אמלי - פרטית ישראלית עם חזה ענק. 71 על ידי צ׳אק נוריס איזה חזה!!אתם בטוחים שזה טבעי? מישהו בדק שזה לא סיליקון?אם לא סיליקון, אני מוכן להשקיע רק כדי לזיין את שתי הכריות האלו. ................... Boom Boom Chuck ציטוט 27 יולי 2015, 10:48
אמלי - פרטית ישראלית עם חזה ענק. 74 על ידי pinnochio לכל המבקשים את הפרטים שלה בפרטי:המייל שלה כתוב בהודעה הראשונה!אין לי את הטלפון שלה, אני בקושי זוכר מי זאתגם לא זוכר כמה שילמתי לה.מה שכן, זה מוכיח לי כמה מצבי קשה, מצאתי את עצמי קורא את הפוסט מחדש ולא מאמין שמרוב זונות שזיינתי מאז כבר שכחתי אותה, עברו רק חודשיים!ממחר גמילהלפחות עד מחרתיים. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 28 יולי 2015, 01:02
אמלי - פרטית ישראלית עם חזה ענק. 75 על ידי צ׳אק נוריס תמשיך לזיין, עוד מעט בכל מקרה כבר לא יעמוד לך ואז תתגעגע לימים שהיו.מה שכן, אם אתה נשוי, אני יכול להבין את יסורי המצפון, לא פשוט להרגיש שאתה מניאק. ................... Boom Boom Chuck ציטוט 28 יולי 2015, 01:11