחות לכיוון תחתוניי מגששות שם אחרי הטרף...

"את מחפשת משהו?" אני שואל אותה תוך כדי שהיא שולפת את הזין הזקור שלי מתחתוניי.

"כןןןן!!!" אומרת פמלה ומכניסה את זייני לפיה...

"מה מצאת?" אני שואל אותה...

"המממ כלום" אומרת פמלה ומחזירה את זייני לתחתוניי.

היא חוזרת לפוזה ואנחנו ממשיכים... ממשיכים במה? במופע האוננות של פמלה אנדרסון! טוב עד כאן אמרתי לעצמי! אחוז חרמנות ניגשתי וליקקתי את ישבנה החצוף והדורש מדביק שתי נשיקות רטובות על שני פלחי ישבנה.

נעמדתי מולה ושנינו הגענו למסקנה שלא נוכל להמשיך ככה יותר... והפסקה קטנה תסדר את הכל... ידיה ליטפו את מפסעתי ולאט לאט הורידו את תחתוניי וזייני מביט בפמלה בהערצה. העמדתי אותה והיא התיישבה עם ברכיה על הכיסא ובעודי יושב על ברכיי על הרצפה פתחתי את פלחי ישבנה והתחלתי ללקק בתאווה את הטוסיק שלה...

"לאן צללת שם? אווההההה איזה שובב אתה!" אמרה פמלה וצחקקה בשובבות בזמן שאני טורף את ישבנה בחרמנות.

עברנו למיטה. פמלה התיישבה על המיטה בפוזה סקסית ביותר והתחילה למצוץ לי בצורה שהוציאה אותי מדעתי... אני אוחז בראשה בשתי ידיי, היא לוקחת את כל זייני לתוך פיה ומסובבת את לשונה שוב ושוב מסביב לזין... אייי פשוט תענוג. היא גם נותנת טיפול מסור לשני הביצים שלי כשהיא לוקחת כל אחת מהן בנפרד לתוך פיה ומברישה אותם בלשונה... חם, מחרמן ומדליק... מת על זה!

אני שוב רוצה לטעום ממנה... אני מבקש ממנה לשכב על הגב וצולל אל עבר הכוס המגולח למשעי שלה... טעמו מתוק כטעם גן עדן (הא שרון? ) אני מלקק אותו בחרמנות ותוך זמן קצר פמלה גומרת... חיוך רחב מופיע על פניה... אנחנו שוכבים זה לצד זו היא מלטפת את זייני עם כף רגלה ואני מלטף את הכוס הרטוב שלה עם אצבעותיי...

רציתי להמשיך בציור אבל לפמלה היו רעיונות אחרים, היא אמרה שסקס טוב רק יעזור לנו ויהיה לנו כבר הרבה זמן לצייר...

אחרי עוד קצת מציצה של פמלה והיא מציעה לעבור לכיסא...

"תשב תשב היא אומרת לי" ומוציאה משהו מהארון, היה זה סדין ולא הבנתי מה היא הולכת לעשות איתו (נשבע לכם הייתי כ"כ מבולבל באותו רגע שמשום מה חשבתי ששרון הולכת לעשות לי שמיכה! זה לא היה בתסריט עוד אחת מהפתעות שרון )

"תשים את הידיים מאחורי הגב בבקשה, אני עכשיו אקשור אותך לכיסא!" אומרת שרון ומבצעת את זממה... קושרת את הידיים והמותניים שלי לכיסא מה שהגביל את התנועה שלי לחלוטין.

אני יושב על הכיסא קשור כמעט ללא יכולת לזוז... פמלה מתקרבת אלי ומתיישבת עלי עם ישבנה לכיווני (כמו שמתיישבים על כיסא) הזין שלי מחליק לתוך הכוס שלה והיא מתחילה לקפץ עלי... אווווו זה טוב רק שלא תפסיק....

"אולי תיגע לי בציצי? נו למה אתה לא נוגע לי בציצי? אווווו יש לי רעיון בוא תנסה להכניס לי!" אומרת פמלה ומתרוממת מעלי והזין שלי מחליק החוצה....

"נו קדימה תכניס לי נוווווו! למה אתה לא מכניס לי?" שואלת פמלה ואני בכל כוחותיי מנסה להתרומם אבל כל הנסיונות שלי עולים בתוהו... היא שוב מתיישבת עלי מדגימה לי איך זה צריך להיות ואז נעמדת בכיפוף קל מה שהוציא אותי מדעתי! אני חרמן טילים מת להכניס לה ולא יכול... אני מתרומם לכמה שניות עם הכיסא ושוב נופל, הזין שלי משפשף את הכוס שלה אבל לא נכנס (שרון כמובן עשתה את הכל כדי להפריע לי פה , לא היה לי שום סיכוי ועברתי לתוכנית ב' )

ביקשתי מפמלה להתיישב עם פניה לכיווני, היא נענתה ועכשיו שני שדיה היו במרחק סנטימטרים מהפה שלי... התנפלתי לה על הציצי והתחלתי לינוק משתי פטמותיה אחת אחרי השניה... אחחח זה היה טוב! טעמן היה כ"כ טוב שלרגע שכחתי שהזין שלי עדיין בחוץ!!!

"נו קדימה תנסה... תכניס לי אתה קרוב... נו נו... אוייי כמעט!" אמרה פמלה והזין שלי השתפשף בפתח הכוס שלה שוב ושוב (שרון אחזה בכתפיי ועמדה על קצות האצבעות, עושה הכל כדי שאני לא אצליח במשימה... זה היה כ"כ רע מצידה הייתי חסר עונים לחלוטין. כמובן שיכולתי להשתחרר בכל שניה שרציתי ולהצמיד אותה אלי אבל זרמתי איתה במשחקון הקטן הזה... אם כי הזין שלי קילל אותי בכל שניה שעברה )

פמלה שוב הדגימה לי איך עושים את זה וקיפצה עלי קצת מה שנתן לי שוב אוויר לנשימה... ו... פאק הוא שוב היה בחוץ!

"נו קדימה תנסה שוב... אתה ממש קרוב... תראה עוד שניה אתה נכנס לגן עדן! (אחת היציאות שרון שיחקת אותה ) נו קדימה עוד קצת... סלבדור! אם אתה לא רוצה אותי אני אלך!" (שרון מתרוממת קצת בהפגנתיות אבל שוב חוזרת לטיזינג)

היא הכניסה את הזין שלי לתוכה וקיפצה עלי קצת תוך כדי שהיא מאשימה אותי שרציתי להתעלל בה שלוש שעות על הכיסא עם כל הפוזות האלה... התחננתי שתשחרר אותי אבל היא החזירה את ידיי למקומן ושוב התרוממה מעלי...

"קדימה נו תכניס לי... קדימה תכנס לגן עדן... נו נו נו.... איייייי החטאת לא הלך! נו עוד פעם תנסה... הנה אתה קרוב... עוד קצת נו נו... איייי התפקשש לך!" אמרה פמלה והתפוצצה מצחוק.

לבסוף היא הסכימה לשחרר אותי והרבצנו זיון נמרץ ביותר על הכיסא כשאני אוחז בישבנה ומוצץ את פטמותיה...

"דיו סלבדור!" צעקה פמלה בזמן שהיא רוכבת עלי, רגליה באוויר ואני מזיין אותה מלמטה...

עברנו למיטה לדוגי קטלני ונתתי את כל מה שהיה לי בליווי סטירות עידוד על ישבנה והיא החזירה לי בקונטרות מרשימות. גמרתי אחרי כמה דקות של זיון אינטנסיבי והייתי מאושר עד הגג... גם פמלה הייתה מרוצה ושנינו הסכמנו שעכשיו אפשר להמשיך בציור... אחרי שהיינו קצת יותר רגועים וקצת פחות חרמנים...

סוף

אחרי שצחקנו כהוגן ממה שעוללנו נשכבנו לנו בכיף על המיטה תוך כדי שיחות מצחיקות ומסג' הדדי... לא עברו 5 דקות ושוב הייתי חרמן... אז נשכבתי על הגב ומרוב טפשותי שכחתי לקחת אוויר לפני ששרון התיישבה על הפנים שלי מה שאילץ אותי לטפוח לה על הישבן כאות כניעה לפני שאני מאבד את הכרתי... אבל משם הכל זרם כמו שצריך...

כרמן אלקטרה יא קשוחה אחת...

אני: סלבדור דאלי

שרון: כרמן אלקטרה

לא היה לי מושג מה קורה פה, כנראה שנרדמתי בסטודיו שלי וכשהתעוררתי מחוסר אוויר לחלוטין מישהי ישבה עם ישבנה על פניי ובשיא הנונשלנטיות שייפה את ציפורניה בהנאה...

"אני בנתיים אשב לי פה ואשייף את הציפורניים..." אמרה הגברת בזמן שאני מנסה להחלץ מישבנה המאיים...

"אתה יודע מי אני? אני כרמן אלקטרה! יאה חתיכת מנוול! היית צריך לצייר אותי ולא את הפמלה הזאת! תמיד אני מקנאה בה! יאה בן זונה למה הזמנת אותה ולא אותי?" שאלה כרמן בעצבים.

"מה קרה לך זאת פמלה! איזו מפורסמת היא חבל לך על הזמן!" אמרתי לה מתחת לכוס שלה...

"מהההה??? גם אני מפורסמת היא סתם כלומניקית בלונדינית טיפשה! אני כרמן אלקטרה! ראית איזה שדיים יש לי?" שאלה כרמן בגאווה.

"ראית איזה שדיים יש לה?" אמרתי לה בהתלהבות...

"מהההה??? אתה עוד מתחצף? אני אראה לך מה זה? אולי אחרי זה תשנה את דעתך!" אמרה כרמן והתחילה למצוץ לי...

"אז מה למי יש שדיים יותר טובים הא?" שואלת כרמן, מוציאה את הזין מפיה ומסתובבת אלי

"לפמלה!" צעקתי לה

"מההההה??? עדיין לפמלה? אני עכשיו אפעיל עליך לחץ גם שם וגם פה!" אמרה כרמן התחילה לחנוק אותי כמו שצריך עם הטוסיק והכוס ולמצוץ לי בעצבים...

"נו קדימה תגיד לי למי יש שדיים יותר יפים?" שאלה כרמן...

"לפמלה!" צעקתי לה...

"לפמלה? שוב פמלה? מה יש לך מהפמלה הזאת הא? אההה היא בטח נתנה לך זיון! נכון? אהה זכר חרמן שכמוך! אני אראה לך מה זה!" צעקה כרמן והתחילה שוב לכסות את פניי עם ישבנה...

"לא הספקתי לצייר אותה וכבר הזין שלי היה בפה שלה!" אמרתי לה כשחיוך גדול מרוח על פניי.

"באמת???!!!! איזה שרמוטה היא הא? אבל אני יותר שרמוטה ממנה!" צעקה כרמן

"אוווההה מה הולך פה? את בטח גם רוצה שאני אזיין אותך הא?" שאלתי בהתלהבות

"אההההממממ!" אמרה כרמן בהסכמה כשהזין שלי תקוע לה עמוק בפה

"אני רוצה להיות דוגמנית הבית של הצייר סלבדור דאלי! הבנת?" דרשה כרמן

"הציור עוד לא פורסם אני עוד יכול להחליף ביניכן" אמרתי לה תוך כדי שאני מלקק את ישבנה בהנאה...

"אווייי סלבדורצ'יק אתה יכול להחליף ולעשות אותי במקומה?" שאלה כרמן בהתלהבות...

"בטח שאני יכול!" אמרתי לה בשמחה

"אויי זה יהיה מצויין! זה יהיה טוב מאוד!" אמרה כרמן וחזרה למצוץ לי

"תגיד מה עשית עם פמלה?" שאלה כרמן בסקרנות...

"אההה עשינו זיון על הכיסא... בעודי קשור!" אמרתי לה במבוכה...

"בזמן שאתה קשור? איזה זכר חרמן וסוטה אתה!" אמרה כרמו ושוב התחילה לחנוק אותי.

"אבל זאת היא קשרה אותי מה יכולתי לעשות?" אמרתי לה מנסה להחמק מהישבן המאיים...

"המממממ ואתה אהבת את זה הא? אתם ממש צמד חמד!" אמרה כרמן

"אני ניסיתי להשתחרר נשבע לך!" צעקתי לה

"תנסה להשתחרר מפה עכשיו! (חנקה אותי במרץ) תמיד אני מקנאה בה! כל הזמן היא תופסת לי את התפקיד אבל לא נורא נראה מי תזכה בו בסוף!" אמרה כרמן בזעם וחזרה למצוץ לי במרץ לחנוק אותי בפייסיטינג...

"סלבדורצ'יק! גם אצלי אתה תקבל סקס, לא פחות טוב מאשר אצל פמלה!" אמרה כרמן ועלתה עלי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ...

"נו מי יותר טובה הא? היא יותר טובה?" שאלה כרמן בזמן שהיא מתעופפת ונוחתת במרץ על הזין שלי

"היא יותר טובה?" שאלתי בהפתעה...

"למי יש כוס יותר קטן? נו תענה! זכר חרמן שכמוך!" צעקה כרמן

"לה יש כוס מאוד קטן!" אמרתי לה וצחקקתי

"אצלי יש כוס יותר קטן! אל תכחיש! תראה איזה קונטרות אני יודעת לתת! רואה? (אני עוצר לרגע בפמפום ונותן לשרון להדגים איך היא עולה ויורדת על הזין)" אומרת כרמן ומדגימה

"אני יותר טובה מפמלה! נכון?" שאלה כרמן ואני שוב התחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה

"כןןןןןן" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה

"ותגיד פמלה נתנה לך לגמור לה בפה?" שאלה כרמן בשובבות...

"הממממ לא... את עושה דברים כאלה?" שאלתי בסקרנות...

"כן... אתה מעוניין?" שאלה כרמן...

"כן!!!" צעקתי לה

"אז למי יש כוס יותר קטן?" שאלה כרמן

"לך!!!" צעקתי לה תוך כדי שאנחנו מזדיינים

"עכשיו התחלת לדבר לעניין! אתה רוצה לקבל מציצה?" שאלה כרמן

"כןןןן!!!" צעקתי לה

"מי יותר יפה אני או פמלה?" שאלה כרמן

"את!!! את אפילו תהיי דוגמנית הבית שלי!" צעקתי לה

"יופי עכשיו התחלת לנגן מנגינה נכונה! בוא ניגש לעניינים כי אני רוצה עוד להספיק לצילומים של משמר המפרץ, אני רוצה לגנוב לכלבה הזאת את התפקיד הראשי!" אמרה כרמן והסתובבה לכיווני...

"כן קדימה תכניסי את כולו לפה... סלבדור אוהב את זה!" אמרתי לה והזין שלי נעלם בפיה...

לאחר זיון פה ומציצה מדהימה של כרמן התפוצצתי לפיה באורגזמה אדירה וחיוך גדול הופיע על פניי... כרמן אמרה שנמשיך עם הציור יותר מאוחר כי היא חייבת לרוץ לצילומים של משמר המפרץ ולזכות בתפקיד הראשי לפני הכלבה פמלה... נפרדנו בנשיקה ונשכבתי על המיטה לנוח... פששש מעניין אם עוד מישהי תבוא אלי לסטודיו בקרוב חשבתי לעצמי ושכבתי על המיטה עם חיוך רחב מרוח על פניי.

סוף

ואיי ואיי כמה צחוקים והנאה יש לי עם שרון הכוסית השובבה והחרמנית הזאת!

שרונוש נשיקות וחיבוקים נתראה שוב בקרוב...

Lavelle

75

פורסם במקור ב - 23/05/2010

איי איי איי שרונוש את מדהימה אותי כל פעם מחדש! מגע גופך, שדייך הרכים, ישבנך המטריף, שפתייך העוטפות את זייני העומד דום לכבודך, חיוכך המקסים, מבט עיניי השקד המדהימות שלך, המתיקות והשובבות הבלתי פוסקת שלך את מעבירה בי גלים של אורגזמות לא מהעולם זה ואני רוצה ש....

אההה איפה הייתי? כן... אז חברים עוד ביקור אצל שרון והפעם הרצת משחק תפקידים היישר מבית היוצר של שרון. על התוצאה המדהימה של המפגש ועל כמות הצחוקים אני אספר לכם עכשיו, אני אנסה בקצרה עד כמה שיצא לי למרות שיש מלא מה לספר.

לפני שהתחלנו נכנסנו יחדיו למקלחת משותפת מה שכבר העלה לי את מפלס החרמנות וחברי לא הפסיק להטריד את שרון מאחורה ולאותת לה על הכוונות שלו... שרון צחקקה סיבנה וליטפה אותו בשובבות... היה מבסוט הבחור!

סיימנו את המקלחת התנגבנו ויצאנו להתלבש. 1... 2... 3... מתחילים.

כשג'ינה ג'יימסון זונת רחוב שיכורה ומטורללת פוגשת את...

הלקוח ג'ון לנון החרמן אך האסרטיבי...

אני: ג'ון לנון

שרון: ג'ינה ג'יימסון זונת רחוב

שלום לכולם שמי ג'ון לנון, כולכם בטח מכירים אותי בתור אחד מהביטלס... להקה שכולכם בוודאי אוהבים ואם לא אז אתם על הזין שלי!

אבל עזבו את הביטלס, ברצוני לספר לכם סיפור קטן שקרה לי באחד הלילות כשהייתי בדרכי הביתה אל אישתי האהובה יוקו אונו. נסעתי לי להנאתי במרסדס היוקרתית שלי (ישבתי על הספה) כשלפתע צדה את עיניי בחורה גבוהה וכוסית שעמדה בצידי הכביש עם סיגריה ביד וכמעט ללא בגדים... על גופה הייתה חזיה לבנה חצאית סגלגלה קצרה ביותר עם ביריות וגרביונים שחורים, מתחת לחצאית ביצבצו להם תחתוני חוטיני אדומים סקסיים. אחחח הייתי חרמן, עצרתי את הרכב בשולי הכביש ושרקתי לזונה... היא באה במהירות ונשענה על החלון...

