כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 8 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

73
קח את עצמך בידיים ואל תאונן באופן כפייתי,כי מן הסתם זה מונע מבעדך לגמור אפילו לפעם אחת. ודבר שני ידידי,זה לא בריא כלכך לאונן באופן כפייתי.

ולמה לאונן אם יש לך בחורות עובדות..

[QUOTE=מאונן כפייתי]

זמן להתגלות אחרי הרבה קריאה.

אז יש לי בעיה של אוננות כפייתית מול המחשב בעיקר סרטי סקס אנימה וספרי קומיקס אמריקאי.

עד היום הייתי כבר שלוש פעמים אצל בחורות עובדות אבל בגלל שאני רגיל לגמור באוננות אפילו שאני מפנטז על הדמויות המצויירות אני לא מצליח לגמור והבחורות שהייתי איתן כנראה ציפו שהכל יהיה אצלי אוטומטי ולא התאמצו יותר מדי.

מה שקרה ששילמתי 3 פעמים ולא גמרתי פעם אחת.

השאלה שלי על לירון שאתם אומרים עליה ביצועיסטית אם היא באמת תצליח לגרום לי לגמור לפחות פעם אחת ???

התקשרתי ואמרו שהיא עובדת היום עד 6 בערב בבן יהודה, אז לסכן 250 שקל שלי שוב ?

אני רוצה לגמור בזיון לפחות פעם אחת למה זה לא עובד לי גוד דם איט ?

[/QUOTE]
Follow your instincts, not your horniness

74
כשהיינו קצת יותר צעירים ממך סבלנו מבעיה דומה, הפתרון הוא להימנע במשך שבוע מלאונן וללכת לבחורה עובדת לאט לאט תתרגל לגמור בצורה שונה מזו שאתה רגיל אליה.

אנחנו בכלל לא בטוחים ששום בחורה שעובדת בסרט נע בתיקתוקיה מתאימה לך.

[QUOTE=מאונן כפייתי]

זמן להתגלות אחרי הרבה קריאה.

אז יש לי בעיה של אוננות כפייתית מול המחשב בעיקר סרטי סקס אנימה וספרי קומיקס אמריקאי.

עד היום הייתי כבר שלוש פעמים אצל בחורות עובדות אבל בגלל שאני רגיל לגמור באוננות אפילו שאני מפנטז על הדמויות המצויירות אני לא מצליח לגמור והבחורות שהייתי איתן כנראה ציפו שהכל יהיה אצלי אוטומטי ולא התאמצו יותר מדי.

מה שקרה ששילמתי 3 פעמים ולא גמרתי פעם אחת.

השאלה שלי על לירון שאתם אומרים עליה ביצועיסטית אם היא באמת תצליח לגרום לי לגמור לפחות פעם אחת ???

התקשרתי ואמרו שהיא עובדת היום עד 6 בערב בבן יהודה, אז לסכן 250 שקל שלי שוב ?

אני רוצה לגמור בזיון לפחות פעם אחת למה זה לא עובד לי גוד דם איט ?

[/QUOTE]

76
שווה גם להזכיר קעקועים לרוב שלא מופיעים בתמונות.

[QUOTE=בולבולקולוג]

למאונן הכפייתי שלום רב,

אכילה, שינה, וסקס הופכים להרגלים שקשה לשנות עם השנים,
במיוחד כשהם נעשים באופן כפייתי שזוהי עצם התמכרות לכל דבר.

אדם הרגיל לישון 10 שעות בלילה יהיה לו קשה לעבור לדפוס שינה של 6 שעות, כמו גם אדם שרגיל לאכול ולצרוך מזון בכמויות, יהיה לו מאד קשה לעבור לכמויות אוכל קטנות יותר.

גם אצלך, שאתה רגיל לאונן X פעמים ביום ...
אתה כבר מרוקן ורק אתה עם נקודות הלחיצה הנכונות במגע ידך, יכול לגרום לעצמך לגמור עוד פעם.
זאת כנראה באמצעות היד השנייה או דופן האצבע התחתונה לכיוון שק האשכים תוך לחיצה על תחתית צינור השופכה,
בנקודת חיבור צינור הזין עם הביצים היכן שניתן גם לשלוט על שיחרור או עצירת זרם הנוזל הלבן.

רוב הזונות אינן בעלות מבנה ואגינה (כוס) צר והבנות הצרות שעובדות בתחום, כנראה סובלות יותר מאחרות.
לכן גם קשה לך לגמור בסקס איתן לאור דפוסי הגמירה שרכשת בשנים האחרונות וזאת למרות שאתה נעזר בפנטזיות האנימה היפאנית שלך.

