כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 73 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

721
אז אחרי גיחות ללא דברים חדשים, אתמול בשעה 00:30 ברחוב המרכבה נראו 2 בנות שלא ראיתי עדיין באיזור זה
האחת רוסיה עם שיער שחור חזה קטנה נחמדה, העניקה מציצה תמורת 50 שח, מציצה די מושקעת
השנייה בחורה כבת 40 שיער ארוך שטני, חזה גדול...לא פניתי אליה אז לא יודע מה בתפריט

723

לפני כמה ימים ב 21:00 בערב העלתי את נטלי הצרפתייה , יש פה המון דיווחים עליה.

למי שלא מכיר/ראה אותה :

מראה : גיל 40-45 , פנים חמודות, עיניים חומות,שיער שטני ארוך, גוף שמור ובשל חזה גדול ותחת עגול אך לא שמנה בכלל, קעקוע מעל התחת , מטופחת ומריחה טוב

מחיר:100 עבור מציצה וזיון. מציצה מקונדמת, לא יודע אם עושה בלי, לא ביקשתי.

יחס:מאוד אדיבה, מקסימה ושירותית, פטפטנית אבל בקטע של פלירטוט ולא בקטע של קיטורים ותלונות.

מבטא צרפתי , ספרה שהיא חצי צרפתייה חצי ארגנטינאית, כל הזמן זורקת מילים בצרפתית תוך כדי :)

זיון: מציצה ארוכה וטובה, לא גרון עמוק אבל מושקעת.

חוץ מזה מנשקת בצוואר וחזה, אוהבת ללקק ואפילו קצת לנשוך את הפטמות. לי אישית זה לא עושה את זה, אבל סבלתי בשקט כי אמרה שמאוד אוהבת את זה ומי אני שלאמנע ממנה את התענוג? קריצה

הזדיינו במסיונרית ודוגי, הייתי איתה הרבה זמן - לא מלחיצה בשום שלב. קיבלה טיפ, אני קיבלתי נשיקה ו"au revoir mon chéri"

ונפרדו דרכינו.Tongue

נהניתי מאוד וממליץ - לא דוגמנית בת 20 אבל מאוד סקסית, אדיבה ונשית, חוויה חיובית ללא ספק ובמחיר כזה בכלל מציאהStar

725
אשתף אתכם בחוויה מעולה שהייתה לי עם הצרפתייה ברחוב המשביר.
נהג מונית צמוד אלייה למשמרת כפי שרשמו כאן.
אדיבה
לא תקתקנית בכלל, זורמת.
אצבעות לכוס הרטוב שלה-מאפשרת.
מעלה אתכם לחניון מעל בבניין-שימו לב שיש מצלמות אז להחנות נבון.
אני אחזור.

730
[QUOTE=lemon6666] רח' המשביר מכוון המלאכה , לפני הכיכר עם רח' הבנאי  - בצד ימין עומדת בחורה שמנמונת, אך מאוד חמודה בפנים. חבריה - יש לה חזה פשוט ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל זאת מציצה חשופה עם גמירה בפה תוך כדי משחק עם עם שתי בזזים שלה ---די נחמד . מנסה לתקתק ולעשות מהר , על תיתנו לה אפשרות כזאת )))))[/QUOTE]

אז זו מישהי חדשה ?
כמו שזה תמיד היה נראה, מאיה עם המאזדה הייתה הבחורה עם החזה הכי גדול במתחם.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”