כ הקוגרית הפולנית מצפון תא - דף 8 - סקס אדיר

הקוגרית הפולנית מצפון תא

71
תודה רבה לחבר שהעביר לי את המספר. ( ביג מן, אולי פעם הבאה גם אני יזכה לקבל ממך את המספר)

פחות או יותר נאמר הכל..

היא כבר בתיאום שלחה תמונות שלא משאירות הרבה דימיון.

פתחה לי את הדלת אישה מבוגרת...מאוד.

במראה ראשון, הגוף לא נראה אבל מיד לאחר מכן רואים שהיא עברה מזמן את גיל ה60. ואני לא יתפלא אם מתקרבת ל70.

היא מאוד אוהבת סקס. בכל תנוחה.

עושה אנאלי עם הכוונה נכונה.

מנסה לרצות בכל דרך.

מבחינתה נראה לי אפשר להשאר שעות.

אני הלכתי אחרי כמעט שעה.

לא אהבתי את האסטתיות, הבלאגן בבית, במקלחת.

לא מצטער שהלכתי אבל בוודאי שלא אחזור..

תודה לפותח השרשור, ומקווה שפעם הבאה הוא בעצמו יעביר את המספר ואני לא אצטרך לפנות לאחרים.
עוד לא היה ש קיבלתי מספר ולא דיווחתי.

שתהיה שנה טובה לכולנו.

הקוגרית הפולנית מצפון תא

73
קודם כל אתם פשוט הזויים , הגברת הזאת סבתא בגיל הזהב לא ברור לי איך אפשר לחשוב על מין איתה.
מה שכן יהיה מאוד מעניין אם מישהו אמיץ יפנה את השרשור הזה לפמינציות ומעניין מה הם ידידו על אישה כזאת חכמה שלא חסר לה כסף ומבקשת תמונה ואפשר להישאר אצלה כמה שעות.

הקוגרית הפולנית מצפון תא

76

לדעתי דיווחים צריך לעשות בשכל, אם לא רוצים להקפיץ את המחירים למעלה, וליצור לחץ מדומה על נותנות השרות, לא מבין את האנשים שנותנים מספרים ומבקשים לדווח, ואם אין מה לדווח, סתם זיון מטומטם, הרי על כל דיווח גם אם הוא לא מחמיא אנשים מבקשים טלפון, גם שהדיווח מזהיר מללכת לנותנת שרות.
לטעמי צריך לדווח רק במקרים של נפילות או של משהוא מיוחד, כל מה שבינהם אפשר לא לדווח ולא ליצור אשלייה בעיני החברים, ולהטיס את המחירים למעלה, ובמיוחד כשנותנות השרות מבקשת לדווח עליהן זה רק כדי להעלות מחיר, ואפשר לראות בבירור מוחלט, בחורה שזוכה לדיווח חיובי גם שהוא מוגזם, מתחילה בסכום מסויים ומייד רואה שהרבה מצלצלים כתוצאה מהדיווח, והופ המחיר עלה ללא הצדקה. זו דעתי, ואיך אמר כוסמין שחרר, ואני מוסיף השתחרר.
יום נעים

הקוגרית הפולנית מצפון תא

78
אתם הזויים הקוגרית הזקנה מקבלת יותר פירסום מהעסק שלי
על כל אחד שכותב יש עשרים שקוראים
וואללה אני מתחיל לפרסם בסקס אדיר בטוח אני אעשה פה כמה בוחטות
שיהיה לכם גמר חתימה טובה שנה טובה ומתוקה
גם זקנות צריכות זיין .......

הקוגרית הפולנית מצפון תא

79
כמו כל דבר - הכל עניין של טעם.
הגברת אמנם מבוגרת אבל שמורה היטב. תתאים לכל מי שאוהב את הפורמט. מדברת, אבל הרבה פחות ממה שניתן להבין מתיאוריו של אשי.
מציצה זה לא הצד החזק שלה אבל היא "מפצה" על כך בשאר הדברים. אין כנראה משהו שהוא מחוץ לתחום.
מי שאוהב נשים מבוגרות יהנה ממנה. מי שלא, שלא ינסה.
תיאום קל, בלי יותר מידי משחקים, מחייב מספר לא חסום ואח"כ היא זורמת עד שתתעייף. היא לא מתעייפת...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”