הרעיון להשתמש בדרך חדשה (עיסוי רקטום קל) לעידוד הגמירה, הינו רעיון ששווה לך לנסות אותו.

מנסיוני האישי לירון פתוחה לדברים הללו וכל שעליך לעשות זה לסכם את הדברים מראש !!!
תגיד לה מראש שיש לך בעיה לגמור ואתה מבקש תוספת גירוי חדשה של אצבע בתחת.

אם היא מצליחה, במהלך הסקס או לחליפין בזמן מציצה משולבת עם עבודת יד,
תוך בדיקת סף הגירוי שלך לאצבעה בישבנך.

אני לא שולל אפשרות שתגמור אצלה רק מהמציצה כי היא באמת טובה בזה.

אזהרה מתונה:
שים לב התמונות של לירון אומנם אמיתיות אבל קצת ישנות, נוספו לה מספר קילוגרמים למעטפת אבל לא בהפרזה.
היא לא דוגמנית חטובה אם זאת הפנטזיה שלך !!!

הערה: דיווח מפורט שלי על לירון לא נמסר כאן בכוונה תחילה בגלל אופי הטיפול
ואני חושב שמותר לי להשאיר דברים מסויימים לעצמי.

שמח תמיד לעזור, הבולבולקולוג.

[/QUOTE]

77

[QUOTE=מאונן כפייתי]אני בן 25 אבל מה הקשר ?[/QUOTE]

חחחח מה הקשר ? אתה חמוד שאתה תמים... אם אתה חושב שאף פעם

לא ירד לך הכושר או שירידת הכושר תתחיל רק בגיל 70, אז אתה טועה,

אצלי ירידת הכושר התחילה ב 40 ואני לא יוצא דופן...

בנצי82008-10-21 18:58:2

78
הייתי אצל לירון
יתרונות :
חזה לא קטן
מחייכת ועם חוש הומור
כאשר אתה איתה אז היא מקדישה את כל הזמן שצריך

חסרונות :
לא חזקה באנאלי
יש לה תור כך שהיא תייבש אותך ולא תתן מראש את האינפורמציה.
נמצאת בדירה מאוד לא נעימה מבחינת הבחורות האחרות שמקנאות בה (היא יבשה אותי 40 דקות ובאותו הזמן בחדר ליד הבנות רק קיטרו על זה, במקום להבין שאני לא בא אליהן כי הן לא משקיעות כמוה)

סה"כ מומלצת אם אתם מוכנים לקבל את החסרונות

בברכת יום נפלא

80

קודם כל אני מרגיש שאני חייב להגיד תודה לפורום הזה ולכל החברים שגם ענו לי וגם כתבו לי בפרטי.

אני ינסה לכתוב כמו התותחים שיודעים כאן לשים לינקים ולכתוב כמו שצריך, כדוגמת הטוחן, בולבולקולוג, דלת משהו, ורבל ועוד כותבים רבים ומוכשרים שיש כאן.

נתחיל מזה שהצגתי באשכול כאן את הבעיה שלי וחיפשתי פתרונות גם באשכול

נושא חם ללא תגובות חדשות טיפול פרוסטטה במכון עיסוי | או אצל זונה מארק שגל1 12 1329

כל הכבוד לבולבולקולוג על הכתיבה החושפנית שהאירה את עיניי ולתגובתו כאן לבעיה שלי.

לבנצי: זה שאני בן 25 זה לא הופך אותי לתמים כי הבעיה שלי היא עכשיו ולא בעוד 15 שנה.
אם הייתי בן 40 והייתה לי בעייה של זיקפה (כנראה שגם בלי קשר לגיל) הייתי הולך על ההמלצה של בולבולקולוג באשכול

נושא חם ללא תגובות חדשות ויאגרה | סיאליס | לויטרה | דיון וסיכומים gali2030 16 857

2 דיווחים על 2 ביקורים שלי אצל לירון במרווח של שבוע.

ביקור ראשון בשבת שעברה.

קבעתי והגעתי ללירון בבן יהודה 38.

הבחורה בעלת מראה רגיל ואפילו פנים סתמיות למרות עיניה הכחולות בהתחלה יש לה מין דיבור כזה מבוייש אבל הזנותיות והסליזיות מתגלה בהמשך.

הצגתי את הבעיה שלי וביקשתי אם אפשר עיסוי וליקוק תחת בשביל לנסות משהו חדש שיגמיר אותי אולי מהר יותר.
היא הסכימה ומראש נתתי לה 300 ש"ח - 100 היא נתנה לי חזרה לשלם למלונית בשביל החדר.

