אדלין...כבשה את הלב ושברה את הזין....
72אסכם את הביקור בשלוש מילים: אין דברים כאלה
בחורה שווה שווה, חזה מדהים, הכל נקי, יופי מהפנט (ככל שמתקרבים) מתמסרת שירותית
אי אפשר להחזיק יותר מדי... זה הדבר המבאס בעניין.. אבל היא מגה שווה
74בוקר טוב חברים,
קרה נס ובשעות המאוחרות של הערב תפסתי את אדלין
להשיג אותה זו משימה בלתי אפשרית, אך הצלחתי לקבוע, מפנים לבניין בבוגרשוב,
מה אגיד ומה אומר, הבחורה יפה מאוד, יופי של בת השכן הרוסי. יש לה וויב מגניב, היא זורמת מאוד,
איתי בהתחלה ביקשה תוספת על גמירה בפה אבל אח"כ זרמה, מקלחת פצפונית שזה חתיכת משימה לצאת ממנה (הדלת שם)
מזגן שלא עובד (התבאסה שקר)
אבל איזה בחורה מזמינה, חזה בינוני גדול ויפה, קעקוע ענקי על כל הגב, כוס מעט רחב אבל מורגש, ומציצה לא רעה בכלל.
יש הרגשה של התמסחרות למרות הבחורה החמודה, יש הרגשה של תיקתוק קליל במיוחד לאלו מאיתנו שכמעט ולא מספיקים את הגמירה השניה בשעה. לי אישית ברגע שגמרתי אמרה לי שהזמן נגמר ואני חייב לעוף. בפרנציפ לקחתי את הזמן במקלחת. :-)
בכל מקרה לטעמי בחורה מצויינת, אחלה לעומת היובש שקיים עכשיו.
החסרון היחיד זה הפקידה העצבנית והתקתוק לקראת הסוף, כל השאר אחלה.
75יום אחד התקשרתי כמה פעמים ללא מענה ולמחרת בפעם הראשונה ענו ומיד קבעתי.
ההתרשמות שלי שונה משל אכילס.
הטוב
הגוף שלה יפה והעור שלה כל כך נעים, השיער הבלונדיני החלק והארוך משדרג את הפנים. היא נראית נקייה וגם אמרה שמתקלחת הרבה פעמים ביום. היא נעימה ויודעת מספיק אנגלית בשביל לדבר.
הרע
המקלחת קטנה, הדלת תקועה (בזה אני מסכים). אדלין מסכימה למה שאומרים אבל לא יוזמת, לא מתנהגת באופן סקסי, לא מתנגדת לפעילות אבל לא נראית מעוניינת מי יודע מה. מציצה לא משהו. הפנים בסדר גמור, אבל לא מאד יפה. לא התלהבתי מהחזה. הוא נוטה למטה בגלל הגודל ואני הייתי מעדיף שיהיה פחות גדול אבל יותר עגול. הפטמות בצבע העור ולא ראיתי אותן בכלל - כאילו שאין לה.
מסקנה
לא מתאימה לתמחור של 500 לשעה. ראויה ל-400 לשעה.
בכל מקרה עוזבת בעוד כמה ימים.
76צר לי להרוס את המסיבה..הייתי אתמול. הבחורה אכן נראית פגז... השירות על הפנים.. מוצצת בלי חשק אין כיבוס אין ייבוש. זיון סתמי נשיקות סתמיות ..
חוזרת מחר וטוב שכך
חוזרת מחר וטוב שכך
77[QUOTE=nani]
צר לי להרוס את המסיבה..הייתי אתמול. הבחורה אכן נראית פגז... השירות על הפנים.. מוצצת בלי חשק אין כיבוס אין ייבוש. זיון סתמי נשיקות סתמיות ..
חוזרת מחר וטוב שכך
[/QUOTE]
צר לי להרוס את המסיבה..הייתי אתמול. הבחורה אכן נראית פגז... השירות על הפנים.. מוצצת בלי חשק אין כיבוס אין ייבוש. זיון סתמי נשיקות סתמיות ..
חוזרת מחר וטוב שכך
[/QUOTE]
בסופו של דבר הכל בראש (יותר מדויק במח)
אהבה צריך לעשות עם אהבה אחרת יש תחושה רובוטית ולא כיפית.
האורגזמות הכי טובות שהיו לי היו עם נשים איתן היה לי קשר ממושך בו למדנו להכיר האחד את השני, נהנינו להתחבק יחדיו ואז גם כל הקטע המיני מרגש יותר
78תודה לרב רוני על דיווח ועל התיאור המדוייק.
אדלין אכן יפהפייה שלא רואים כל יום בתאגידים ,פנים יפות ,גוף יפה וסקסי,חוויה טובה ,אני אישית נהניתי ממנה ,מהזרימה שלה ומהרצון הטוב שלה שהגבר יהנה יחד איתה.
מציצה טובה עמוקה מושקעת עם הרבה סיבובי לשון .
סקס טוב צרוף בנשיקות לוהטות
ישבנים קופצניים חמודים ,אנאלי טוב מאוד מרעום סגור,
נשארתי איתה למעלה משעה ,שעה מלאה תענוג וריגושים.
החיים יפים תנצלו כל רגע"
79צ'רלס, היא כבר התאיידה, ומכיון שלא כתבת מתי ביקרת אצלה - עולה האפשרות שאתה מדווח על אירוע ישן - ולכן אין סתירה בין האפשרות שהיית כשעוד אפשר היה להנות איתה לבין הדיווחים האחרונים שמספרים שהיא שחוקה ומבאסת בימיה האחרונים פה.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.