"כמה יעלה סיבוב עלייך?" שאלתי אותה ולהפתעתי מיד זיהיתי שהייתה זאת ג'ינה ג'יימסון כוכבת הפורנו בכבודה ובעצמה... ממש התדרדרה זאתי חשבתי לעצמי...

"50 ש"ח למציצה... לסקס עוד 50... היי היי לא לגעת בסחורה לפני שאתה משלם!" צעקה ג'ינה והעיפה את ידי... כולה ליטפתי אותה קצת והיא מתעצבנת עלי הזונה!

"טוב נתחיל ממציצה ונראה לאן נזרום...." אמרתי לה ובחנתי את גופה המדהים.

"תביא 50! כסף כסף כסף! תביא לי כסף!" צעקה ג'ינה כמו מוכר בשוק...
נתתי לה שטר של 50 ש"ח והיא מיד חטפה את השטר מידי והכניסה אותו במהירות לתוך החזיה כשחיוך רחב ומאושר מרוח על פניה. היא נכנסה לאוטו כשבדרך היא עוד התלוננה שאני לא פותח לה את הדלת! שתפתח בעצמה הזונה! אמרתי לעצמי וסוף כל סוף היא התיישבה לידי כשבדרך היא מכבה את הסיגריה שלה בתוך הרכב... זונה כבר אמרתי?

"אז מה לאן נוסעים?" שאלה ג'ינה כשהיא מקפצת לידי בשובבות.

"לסמטה חשוכה... טוב לך?" שאלתי אותה בחוסר סבלנות.

"אני רוצה שניסע לאיזה פארק רומנטי... אהההה רגע... אני רק אשתה לי פה מהבקבוק וודקה שלי" אמרה ג'ינה והתחילה ללגום מבקבוק קטן שהיה תפוס לה על החצאית...

"נו מה יהיה? את תתחילי למצוץ מתישהו?" שאלתי אותה בחוסר סבלנות... לפתע...

"היי! היי! אתה רוצה מציצה? זה 50 ש"ח... כן כן חכה לי אני כבר באה... 2 דקות אני רק נפתרת מהנודניק הזה ובאה..." צעקה ג'ינה לאיזה לקוח שעמד לא רחוק מהאוטו ותצפת עלינו... היא ממש התחילה לעצבן אותי הג'ינה הזאת! תפסתי אותה והרחקתי אותה מהחלון בעודה ממשיכה לשבת על ארבע על המושב שלידי. תפסתי בראשה והורדתי אותה לעבר הזין שלי, סוף סוף היא התחילה למצוץ הזונה! אהההה זה היה טוב... מציצה מצויינת!

"נו מה אתה לא גומר?" שאלה גי'נה והמשיכה למצוץ במרץ כשלפתע עיניה נעצמו והיא שקעה בתרדמת והזין שלי עדיין בפיה... מה קורה פה? שאלתי את עצמי... סטרתי על ישבנה והופה הזונה מתעוררת...

"איפה אני?" שואלת ג'ינה בהפתעה ומסתכלת עלי בעיניים פעורות...

"מה איפה את? תמצצי!" אמרתי לה ודחפתי את ראשה בחזרה לזין... בין לבין שאלתי אותה האם היא ג'ינה ג'יימסון וכשהיא ענתה לי בחיוב היא פתאום תפסה תחת והתחילה לשחק אותה בחורה יוקרתית... הזכרתי לה ששילמתי לה 50 ש"ח ועליה לעשות את שהבטיחה...

"מה 50 ש"ח? 50 ש"ח על מציצה? אני נותנת למלצר טיפ של יותר מ 50 ש"ח... לא רוצה למצוץ לך! היי... היי... אתה שם אני באה..." צעקה ג'ינה ונופפה עם היד מהחלון בעודה עושה מאמץ לפתוח את הדלת ולברוח. ואייי היא עיצבנה אותי זאתי! אני בדר"כ בחור מאופק אבל זה עבר כל גבול! יצאתי מהאוטו ופתחתי את הדלת במושב שלה כאשר אני בעמידה. תפסתי בראשה קירבתי אותו לעבר הזין שלי והתחלתי לזיין את פיה בפרעות!

"אממממ מי אתה?" שואלת אותי ג'ינה בקול מסטול פתאום ומוציאה את הזין מפיה...

"אני ג'ון לנון... את לא מזהה אותי?" שאלתי אותה והתחלתי להוריד לה ת'חזיה...

"להוריד חזיה זה עוד 10 ש"ח!" אומרת גי'נה בחיוך רחב ומושיטה יד לפנים...

"אח"כ נתחשבן" אמרתי לה...

"עכשיו! עכשיו! כסף כסף תביא 10 ש"ח!" אמרה שוב ג'ינה עם מבט ערמומי בעניים וחייכה אלי... נתתי לה את הכסף והורדתי ממנה את החזיה בעצבים לא לפני שהיא העבירה את הכסף לתוך הגרביונים שלה... מצצתי קצת את פטמותיה ואז תפסתי בראשה ותוך כדי שאני מקרב אותה לכיוון הזין היא עוד מעזה בשיא חוצפתה לבקש עוד 10 ש"ח!

"אתה רוצה שאני אמצוץ לך? זה 10 ש"ח..." אמרה ג'ינה.

"על מי את מנסה לעבוד? קיבלת כבר 50 ש"ח!" צעקתי לה, תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה בפרעות... עשה הרושם שג'ינה הזונה ממש נהנית מזה והתחילה לצחקק לעצמה.

"כן בדיוק כלבה קטנה שלי תמצצי..." אמרתי לה תוך כדי שג'ינה מצצה את הזין במרץ להנאתי הרבה...

"אני עייפה אני צריכה לנוח... פסססס! מציצה זה 50 ש"ח חכה לי אני באה עוד 2 דקות..." אמרה גי'נה בלחש למישהו שהיה בחוץ...

"למי את מדברת? אין פה אף אחד!" אמרתי לגי'נה והכנסתי את הזין בחזרה לפיה, איזו כלבה לא ממושמעת! חשבתי לעצמי... רק כסף בראש שלה!

"החלטתי בכל זאת לזיין אותך!" אמרתי לה והוצאתי את הזין מפיה לשמוע את מה שיש לגברת לומר.

"אם אתה רוצה שאני אוריד את הביריות זה 10 ש"ח" אמרה ג'ינה והושיטה את ידה. לא היה לי כוח לשטויות שלה ונתתי לה 10 ש"ח שהיא מיד דחפה אותם לתוך הגרביונים... בזמן שאני מוריד לה את הביריות היא ממשיכה במופע האימים שלה...

"איפה הבקבוק וודקה שלי?" שאלה ג'ינה כשהיא מסתובבת ומחפשת את הבקבוק הארור...

"אין פה שום בקבוק!" אמרתי לה בזמן שאני מוריד לה את הביריות...

"תביא את הבקבוק! אההה אתה רצית לגנוב לי את הבקבוק וודקה? אני עכשיו לא אזדיין איתך בכלל! אהה הנה הבקבוק שלי!" אמרה ג'ינה בשמחה ולגמה כמה שלוקים מהבקבוק

"מי אתה?" שאלה ג'ינה בשיא הנונשלנטיות...

"מי אני??? אני אזכיר לך מי אני! אני ג'-ו-ן ל-נ-ו-ן!!! נזכרת?" שאלתי אותה בזמן שזיינתי את פיה חזק, מרענן לה את הזכרון...

"מה אתה עושה פה? אתה צריך להיות אצלי בטייפ?" אמרה ג'ינה בזמן שסובבתי אותה על הצד בוחן את גופה המרשים.

"בטייפ?" מלמלתי והתחלתי להוריד לה את החצאית.

"רגע רגע זה עוד 10 ש"ח!" אמרה ג'ינה...

"הנה קחי 50 ש"ח עכשיו את מורידה את כל כל הבגדים ומזדיינת איתי הבנת?" אמרתי לה בחוסר סבלנות ובשיא החרמנות. ג'ינה ניסתה להוציא ממני עוד 20 ש"ח וניסתה לקבוע עם עוד לקוח מציצה בעד 50 ש"ח, לא היה לי סבלנות אליה הוצאתי אותה מהרכב השענתי אותה עליו והתחלתי להוריד את בגדיה... אחרי שהורדתי לה את החצאית היא הציעה לי ריקוד פרטי בעד 20 דולר...

"אתה יודע שאני חשפנית במועדון יוקרתי?" היא אמרה לי ונמרחה עלי בצורה סקסית. לא היה לי כוח לשטויות שלה... סובבתי אותה עם הטוסיק לכיווני והורדתי את החוטיני מישבנה המהמם! סטרתי כמה פעמים על ישבנה כי היא לא הייתה ממושמעת הכלבה! היא זזה כל הזמן והפריעה לי ללא הפסקה. פתחתי את ישבנה לרווחה... לעיניי נגלה כוס ורוד רענן מגולח למשעי וחור תחת קטן ודורש ליקוק... לא החזקתי את עצמי והתחלתי ללקק אותו בחרמנות. ג'ינה לא עשתה לי חיים קלים וסגרה את הטוסיק שלה עם שרירי ישבנה והאשימה אותנו הגברים שאנחנו סוטים ברמות...

לא הקשבתי לה כי הייתי עסוק בליקוק נמרץ בטוסיק שלה והוספתי כמה סטירות קלות... איי פשוט תענוג! בזמן שחפרתי לה מאחורה היא ביקשה רשות למצוץ לבחור ההוא שעדיין עמד לא רחוק מאיתנו...

"איזו שרלילה את!" צעקתי לה והושבתי אותה בחזרה למושב ברכב והחלתי לזיין את פיה, בעודי צועק לבחור שיעוף מפה!

בזמן המציצה ג'ינה סיפרה לי שהעיפו אותה מתעשיית הפורנו כי הייתה שותה קצת יותר מידי וודקה בעבודה. היא מצידה האשימה את הצוות ואמרה שהיא אוהבת לתפוס ראש לפעמים, שום דבר רציני... המפיק סתם מאשים אותי היא אומרת לי... אני בסדר גמור... זה הם לא בסדר...

ביקשתי שתלקק ותמצוץ לי את הביצים, היא הסתכלה לי בעיניים ולפני שהספיקה לבקש תוספת על זה דחפתי את ראשה לכיוון הביצים...

"אני שילמתי על זה! שלא תעזי לבקש תוספות!" אמרתי לה ולפני שהספיקה להגיב הביצה שלי כבר התבשלה בתוך פיה החמים.

"אתה רוצה להריח את התחתונים שלי בעד 10 ש"ח?" שאלה ג'ינה הזונה לפתע... יאללה קחי אמרתי לה והסנפתי ת'חוטיני האדום שלה בחרמונות... מה לעשות הייתי ממש חרמן עליה! ביקשתי שתעשה לי גרון עמוק כמו שצריך והיא בלעה את כל הזין שלי עד הסוף! פששש חבר'ה פשוט אלופה! פתאום היא הוציאה את הכסף מהגרביונים שלה והתחילה לספור אותו עם חיוך רחב על פניה.

"יש לי כבר 170 ש"ח!!! עוד מעט אני אקנה לעצמי גריי גוס!" אמרה ג'ינה וניצוצות יצאו מעיניה.

"נכון שאתה מקנה בי! אני עוד מעט אקנה לעצמי גריי גוס!" אמרה ג'ינה בשמחה וחזרה למצוץ לי את הזין בזמן שהיא משפשפת את ידיה מרוב תענוג.

הורדתי אותה שוב על ארבע על האוטו והתחלתי לעשות לה רימינג נמרץ מה שהצחיק אותה קצת והיא שוב התנגדה קלות... נתתי לה 20 דולר וביקשתי יפה שתפסיק עם התעלולים, היא נענתה והתחלתי ללקק לה ת'תחת באין מפריע סוף כל סוף... ממש זונה חולת כסף זאתי! לאחר קצת רימינג שוב הכנסתי לה את הזין לפה. ג'ינה סוף סוף קיבלה קצת שכל וזרקה אבן על הלקוח המסכן שעדיין צפה בנו מהצד...

"נראה לך שאני אתן לו לצפות בנו חינם? זה עולה 10 ש"ח!" אמרה ג'ינה ואני הייתי כבר חסר מילים. למזלי הייתי עם קונדום באוטו... כי לג'ינה לא היה... מהר מאוד הגומי הולבש השענתי אותה על האוטו והתחלתי לפמפם אותה במרץ בעמידה...

בזמן הזיון שוחחנו לנו בניחותא על הא ודא, אני אוהב לדבר בזמן הסקס זה מחרמן אותי... גי'נה בעיקר התפעלה מהזין הגדול שלי ואמרה שאני צריך להיות כוכב פורנו בגלל הביצועים שלי... התלבטתי קלות ואז הצעתי לה שנפתח חברה משלנו... נפיק ונצלם סרטי פורנו! ג'ינה אהבה את הרעיון והסכמנו שאנחנו עוד נעשה מיליונים מכל העסק הזה... לצערי ג'ינה הייתה מרוששת ואני רציתי לעשות כסף בדרך אחרת... מה רע גם לזיין ועוד משלמים לך על זה חשבתי לעצמי... לא רע בכלל! לאחר זיון של כמה דקות שבו ג'ינה סיפרה לי לאן נעלמו כל המיליונים שלה (טוב בערך סיפרה כי היא הייתה מסטולה לגמרי ולא כ"כ הבנתי מה היא גנחה ומלמלה).

החלטתי לקחת אותה רחוק מכל ההמולה לעבר השיחים שהיו לא רחוק מאיתנו. היא התלבטה קלות אבל אני הייתי נחוש בדעתי. הרמתי אותה על הידיים ונשאתי אותה בזרועותיי אל עבר השיחים (המיטה). השכבתי אותה על הגב הרמתי את רגליה גבוה באוויר והתחלתי לזיין אותה במסיונרית... אחח פשוט תענוג! הכוס שלה היה רטוב והחיכוך היה מושלם! לאחר מכן עברנו לדוגי ובעודי טוחן אותה נמרצות בדוגי ג'ינה הציעה לקרוא לפול מקרטני שיצטרף אלינו לחגיגה. לא התלהבתי מהרעיון... וזה בלשון המעטה, אבל ג'ינה התלהבה גם התלהבה...

"אני אמצוץ לו בזמן שאתה מזיין אותי בדוגי ואז אתם תתחלפו! ככה עושים בסרטים כחולים, זה רעיון מצויין נכון?" אמרה ג'ינה השרלילה וחיפשה את הנייד שלה על מנת להרים אליו טלפון...

למזלי היא לא מצאה אותו והמשכתי לזיין אותה במרץ לבד...

"כן כן פול מקרטני ככה אני אוהבת את זה..." גנחה לפתע ג'ינה

"ג'ון לנון!!!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה בעודי מגביר את קצב הפמפום...

"אוייי זה הכל הוודקה הזאת... הוווווו כן אנחנו עכשיו בסרט כחול!" צעקה ג'ינה בעקבות הזיון הנמרץ. לאחר כמה דקות של זיון ביקשתי מג'ינה לגמור לה בפה והיא הסכימה בתמורה לבקבוק וודקה... זה משהו הג'ינה הזאתי רק על וודקה היא חושבת כל הזמן!

היא הסתובבה לכייוני והתחלתי לזיין את פיה בפעם המי יודע כמה... להגברת האפקט של האורגזמה החלטתי לדחוף לעצמי אצבע בתחת ושאלתי את ג'ינה אם היא לא מתנגדת... איזה ג'נטלמן אני הא?

"בטח תשים אצבע בתחת! אתה יכול לשים אפילו שתי אצבעות בתחת!" אמרה ג'ינה וחזרה למצוץ. כך עשיתי ולאחר כמה דקות התפוצצתי בפיה באורגזמה מדהימה ובכמות זרע מרשימה מאוד! ביקשתי שתפתח פה רחב ואכן פיה היה מלא בנוזל לבן ואיכותי מבית היוצר של ג'ון לנון! איזה חיוך היה על פניה אהה כפרה עליה איזה חמודה.

"פששש איזה כמויות אתה מייצר!" אמרה ג'ינה בעודה יורקת את ילדיי הלנונים הקטנים שלי...

"אז איפה הבקבוק וודקה שלי?" דרשה ג'ינה לדעת ועיניה נפתחו לרווחה. נתתי לה את הבקבוק ולפני שנפרדנו ג'ינה הציעה לי בעד 10 ש"ח שאני אצפה איך היא מוצצת למישהו...

כזאת שרמוטה רעבה לכסף זה משהו חשבתי לעצמי... דחיתי את הרעיון שלה ונפרדנו לשלום בעודה אומרת לי שהיא מחכה בקרוב לפגוש אותי שוב.

ממש זונה רק לאסרטיביים שביננו כי אם אתה לא כזה פשוט תשאר עם הזין ביד...

חוויה מטורפת שכזאת עברתי עם ג'ינה ג'יימסון הפצצה הזאתי, עכשיו אני בדרך לאישתי היקרה...

מקווה שהיא לא תחשוד בשום דבר... אני ממש לא רוצה להרגיש את הפטיש האימתני שלה...

סוף

נחנו קצת וצחקנו לנו בכיף תוך כדי מסג' הדדי...

פריט הלבוש היחיד שעדיין היה על שרון היו הגרביונים שלה, ולמה אני מספר את זה? תקראו בהמשך...