לעמוד הוא עמד מצויין גם במציצה ועשתה לי מה שאתם קוראים רימינג בתחת אחר כך זיינתי וזיינתי אבל לא גמרתי אז נחתי קצת על הגב והיא המשיכה למצוץ לי את כל הזין עד הסוף והתחילה לשחק לי עם האצבע אז היא עשתה לי את "השילוש של הבחורות ?"
מציצה עם עבודת יד ואצבע ממסז'ת את חור הטוסיק לקח לי קצת זמן ובסוף, סוף סוף גמרתי לה בפה אבל לא בזיון.

היא אמרה במין ביישנות שגמירה בפה זה תוספת של 100 אבל כבר שילמתי לה 50 תוספת והיא מוותרת לי.
קיבלה ממני בכל זאת טיפ של עוד 50 כי אני לא קמצן והיא באמת התאמצה והצליחה לגרום לי לגמור.

הדיווח הזה נראה לי מסכן אז לא דיווחתי אותו כי זה לא היה כזאת הצלחה מסחררת בגלל העובדה שלא גמרתי מהזיון כמו שרציתי אלא גמרתי לה בפה.

ביקור 2 אצל לירון היום בשבת בבקר.
קודם כל הרגשתי התקדמות ושיפור שאני מסוגל לגמור עם מישהי בכלל ואז תכננתי לא לאונן יומיים אבל איך עושים את זה ?
קבעתי לצאת יום חמישי לבר עם חברים עד השעות הקטנות וחזרתי שפוך הבייתה.
יום שישי אתמול גם אחרי העבודה התאפקתי לא להתקרב למחשבוהלכתי להיות עם משפחה, זה יוצא טוב כי גם את זה צריך לעשות ולהקדיש זמן ובערב של יום שישי יצאתי שוב לסרט עם חברים ואחר כך ישבנו בקפה כנ"ל חזרתי לא מאוחר מדי והלכתי ישר לישון.

יומיים רצוף בלי לאונן !! שבת אני קם חרמן כולי וישר מתחיל לשחק איתו אבל התאפקתי.

שוב קבעתי עם בן יהודה ללירון תייצבתי במקום.

יש לה כנראה זיכרון של פיל כי היא זכרה אותי וישר חיבקה ונישקה.

אמרתי לה שהיום אני רוצה שעה מלאה ויש לי רק 500 ש"ח אז אין לי כסף לטיפ ותוספות.
לקחה 500 והלכנו ביחד למלונית שצמודה מסביב, היא שילמה 200 בשביל החדר ואמרה לבחור שיצלצל רק אחרי 55 דקות ולא לפני.

עלינו לחדר והיא התחילה לרקוד עליי מין סטריפטיז על הרגל שלי וחירמנה אותי עם הטוסיק שלה.

עכשיו אני מבין שזה מה זה קשה לכתוב דיווח מפורט ובאמת שאין לי כח לרשום את כל מה שהיה.

אבל בכל זאת בקיצור, המפגש הסתיים בגמירה ראשונה בפה ללא צורך בגירויים מיוחדים ומהר מאד השפרצתי המון אבל ממש המון נוזל לבן לפיה שהיא כמעט נחנקה.

ואחרי הרבה מאמצים מצידה בסוף גמרתי גם בזיון קסאח בדוגי.

עוד שאלה למומחים: אם הייתי הולך על אנאלי הייתי אמור לגמור יותר מהר ?

הצילצול הזכיר לנו שאני צריך להתקלח ולהתלבש.

עשיתי זאת כמו גדול וגמרתי בזיון.אבל תדעו לכם שזה ממש ממש קשה לי לא לאונן.

אז אני לא יודע מה יהיה איתי.

בשבוע דיללתי לעצמי את חשבון הבנק ביותר מ 1300 שקל כולל הבילויים שיצאתי אז אני קצת צריך להירגע עם הבזבזנות שלי.
למרות שבמחשבה שנייה כשאני יוצא לבר אני מוציא לפחות 300 שקל לאלכוהול ועוד כל מיני לתוספות אז סקס בתשלם זה גם סוג של בילוי תלוי בסדר העדיפות ובתקציב.

בכל אופן תודה לעצות הטובות שעבדו כולל לבנצי אחים שלו וסקסהאנטר.

אני חושב שאני צריך קצת להירגע.

אנימה וקומיקס אמריקאי

חזור אל “סינון סקס מרוכז”