נסיעה שניה לתאילנד להשלים חוסרים
72מרחיב 100 לא ממש עוזר וגם במקרים שקראו לי גם אני שילמתי כ500 עבור העזיבה כאשר הסכום שנקבע היה 1000-1500.
לכן אני שואל האם מנסיון יש כאן רעיון או שיטה להעיף בלי לשלם 500 ש"ח שזה בדרך כלל, כולל הפסד כספי ובאסה שלא זיינת באותו הלילה כי כבר מאוחר.
.You so need a Daddy, little girl

75ביג דאדי, לי זה קרה פעם או פעמיים.
פעם ראשונה זה בפעם הראשונה שלי בפאטאייה, בחורה מהביץ' רואד שעמדה שם עם כמה חבר'ה ואחרי שהם התפזרו ניגשתי אליה.
בחדר עשתה בעיות (כבר לא זוכר על מה...) ורציתי שתלך, והיא דרשה את כל מה שסיכמנו, נראה לי באזור ה-1000 בהט.
אמרתי לה שתעוף והיא מקבלת באזור 40-50% וזהו, היא אמרה שהיא תקרא לחברים שלה, אני אמרתי לה שתקרא לכל העולם- והיא הלכה תוך כדי קללות.
לדעתי היה עדיף מבחינתי לתת לה 70% ולא לקחת את הסיכון מול החבר'ה - למרות שלא קרה אח"כ כלום.
פעם שניה, לא בדיוק תקרית, אבל קלטתי שהבחורה באה במקום ללונג טיים למספר אחד וללכת לישון- אז אמרתי לה שאם לא בא לה כדי שתלך כי אני הולך להביא אפריקאית לחדר לשלישייה (ובכלל לא בתור איום), ואז היא רצתה ללכת, וסיכמנו שהיא תקבל עבור שורט טיים + 100 בהט).
שלא תבין- גם אנשים מנוסים שכבר גרים שנים בפאטאייה עוד נופלים מדי פעם,
אבל הכי חשוב- תעשה את הסלקציה לפני, תהיה נחמד, ורק אם יש פידבק חיובי מצד שני תיקח אותה לחדר איתך.
פעם ראשונה זה בפעם הראשונה שלי בפאטאייה, בחורה מהביץ' רואד שעמדה שם עם כמה חבר'ה ואחרי שהם התפזרו ניגשתי אליה.
בחדר עשתה בעיות (כבר לא זוכר על מה...) ורציתי שתלך, והיא דרשה את כל מה שסיכמנו, נראה לי באזור ה-1000 בהט.
אמרתי לה שתעוף והיא מקבלת באזור 40-50% וזהו, היא אמרה שהיא תקרא לחברים שלה, אני אמרתי לה שתקרא לכל העולם- והיא הלכה תוך כדי קללות.
לדעתי היה עדיף מבחינתי לתת לה 70% ולא לקחת את הסיכון מול החבר'ה - למרות שלא קרה אח"כ כלום.
פעם שניה, לא בדיוק תקרית, אבל קלטתי שהבחורה באה במקום ללונג טיים למספר אחד וללכת לישון- אז אמרתי לה שאם לא בא לה כדי שתלך כי אני הולך להביא אפריקאית לחדר לשלישייה (ובכלל לא בתור איום), ואז היא רצתה ללכת, וסיכמנו שהיא תקבל עבור שורט טיים + 100 בהט).
שלא תבין- גם אנשים מנוסים שכבר גרים שנים בפאטאייה עוד נופלים מדי פעם,
אבל הכי חשוב- תעשה את הסלקציה לפני, תהיה נחמד, ורק אם יש פידבק חיובי מצד שני תיקח אותה לחדר איתך.
76גבינט זה טריק ידוע שאחרי מספר 1 הם רוצות לישון ואולי בבוקר עוד מספר
77קודם כל תמיד יש מאוחר מדי...כאשר אתה יוצא מאינסומיה בשעה 4 עם בחורה וזה משתבש, להתחיל לחפש משהו חדש ולבדוק מה טיב הסחורה הופך את כל העניין מאוחר מדי.