יוקו אונו זנזונת מטורפת במיטה

אני: ג'ון לנון

שרון: יוקו אונו (אישתו של ג'ון לנון)

חזרתי הביתה לאחר בילוי לילי מטיש שהיה לי עם ג'ינה ג'יימסון המדהימה (קצת מטורללת אבל נסלח לה על זה ) ונשכבתי על המיטה... לא שמתי לב ליוקו אונו אישתי שהייתה במיטה כי הייתי ממש עייף. בעודי מנסה להרדם הרגשתי את ישבנה של... המממ כן הייתה זאת אישתי היקרה שהתיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לחנוק אותי!

"טוב שחזרת הביתה... אני חיכיתי לך... איפה נעלמת?" שאלה יוקו בחשדנות.

"אהה נו אני קפצתי לפול לביקור היו לנו כמה סידורים... את יודעת" אמרתי לה בעודי מלקק את הכוס והטוסיק שלה.

"היית אצל פול? אז למה יש ברכב כל מיני בדלי סיגריות וסיגריה אחת שמכובה על המושב היוקרתי מעור?" שאלה יוקו בעוד יותר חשדנות...

"נו מה את רוצה ממני עכשיו? הסעתי כמה חברים הביתה... מה את מתעסקת עכשיו בכל השטויות האלה? בואי נענג זה את זה" אמרתי לה וחזרתי ללקק לה מאחורה

"באוטו שלך יש ריח של זונת רחוב!" אמרה יוקו בכעס.

"מה פתאום זונת רחוב? זאת אישתו של פול שהייתה ברכב!" אמרתי לה בלחץ

"לא!!! יש באוטו ריח של זונת רחוב! אתה בוגד בי עם זונות רחוב? אתה לא מתבייש?" אמרה יוקו בכעס והתחילה לחנוק לי ת'צורה עם ישבנה.

"את בעצמך זונה! מה את רוצה ממני?" צעקתי לה תוך כדי שאני מתפקע מצחוק וסותר לה על הטוסיק.

"מי זונה? הא?" צעקה יוקו כשהיא רוצה לוודא ששמעה אותי טוב.

"את זונה" צעקתי לה שוב

"עכשיו אתה הזונה שלי ואני ארכב לך על הפנים הבנת? זונה שלי... אני דיברתי איתך יפה אבל אתה לא מבין!" אמרה יוקו והגבירה את הלחץ עם ישבנה כך שהלשון שלי נכנסה עמוק לכוס שלה...

"אני לבשתי לכבודך גרביונים חדשים! אבל לא מגיע לך!" אמרה יוקו והתחילה להוריד את הגרביונים שלה...

"ככה אתה מתנהג? חוזר הביתה מאוחר בלילה אחרי זיון עם זונת רחוב? אני עכשיו אקשור לך ת'ידיים עם הגרביונים למיטה! קדימה אל תתנגד תרד למטה! תרד למטה אמרתי לך! (שכבתי גבוה במיטה והידיים שלי לא היו קרובות למקום שאליו ניתן היה לקשור אותן)" צעקה עלי אישתי ונתנה לי סטירה ...

"איזה ג'ון לנון לא ממושמע אתה! אני אקשור אותך עכשיו עם הגרביונים ואתה תשב פה כמו ילד טוב! הבנת?" צעקה יוקו ואחרי שקשרה את ידיי למיטה התיישבה על פניי עם ישבנה והייתי חסר עונים לחלוטין (שרון ממש הפתיעה אותי בקטע הזה, היה לי פרצוף ממש המום... לרגע חשבתי שהיא הולכת להכניס לי את הגרביונים לפה משום מה... איי שרון איזו שובבה את )

"את לא יכולה לעשות לי את זה! כלבה שכמוך!" צעקתי לה וניסיתי להתחמק מישבנה הנוחת עלי ללא רחמים.

"מה חשבת שאני אשב ואחכה לך עם הגרביונים החדשים שלי ואעבור בשתיקה על ההתנהגות שלך?! הביצים שלך אצלי עכשיו ביד! (תפסה לי את הביצים ) כדי לך להפסיק להתחצף!" צעקה יוקו וצחקקה בממזריות.

היא מצצה לי קצת מה שהקל עלי קצת את התחושה המלחיצה שהייתי שרוי בה (לא באמת ) ואז היא דרשה לשמוע את כל הסיפור על הזונה...

"זאת הייתה ג'ינה ג'יימסון פגשתי אותה ממש במקרה... את יודעת לא שלטתי ביצרים שלי..." סיפרתי לה.

"למה אתה צריך את הכוכבת פורנו הזאת? הסקס שלנו לא מספיק טוב בשבילך?" שאלה יוקו בסקרנות.

"לאאאאא! את לא יודעת למצוץ!" אמרתי לה בעודי מתחמק מהטוסיק המאיים שלה.

"אני לא יודעת למצוץ? אני מוצצת הכי טוב בעולם!" צעקה יוקו והתחילה להדגים לי את כישורים האוראליים שלה...

"חיכיתי לך בבית עם הגרביונים היפים שקניתי, רציתי לפתות אותך ולעשות איתך סקס סוער לאור נרות... ואתה עיצבנת אותי! לא מפספס הזדמנות לעשות את זה עם זונת רחוב כאשר בבית מחכה לך אישתך שמוצצת הכי טוב בעולם!" אמרה יוקו כלא מאמינה.

"בסה"כ חיפשתי קצת גיוון מה קרה?" אמרתי לה מתוך יאוש.

"גיוון צריך כשהאישה לא יפה ולא יודעת למצוץ! אבל אני יפה, מוצצת מדהים ויש לנו סקס חלומי!" אמרה יוקו והמשיכה למצוץ.

"אז מה אתה נהנה להיות קשור שם? אתה אוהב את כל השטויות האלה הא? אתה בטח ברקיע השביעי עכשיו!" אמרה יוקו והתחלתי להתפקע מצחוק (לא יכולתי להחזיק מעמד פשוט קומדיה מה שהלך שם )

"אהה מה אתה צוחק שם? אתה צוחק על המציצה שלי?" אמרה יוקו והמשיכה למצוץ.

זיינתי קצת את פיה מלמטה והאמת ממש אהבתי את המציצה שלה באמת מוצצת חבל"ז כנראה שכחתי כבר איזו מציצה איכותית יש לאישתי היקרה.

יוקו עלתה עלי לרכיבה הפוכה והתחילה לרכב עלי בעודי עדיין קשור למיטה, למרות המצב הלא נוח הצלחתי לזיין אותה היטב מלמטה ובדרך סיפרתי לה לבקשתה את כל מה שעשיתי עם ג'ינה ג'יימסון... (אין צורך לחזור על זה ) ולהפתעתי גיליתי שזה ממש מחרמן את אישתי

"אוווווהההה ג'ון אני אוהבת אותך ככה כשאתה מלוכלך... זה מחרמן אותי!" אמרה יוקו והחליטה לשחרר אותי מהגרביונים.

"קדימה ג'ון בוא תזיין אותי בדוגי! אני אהיה הזונת רחוב שלך!" צעקה יוקו והסתובבה עם הטוסיק לכיווני וחדרתי לתוכה תוך כדי שאני מעביר לק על ישבנה המחרמן...

"נכון שאני הזונת רחוב שלך?" שאלה יוקו.

"כן את הזונת רחוב שלי!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה

"כן קדימה אני אוהבת אותך ככה פראי במיטה" צעקה יוקו בהתלהבות.

"מי אני?" שאלה יוקו.

"את זונת רחוב!" צעקתי לה.

"הוווו כן תמשיך אני אוהבת את זה!!!" צעקה יוקו.

"פעם הבאה אני אבוא איתך ואראה מהצד איך אתה מזיין את הזונת רחוב הזאת!" אמרה יוקו

"כן ג'ון קדימה אני אוהבת את הזיון המלוכלך הזה!" צעקה יוקו בשמחה.

"ממש נכנסת לזה הא?" אמרתי והמשכתי לזיין אותה במרץ.

לאחר כמה דקות של זיון...

"אתה רוצה גם לי לגמור בפה?" שאלה יוקו בשובבות...

"בטח בואי! רק תסתובבי עם הטוסיק לכיוון המראה שאני אוכל לצפות בפלא השמיני שלך!" אמרתי לה בעודי קורץ לה ומכניס את זייני לתוך פיה החמים...

היא מצצה לי במשך כמה דקות במציצה מדהימה עד שהתפוצצתי לה בפה באורגזמה אדירה (שוב) נשקתי לה על הלחי בעודי אומר לה עד כמה אני אוהב אותה וכמה היא מדהימה... אפילו הבטחתי לה שמהרגע הזה אני גמרתי עם זונות רחוב...

"כן בטח אני ממש מאמינה לזה" היא אומרת לי ומצחקקת לעצמה

העיקר שסוף טוב הכל טוב...

סוף

אין ספק שבמפגש הזה עם שרון הרגשתי כמו בסרט פורנו... מציצות וזיונים כמעט ללא הפסקה במשך שעה שלמה... הזענו כהוגן ונהננו חבל על הזמן!

איי שרונוש איך אהבתי את הקשירה למיטה (עם גרביונים! גדול! ) הפתעת אותי שוב...

הזין שלי כבר מתגעגע לפיך החמים והמתוק ולכוס הקטן והרטוב שלך...

נתראה שוב בקרוב נימפומנית שובבה שלי

Lavelle

76

פורסם במקור ב - 30/05/2010

עוד מפגש עם שרונוש השובבה והנימפומנית... אם הייתי צריך לנחש מיליון פעם מה שרון זוממת הפעם לא הייתי מגיע לתשובה לעולם, מאיפה היא ממציאה את הרעיונות האלה אין לי מושג.

לאחר כל ההכנות התחלנו במשחק השבועי שלנו, עד כמה שהסיפור הזה ישמע הזוי זה משהו שבהחלט יכול לקרות במציאות במיוחד כשמדובר באיש הזה.

כוס של פנינה רוזנבלום משיג כל מטרה !!!

איך דייגו מראדונה, יד האלוהים ונבחרת ארגנטינה נפלו ברשתה...

אני: דייגו מראדונה

שרון: פנינה רוזנבלום

דייגו מראדונה האיש והאגדה היה משחק אחד מזכייה בגביע העולם. מולו תתמודד נבחרת ברזיל החזקה והכ"כ שנואה עליו. יום לפני המשחק נערכה מסיבת עיתונאים בהשתתפותו של מראדונה. מראדונה שידוע "באהבתו" הרבה לתקשורת ולעיתונאים בפרט ישב בחוסר נחת מול המצלמות וכל אותם חלאות שרק מחכות למצוץ את דמו... בשלב מסויים אחרי שעיתונאי אחד שאל שאלות שעיצבנו את מראדונה יותר מהרגיל (שרון הייתה בתפקיד העיתונאי ) הוא פתח את פיו שוב:

"נמאסתם עלי כבר! תמצצו לי!!! תמשיכו למצוץ לי!!! אני את שלי אמרתי!" צעק מראדונה ועזב את מסיבת העיתונאים בעצבים.

מראדונה לא ידע שהברזיליים שכרו סוכנת חשאית ששמה פנינה רוזנבלום. לפנינה הובטחו 10 מיליון דולר אם היא תצליח למנוע ממראדונה להתייצב למשחק הגמר מול ברזיל... היא רשאית להשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותה... בתיק שלה היא אפילו נשאה קוביות שוקולד שבתוכן היא החדירה סמים... כאשר היא ראתה שמראדונה עזב את מסיבת העיתונאים היא נכנסה לפעולה ועקבה אחריו לחדרו.

מראדונה היה בדרכו לחדרו שבמלון כאשר לפתע פנינה שחיכתה לו בפינה תפסה בידו ואמרה שרוצה לשאול אותו כמה שאלות ורוצה לעשות את זה בפרטיות בחדר שלו. פנינה הייתה לבושה בחצאית מיני ירוקה וחולצה שחורה מכופתרת מה שהדגיש את גיזרתה המדהימה כשל דוגמנית צמרת. על פניה היה מרוח חיוך רחב שהדגיש את ההתלהבות שלה מהמפגש עם מראדונה. מראדונה שהיה עדיין עצבני אמר לה שאין לו כוח לעוד שאלות ושמחכה לו משחק חשוב מחר. פנינה לא ויתרה ובעודה אוחזת בידו מפעילה את קסמיה הנשיים ולא משאירה למראדונה בררה...

"אני רק רוצה לשאול אותך כמה שאלות בפרטיות בחדר שלך... בבקשה!" אמרה פנינה ועל פניה הופיעה הבעה תמימה מלווה בחיוך שובב...

"בסדר, אבל זה רק בגלל שיש לי חולשה לנשים יפות" אמר מראדונה וסוף כל סוף הופיע חיוך על פניו.

הוא פתח את דלת חדרו והזמין את פנינה להכנס. הם התיישבו על הספה צמודים זה לזה ונראה שמראדונה היה ממש מבסוט מכל הסיטואציה. לידם על השידה היה בקבוק יין אדום ושתי כוסות. פנינה הציעה למראדונה לשתות קצת מהיין והוא נענה לה בשמחה. הוא מזג את היין לשניהם ופנינה התחילה בראיון שלה תוך כדי שהם יושבים על הספה הנוחה ולוגמים בהנאה מהיין המשובח.

"אני שמעתי שהבקעת פעם שער מאוד מפורסם זה נכון?" שאלה פנינה ולגמה מכוס היין.

"היו לי הרבה שערים מפורסמים... האם את מתכוונת לשער ההוא נגד אנגליה?" שאל מראדונה והביט בפנינה בעודו מתפעל מיופיה המדהים אף יותר משהוא מתפעל מטעמו של היין המשובח אותו שתה.

"כן אני מדברת על השער עם יד האלוהים!" אמרה פנינה והתחילה ללטף את ידו של מראדונה בשקיקה.

הם המשיכו לדבר בכיף על כדורגל ועל כל מה שמסביב, ומראדונה הרגיש שהיה זה הרבה מעבר לראיון רגיל, וחיוך המשיך להתנוסס על פניו. פנינה המשיכה להשקות את מראדונה ביין וכל פעם שהיין היה נגמר בכוס שלו מיד הייתה מוזגת לו עוד.

פנינה הציגה את עצמה למראדונה כעיתונאית מעיתון טיים והוא כמובן אכל את הבלוף כמו גדול ולא היה לו שום מושג שפנינה רק רוצה להשכיב אותו (תרתי משמע ) על המיטה ליממה או שתיים. פנינה שמה לב שהיין לא עושה את האפקט לו היא יחלה והוציאה את קוביות השוקולד שהכינה מראש ושבתוכן היא החדירה סמים קלים (לא באמת, היה זה השוקלוד הידוע של שרון עם האגוזים למי שמכיר ). היא הציעה למראדונה את קוביות השוקולד והוא לא יכל לסרב להצאה נדיבה שכזאת מפנינה החייכנית והמפתה. מראדונה אכל את קוביית השוקולד בשקיקה ולפני שסיים אותה פנינה כבר הציעה לו עוד אחת, גם לה מראדונה לא סירב והכניס אותה לפיו מתענג על טעמה המתוק והמשובח...

"עוד יין?" שאלה פנינה והעבירה לו את הכוס שלו מוזגת לו עוד קצת יין (הפעם שרון עשתה שהיא מוזגת בכאילו... הייתי צריך עוד לנהוג אח"כ אז לא היה מתאים שהייתי שותה יותר מידי) והוא לא סירב ושתה בשמחה.

"אז מה פנינה... בעד מי את מחר במשחק?" שאל מראדונה בסקרנות.

"כמובן בעדכם, אני אבוא עם דגל ארגנטינה ואנופף איתו במשחק!" אמרה פנינה בהתלהבות

"מצויין!" אמר מראדונה בחיוך...

"עוד שוקולד?" שאלה פנינה... ולפני שמראדונה החליט היא אחזה בקוביית השוקולד והאכילה אותו מידה.

מראדונה ציין שמרגיש קצת מוזר אבל עדיין היה עירני מספיק ותפקד כרגיל. פנינה הבינה שהשתיה והסמים שהיו בשוקולד לא ממש משפיעים על מראדונה, הוא כבר רגיל לסמים חשבה פנינה... זה לא ילך אני חייבת לעבור לתוכנית ב'! אמרה לעצמה פנינה והתחילה לפעול.

"אני רוצה להרגיש את יד האלוהים שלך בחזה שלי!" הפצירה פנינה בהתלהבות, תפסה את ידו והכניסה אותה לתוך חולצתה ומתחת לחזיה. מראדונה התחיל ללוש את שדיה הרכים עם ידו העדינה (ענידה לבנתיים ) וזה עורר את חושיו ואת חרמנותו...

"אני רוצה להרגיש אותה גם פה!" אמרה פנינה בעודה פותחת את רגליה ומצמידה את ידו בין רגליה על תחתוניה ומראדונה התחיל ללטף את הכוס שלה מבעד לתחתונים.

"יד האלוהים גורמת לי להיות רטובה!" צעקה פנינה...

מראדונה פילס את דרכו לתוך התחתונים של פנינה והפעם הוא ליטף את הכוס החשוף שלה בדגש על הדגדגן מה שהוציא ממנה כמה גניחות מרשימות ביותר.

"טוב אני חושבת שנמשיך בראיון אח"כ..." אמרה פנינה ושלחה את ידה אל מפסעתו. מראדונה כבר פתח במרץ את כפתורי חולצתה של פנינה והיא עשתה את אותו הדבר לכפתורי מכנסיו.

"יש פה משהו מעניין!" אמרה פנינה בהתלהבות כשלבסוף ידה הגיעה למה שחיפשה ותפסה אותו בשקיקה.

