כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 72 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

711
לפני שבועיים שלושה קיבלתי מרוני גולן את הטלפון של ליזה. תודה רוני.
בגלל החגים הצלחתי לתאם איתה רק היום. הפגישה היתה מעבר לציפיות ובמיוחד התפעלתי מהסבלנות הבלתי נגמרת של ליזה.
בדרך כלל אני מתקשה לגמור פעם שניה, אבל ליזה השקיעה והתעקשה ולא ויתרה עד הסוף המיוחל. נראה שזה היה חשוב לה יותר מאשר לי. הייתי אצלה יותר משעה וחצי ואין ספק שהיא אחת ויחידה.
יופיה אינו ידוע

712
שלום גברים
מתנצל לחברים שפנו בפרטי ולא עניתי
כמו שראיתם לא נכנסתי לפורום וגם לא דגמתי כחודשיים
שילוב של מחסור במזומנים ונסיבות אישיות הביא גם אותי לניסיון גמילה.
אבל
אם אני כאן , אז הניסיון הסתיים ...
לפחות לעת עתה
חוזר לשתי הנסיכות שלי
מי שעדיין לא קיבל מידע אשלח בשמחה בפרטי

שתהיה לנו שנה טובה
שנזיין הרבה ולא ביוקר ולא נחטוף איזו כולירה
ונשמור על דיסקרטיות ואחווה
שכל הבנות יתנו שקול כמו שתי אלה
שרוני גולן ימונה לראשות הממשלה
או לפחות שר החינוך והבריאות וקשי חוץ עם מזרח אירופה
ושיעשו אותי שגריר בקייב ,אמן

תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

713
[QUOTE=adress1123]תחילה אני רוצה להודות לגורו של הקבוצה הרב רוני גולן ולחבר הקבוצה יאר 1 על הטלפונים של ויקה וליזה + המידע הוסף.

ביקרתי את ליזה. אפשר לומר שהכל כבר נאמר, אבל הייתי רוצה לחזק ולאשר ולהדגיש נקודות מסוימות.

מבחינת גוף - מדובר בגוף מושלם, בלי טיפת שומן, אפילו שעברה את גיל 30. גוף אתלטי רזה, מוצק, חטוב. אין ספק שזו בחורה שכל גבר יסובב אחריה את הראש ברחוב. שזופה מאוד, לדעתי בסביבות 172-173, אומרת שהיא 175 וזה אפשרי. קיבלה את פניי בחוטיני וחזיה מטורפים וסקסיים. נשיקות כמו עם החברה שלך בגיל 20 (לוהטות וכיפיות).
הפנים נאות מאוד, לא של דוגמנית (להבדיל מהגוף) אבל החיוך לא מש מפניה, העיניים טיפה מלוכנסות.
ליזה חלקה כמו חרסינה, בכל מקום בגוף.

היא יודעת לענג גברים ברמה הכי גבוהה שאפשרית. אתה מרגיש איתה כמו אצל מאהבת שלא ראתה אותך חודשים אפילו שזה הפעם הראשונה איתה. מציצה מושלמת, כולל גרון הכי עמוק שאפשר. היא מתאמצת, ותעשה כל מה שאפשר כדי לרצות אותך. רימינג גם מצוין.

סקס - כמו שרוני אוהב לומר, כחומר בידי היוצר, כמו חומוס בידי אבו חסן וכדומה... סקס בכל תנוחה שהיא, חלש, חזק, עשה בה כרצונך (כמובן בגבולות הטעם הטוב).

הדירה קטנה אך נעימה מספיק עם נוף מושלם לים (טיילת בת ים).

הכניסה לבניין לא הכי דיסקרטית (יש שומר בבניין שאוהב לשאול לאן אתה הולך), אבל לא כל כך קשה לסבן אותו, נראה שהוא שואל בעיקר כדי לצאת ידי חובה ולא ממש חשוב לו לאן אתה הולך.