אני אסכם ואומר שעדיף לשלם כדי שתלך כדי לא להגיע למצב לא נעים.
אני חייב לומר שהטריק הוא די נפוץ בין הבחורות הצעירות ואתה מרגיש כאילו צריך להתחנן....עד שקופץ לך הפיוז.
גבניט, המצב שאתה בחדר של מלון במדינה זרה +משטרה מושחתת שרק מחפשת את ההזדמנות לעשות כסף מהתייר המערבי או לחלופין כמה עבריינים (חברים כמו שכתבת שמחפשים אותו דבר גורם לך לחשוב, האם שווה לשלם כדי להימנע ממצב לא נעים.
בשביל השקט הנפשי בחופשה, אז כמו שאמרת עדיף לתת אחוז מסויים.
רק רציתי לדעת איך אחרים מתמודדים במצב הלא נעים הזה, ונראה שכולם אותו דבר.

78מרחיב, זה אולי טריק ידוע- אבל זאת היתה הפעם היחידה שנתקלתי בזה.
לגבי המשטרה- אני לא בטוח שבסיטואציה כזאת, הם כאלו מושחתים, ואל תשכח שבפאטאייה יש את ה TOURISM POLICE , אבל עדיף לא להגיע לשלב הזה.
עוד נקודה- הת.ז של הבחורה נמצאת בקבלה, ואלי היו מתקשרים מהקבלה לחדר כל פעם שבחורה היתה מבקשת את התעודה שלה, כך שאם אני מסרב הם לא נותנים לה, מה שבטח היה גורם לבלאגן בלובי באמצע הלילה = משטרה.
אבל שוב... אני לא לקחתי בחורה מהאינסומניה אף פעם, כך שלרוב הספקתי לתצפת על ה"טרף" עוד קודם ולקלוט את הקפריזות באם יש...
הכי חשוב, אחרי שלקחת את הבחורה, תקנה לה משהו לאכול בדרך, תעצור שניה לפני המלון בפמילי מארט או 7/11, תקנה לה שם גלידה או מה שבא לה, תאמין לי שעוד 150-200 בהט בסה"כ שתוציא עליה (גג), יעשו את העבודה בחדר,
אהה... וכמובן גם מחמאות על כמה שהיא כוסית ופצצה.
לגבי המשטרה- אני לא בטוח שבסיטואציה כזאת, הם כאלו מושחתים, ואל תשכח שבפאטאייה יש את ה TOURISM POLICE , אבל עדיף לא להגיע לשלב הזה.
עוד נקודה- הת.ז של הבחורה נמצאת בקבלה, ואלי היו מתקשרים מהקבלה לחדר כל פעם שבחורה היתה מבקשת את התעודה שלה, כך שאם אני מסרב הם לא נותנים לה, מה שבטח היה גורם לבלאגן בלובי באמצע הלילה = משטרה.
אבל שוב... אני לא לקחתי בחורה מהאינסומניה אף פעם, כך שלרוב הספקתי לתצפת על ה"טרף" עוד קודם ולקלוט את הקפריזות באם יש...
הכי חשוב, אחרי שלקחת את הבחורה, תקנה לה משהו לאכול בדרך, תעצור שניה לפני המלון בפמילי מארט או 7/11, תקנה לה שם גלידה או מה שבא לה, תאמין לי שעוד 150-200 בהט בסה"כ שתוציא עליה (גג), יעשו את העבודה בחדר,
אהה... וכמובן גם מחמאות על כמה שהיא כוסית ופצצה.
79גבניט זנות היא לא חוקית בתאילנד...ולכן להגיע למשטרה גם אם זו משטרת תיירים ולספר שלקחת בחורה וזה התדרדר לדרמה על כסף...לא נראה לי כמשהו חיובי ומה שבטוח אתה לא תצא טוב מהעניין (אולי אני טועה, אף פעם לא ניגשתי)