מראדונה פשט את חולצתה ובעקבותיה גם את חזייתה ותפס את שדיה בהנאה. פנינה החליטה לשחק עם מראדונה "והענישה" אותו בשובבות על כך שלא שמע עליה מעולם. בזמן שמראדונה ישב מאחוריה היא תפסה אותו עם החזיה שלה בצווארו וקירבה אותו אליה כך שפניו נצמדו אל פניה וסנטרו היה מונח על כתפה והוא התענג על ריחה המשכר ובחש את שדיה הרכים. פנינה לא החזיקה את עצמה והציעה למראדונה קרם פנים שהיה לה בתיק (איזו פנינה חייבת לדחוף לכל אחד את הקרמים שלה ) מראדונה לא כ"כ התלהב מהקרם אבל התלהב גם התלהב מפטמותיה של פנינה ומיד התחיל ללקק ולמצוץ אותן בשקיקה בזמן שפנינה אוחזת ומלטפת את זיינו הארגנטינאי שעמד כבר זקוף בשיא תפארתו... פנינה נעמדה וביקשה שיעזור לה עם החצאית... מראדונה הוריד ממנה את החצאית ומרוב שהיה קצת מטושטש מהיין והשוקולד שכח לפתוח את החגורה שהחזיקה את החצאית... פנינה צחקקה בשובבות אבל מראדונה התאשת והצליח במשימה. הוא הביט על הטוסיק המהמם של פנינה שאת שני פלחיו חצה תחתון חוטיני שחור, הניגודיות של התחתון הכהה עם הגוף הבהיר של פנינה הדגישה מאוד את ישבנה העגלגל והמחרמן.

"איך הטוסיק של פנינה? מוצא חן בעינייך?" שאלה פנינה בשובבות עם חיוך גדול על פניה...

"הוא מדהים!" אמר מראדונה, נשק על פלח ישבנה הימני והעביר את פניו על החריץ בין שני הפלחים. הוא הוריד את תחתון החוטיני ולא האמין למראה עיניו כשראה את הטוסיק החשוף במלוא תפארתו מול פניו. הוא ליטף אותו בחרמנות ואז הושיב את פנינה על הספה על ארבע. הוא פתח את פלחי ישבנה וכשראה את שני חוריה מיד צלל עם לשונו אל ישבנה וליקק אותו במרץ מה שהפתיע את פנינה שהתחילה לצחקק ולזוז קדימה ואחורה...

"מה בדיוק אתה עושה שם?" שואלת פנינה וממשיכה לצחקק.

"לא יודע... מצאתי פה משהו טעים!" אמר מראדונה בחרמנות והמשיך לענג את פנינה עם לשונו השובבה.

"אתה יודע אני אבוא מחר למשחק עם הדגל של ארגנטינה עלי ואני אהיה בעירום מלא!" אמרה פנינה בהתלהבות.

"ואאווווו את רצינית?" שאל מראדונה בהלם...

"כן! זה מגרה אותך שאני אהיה רק עם הדגל על גופי?" שאלה פנינה וקרצה למראדונה

"מאווווודדדד!" אמר מראדונה וקם על רגליו.

הוא עשה שני צעדים אל פניה של פנינה שהייתה עדיין ישובה על ארבע באותה פוזה מחרמנת והכניס את זיינו הזקוף אל פיה של פנינה שהיה בדיוק בגובה המתאים. פיה של פנינה קיבל את זיינו של מראדונה בקבלת פנים חגיגית (רק היה חסר הדגל של ארגנטינה ) והיא התחילה לפנק את מראדונה במציצה מרשימה ביותר! מראדונה שם לב שפנינה מתמחה היטב בטכניקת מציצת גרון עמוק ולא האמין שכל זיינו נעלם שוב ושוב בפיה של פנינה היפה... הוא אחז בשערה, הצמיד את ידיו אל ראשה ובתנועות איטיות הלביש את פיה על זיינו בקצב המתאים לו והביט עליה מלמעלה איך היא מברישה את שרביטו שוב ושוב להנאתו הרבה... הוא הבחין גם במראה המחרמן של הטוסיק שלה ואת חריץ ישבנה שביצבץ לו לפניו. הוא סטר קלות על ישבנה התכופפף לכיוונו ואחז בו בחרמנות כשמידי פעם הוא מעביר אצבעות על הכוס ועל חריץ ישבנה... כל אותו זמן פנינה המשיכה למצוץ בלהט את זיינו בקצב המתאים. תוך זמן קצר היא גם עברה לפינוקי ביצים ומצצה כל ביצה בהברשות ומשחקי לשון שגרמו למראדונה להרגיש בדיוק כמו שהרגיש כשהניף את הגביע העולמי ב 86! אופוריה שלא ניתנת לתיאור!

לאחר כמה דקות של מציצה מדהימה של פנינה הם עברו למיטה הגדולה והמרווחת.היא נשכבה על הגב והניחה את ראשה על הכרית... מראדונה טעם שוב מפטמותיה הזקורות וירד לאט לאט אל בין רגליה אל עבר הכוס שלה... הוא ליקק את הכוס לכל אורכו כמה פעמים טועם את הצוף מהמעורה הקסומה והתחיל ללקק במרץ עם לשונו במקומות הנכונים. תוך זמן קצר רגליה של פנינה זזו מצד לצד, ירכיה שידרו רעידות קלות... הבטן התחתונה עלתה וירדה במקצבים משתנים, פניה שינו הבעה בזמן ששפתיה זזו בחושניות ונשימתה הלכה וגברה והיא התחילה להתנשף... עברו כמה דקות והיא פתחה את עיניה לרווחה כשחיוך גדול מרוח על פניה וניצוצות יוצאות מעיניה...

"ואאאוווו אתה ממש מומחה לנשים הא?" שאלה פנינה את מראדונה ולא הספיקה לקבל ממנו תשובה כאשר זה כבר הצמיד את ברכיה אל בטנה והתחיל לענג אותה ברימינג מרשים ביותר מלקק במרץ את פתח ישבנה. פנינה לא ציפתה לזה אבל נהנתה מאוד מההפתעה הזאת וצחקקה בשובבות כאשר לשונו של מראדונה ליקקה במרץ את הפרח היפה והטעים שלה. לאחר זמן קצר מראדונה נעמד ופנינה התיישבה על ברכיה. הוא אחז בראשה קירב אותה אל זיינו והתחיל לזיין את פיה להנאתו הרבה.

לאחר כשתי דקות הוא נשכב על גבו ופנינה לא התאפקה ומלמלה לעצמה דבר מה שלא הייתה צריכה לפלוט...

"הוא צריך להיות מסטול לגמרי... והוא עוד מקפץ פה על המיטה!" מלמלה פנינה בקול בעודה מתיישבת על מראדונה...

"מה? לא ממש הבנתי מה אמרת..." תהה לעצמו מראודנה.

"אהה שום דבר!" אמרה פנינה והתחילה לקפץ על מראדונה כאשר שני שדיה מקפצים מול פניו...

"אז מה אתה סוס פרא ארגנטינאי? דיאו דיאו!!!" צעקה פנינה בהתלהבות וקיפצה על מראדונה. הוא לא נשאר חייב הרים את ברכיו גבוה באוויר וזיין אותה חזק מלמטה...

"כן ככה! אני ארשום עליך דברים טובים בעיתון אם תזיין אותי כמו שצריך!" צעקה פנינה בשמחה מעודדת את מראדונה לזיין במרץ... מתי הוא כבר יפסיק לקפץ? שאלה את עצמה פנינה ולא הבינה מאיפה יש לו עדיין אנרגיה אחרי היין והשוקולד עם הסמים...

הם עברו למסיונרית ומראדונה הנמרץ (עדיין ) הרים את רגליה למעלה לצדדים והתחיל לטחון אותה במרץ כך שאפילו המיטה כבר התחילה לרעוד ולהשמיע קולות...

"קוביות בבטן?!" אמרה פנינה בהתלהבות (יפה שאת שמה לב שרון )

לאחר כשתי דקות הם כבר הזדיינו בדוגי קטלני...

"כן כן דפוק אותי חזק!!!" צעקה פנינה והחזירה לו בקונטרות מרשימות ביותר.

מראדונה דפק אותה חזק בכוס הרטוב שלה והוסיף סטירות על ישבנה החצוף!

"אוווו מה זה? זאת יד האלוהים?!" שאלה פנינה בפליאה.

"בדיוק!" אמר מראדונה וסטר שוב שוב על ישבנה תוך כדי דוגי נמרץ שהתנהל ב 200 קמ"ש

"אווווו כן אני רוצה שוב להרגיש את יד האלוהים!" צעקה פנינה ומראדונה לא נשאר חייב וביצע בה את זממו לשמחתה הרבה והמיטה שוב רעדה.

לאחר כמה דקות כששניהם כבר סחוטים מזיעה (משהו לא יאמן הזענו כהוגן! שרון השעינה את ידיה על המיטה ודחפה את עצמה עלי לקונטרות מטורפות והזדיינו בפרעות שכמעט הקונדום נשרף. אני חייב לציין שסקס פרוע עם שרון זאת משימה ממש לא קלה... למרות שאני מצליח לעמוד בקצב שלה הבחורה פשוט לא יודעת שובע! ניגבתי קצת את הזיעה מהמצח ובלי לשים לב זזתי קצת אחורה, שרון הגיבה במיידי: "אתה בורח!" היא צועקת לי ומושכת אותי בחזרה עמוק לתוך הכוס שלה. יש לה כוס מאוד רעב... נימפומנית כבר אמרתי? )

מראדונה גמר לתוך הכוס של פנינה השמחה ובעודו מנסה להסדיר את נשימתו נשכב על הגב ועצם את עיניו כי היה תשוש לגמרי... פנינה התכופפה אליו מנסה לבדוק את מצבו...

"נרדמת?!" לחשה פנינה בהתלהבות...

"חלומות פז!" צעקה פנינה ונשקה למראדונה על הלחי...

"הרווחתי 10 מיליון דולר!!!" צעקה פנינה בשמחה שיפשפה את שתי ידיה ורצה מהחדר כשהיא צוחקת מאושר. מראדונה נשאר לשכב על המיטה כשהוא ישן את שנת החורף שלו... גמור לגמרי.

מה יעלה בגורל נבחרתו? כל התשובות בפרק הבא...

סוף

אחרי מנוחה קלה למסג' הדדי, דיבורים וכל מיני עיניינים המשכנו במשחק... הפעם שרון הביאה מים חמים ובקול מסתורי אמרה לי שמחכה לי הפתעה. לא היה לי מושג על מה היא מדברת ואחרי שהתבוננתי מסביב ולא מצאתי שום רמז להפתעה שמחכה לי הייתי סקרן ברמות קשות! שרון המשיכה לצחקק בממזריות וחייכה אלי כל הזמן.

מעריצות כדורגל ארגנטינאיות הן בחורות קשוחות

אני: דייגו מראדונה

שרון: מעריצה של ארגנטינה

מראדונה שכב על מיטתו שבחדרו ועדיין לא התאושש מהפגישה עם פנינה רוזנבלום כשלפתע התעורר כי התקשה לנשום משום מה... כשפקח את עיניו מראדונה להפתעתו הרבה מצא ישבן סקסי בטירוף שקיפץ על פניו במרץ וחנק לו ת'צורה!

"תתבייש לך! אני מעריצה מושבעת של ארגנטינה וככה אתה דפקת אותנו?! איזה מין כדורגלן אתה הא? זבל אחד זה מה שאתה! למה לא התייצבת למשחק? בגללך הפסדנו!" צעקה המעריצה והמשיכה לחנוק את מראדונה עם ישבנה במרץ...

היא לגמה מכוס המים החמים והתחילה למצוץ לו במרץ עם פיה החם מה שגרם למראדונה לקפץ קלות ממגע הפה החם של המעריצה עם זיינו הארגנטינאי.

"נו אתה רוצה להגיד משהו להגנתך?" שואלת המעריצה ומרימה קלות את ישבנה.

"לא!" אומר מראדונה נחרצות

"בגללך הפסדנו! היית צריך להוביל אותנו לניצחון על ברזיל ועכשיו תראה מה קרה!" צעקה המעריצה בעצבים!

"זאת לא אשמתי! זאת פנינה רוזנבלום אשמה בהכל!" צעק מראדונה מבעד לטוסיק של המעריצה.

"זאת כן אשמתך ועכשיו אני אראה לך מה זה!!!" צעקה המעריצה והתרוממה עם גופה כשהיא עדיין מכסה את פניו של מראדונה עם ישבנה. היא התחילה לעשות משהו עם ידיה ולמראדונה לא היה שום מושג מה היא זוממת שם.

(בשלב הזה התחלתי להעביר בראש את האופציות, מה שרון זוממת שם שאלתי את עצמי? הייתי בטוח כמעט ב 100 אחוז ששרון אוחזת בידיה קונדום כי היא התחילה למתוח משהו ולעשות גם משהו עם פיה. המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היא: שרון תלביש את הקונדום על האצבע או אפילו על 2 ותדחוף לי אותן בתחת! אבל בשביל זה יש כפפה חשבתי לעצמי... אז זה לא זה... כל הזמן הזה ניסיתי להציץ במה שהיא עושה שם אבל שרון סגרה לי כל פתח הצצה היטב בכך שכיסתה את פניי עם ישבנה בכל פעם שניסיתי לזוז הצידה )

"יד אלוהים אתה אומר הא? יד אלוהים?! תביא את הידיים! אני אקשור לך אותן עכשיו מנוול!" צועקת המעריצה בממזריות, תופסת את שתי ידיו של מראדונה וקושרת אותן עם קונדום שהיה מתוח בידיה כמו חבל

"תגידי השתגעת לגמרי? מה את עושה?" שאל אותה מראדונה בהלם (הייתי ממש מופתע אבל נהנתי מכל רגע )

"כן השתגעתי לגמרי עכשיו אני אקשור אותך ואתה תבכה יא מנוול אחד! בגללך הפסדנו!" צעקה המעריצה והתפקעה מצחוק (שנינו צחקנו כהוגן ולשרון לקח קצת זמן לקשור לי את הידיים כי הקונדום היה קצת חלקלק ושמנוני)

"קדימה תרים ת'ידיים למעלה! אני עכשיו אחנך את יד האלוהים שלך!" צעקה המעריצה וחזרה לרכב על פניו של מראדונה כשבדרך היא לוגמת מהמים החמים וממשיכה למצוץ לו.

"כן כן תבכה שם יא נקבה אחד! אתה רוצה סוף כל סוף לספר לי למה לא התייצבת למשחק?" שאלה המעריצה והתחילה למצוץ את שני הביצים שלו במרץ אחרי שלגמה שוב מהמים החמים... מראדונה הרגיש שהביצים שלו ממש מתבשלות בפיה ונשמתו נעתקה לכמה שניות והוא גנח מהנאה...

"זאת הייתה פנינה רוזנבלום הכל בגללה! היא הוסיפה לי משהו בתוך היין או בשוקולד... ואחרי סקס פרוע איתה נפלתי שפוך על המיטה ומאז אני לא זוכר כלום..." אמר מראדונה בבלבול.

"אהה ועכשיו שהתיישבתי עלייך החלטת להתעורר?! אתה יודע איזה יום היום?!!! המשחק היה שלשום!" צעקה המעריצה בעצבים וחזרה למצוץ.

"מה באמת? ומה הייתה התוצאה?" שאל מראדונה בחשש...

"הפסדנו 3:0 !!! " צעקה המעריצה בעצבים אחרי שהוציאה את הזין מפיה ומיד החזירה אותו בחזרה.

"אוייי ואבוי מה אני אגיד לתקשורת עכשיו???" מלמל מראדונה בבלבול.

"היית צריך לחשוב על זה לפני זה! עכשיו תשכב שם מתחת לטוסיק שלי ותבכה יא נקבה! היית צריך לחשוב מה אתה עושה! יום לפני המשחק שותה יין... מזיין... ככה מתנהג מאמן נבחרת ארגנטינה?!" צעקה המעריצה, מתגרה בו וממשיכה למצוץ לו ולזיין את פניו עם ישבנה מה שגרם ללשונו להכנס עמוק לתוך הכוס שלה ולאף שלו להיצמד לחור ישבנה שוב ושוב... מראדונה דווקא התחיל להנות מזה אבל כעס על כך שקשרה את יד האלוהים שלו עם איזה קונדום מזויין!

"לכי מפה כלבה שכמוך! את לא יכולה לעשות לי את זה!" צעק מראדונה וניסה להניף את המעריצה מפניו אבל זאתי נצמדה אליו חזק וצחקקה בממזריות בזמן שהזין היה בפיה והיא הצמידה את ישבנה שוב ושוב אל פניו לא נותנת לו שום אפשרות להתחמק.

"אני אאניש אותך בשם כל המעריצים! הבנת?" אמרה המעריצה והמשיכה בעונש החינוכי למראדונה.

"אוקיייייייייייייי עכשיו אני אזדיין עם הזין שלך ואנצל אותך מינית!" אמרה המעריצה בשימחה והתיישבה על זיינו של מראדונה עם ישבנה מופנה לכיוונו.

"עכשיו תספק אותי מינית! חסר לך שלא!!! הפסדנו במשחק בגללך! לפחות אני אשיג איזושהי תועלת ממך! נו קדימה! (סוטרת לי על הרגל) נהיית סוס זקן לאחרונה!" צעקה לו המעריצה, מתגרה בו עוד ועוד...

