כ שדרוג האתר והפורום - דף 8 - סקס אדיר

שדרוג האתר והפורום

72
הייתי שמח אם אפשר היה לשפר את החיפוש. למשל רציתי למצוא דיווח של בחורה בשם ואלרי כי רשמתי אותה לעצמי ולא זכרתי ממתי זה ומה בעצם דיווחו עליה. לא הצלחתי למצוא. ולפעמים אני מקבל תוצאות אבל מאד ישנות ואין דרך למיין או לסנן לפי תאריך.
בקיצור, נראה לי שמשהו לא עובד בחיפוש כי יש דברים שהוא לא מוצא, וגם צריך לאפשר להגביל את החיפוש לתאריכים ואולי לעוד מאפיינים.

שדרוג האתר והפורום

73
[QUOTE=חמש תלתן]הייתי שמח אם אפשר היה לשפר את החיפוש. למשל רציתי למצוא דיווח של בחורה בשם ואלרי כי רשמתי אותה לעצמי ולא זכרתי ממתי זה ומה בעצם דיווחו עליה. לא הצלחתי למצוא. ולפעמים אני מקבל תוצאות אבל מאד ישנות ואין דרך למיין או לסנן לפי תאריך.
בקיצור, נראה לי שמשהו לא עובד בחיפוש כי יש דברים שהוא לא מוצא, וגם צריך לאפשר להגביל את החיפוש לתאריכים ואולי לעוד מאפיינים.

[/QUOTE]
תעשה מה שאני עושה.
תחפש בעזרת גוגל כך:
ואלרי site:www.sexadir8.com
יחס גורר יחס

שדרוג האתר והפורום

74
הי
הבעייה עם ההפנייה לפורום עדיין קיימת

כפי ש AB83 כתב

הכפתור הכחול למעלה שניקרא "פורום סקס", מפנה ללינק

http://www.sexadir8.com/categories.asp?CategoryID=28

וזה דף ריק (למעט הפרסומות והמצלמות).

עקפתי את זמנית דרך אחד המועדפים שלי בדפדפן שמפנה להודעות חדשות

אבל כל דבר אחר מפנה לדף ריק.

בדקתי במספר דפדפנים שונים.

שדרוג האתר והפורום

75
תודה, עיסוי קצף.
אני מכיר את השיטה ומשתמש בה, אבל גם בגוגל אין סינון לפי תאריך ומקבלים תוצאות של דברים שנכתבו לפני שנים ואינם רלבנטיים.
אם כבר יש חיפוש באתר, כדאי שהוא יעבוד באופן מועיל.
עדיף לבעלי האתר שיהיה חיפוש שישאיר אותי בפנים ולא שאשתמש בגוגל כך שאולי אמצא תוצאות מחוץ לאתר ואצא ממנו.

שדרוג האתר והפורום

77
[QUOTE=חמש תלתן]תודה, עיסוי קצף.
אני מכיר את השיטה ומשתמש בה, אבל גם בגוגל אין סינון לפי תאריך ומקבלים תוצאות של דברים שנכתבו לפני שנים ואינם רלבנטיים.
אם כבר יש חיפוש באתר, כדאי שהוא יעבוד באופן מועיל.
עדיף לבעלי האתר שיהיה חיפוש שישאיר אותי בפנים ולא שאשתמש בגוגל כך שאולי אמצא תוצאות מחוץ לאתר ואצא ממנו.

[/QUOTE]

לא מדויק. אם אתה מחפש משהו בגוגל למעלה ממש מתחת לשדה חיפוש (אחרי שחיפשת את הביטוי) יש לך תפריט קטן, תיכנס שם לכלי חיפוש (search tools ) ושם תוכל לבחור מאיזה זמן להציג דפים (יום,שבוע, חודש, שנה).

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”