מבחינת אישיות, ליזה ניחנה באישיות נעימה, צנועה ואולי אף תמימה. כמו שעשרות לפניי כאן אמרו, היא ניחנה בכשרון "ליצור" כימיה ושיחה נעימה עם הקליינטים שלה, וכך היה גם במקרה שלי, ואני כמובן לא מתיימר לחשוב שזה בגלל האישיות הכובשת שלי או המראה החיצוני. היא פשוט כזו וטוב שכך!!! אישה מקסימה, נעימה ומעל הכל יפהפייה מטורפת שיודעת לספק גבר.

בשעה וחצי, שתי גמירות, אפשר בהחלט גם בגרון. לא מחפשת להעיף אותך, אין תחושת תקתוק, אין תחושה "זולה" של נערת ליווי עובדת, אלא של חברה שאתה עוזר לה בכסף.

תתנהגו אליה יפה חבר'ה, לא רק כדי לשמר אותה וכדי שתישאר כאן, אלא פשוט כי היא בן אדם טוב, ובתחום הזה (כמו בכל תחום בעצם) הן נדירות מאוד מאוד בייחוד כשמדובר במישהי שנראית ככה ונותנת דירות כזה נדיר ומטורף. המלצה חמה לכל מי שרוצה להתענג עם בחורה עם גוף של דוגמנית שתעשה מעל ומעבר כדי לספק את כל יצריו!
[/QUOTE]

נאה דרשת !!!
במיוחד הסיפא בירוק - דברים כדורבנות!!!
אמן סלע

ואהבת לרעתך כמוך

714
קודם כל תודה רבה למיק שהביא לי את המספר של ליזה ואחרי תקופה של כמעט חודש וחצי הצלחתי לפגוש אותה היום.

בלעדיית-מספר אחת-ואוווו-קשה לי לבטא מעוצמת החוויה האדירה
שהייתה לי איתה...
איך שנכנסתי היא התנהגה איתי כאילו אני החבר הראשון שלה וחיכתה
לבואי, היא הושיבה אותי על הספה,מעט קישקשנו, ואז התחילה לגעת בי..התחלנו להתנשק אבל לא סתם..נשיקה של זוג אוהבים
עברנו לחדר מציצה חלומית רימינג(אני חלק ונקי מאוד ,זה מה שאמרה )
וגמרתי לה בפה..
מספר 2 מסאז סקס בשלל תנוחות -אין אצלה לא אבל צריך לעשות הכל בכיף בזרימה טובה..

הייתי עדין איתי כאילו אני מזיין את חברה שלי,התחבקנו התגופפנו
ואוו היה מדהים..

עבר שעה וחצי-לא הסתכלה על השעון לא על הטלפון רק אני היא והים(נוף מדהים )

אין ספק-שאחזור!

אני עדיין בהיי....חחחחח
שיהיה יום נפלא לכולם

715
זה מדהים
אני קורא את מה שכתבת
וזו בדיוק ,אבל בדיוק , החוויה שלי איתה,
וגם של לברים אחרים
אז אפילו אם חלק זה רק חלק מהעבודה שלה
אין ספק שיש לה גישה מדהימה לבני אדם ולגברים בפרט
בעולם מתוקן אין ספק שיכלה להיות פסיכולוגית מעולה
הלוואי שהיו עוד כמוה
בעצם יש עוד אחת -״אחותה״ המדהימה לא פחות ויקה המקסימה

ואהבת לרעתך כמוך

716
לא יאמן, בשעה טובה ובמזל טוב, נפגשתי היום עם ליזה, היה חופש מהעבודה, אמרתי אולי פחות עמוסה בצהריים...סימסתי לה,אמרה כבר מלאה להיום...
אמרתי לה אולי נקבע מעכשיו ליום חמישי...חזרה אליי אחרי כמה דקות שביטלה את ההליכה למכון כושר ותקבל אותי....הללויה....
הגעתי לבניין,לא היו בעיות מצד השומר בכניסה...
ליזה פתחה את הדלת עם מכנסון קצר וגופיה, הבאתי לה שוקולד קטן, הושיבה אותי ודיברנו קצת על הא ודא...ממש מתוקה סבלנית,אין מילים.
הובילה אותי לחדר,התפשטה...איזה גוף אלוהים יעזור....
בקיצור הבחורה אלופה, אמרתי לה שאני יכול ורוצה 3 גמירות...אמרה אם תצליח ,בכיף, אמרה שלא לצפות ממנה לגמור כי היא כמעט ולא גומרת מלקוחות...אמרתי לה חכי ותראי...
עמדתי במילה שלי, אני גמרתי 3 פעמים, פעמיים בפה ופעם בדוגי...אכלתי לה את המעדן ב69 אולי חצי שעה...ובסוף נשברה וגמרה גם היא...הללויה..אמרה לי וואו אתה טוב.... דיברנו על הרבה דברים ,וכבר סיכמנו בינינו על המפגש הבא מתי ואיפה... כשבאתי ללכת אמרתי לה ...אני מוכן להתחבא בארון עד שהלקוח הבא ייצא...לא רציתי לעזוב אותה...כמעט שעתיים בילינו ביחד ושאר טעם של עוד....
רק לחשוב על כל המצחיקות שעומדות עם הסטופר על כל דקה והתנאים שמציבות.
היום גיליתי ליגה אחרת...ליזה ליגת האלופות....