מראדונה נכנס להילוך חמישי והתחיל לזיין את המעריצה החוצפנית במרץ... מרוב עצבים על כך שקשרה את ידיו עם קונדום הוא סטר על ישבנה כהוגן עם יד האלוהים שלו... ובכל סטירה היא צעקה ומיד פרצה בצחוק מתגלגל, המשיכה להקניט אותו ולהזכיר לו שידיו קשורות עם קונדום. (קטע חזק ביותר! אני קשור בידיים עם קונדום סוטר לשרון על הישבן המקפץ שלה והיא מתפקעת מצחוק מלווה בצעקות על כל סטירה שנוחתת לה על הטוסיק ) לאחר כמה דקות היא הרגישה מסופקת והתיישבה לידו כשהיא נותנת לו אולטימטום...

"אני אשחרר אותך רק אם תגמור לי בפה ואני אשים לך את השפיך בפה!" אמרה המעריצה מצחקקת לעצמה. מראדונה חשב קצת על מה שהרגע אמרה ולא היה בטוח מה לענות לה...

"אתה רוצה להשתחרר או לא?" שאלה המעריצה והתחילה לשחק עם הקונדום שקשר את ידיו של מראדונה, מושכת את הגומי ועוזבת אותו שוב ושוב מה שגרם לקונדום להצליף על ידו של מראדונה ולשחרר צליל: פליק! פליק! פליק!

"בסדר אני מסכים... כלבה!" אמר מראדונה בעצבים.

"אההה כלבה! אתה קורא לי כלבה? אני לא אשחרר אותך!" אמרה המעריצה והמשיכה לשחק בקונדום על ידיו של מראדונה... פליק! פליק! פליק! ....

מראדונה שהבין שעשה טעות התרומם והתחיל ללקק ולמצוץ את פטמתה של המעריצה

"כן כן יופי קדימה תתחנף אלי!" אמרה המעריצה כשהיא עדיין נהנית מהצליל היפה שהשמיע הקונדום אחרי כל מתיחה ושיחרור.

"בסדר אני אשחרר אותך... רק אל תשכח מה הבטחת! זה יהיה העונש שלך על ההפסד!" אמרה המעריצה בשמחה והתיישבה על ארבע מול מראדונה והתחילה למצוץ לו במציצה מדהימה מה שהרגיע אותו וגרם לו לשכוח לרגע מכל הבלגאן שהתרחש זה הרגע.

אחרי כמה דקות שבהן מראדונה הרגיש שהוא כבר ברקיע השביעי הוא התפוצץ לפיה של המעריצה באורגזמה שגרמה לו לגנוח מהנאה והיא לקחה הכל לתוך פיה עד הטיפה האחרונה. היא פתחה פה גדול והראתה לו את הנוזל הרב שהיה בפיה... היא גרגרה אותו בגרונה ואז אמרה לו בפה מלא:

"פה גדול שרמוטה!" (זה היה קצת מצחיק אבל הבנתי את זה היטב )

מראדונה פתח פה גדול והמעריצה קירבה את פיה אל פיו והעבירה את כל הנוזלים אליו.

"קדימה תבלע את זה!!! תבלע! או שאני אקשור אותך שוב!" איימה המעריצה והתפוצצה מצחוק.

מראדונה שרצה לוודא שהמעריצה רצינית בדרישות שלה ניסה לשאול בפנטומימה האם היא באמת מתכוונת לזה? (באמת שלא הייתה לי בעיה לבלוע את זה, סתם שיחקתי את המשחק ) כשהבין שהיא רצינית ולא תוותר לו הוא בלע את הכל והמעריצה צעקה לו:

"קדימה תראה לי! תפתח פה גדול!"

מראדונה פתח את פיו והראה שהוא ריק לשמחתה של המעריצה השובבה שהמשיכה לצחוק צחוק ערמומי ומראדונה רק חייך אליה במבוכה...

כאלה הם חייו של מאמן ארגנטינה... כל יום הרפתקה חדשה, נשאר רק לחכות שהסיפור הזה יתפרסם בתקשורת... בקלות שם בכיס הקטן כל פרשיה שבה מראדונה היה מעורב עד היום.

סוף

כמה צחקנו בכל המפגש הזה פשוט לא יאמן!

הרעיונות לא מפסיקים לזרום ואנחנו כבר מתכננים את המשחק של השבוע הבא...

פה אני מסיים את הדיווח ושולח נשיקה חמה לטוסיק השובב שלך שרון. נהנתי מאוד!

Lavelle

77
חברה תרגיעו ... מצדי ש Lavelle
יכתוב כמה שהוא רוצה בפוסט הזה שלו
אבל זה נראה לא נורמלי לעלות כל יום 10 סיפורים מהעבר הרחוק
מה הוא מנסה להשיג כאן ??? הוא כמו רובוט
הוא אפילו לא עונה ...הוא על אוטומט
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

78
פורסם במקור ב - 05/06/2010

שוב כהרגלי גם השבוע פקדתי את ביתה של שרון בשעת ערב מוקדמת. איך ששרון פתחה לי את הדלת כשעל פניה החיוך המקסים שלה מיד שמתי לב לחצאית הפרחונית שאותה לבשה. לא ראיתי את החצאית הזאת בעבר לכן התלהבתי ממנה יותר מהרגיל. שרון חשבה שלא שמתי לב כי לא אמרתי כלום על החצאית בהתחלה, אבל לאחר כדקה החמאתי לה על חצאית הפרחים שקישטה את גופה והדגישה את ישבנה העגלגל והמהמם. התארגנו ויצאנו לדרך לעוד משחק תפקידים משעשע.

איך נוצר סרט: "אינסטינקט בסיסי" - כשמייקל דאגלס האגדי פגש את...

שרון סטון לערב סוער בוילה! מרגש, מסעיר, ומטריף את

החושים!!!

אני: מייקל דאגלס

שרון: שרון סטון

ואוווו איזה מתח! הצילומים היו כבר ממש בפתח אבל עדיין לא מצאנו את השחקנית הראשית לסרט. לאחר שאני והבמאי שוחחנו בארבע עיניים הוא העביר לי את השרביט ואמר לי לבחור את השחקנית הראשית שתשחק לצידי בסרט. מכיוון שהסרט מלא בסצנות עירום וסקס סוער מצאתי לנכון לבחור בעצמי את זאת שתשחק לצידי ואיתה תהיה לי כימיה מינית הכי טובה.

הייתי ממש עסוק בימים האחרונים... עסוק בלשגל את כל שחקניות הוליווד אחת אחרי השניה. ההתלהבות מצילומי הסרט הייתה כה גדולה שאפילו מנחות טלויזיה נפלו בחיקי וניסו את מזלן איתי במיטה. הכל היה טוב ויפה והייתי יכול להמשיך ככה לנצח עד שהגיע אותו יום שלוילה שלי הגיעה שרון סטון... אחחח שרון אוווו שרון כמה יפה היית באותו ערב! חיוכך המקסים המיס אותי... מגע ידיך צימרר את גופי... ישבנך הכניס את הז...

טוב נסחפתי, בואו ואספר לכם מה קרה באותו ערב כשפגשתי את שרון סטון המקסימה.

שרון הגיעה לוילה המפוארת שלי בשעת ערב מוקדמת כשהיא לבושה בחצאית לבנה פרחונית אביבית כזאת וגופיה שחורה מדליקה. לחצתי את ידה ונשקנו זה לזה על הלחי. התיישבנו על הספה המרווחת לשיחת היכרות קצרה.

"אני שחקנית ממש טובה!" אמרה שרון בהתלהבות אחרי ששאלתי אותה למה לדעתה היא צריכה לשחק בסרט.

"יש לי גם נתונים גופניים מאוד טובים!" המשיכה שרון וחשפה פטמה ורודה מתוך הגופיה.

מהר מאוד בלי לבזבז זמן מיותר הכנסתי את פטמתה לתוך הפה שלי ומצצתי אותה בהנאה מרגיש איך היא מזדקרת ממגע פי ולשוני.

"את יודעת שצריכה להיות לנו כימיה ממש טובה כדי שנשחק ביחד..." הדגשתי לה והמשכתי לפנק גם את פטמתה השניה...

"אני חושבת שכבר יש לנו כימיה מאוד טובה!" אמרה שרון ועטפה את ראשי בגופיה שלה וכך מצאתי את עצמי "לכוד" בחזה שלה כשאני מתחת לגופיה שלה, מלקק ומוצץ את שדיה היפים הרכים והטעימים. אח"כ היא הורידה את הגופיה והמשכתי להתענג על שדיה ולמזמז אותה בכל חלקי גופה.

"אז מה? אפשר להודיע לבמאי שאנחנו מתאימים?" שאלה שרון בשובבות...

"אני חושב שאנחנו צריכים לבדוק עוד כמה דברים..." עניתי לה בביטחון והחמאתי לה על החצאית הפרחונית שלבשה.

היא הבינה את הראש שלי ונעמדה כך שהטוסיק המדליק שלה מופנה לכיווני. יהיה מיותר לציין עד כמה ישבנה חירמן לי ת'צורה אבל בכל זאת אציין זאת כי ישבן כזה לא ראיתי מעולם!

"אני מרשה לך להציץ מתחת לחצאית שלי" אמרה שרון ונענעה את ישבנה מצד לצד מבינה שמצאתי את מה שחפצתי בו כל חיי...

החלקתי את ידיי מתחת לחצאית והרגשתי את פלחי ישבנה הרכים... טוסיק צעיר ורענן כזה מזמן לא ליטפתי...

"אני מקווה שיספקו לי בגדים סקסיים לסרט" אמרה שרון...

"כמובן! גם הבגדים שיש לך עכשיו מאוד סקסיים!" אמרתי לה בהתלהבות וטפחתי לה על הטוסיק. פתחתי את רוכסן החצאית ומולי ביצבצו להם תחתוני חוטיני לבנים חצי שקופים שפשוט חירפנו אותי! החצאית של שרון נפלה על הרצפה והטוסיק שלה זכה לעשרות נשיקות חמות משפתיי...

"קראתי בתסריט שיהיו הרבה צילומים של הטוסיק, עבדתי עליו טוב בחדר כושר כפי שאתה רואה..." אמרה שוב שרון והזיזה את ישבנה החשוף (שרק חוטיני לבן סקסי חצה אותו) מצד לצד. נעמדתי מולה והצמדתי את מפסעתי אל ישבנה.

"למה אתה עדיין עם המכנסיים?" שאלה שרון והתחילה לפתוח את החגורה ואחריה פתחה את כפתורי המכנס והוציאה משם משהו מעניין לדבריה...

"אני רואה שאתה מספק את הסחורה!" אמרה שרון ותפסה את זייני הזקוף, אני התענגתי על שדיה הרכים וליטפתי אותה בישבנה הרך כמשי... הסנפתי את ריח הבושם המשכר שנדף מצווארה ונישקתי אותו קלות בהנאה גדולה בזמן שאני מכניס את ידי לתוך החוטיני ומלטף את הכוס המגולח והרטוב שלה. הכנסתי את זייני מתחת לחוטיני שלה וכשהוא כלוא שם חיככתי אותו בהנאה על ישבנה ושנינו הבטנו במראה הגדולה שמולינו. עצרתי את עצמי אחרי זמן מה כי אם הייתי ממשיך ככה עוד כמה שניות הייתי ממלא את ישבנה בנוזל לבן וחם וחבל כי לזין שלי עוד הייתה הרבה עבודה. הורדתי את החוטיני מישבנה ושרון ביקשה שאעשה לה משהו מעניין.

"אם אתה רוצה שאני אופיע לצידך בסרט אתה צריך לשכנע אותי בביצועים שלך!" אמרה שרון וצחקקה בערמומיות. ואני חשבתי שאני זה שבוחן אותה... ערמומית שכזאת שרון סטון!

היא נשענה על הספה והבליטה את ישבנה. ירדתי על ברכיי ואחרי מספר נשיקות וליקוקים על הטוסיק המהמם שלה פתחתי את שני פלחי ישבנה והענקתי לה רימינג מושקע ביותר!

"כן אני אוהבת את זה! אבל תמשיך לשכנע אני עוד שוקלת..." אמרה שרון ושוב צחקקה בשובבות. אחרי כמה זמן עברתי לעמידה התכופפתי אל ישבנה והמשכתי לענג אותה ברימינג הפוך (אני מלקק לה את הטוסיק מלמעלה למטה במקום מלמטה למעלה) כששנינו בעמידה...

"תסתכלי איזה מדהים הטוסיק שלך נראה במראה!" אמרתי לה והיא מיד הציצה בישבנה שהשתקף במראה הגדולה ואהבה את מה שראתה.

"תגיד זה השחקן הראשי בסרט?" שאלה שרון ותפסה בשובבות את הזין הזקוף שלי בהנאה בזמן שחפרתי עם לשוני בישבנה.

"כן יש לו תפקיד מאוד גדול בסרט!" אמרתי לה והתחלתי שוב להתחכך איתו על גופה החלק.

"מה דעתך לשאול את דעתו, מה הוא חושב על השתתפותי בסרט?" שאלה אותי שרון ממשיכה להעביר את ידה לכל אורכו של הזין שוב ושוב...

"ואיך נעשה את זה?" שאלתי אותה בעודי קורץ לה.

"אל תדאג אני תכף אשוחח איתו בארבע עיניים ואשאל אותו מה הוא חושב על ההשתתפות שלי בסרט..." אמרה שרון והתיישבה על הספה כך שהזין היה בדיוק מול פניה היפות.

היא התחילה להעניק מציצת גרון עמוק מרשימה לזין שלי ונראה שזייני ופיה של שרון מצאו להם שפה משותפת. אחזתי בשערה ובראשה, דחפתי אותו קלות אלי והתבוננתי במראה איך הזין שלי נעלם כולו ומגיח... נעלם... ושוב מגיח מפיה של שרון החמודה, מראה מחרמן מאין כמותו.

אחרי כמה הברשות לאורך הזין המבסוט היא עברה לפנק את הביצים שהרגישו קצת מוזנחות אבל במהרה מצאו את עצמן בפיה החם של שרון, כאשר כל אחת מהן בתורה מקבלת ממנה מציצה מושקעת ומשחקי לשון שפשוט חירפנו אותי!

"הבנתי שיש הרבה מועמדות לסרט ואתה בוחן אחת אחת נכון?" אמרה שרון אחרי שהוציאה את הזין מפיה והמשיכה לענג אותו בידיה העדינות...

"כן אני בוחן את כולן בתקווה למצוא את האחת שאיתה יש לי את הכימיה הכי טובה!" השבתי לה וליטפתי את שערה ואז עברתי לשדיה הרכים...

"אני מקווה שאני אזכה בתפקיד הנחשק!" אמרה שרון בשמחה והמשיכה לפנק את זייני במציצה משגעת!

עברנו במהרה למיטה ושרון התיישבה על ארבע הבליטה את ישבנה ודרשה עוד שיכנועים, כשהיא מחייכת אלי בשובבות ומזיזה את הטוסיק שלה מצד לצד. התחלתי שוב לענג אותה ברימינג מושקע והיא אמרה שמגיע לי אוסקר בכל מה שקשור לקטגוריית השיכנועים...

זיהיתי ששרון סטון היא לא כמו כל המועמדות שהייתי איתן עד עכשיו לכן החלטתי לזרום איתה לפוזה נועזת במיוחד...

"בואי תקפצי עלי!" אמרתי לה ופתחתי את זרועותיי בזמן שעמדתי על הרצפה והיא עמדה על המיטה. שרון עשתה את עצמה קופצת אבל בלמה את עצמה לפני שיהיה מאוחר מידי והזין שלי יהפוך לאקורדיון. היא התקרבה אלי כרכה את ידיה סביב צווארי ואת רגליה סביב מותניי ובעודי מחזיק אותה בישבן הלבשתי את הכוס שלה על הזין שלי והתחלנו להזדיין בעמידה. לאחר כדקה של זיון בפוזה הזאת התחלתי להזיע כהוגן (פוזה לא קלה בכלל) ועכשיו היה זה התור של שרון לבחור בפוזה מעניינת במיוחד. היא נשכבה על גבה הרימה את רגליה למעלה כך שברכיה היו במרחק סנטימטרים מפניה... נשכבתי מעליה במה שאפשר לקרוא מסיונרית הפוכה כך שישבני היה מול פניה והתחלתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה כאשר חוץ מחור ישבנה ומהזין שנכנס ויוצא מהכוס שלה לא ראיתי כלום. שרון שהתלהבה מאוד מהפוזה התחילה לסטור על ישבני במרץ מה שגרם לי לזיין אותה יותר ויותר מהר...

"אתה ממש כוכב פורנו!" צעקה שרון וסטרה שוב על ישבני עם שתי ידיה מה שמאוד חירמן אותי!

"מה דעתך שעכשיו ננוח קצת ונעבור לדוגי רומנטי?" (דוגי רומנטי זה מושג שאני המצאתי כקונטרה לדוגי פרוע, זיון דוגי בקצב איטי ועדין ) אמרה שרון וצחקקה בשובבות...

המשכנו להזדיין בדוגי בקצב איטי... מה שנותן אפשרות לבחון ברוגע ולפרטי פרטים איך הזין שוחה בכוס הרטוב של שרון אחרי פיסוק טוב של פלחי ישבנה. לאט לאט הקצב הלך וגבר ושרון דרשה זיון פרוע ואמרה שעלי עוד להוכיח שאני פרטנר טוב במיטה אחרת היא תשוחח עם הבמאי בארבע עיניים. ואני עוד פעם שואל את עצמי... איך הגענו למצב שהיא בוחנת אותי! התפקיד שלי בסרט מובטח זאת היא שצריכה להוכיח את עצמה!

שיחררתי סטירות על ישבנה החצוף והגברתי את הקצב. שרון הגבירה את הקונטרות שלה והזיון הפך לזיון פרוע ואגרסיבי. אחרי כמה דקות נזכרתי שיש פוזה אחת שבוודאות תהיה בסרט ועלי לבחון איך אנחנו מבצעים אותה ביחד.

נשכבתי על הגב ושרון עלתה עלי והתחילה לרכב עלי מה שמיד הפך לזיון פרוע וזיינתי אותה כהוגן מלמטה... ניסיתי להכניס לפה את פטמותיה שביצבצו להם מול פניי. שרון התחמקה ממני בשובבות והצליחה לחרפן אותי כהוגן עד שתפסתי אותה, קירבתי אותה אלי ומצצתי בעונג את פטמותיה... עובר מאחת לשניה ואז תופס בשני הציצים שלה ומורח אותם על פניי מוציא קולות של חתול מיוחם! אחחח היא חירמנה אותי השרון סטון הזאת!

היא הסתובבה עם ישבנה אלי והמשכנו להזדיין בעודה רוכבת עלי הפוך. אני פותח לרווחה את פלחי ישבנה מקפיץ אותה עלי בקצב מהיר ומתענג על מראה הזין היוצא ונכנס מהכוס הורוד והיפה שהיה כבר רטוב מאוד!

"אתה תצטרך להזיע איתי הרבה בסט הצילומים, לא פחות ממה שאתה מזיע איתי עכשיו! תחשוב על זה טוב כשתבחר אותי לסרט!" אמרה שרון בהתלהבות והמשיכה לקפץ על הזין שלי לשמחתי הרבה.

שוב עברנו לדוגי מהיר ועצבני ואחרי כמה דקות של זיון פרוע גמרתי באורגזמה מדהימה וגנחתי מתענוג כאשר מילאתי את הגומי בנוזל לבן ואיכותי מבית היוצר של מייקל דאגלס השרמנטי.

"טוב אני חושב שמצאתי את האחת שתופיע איתי בסרט!" אמרתי לה בעודי מתנשף ומנגב את הזיעה מהמצח...

"אוווו מצויין אני מאוד שמחה שבחרת בי אתה לא תצטער על כך!" אמרה שרון ואחרי נשיקה על הלחי נפרדנו והבטחנו זה לזו שניפגש בקרוב מאוד בסט הצילומים.

איי איי איי כזאת מזדיינת מדופלמת השרון סטון הזאת, למזלי היה לי העונג לפגוש אותה ויהיה לי עוד יותר עונג להשתתף איתה בסרט "אינסטינקט בסיסי" אני בטוח שזה יהיה שובר קופות!

סוף

אחרי מקלחת מרעננת (בהחלט הייתי זקוק לאחת כזאת ) נשכבנו על המיטה ועינגנו זה את זה במסג' הדדי מפנק. נדמה לי ששרון ממש ידעה איפה ללחוץ לי על הגב ושיחררה לי אותו אחרי המאמץ הרב שהיה נתון בו... הרגשתי כמו חדש ושוב חרמן מהרגיל. הסתובבתי על הגב והתחלנו במערכה השניה... אי אפשר כמובן בלי איזו הפתעה נעימה משרון, שובבה שכמוהה!

מרתה סטיוארט BAD GIRL - בשלנית שכזאת! נחמדה עד שחושפת את שיניה!

אני: מייקל דאגלס

שרון: מרתה סטיוארט

כנראה שנירדמתי כי הייתי מותש מיום הצילומים הארוך של הסרט "אינסטינקט בסיסי". הצילומים ממש לא קלים ועכשיו אני מבין למה התכוונה שרון סטון כאשר אמרה שהזין שלי הוא הכוכב הראשי בסרט. כשפקחתי את עיניי את פניי כיסה ישבן סקסי מאוד והייתה זאת דווקא קבלת פנים מאוד נחמדה ולא ידעתי למה זכיתי לעונג הזה? בזמן שליקקתי בהנאה את הכוס הורוד ואת חור הישבן הקטן שהיה מולי, מהעבר השני הגברת התחילה למצוץ את זייני. הרגשתי שהלחץ על פניי הולך וגובר ובלת בררה לשוני נכנסה עמוק לתוך הכוס של? פאק מי זאת הייתה? שאלתי את עצמי והתחלתי לחפש אויר לנשימה...

"מייקל אתה לא מתעניין במה שקורה פה?" שאלה הגברת החביבה שחנקה לי ת'צורה!

"לא ממש..." גימגמתי דרך הכוס שלה.

"מרתה סטיוארט מאוד כועסת עליך! אתה יודע מי אני? אני מרתה סטיוארט! זה אומר לך משהו? אתה זוכר מי אני?! אני הבחורה שבאה אליך לעשות מבחן לסרט "אינסטינקט בסיסי"! יש לי אפילו תוכנית בישולים בטלויזיה... מצלצל לך מוכר השם מרתה סטיוארט?" שאלה מרתה והרימה קצת את ישבנה

"כן שמעתי עליך" עניתי לה והמשכתי להתענג על הכוס הטעים שלה.

"אז זהו אני שמעתי שיצא הסרט ומי שמשחקת שם זאת שרון סטון!" אמרה מרתה בעצבים כלא מאמינה...

"נו מצויין ומה הבעיה בזה?" שאלתי אותה ועברתי להתענג על ישבנה המהמם.

"אהההה אני אראה לך עכשיו מה הבעיה יא חתיכת מנוול!!! אחרי שזיינת אותי והבטחת לי שאני אשחק לצידך בסרט אתה בוחר בה?!" צעקה מרתה בזעם.

"מה פתאום לא הבטחתי לך כלום!" צעקתי לה בחוצפה ומיד היא סתמה את הפה שלי עם הכוס שלה.

"הבטחת לי!!! אמרת לי שאני מזדיינת ממש טוב ואני מתאימה לסרט! מנוול אחד! אתה תלמד בדרך הקשה שלא מרמים את מרתה סטיוארט! באתי לפה כדי לנקום בך! אתה לא תתחמק ממני עם איזו הבטחה עלובה!" צעקה מרתה סטיוארט ונגסה לי בביצים!

"אהה מה זה היה? אייי מה את עושה תזהרי שם! מה זה?!" צעקתי לה כשהרגשתי את שיניה על הביצים שלי...

"זה ביס בביצים!!!" אמרה מרתה בשמחה וצחקה בממזריות בעודה ממשיכה לתת ביסים בשתי הביצים שלי אחת אחרי השניה. (הרגשה ממש נעימה, אותי זה מאוד חירמן )

"ואאאווו... המממ... אני מקווה שאת יודעת מה את עושה! את יודעת מה את עושה נכון?" שאלתי אותה בדאגה...

"לא כל כך..." אמרה מרתה והמשיכה במפגן הביסים לשתי הביצים המסכנות שלי...

"אהה תפסיקי עם זה! זה לא יגמר טוב!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה!

"אל תגיד לי מה לעשות! אני השפית פה! ועכשיו אני אבשל את הביצים שלך בפה שלי כמה שאני ארצה!" אמרה מרתה והתחילה למצוץ את שתי הביצים שלי אחת אחרי השניה, ליקקה את הזין לכל אורכו והמשיכה במציצה מדהימה ונמרצת. הזין שלי כבר היה קשה כמו אבן והתקבל בברכה בפיה של מרתה על אף שהייתה עצבנית. הבת זונה הייתה חרמנית ושאבה את הזין שלי בחרמנות גדולה ואני התענגתי על שני חוריה הטעימים.

"אז מה מנוול! למה לא התקבלתי לסרט הזה הא? סתם זיינת אותי וזהו? מה אתה חושב שככה זה ילך? ממש לא!" צעקה מרתה ואחרי שרכבה לי על הפנים עם ישבנה, ליקקה את הזין שלי כאילו היה חטיף מתוק ושוב נתנה ביסים נמרצים לשני הביצים שלי והודיעה שעכשיו היא תראה לי מי הבוס פה!

היא התיישבה על זייני לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ להנאתה.

"אני חושבת שאני יותר כוסית משרון סטון וחוץ מזה יש לי ביצועים של כוכבת פורנו" אמרה מרתה בשמחה. התחלתי להקפיץ אותה בכל הכוח על הזין שלי מה שגרם לה להתעופף באויר ולנחות על הזין שלי במהירות מסחררת! ובאותו זמן גם סטרתי על ישבנה במרץ, מראה לה מי הבוס פה באמת!

"אווווההה אתה מתפרע שם?! ירדת מהפסים לגמרי!!!" צעקה מרתה וצחקה ללא הפסקה.

"איך כיף לך שם?" שאלתי אותה והתרוממתי לחבק אותה בזרועותיי...

"אתה מטורף על כל הראש! אבל איך לא קיבלת אותי לסרט? יא חתיכת מנייק! למה לא קיבלת אותי לסרט? אני רוצה שנעשה סרט ביחד!" אמרה מרתה בהתלהבות בעודה ממשיכה לתת לי קונטרות מלמעלה...

"נעשה סרט אחר אני מבטיח לך!" אמרתי לה והתענגתי על מראה ישבנה שעלה וירד על הזין שלי.

"כןןןן אנחנו נעשה סרט ביחד! אתה תהיה השחקן הראשי ואני אהיה השחקנית הראשית!" אמרה מרתה סטיוארט בשמחה.

"תגיד מייקל אתה רוצה אולי איזו מציצה טובה?" שאל לפתע מרתה.

"אבל את מבטיחה לא לתת לי ביסים?" שאלתי אותה בחשש...

"לא מה פתאום אני אעשה לך מציצה חבל"ז!!!" אמרה מרתה והסתובבה עם פניה לכיווני בעודה מסתכלת עלי ועל פניה מופיע חיוך ממזרי.

אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה וזיון פיה של מרתה בדוגי מול המראה התפוצצתי לתוך פיה בכמות נכבדה של זרע והיא לקחה את הכל לפיה החמים כמו גדולה! אבל לפתע משום מקום היא אמרה לי בפה מלא:

"פה גדול! הביצים שלך אצלי ביד!!! תפתח ת'פה!!!" צעקה מרתה ותפסה לי חזק בביצים מה שלא הותיר לי בררה לעשות כדרישתה ולפתוח פה גדול. היא קירבה את פיה אל פי והעבירה את כל הנוזל החם לפה שלי (חתיכת כמות הייתה שם ).

"נו נו לבלוע!!! לבלוע! תבלע את זה! אני עכשיו אתן לך ביס בביצים! תבלע את זה עכשיו!" צעקה מרתה והתפוצצה מצחוק... בלעתי את זה כמו גדול והמשכתי להביט בה במבוכה...

"בלעת?! יופי! זאת הנקמה שלי על זה שלא לקחת אותי לסרט! מנוול!" צעקה מרתה וסטרה על ישבני משאירה חותם אחרון כתגובה למעשה הרע שעשיתי.

O O רק שכל המועמדות שזיינתי אותן לא יתחילו לבוא אלי עכשיו

אבל הסרט נחל הצלחה גדולה בקולנוע! מי שעדיין לא ראה מוזמן לראות את הביצועים שלי ושל שרון סטון. תבלו!

סוף

עוד מפגש מדהים הגיע לקיצו ושרונוש שוב עלתה מעבר לכל הציפיות שלי!

היה לנו סקס מטורף הפעם ונהנתי מאוד מחברתה של שרון הנימפומנית! (כן אני לא מפסיק לקרוא לך ככה )

אני רוצה להביע את דעתי כתגובה לכל אלה שכותבים על זה שהסקס עם שרון מכאני בגלל שהיא לא מתנשקת (זאת הפעם הראשונה שאני כותב משהו בנושא). תנסו להתמקד בעשיית הסקס עצמו ובהנאה ממנו ופחות לחשוב על זה ששרון לא מתנשקת. שרון זורמת בצורה מדהימה בסקס ונהנית ממנו... ככל שתתנו יותר כך תקבלו יותר ואת זה אני אומר באופן הכי אובייקטיבי, אחרי היכרות ארוכה עם שרון אני יודע על מה אני מדבר. לא כולם יסכימו איתי אבל אני ניסיתי להעביר את מה שאני הרגשתי וחוויתי עם שרון עד היום.

וכן תהנו גם מהמציצה שלה! הרי שרון היא מוצצת מדופלמת!

נתראה בקרוב שרונוש... אני שולח נשיקה חמה לצווארך המשכר!

Lavelle

79

פורסם במקור ב - 13/06/2010

שלום חברים אני בטוח שהתגעגעתם אלי אני שמח בזאת לחנוך את הדף ה-5 בדיווח חדש

שבוע אחד עבר וגוון עורה של שרון הפך למוקה, כנראה הייתה הרבה בים ממש הפתיעה אותי.

בעקבות המונדיאל, אהבתה של שרון לבחורים חתיכים, וממש במקרה כשברשותי היה את כל הציוד הנדרש יצאנו לדרך לעוד משחק תפקידים משעשע במיוחד...

כריסטיאנו רונאלדו...

מבקיע לקים קרדשיאן את הזין שלו...

בזיון אנאלי חזק לישבן!

אני: כריסטיאנו רונאלדו

שרון: קים קרדשיאן

המקום: מגרש האימונים של מנצ'סטר יונייטד.

זמן: שעות הצהריים, לפני כשנתיים...

כריסטיאנו רונאלדו וקים קרדשיאן ניהלו רומן בסתר. למרות שהצהובונים יצאו בידיעות נרעשות על הקשר של שני הסלבס האלה הם הכחישו על כך בכל הזדמנות.

בשעות הצהריים באחד בימי השבוע כריסטיאנו רונאלדו כידרר, הקפיץ ולהטט בכדור לבדו על הדשא האימונים של מנצ'סטר יונייטד (הסלון של שרון) כששמו ומספר 7 מתנוסס על גב חולצתו האדומה של קבוצתו שהוא לובש (אמיתי לגמרי, הייתי עם חולצה מקורית של רונאלדו)

כל חברי קבוצתו כבר פרשו מזמן לחדרי ההלבשה ורק רונאלדו נשאר לבדו על הדשא ממשיך להתאמן ולתת את האקסטרה.

הייתי כבר גמור מעייפות... רק עוד כמה בעיטות אני חייב לשפר את הבעיטה שלי עוד קצת, אמרתי לעצמי ולקחתי שלושה צעדים אחורה, נועץ את עיניי על הכדור ובוחן את חיבורי השער. כשלפתע הרגשתי משיכה חזקה אחורה...

"שלום לך!" אמר קול נשי מוכר מאחורי גבי ועטף אותי עם מה שנראה כמו צעיף (צעיף אמיתי שקניתי )

"קים! מה את עושה פה? מאיפה באת?" שאלתי את קים קרדשיאן אהובתי שעטפה אותי בצעיף אדום של מנצ'סטר יונייטד.

"אהה חיכיתי לך פה בצד עד שכולם ילכו! בוא נתעסק פה קצת!" אמרה קים בשובבות ושלחה את ידיה לכיוון מפסעתי.

"פה? אבל אם מישהו יבוא ויראה אותנו?" שאלתי את קים בחשש...

"אין פה אף אחד כולם הלכו" המשיכה קים בדבריה בעודה נמרחת עלי בחרמנות.

קים לבשה גופיה שחורה, וג'ינס מהמם בצבע תכלת שהדגיש בצורה מדהימה את ישבנה העגלגל והמחרמן. ידיה הורידו מהר מאוד את המכנסיים הלבנות שלי והיא נדהמה שלא לומר התלהבה לגלות שאני לא לובש תחתונים. היא הסתובבה עם ישבנה לכיווני והדביקה אותו אל זייני. היא תפסה את הצעיף כרכה אותו סביב צווארי וצווארה וקשרה אותי אליה כך שהייתי צמוד אל צווארה שממנו נדף ריח בושם משכר במיוחד. הכנסתי את ידיי מתחת לחולצתה ומיששתי את שתי שדיה הרכים... זייני כבר הגיע לשיא הגובה שלו וקים לא הניחה לו לשניה.

"אולי אני אמצץ לך?" שאלה קים בהתלהבות כשחיוך רחב מרוח על פניה...

"מה פה? השתגעת!?" שאלתי אותה בחשש בעודי מביט מצד לצד.

"כןןןןןן פה! לא היה לנו סקס מאז היום בבוקר!" אמרה קים בתרועה רמה.

פשטתי את חולצתה של קים ונמרחתי על שדיה היפים מוצץ את פטמותיה בשקיקה. קים הסתובבה לכיווני הורידה את הצעיף לכיוון זייני ובקצוות הצעיף עם הבד הרך ליטפה ודגדגה את קצה זייני, מצחקקת לעצמה בשובבות.

לאחר עוד קצת גיפופים ומיזמוזים קים אחזה בזייני והובילה אותי אל עבר הספסל (ספה של שרון) ליד השער... התיישבה עליו והתחילה במציצה עמוקה ומענגת! משהו שבו היא ממש מצטיינת.

פשטתי את חולצתי וזרקתי אותה על הדשא. אחזתי בשערה, תפסתי בראשה של קים המתוקה ודחפתי את ראשה לכיוון זייני מביט איך הוא נעלם לכל אורכו ומגיח מפיה של קים החמודה. קים מצצה גם את שני הביצים שלי ובמיומנות מרשימה הברישה אותן בפיה עם לשונה אחת אחרי השניה! אני אמרתי תודה כי זכיתי למוצצת מדופלמת שכזאת שבחיוך על פניה מצצה בכזאת הנאה.

לאחר כמה דקות קים קמה והסתובבה עם ישבנה לכיווני וביקשה שאוריד את הג'ינס שעטף את חמוקיה. פתחתי את כפתורי הג'ינס והורדתי אותו בחרמנות עד לברכיה. לעיניי נגלה תחתון חוטיני אדום מהמם שהיה בצבע אחיד עם הלק האדום שעיטר את ציפורני ידיה ורגליה היפות והעדינות. טפחתי על הטוסיק היפה שלה ונישקתי את שני פלחי ישבנה...

"נו אז איך הטוסיק שלי יפה?" שאלה קים והזיזה בשובבות את הישבן שלה מצד לצד.