717
וואלא סל״ט
עלית על סטארט-אפ

אין תור לליזה -
אחרי כל ההמלצות של החברים
ו... כל הטלפונים שחילקתי ...גם אני מתקשה להגיע :(

אבל
אפשר למכור כרטיסים לצפיה מהארון ולשכפל את ההצלחה
אחר-כך חברת הפקות לסרטים ואתר
קודם נכבוש את מנהטן ואחר-כך את הוליווד וברלין :)

ואהבת לרעתך כמוך

718
ערב טוב

מודה שכל פעם שראיתי עוד דיווח חיובי ודומה לאולי אלף דיווחים קודמים על ליזה, זה נראה לי טיפה מאוס, לא תורם לפורום וגם לא נראה שאחרי כ"כ הרבה דיווחים הבחורה צריכה סיוע בשיווק ובעיני אם הדיווח שלי לא תורם לפורום אז אין טעם סתם להעמיס ..
חשבתי כך עד אתמול .. אתמול הייתי אצל ליזה בפעם הראשונה

מעטות כ"כ הפעמים שיוצאים מדירה שכזו שאליהן אנו פונים ברגעי חולשה או שלא, בתחושה נעימה כ"כ עם חיוך עם איזו הוויה נכונה שהיית עכשיו עם אישה והכל טוב ותקין בעולם .. או אולי עם קצת פחות להיסחף לתיאורים.. בלי מרגיש חרא עם המצב, או שמאוכזב או שפשוט לא מרוצה מעצמך כי ההבנה שאת הבדידות או מה שזה לא יהיה שהנפש ולא רק החרמנות חשבה שתפתור או לפחות תעמעם לאיזה זמן באותה דירה רק התעצם כשיצאת ... עם ליזה זה לא קרה
היחידה שגם איתה הרגשתי את התחושה הטובה ביציאה היתה ליקה מחיפה .. היו טובות ומוצלחות נוספות אבל כאלו שנוגעות לך בפנים אין כמעט וגם בין שתי אלה ליזה מנצחת בהפרש
היא מדהימה .. לליזה יש גוף אלוהי שאני יכול לנשק נשיקות קטנות לאכולת בביסים קטנים וללטף שעות .. יש לה עיניים שמתסכלות אליך פנימה בלי להתבייש ועם הרבה חכמה והבנה היא יודעת לגעת עם הידיים וזה לא מיומנות שלומדים
אני לא רוצה להיכנס לפרטים האינטימיים כי אין לי משהו לחדש בהיבט הזה וגם באיזה מקום אני בוחר לא להוזיל את החוויה איתה כי זה ממש הרגיש כמו חברה אבל כזו שאתה מאוהב בה .. היא הצליחה להביא אותי להרגשה הזו בלי שברון הלב של פרידה כמובן בלי היכרות מעמיקה .. ליזה היא קוסמת .. באיזשהו מקום אני פוחד ללכת אליה שוב כדי שהחוויה לא תהרס
אני משתף את זה לפורום כמו שיתוף לחבר שאני יכול לספר לו הכל .. אז זהו
אני באמת ובתמים מאחל לה שיגיעו אליה רק דברים נעימים וטובים ושכל האהבה שהיא מרעיפה עלינו תחזור אליה במונים

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”