"הטוסיק שלך מדהים!" אמרתי לקים והזזתי לצד את התחתון שחצה את חריץ ישבנה ומיד נגלה לעיניי החור היפה שלה! התענגתי על מראה הגלריה המדהימה שנפרסה לפניי ובמהרה הורדתי את תחתוניה עד לברכיה. פתחתי לרווחה את שני פלחי ישבנה וצללתי עם לשוני לתוך המערה הקסומה. קים צחקקה, התפתלה וזזה קדימה ואחורה עד שיצאה בהצהרה הבאה:

"בא לך לזיין אותי בטוסיק? אני מהבוקר לא רגועה..." אמרה קים בשובבות וליטפה את הזין המבסוט שלי עם כף רגלה.

"כמובן! איזו שאלה?" אמרתי לה בהתלהבות ואחרי עוד מציצה מצויינת כששניינו בעמידה, קים נשענה על קורת השער (הספה) וחדרתי לישבנה המהמם עם זייני שהחליק פנימה בקלות כי הוא כבר עמד חזקקקק והיה קשההההה כמו בטון.

" YEEE BABE FUCK ME HARD !!!" צעקה קים ואיך ששמעתי את זה הגברתי את הקצב וסטרתי על ישבנה החצוף!

אחזתי בשתי שדיה וזיינתי את קים השובבה שהחזירה לי בקונטרות מרשימות ביותר ודרשה זיון עוד יותר חזק, סוטרת לי על הרגל מדגישה את כוונותיה. אחזתי בכתפיה והגברתי את הקצב עוד יותר טוחן אותה בטוסיק הקטן שלה וסוטר שוב ושוב על פלחי ישבנה... (למרות שזה לא היה חלק מהמשחק אין כמו לזיין את שרון ולהביט במראה הגדולה שתלויה על הקיר ממש מולינו... תענוג )

"איתי יש לך אימון יותר מפרך מהאימונים שלך על הדשא! פששש איזה קוביות!" אמרה קים בהתלהבות והעבירה את ידה על הבטן שלי.

לאחר כמה דקות של זיון נמרץ קים שמה לב שמישהו יצא החוצה ושוטט על הדשא.

"אויי ואבויי זה המאמן!!!" צעקתי לקים...

"אהההה אויי ואבויי מה נעשה?" צעקה קים בדאגה...

"אל דאגה!" צעקתי לקים. הוצאתי מהר את זייני מישבנה, הרמתי אותה ונשאתי אותה בזרועותיי לדשא שמאחורי השער הרחק ממקום הסכנה. השכבתי אותה על הדשא (המיטה) והורדתי ממנה את הג'ינס והחוטיני שעדיין היו על ברכיה. סובבתי אותה על ארבע וחדרתי לישבנה לשמחתה של קים החרמנית והשובבה.

"קדימה תזיין אותי חזק!" צעקה קים ומיד הגברתי את הקצב ושיחררתי לה סטירה.

"הוווו כן אני אוהבת את זה ככה!" צעקה קים והתחילה להשתולל עם קונטרות חזקות...

" YEEE BABE FUCK ME HARD !!!" צעקה קים שוב והזיון הפך לפרוע ועצבני (המיטה השמיעה קולות)

"אז איך התחתון האדום שלי אהבת?" שאלה לפתע קים...

"כן אני חולה עליו!" אמרתי לה והרמתי אותו מהדשא שעליו הוא היה שרוע ביחד עם הג'ינס.

"קניתי אותו במיוחד בשבילך!" אמרה קים בשמחה.

"כן הוא ממש יפה!" אמרתי לה והתחלתי להסניף אותו בהנאה...

"אווההה אתה ממש סוטה מין!" צעקה קים וצחקקה...

זרקתי את התחתון על גבה והוא התחיל לטייל לה על הגב לפי קצב הפמפום עד שהגיע לבסוף אל ישבנה, מה שהצחיק מאוד את שנינו.

לאחר עוד כמה דקות של זיון אינטנסיבי גמרתי בשמחה לתוך ישבנה של קים השובבה וגנחתי מהנאה...

"אווו עכשיו אני מרגישה יותר טוב! הייתי צריכה זין איכותי בטוסיק!" אמרה קים בשמחה ושנינו רצנו במהירות אוחזים יד ביד לחדר ההלבשה להתרענן במקלחת (הלכתי עם שרון לעשות מקלחת משותפת) לאחר שהזענו כהוגן... ולמזלינו אף אחד לא הבחין במתרחש.

מקווה שהפפראצי לא הצליחו לתפוס אותנו בזמן הסקס הסוער שלנו ולעשות כמה תמונות...

סוף

לאחר מנוחה ומסג' הדדי (אחחח איזה תענוג זה להעביר ידיים על גופה החלק של שרון ) המשכנו למספר שתיים שזה הכל אילתורים ושם בדר"כ אנחנו מאבדים ת'ראש.

ברברה סטרייסנד...

דורשת זיון חזק ונרגעת רק כשהזרע נוזל לה מהפה!

אני: כריסטיאנו רונאלדו

שרון: ברברה סטרייסנד

ישנתי על מיטתי בוילה המפוארת שלי כשלפתע התעוררתי ולא יכולתי להזיז את ידיי שבצורה מסתורית היו קשורות אל המיטה עם צעיף! והכי גרוע על פניי היה ישבן של מישהי שפשוט חנק לי ת'צורה!

"תתעורר! תתעורר מנוול! חה חה חה (צחוק מרושע!) אני ברברה סטרייסנד העצבנית!" צעקה ברברה וסטרה לי כמה פעמים על לחיי ושוב חזרה לרכב עם ישבנה על פניי...

"שלחתי לך אימייל והזמנתי אותך אלי לארוחת ערב רומנטית! ולא ענית לאימייל שלי! מה אני לא מספיק כוסית בשבילך? אההההה!!!???" צעקה ברברה בעצבים.

"אני לא בקטע של נשים מבוגרות!" צעקתי לה מתחתית ישבנה נלחם להוציא את הלשון מהכוס שלה...

"מה אתה חושב שיש לי גוף פחות יפה מקים? אהההה? אני יודעת שאתה מתקתק אותה!" צעקה ברברה והמשיכה ברכיבה פראית על הפנים שלי.

"מאיפה את יודעת?" מלמלתי לה דרך הכוס...

"יש לי מקורות סמויים! אני לא אגלה לך! מנוול!!!" צעקה ברברה וסטרה שוב על פניי...

"למה הידיים שלי קשורות?" שאלתי את ברברה בעצבים...

"אני קשרתי אותך! ועכשיו אתה נמצא בעונש על זה שהברזת מהדייט איתי!" צעקה ברברה.

"יא חתיכת משוגעת! מה את עושה?" צעקתי לה בצורה לא הכי ברורה מעמקי הכוס שלה...

"שלחתי לך אימייל והזמנתי אותך לבוא אלי לדייט רומנטי בערב! כבר שבוע אני חולמת על זיון טוב עם בחור צעיר וככה אתה מאכזב אותי? עכשיו תשכב שם ואני אהנה מהזין הקשה שלך!" אמרה ברברה בשמחה והתחילה למצוץ בפרעות...

"כשהייתי צעירה הייתי אחלה פרגית ותאמין לי שהמציצה שלי גם עכשיו תשים בכיס הקטן כל מציצה של צעירה!" אמרה ברברה בשמחה והמשיכה למצוץ את הזין שעמד כבר כמו טיל.

"חשבתי שקודם נוכל ארוחת ערב רומנטית לאור נרות ואח"כ נתבודד בחדר השינה שלי ולאור נרות תעשה אותי עד הבוקר! אבל... אני רואה שאתה לא כ"כ רוצה לאכול ארוחת ערב רומנטית... אתה בטח שומר על דיאטה וסופר קלוריות... אז לא נורא אנחנו נזרום ישר לסקס פרוע בלי שום ארוחות! אתה לא רוצה לאכול? לא נורא תוכל לי ת'כוס!!!" אמרה ברברה ולפני שהייתה לי הזדמנות להגיב התיישבה שוב עם ישבנה על פניי והלשון שלי נעלמה עמוק בתוך הכוס שלה...

"אני רוצה את קים!" צעקתי לברברה ממעמקי ישבנה...

"אל תתנגד! המצב שלך גם ככה לא ישתנה בקרוב... איתי אתה מאוד תהנה ואתה מוזמן גם לעשות לי איזו ירידה טובה!" אמרה ברברה וזרמתי איתה כשהתחלתי לענג לה ת'דגדגן...

"יוהוווווווו איזה ברת מזל אני! כריסטיאנו רונאלדו הגבר הכי סקסי בעולם נמצא אצלי במיטה!" צעקה ברברה כשהיא מרימה את ידה כאות שמחה וחוזרת למצוץ במהרה.

"את אוהבת ת'זין שלי הא? כן בדיוק תמצצי, תמצצי ככה כמו שצריך!" אמרתי לה והתענגתי על הכוס שלה...

"אווווו טוב מאוד בייבי! אני אוהבת שאתה משתף איתי פעולה!" אמרה ברברה בשמחה ,סתרה לי על הרגל וחזרה למצוץ בחרמנות מדהימה.

"אוקייייייי!!! עכשיו אנחנו נחגוג קצת! אתה רוצה לחגוג עם דודה ברברה?" שאלה ברברה והלבישה עלי את הגומי.

למרות שלא התלהבתי מכל הסיטואציה הזאת ואני ממש לא בקטע של נשים מבוגרות החלטתי להנות עם ברברה ולהגשים את הפנטזיה שלה להזדיין עם בחור צעיר וחתיך כמוני. בנוסף לכל, זאת תהיה הזדמנות מצויינת להדגים לדודה הזאת את כישורי המיטה שלי, והעובדה שהייתי קשור למיטה ממש לא דגדגה אותי...

"קדימה תראה לי איזה ספורטאי אתה!" צעקה ברברה והתיישבה עלי לרכיבה הפוכה...

"אוווהההה איזה כיף לקים! היא חוגגת כל הלילה עם הזין הזה הא!?" צעקה ברברה משמחה בזמן שהקפצתי אותה לתקרה עם עבודת אגן ורגליים מרשימה.

"אז מה עשיתם עם קים במגרש לפני כמה ימים? אתה יודע אני ראיתי הכל דרך החור בקיר! אני רוצה ממך ביצועים דומים! אז אל תנסה לחרטט אותי אני יודעת למה אתה מסוגל!" צעקה ברברה וסטרה לי על הרגל בחוזקה.

ביקשתי ממנה שתשחרר אותי ואני כבר אראה לה מה זה! ברברה הסכימה ואחרי ששיחררה אותי מהצעיף שקשר את ידיי למיטה הגברתי את קצב ושגלתי אותה חזק מלמטה... ברברה הייתה פשוט בעננים!

"דיו!!! דיו!!!" צעקה ברברה בעודה מניפה ומסובבת את הצעיף בידה שהורמה למעלה רוכבת עלי כאילו הייתי סוס הרבעה. נדלקתי על הישבן המקפץ שלה וסטרתי עליו בהנאה.

"עכשיו אני רוצה למצוץ לך ואל תגיד לי לא!" צעקה ברברה מניפה את הצעיף כאות אזהרה...

"למה מה תעשי לי אם לא?" צעקתי לה והמשכתי לפמפם אותה בכל הכוח.

"אני הבוס פה! אני הבוס הבנת?!" צעקה ברברה והצליפה עם הצעיף על המיטה כמו עם שוט מה שהשמיע קול חבטה חזק. היא כרכה את הצעיף סביבי וקירבה אותי אליה... מה שגרם לי לחבק אותה ולהסניף את ריחה המשכר...

"בסדר ברברה קדימה תעשי מה שאת רוצה!" צעקתי לה בשמחה...

"OK LET'S HAVE A PARTY !!! " צעקה ברברה והתחילה שוב לקפץ עלי ולסובב את הצעיף באוויר.

"אני המעריצה מספר 1 של הקבוצה שלך תראה את הצעיף שלי! יוהוווווו!!!" צעקה ברברה ושוב כרכה את הצעיף סביבי והניפה אותו באוויר בהתלהבות רבה.

לבסוף אחרי כמה דקות של זיון ברברה הסתובבה והתחילה למצוץ לי בפוזת דוגי מרשימה! מה שאיפשר לי למזמז ולשלוח את ידיי לכל חלקי גופה בזמן שאני מתענג על הגלריה האחורית שלה שהשתקפה לה במראה. הנחתי יד אחת על ישבנה ואת היד השניה על ראשה וזיינתי את פיה נמרצות במשך כמה דקות עד שהתפוצצתי בפיה משחרר לה כמות זרע נכבדה. ברברה הרימה את ראשה, פתחה את פיה לרווחה והראתה לי את הנוזל הרב שלאט לאט זלג מפיה על שפתה התחתונה הישר אל המיטה... ונדמה לי שעכשיו ברברה כבר לא הייתה רעבה.

ברברה הציעה לי להשאר אצלה לכל הלילה ולהמשיך איפה שהפסקנו בבוקר... כזאת מילפית חרמנית! ממש כוכבת פורנו!

סוף

איי איזה מפגש מחרמן ומצחיק היה לי עם שרון... פשוט תענוג לזיין אותה בטוסיק הקטן שלה!

שרונוש מאמוש את תזכי לטעום מהזין שלי ממש בקרוב עד אז אתענג על הריח שהשארת לי כמזכרת על צעיף החלומות.

Lavelle

Lavelle2012-09-26 19:17:42

80

פורסם במקור ב - 18/06/2010

יום שלישי 15.06.2010 שעה 21:00
המפגש שלי עם שרון בת"א בקניון עזריאלי - סקס סוער בשירותי נכים!!!

אחרי שקראתי את זה:

[QUOTE=הטוחן]

[QUOTE=fidelbarak]

סיבוב בסופרמרקט

לפני כמה ימים הסתובבתי לי בקניון. נכנסתי לחנות בגדים והנה את מי אני רואה? את שרון !!!

החלפנו כמה מילים (וגם ליטופים), והתחרמנו שנינו....שרון אפילו נתנה לי להרגיש את הרטיבות בסתר.

אמרתי לשרון שאני לא יכול להתאפק, והיא מסרה לי - נפגש בשירותים...

ואכן לאחר כמה דקות מצאתי את עצמי בשירותים הציבוריים כששרון מלטפת את אשכיי ומוצצת את הזין שלי בחדווה - ניכר היה שהיא נהנתה גם היא מהחוויה !

לא התאפקתי ולמרות הצפיפות טעמתי גם אני את טעם הדבש שלה...

מכיוון שכבר הייתי חרמן רצח, פלטתי את מטעני העמוס לפיה - היא הראתה לי את המטען, שזלג מפיה בצורה מפתה !

את הסיבוב השני המדהים אשמור לדיווח הבא.

נ.ב הסיפור כמובן קרא בדירתה - והיה מימוש פנטזיה מדהימה.

שרון - אין עלייך !!!

[/QUOTE]

ענקקקק

פחות או יותר זכיתי לממש את הפנטזיה שלך הלכה למעשה עם שרון בעזריאלי.

אמנם לא פגשתי אותה במקרה בקניון אלא טיילנו יחד בעזריאלי (שם גם ראיתי את ורוניק/ליאל - תלחצו לקרוא)
כפי כתבתי בדיווח המראה של השפתיים המפתות שלה עם גלוס עדין עשה לי חשק בהול לדחוף את הבוס התחתון לגרון עמוק ואיזה מזל היה לי ששרון צמודה אליי ואוחזת בידי מוכנה ומזומנה לדריל של השירותים בעזריאלי ונלהבת לא פחות ממני.

שרון ואני כבר מתורגלים במבוך רק מי שהחליטה לעצבן באותו הרגע הייתה המנקה הרוסיה שעומדת דרך קבע ליד השירותים של הנכים/עמדת החתלת תינוקות.
אגב המנקה הזו מזכירה לפי התמונות את דיאנה מבעל העקידה רק ש DDDD4, חולה כוס, בועל נשים, butller ועוד רבים אחרים לא ירוצו לשם להציק לה לא נראה לי שהיא בעיניין אבל לעולם אי אפשר לדעת.

הפעם המנקה החליטה להיכנס אחרינו .... ושוב , התחמקנו באלגנטיות לקומה מעל ... הכל תפוסס

המשכנו לטייל חרמנים ומיוחמים וקלטנו את דיאנה המנקה המעצבנת מתקרבת לשירותי הקומה השנייה

מה יש לה זאתי ? עוקבת אחרינו ? אנחנו כבר יודעים ומלומדים שהיא צמודה לשירותים בקומה הראשונה ...

אז הרבצנו ספרינט שלא היה מבייש אצן אתלטי לכוון הקומה למטה שהופקרה כנראה ללא שמירה ומה גם שהשירותים בקומה השנייה עדיין היו תפוסים כנראה שלמישהו נתקע שם משהו

עבדכם הנאמן יצא משם עם בת לוויתו שרון החיננית שטעמה שייק פרוטאינים "אורגינל" תוצרת הטוחן לא לפני שסיים שני מיקסים שכאלה.

שרוניטה ... סיבוב הבא על הטוסיק שלך

כמו תמיד, נהניתי !

הטוחן.

[/QUOTE]

ואספתי מרשרשים:

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

רוצה להזמין אותי אלייך לליווי אישי ?

אגיע לפנק אותך בביתךבמלון בת"א בלבד !!!

1500 ש"ח - למפגש של מקסימום שעה הכולל מסאז' מפנק ועד 2 אקטים.

אקט אחד אפשרי אנאלי (תוכל לחדור לטוסיק השובב שלי ) עם קונדום.
אקט שני אוראלי (עם או בלי קונדום לבחירתך) עם אפשרות לגמור בפה (כולל מציצה תאילנדית לאפקט גן עדן ) ו/או סקס רגיל עם קונדום.

[/QUOTE]

ביתךמלון זה מעניין , אבל לדעתי שירותי נכים בקניון עזריאלי ת"א יותר מעניין

האמת שאני כבר כמה שבועות מתכנן להפגש עם שרון בחוץ למפגש סקס. שירותי נכים לא היה ממש בתוכניות שלי (שרון סיפרה לי על חוויות סקס שלה בכל מיני מקומות ציבוריים ובינהם שירותי נכים ותכננתי משהו אחר - אני לא מגלה מה זה... כשזה יקרה יבוא הדיווח על כך ) אבל פתאום נדלקתי על הרעיון של להזדיין בשירותי נכים בקניון עזריאלי ונפגשנו לנו בקניון עזריאלי כדי לבצע את מה שזממנו.

בתחילה לא עלה בדעתי לעשות משחק תפקידים בקניון (גם ככה סקס בשירותי קניון זה מאוד נועז) אבל פתאום שרון באה בהצעה גאונית שהלהיבה אותי מאוד. היא שלחה לי תסריט בדקה ה-90 ואחרי קריאה מהירה יצאתי מהבית לכיוון עזריאלי נרגש וחרמן מתמיד רק מהמחשבה על מה שעומד לקרות.

נפגשנו בקניון עזריאלי...

ליד סופר פארם...

המשחק התחיל מיד איך שנפגשנו...

משימה בלתי אפשרית XXX למבוגרים בלבד

נעים מאוד להכיר, אני טום קרוז

ואני סוכן חשאי שעובד בחברה שגונבת מוצרים מחנויות בקניונים.

גם הפעם נשלחתי ע"י הבוס שלי למשימה קשה ומסוכנת: לגנוב משחת K-Y
ג'ל (משחה לרטיבות וגינאלית ואנאלית) מהסופר פארם.

החברה הזהירה אותי מסוכנת 007 שרון

שתמיד נמצאת בקניון עזריאלי ומנסה לתפוס את הסוכנים שלנו שגונבים מחנויות.

למרות הסיכון הרב החברה שלי ממשיכה לשלוח סוכנים לקניון עזריאלי כי המוצרים שלהם פשוט הכי טובים.

אחרי שגנבתי משחת K-Y ג'ל מהסופר פארם עמדתי לא רחוק מהסופר פארם וחיכיתי לשותף שלי כדי למסור לו את השלל.

(לא גנבתי באמת שום דבר אלא עמדתי וחיכיתי לשרון ליד סופר פארם)

פתאום קלטתי שמתקרבת אלי בחורה יפייפיה לבושה בג'ינס כחול צמוד, חולצת טי צמודה לבנה וסנדליים פתוחות שחושפות כפות רגליים וציפורניים מטופחות עם לק אדום.

(אני עומד לזיין את הכוסית הזאת עכשיו גרררררררר... חשבתי לעצמי )

מיד זיהיתי את סוכנת 007 שרון...
בגלל שאני סוכן ממולח הצלחתי הרבה פעמים להתחמק ממנה והיא לא הצליחה לתפוס אותי גונב.

היא ניגשה אלי ואחרי נשיקה הדדית בלחי ו"מה עניינים" התחלנו לצעוד בקניון (לעבר שירותי הנכים שעוד רגע יהפוך לממלכת הזיונים הפרטית שלנו ) ולשוחח על דא ועל הא.
קיוויתי להתחמק מהסוכנת 007 שרון לשירותים ושם ליצור קשר עם השותף שלי ולמסור לו סוף סוף את הK-Y ג'ל.

(לאחר וידויי מהיר שדיאנה המנקה לא עומדת בדרכנו (חבל רציתי לפגוש אותה ) נכנסנו מהר לאחד התאים (יש שני תאים צמודים) של שירותי הנכים קודם אני ואח"כ שרון).

התא שלנו נראה כך:

שרון מסרה לי את הK-Y ג'ל שהביאה איתה מהבית, יצאה לרגע מהתא וסגרה את הדלת.

אחרי שנכנסתי לתא הרמתי טלפון מהיר לשותף שלי שיבוא לקחת את ה K-Y ג'ל... ובעודי מחכה לשמוע את קולו מעבר לקו... הדלת של השירותים נפתחה... שיט זאת היא! זאת הסוכנת 007 שרון! אויי הג'ל לא מוסתר... (שרון נכנסה אלי לתא שירותים ונעלה את הדלת).

"שלום... מה יש לך ביד?" שאלה שרון והתקדמה אלי בנחישות...

"המממ אין פה שום דבר..." גימגמתי אליה הולך בצעדים קטנים אחורה מסתיר את הג'ל מאחורי גבי.

"לא יש פה משהו... תביא לי לראות! אההה זה מה שסחבת מסופר פארם!" אמרה שרון בעודה לוקחת את ה K-Y ג'ל מידי ובוחנת אותו בקפידה בזמן שחיוך שובב מרוח על פניה.

"טוב תפסת אותי אני מודה באשמה..." אמרתי לה במבוכה.

"זה ישאר אצלי אבל אם תטפל לי יפה בטוסיק עם זה אני אוותר לך ולא אמסור אותך לרשויות" אמרה שרון והעבירה לי את הג'ל על המפסעה בשובבות...

הבטתי בגופה החטוב והרגשתי את הזין שלי נכנס להיכון. חשבתי על ההצעה שלה כמה שניות והסכמתי.

"מצויין! טוב נו לא הייתה לך ממש בררה... הממ אני מקווה שלא הזמנת את השותפה שלך המנקה, כי אם אני רואה אותה אני יורה בה!" אמרה שרון בקול סמכותי מאיים. (טוב שהמנקה לא שמעה אותה )

סגרנו את המכשירי קשר שלנו ( טלפונים ניידים)

התחלנו להתמזמז ולהתפשט במהירות. אחרי שהפשטתי מהסוכנת 007 את החולצה והמכנס נגלו לעיני חזיה ותחתונים מתחרה לבנה.

בזמן שאנחנו מפשיטים אחד את השניה הסוכנת שרון סיפרה לי שכבר הרבה זמן ניסתה לתפוס אותי וסוף סוף הצליחה במשימתה, אפילו גרמתי לה להזיע קצת בזמן שרדפה אחריי.

מצצתי את שדיה ופטמותיה היפות והתענגתי על הריח המשגע שנדף משערה וצווארה...

אחרי שהמכנסיים שלי ושלה הורדו עד הברכיים הסוכנת 007 שרון התיישבה על האסלה (לא לפני שהיא שמה נייר טואלט על מושב האסלה בשביל הגיינה) וקיבלה את הזין שלי עמוק לתוך פיה. אחזתי בשערה וראשה ודחפתי את הראש שלה לכיווני כך שהזין שלי החליק לה עמוק לתוך הגרון. מציצה מצויינת יש לציין... רטובה ומענגת! היא גם לא שכחה למצוץ את הביצים שלי להנאתי הרבה... הנוזל כבר התבשל טוב טוב בפנים!

"תזכירי לי מה שמך?" שאלתי אותה בעודי מביט איך הכלי שלי מעטר את פיה.

"שרון, נעים מאוד! 007 אז אל תתעסק איתי!" אמרה שרון והחזירה את הזין בחזרה לפה בחיוך.

"פששש ממש מסוכנת!" אמרתי וקרצתי לה קלות.

אחרי כמה דקות מענגות מפיה החם של שרון סובבתי אותה ובעודה נשענת על הקיר עם הידיים טרפתי לה ת'טוסיק עם נשיקות ורימינג מושקע שחימם לה את החור שעוד רגע יקבל בשמחה את הזין הקשיח שלי שכבר עמד כמו מגדלור! שרון צחקקה וזזה בשובבות קדימה ואחורה. אחרי כמה חיכוכים של הזין שלי לאורך חריץ ישבנה היא הלבישה לי קונדום, לקחה את ה K-Y ג'ל ושימנה טוב טוב את הכלי שלי ואת הטוסיק שלה בחומר המופלא הזה שאת איכותו לא ניתן להטיל בספק. הזין שלי לקח פיקוד והחליק בקלות לתוך הפתח האחורי הקטן של שרון 007 שקיבלה אותו עד הסוף כמו גדולה. בעודה מכופפת על הקיר אחזתי בשדיה והתחלתי לזיין אותה חזק כשמידי פעם אני מביט במחזה המדהים הזה במראה הגדולה שהייתה בשירותים. שוחחנו קצת על עבודתינו כסוכנים ועל כך שבהרבה מצבים העבודה מאלצת אותנו להתפרק במקומות לא שיגרתיים.

בעודינו מזדיינים במרץ לתא השני שהיה לידינו נכנסו ויצאו אנשים מה שהוסיף לריגוש וחייכנו זה לזה ממשיכים במעשינו באין מפריע. אילו רק היו יודעים מה מתחולל בתא שלידם.

לאחר כ-10 דקות של זיון אנאלי משובח החלטתי שהגיע הזמן למלא את פיה של סוכנת 007 שרון בנוזל חם ואיכותי מבית היוצר של טום קרוז. היא התיישבה שוב על האסלה והכנסתי במהירות את הזין לתוך פיה החם כשאני אחוז חרמנות עד עמקי נשמתי.

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה באגרסיביות מה שגרם לקולות חזקים של מציצה שנשמעו בשירותים.

(מסתבר אח"כ שהיה מישהו בתא השני, אבל אני הייתי כל כך אחוז חרמנות שלא עניין אותי כלום ושכחתי שלפני שניה מישהו נכנס לתא שלידינו ) תוך זמן קצר השפרצתי לפיה את הנוזל החם והיא לקחה הכל לפה בלי להותיר טיפה על הזין ואני הייתי פשוט בעננים! (אורגזמה פשוט מפוצצת! )

סוכנת 007 שרון הודתה לי על הטיפול המסור שהענקתי לטוסיק שלה ויצאה לדרכה בהבטחה שאנחנו עוד ניפגש.

סוף סיבוב ראשון...

התלבשנו ויצאנו החוצה מרוצים מאוד ממה שעוללנו שם...

בעודינו מטיילים בקניון ומדברים להנאתינו על כל מיני דברים, שרון החליטה למצוא את המנקה שלדעתה הייתה בקומה השניה. כאשר הגענו לשירותים שרון החליטה לחכות לי בזמן שאני בודק את השטח... מחפש אחר דיאנה המנקה. גם הפעם המזל לא היה איתנו ולא היה כל זכר למנקה החביבה. להפתעתינו שני התאים היו ריקים ואחרי שכבר נכנסו לאחד מהם ורצינו להמשיך לסיבוב השני שם (בשביל הגיוון) שמנו לב שחסרה מראה על הקיר... וחבל כי המקום היה יותר מאוורר משירותים בקומה ה-1. לאחר שהצצנו גם בתא השני ווידאנו שגם שם אין מראה (מה הקטע של להתקין מראות בקומה ה-1 אבל לא ב-2 ? ) ירדנו בחזרה לשירותיי הקומה ה-1 ונכנסנו שוב לתא שלנו (אותו אחד שהזדיינו בו לפני כמה דקות )...

הפעם שרון לקחה על עצמה את תפקיד המנקה דיאנה, ואיך ששמעתי את זה אמרתי לה נחרצות: "לא את לא תהיי המנקה!", "אני המנקה!" אמרה שרון בצחקוק ויצאה מתא השירותים כדי להתחיל את המשחק מהרגע שאני לבד בשירותים ואז היא נכנסת במפתיע...

כמה חבל שבאותו רגע שאנחנו מדברים עליה, המנקה בכבודה ובעצמה לא הופיעה מולינו אומרת לנו: "מישהו חיפש אותי?!"

היה יכול להיות קטע גדול! אוףףףף למה היא לא הייתה שם כדי להוסיף לאקשן?...

אבל האקשן הגדול עוד לפנינו! סיבוב שני מתחילים...

המנקה רוצה גם זיון!!!

אני: טום קרוז

שרון: המנקה

לאחר שסוכנת 007 שרון עזבה את תא השירותים נשארתי עוד כמה דקות בתא השירותים לבד. ופתאום רגע לפני שבאתי לצאת, לפתע פנימה נכנסה המנקה...

"שלום לך! אני באתי לנקות" אמרה המנקה בעודה נכנסת פנימה ונועלת את הדלת אחריה.

"המממ אני בדיוק באתי לצאת... אני לא אפריע לך..." אמרתי לה ועשיתי תנועה לכיוון הדלת.

"מה עשיתם פה בשירותים? אני ראיתי אותכם נכנסים לפה ביחד אתה והחברה שלך וננעלתם פה לאיזה חצי שעה! אני עוקבת אחרי כל הזוגות שנכנסים לשירותים ומתעסקים ביחד... בא לך שאני אמזמז אותך קצת?" אמרה המנקה וחייכה אלי חיוך מפתה...

"אני מניח שגם את רוצה הא?" שאלתי אותה בתקווה שאני אבלבל אותה ושהתשובה תהיה שלילית...

"בטח! למה לי לא מגיע? אז מה שיש לי קצת בטן ואני לא צעירה... יש לי ניסיון של שנים! אני יודעת הרבה דברים..." אמרה המנקה והתקרבה אלי פותחת לי את החגורה.

"קדימה תכניס לי גם ידיים... עכשיו הגיע הזמן שלי להתעסק עם מישהו ולא רק לצפות מהצד! נו קדימה תיגע בציצי השופע שלי! אני אעשה לך עכשיו מציצה לא פחות טובה מהחברה שלך!" אמרה המנקה והכניסה את ידה לתחתוניי מלטפת את הזין שלי...

לאחר שיחה קצרה המנקה אמרה לי שהיא מתה לעשות איתי סקס בשירותים כי לבעלה אף פעם לא עומד והיא כבר מתפוצצת מחרמנות ורוצה להרגיש זין אמיתי שיעשה את העבודה ויספק אותה מינית.

המנקה שהייתה כבר חרמנית על הזין שלי התיישבה על האסלה והתחילה למצוץ לי בחרמנות... מציצה מצויינת יש למילפית הזאת! אחזתי בראשה ודחפתי אותו לכיווני... ממש אהבה את זה! חרמנית קטנה שכמוהה!

(בזמן המציצה התחילה שוב הטיילת לתא השני ואיזה בחור שנכנס לתא התחיל לזמר איזה שיר באנגלית מה שגרם לשנינו לצחקק בשקט ולהחליף מבטים תוך כדי... אחחח איזה כיף זה לראות את שרון מסתכלת עלי כשחיוך גדול מרוח לה על הפנים והזין שלי עמוק בתוך הפה שלה! הבחור וכל מי שבא אחריו לא ממש הזיזו לנו והמשכנו במעשינו באין מפריע )

לאחר כמה דקות של מציצה המנקה כבר לא יכלה להחזיק יותר ונעמדה כשהיא נשענת על הקיר וחדרתי לכוס שלה שהיה קטן ורטוב...

"כן תזיין אותי בכוס הקטן שלי! בעלי לא נותן לי! אני כבר שבועיים בלי סקס! סוף סוף אני מקבלת זין! כן קדימה תחזיר לבעלי שיקנא!" אמרה בשמחה המנקה והחזירה בקונטרות חזקות.

(בשלב הזה מחוץ לדלת של התא שלנו היו איזה 3 אנשים מרחק מטר מאיתנו ואין להם מושג מה קורה מעבר לדלת. אני כבר לא ראיתי בעיניים וזיינתי במרץ את שרון מה שעשה צלילים חזקים של פימפום ממפגש הבטן שלי עם הטוסיק שלה וגם בגלל שהזין שלי החליק שלא לומר שחה בכוס של שרון שהייתה רטובה מאוד! לרגע גם לא היינו בטוחים שסגרנו את הדלת ודחפנו אותה כדי לבדוק שהיא באמת נעולה, אם לא היא הייתה נפתחת והיינו הופכים לאטרקציה מס' 1 בקניון... אותי לא עניין כלום! ובשום מצב שבעולם לא הייתי מפסיק לזיין את שרון גם אם הדלת הייתה נפתחת לרווחה וכולם היו צופים בנו! ( אוףףף ולמה המנקה האמיתית לא הצטרפה לחגיגה? )

לאחר כמה דקות של זיון המנקה התיישבה על האסלה והתחלתי לזיין את פיה במרץ! (איזה מחרמן זה לראות את שרון יושבת על האסלה כשהג'ינס והתחתונים שלה מורדים עד לבירכיים והיא מוצצת לי ת'זין! ויש לי גם את זוית הצפיה במראה לפניי... פשוט תענוג! אין דברים כאלה! )

לאחר כמה דקות של זיון פה התפוצצתי בפיה במטען גדול והמנקה הייתה מרוצה מאוד! (הייתה לי אורגזמה אפילו יותר חזקה מהראשונה )

סוף

התלבשנו וצחקנו על כל האקשן שהיה לידינו... יצאנו מהתא ביחד בלי לדפוק חשבון לאף אחד וצעדנו לנו בקניון עזריאלי מסופקים ומרוצים!

אחת החוויות המדהימות והמטורפות שיצא לי לחוות!

סקס בשירותי נכים של עזריאלי עם שרון הכוסית והמדהימה! ותוסיפו לזה גם משחק תפקידים תוך כדי... איזה מטורפים אנחנו! למזלי אני ושרון באותו ראש, תמיד אנחנו מכייפים לנו ביחד.

המפגש הבא מחוץ לדירתה של שרון צריך להיות לא פחות מלהיב והוא כבר בתיכנונים. עד אז אני אנסה להפתיע אותכם בדיווחים מדירתה של שרון השובבה והנימפומנית.

לשרון

היה גדול!

Lavelle

Lavelle2011-07-20 01:10:42

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”